مرسی از جوابتون
فقط یه سوال؟ اینارو دان کردیم کجا بریزیم؟ میشه بیشتر توضیح بدین
+
اختیار دارین خیلی هم قشنگه
مرسی از جوابتون
فقط یه سوال؟ اینارو دان کردیم کجا بریزیم؟ میشه بیشتر توضیح بدین
+
اختیار دارین خیلی هم قشنگه
به صورت apk هستن و مثل نرم افزار های معمولی نصب میشن![]()
ممنون malkemid جان. چشمات قشنگ میبینه.
لانچرش همون لانچر دیفالت میویی هست. آیکون ها از تم LandsFruit هستن و برای استیتوس بار هم از تم Lunar استفاده کردم.
خواهش میکنم.
اگر ویجت باشن همونطور که دوستمون گفت باید مثل بقیه نرم افزارها نصبشون کنید. اگر هم تم های رام هایی مثل میویی و سیانوژن باشن که باید حتماً رامتون هم میویی یا سیانوژن باشه و بعد تم مورد نظر را در پوشه تم در گوشی کپی میکنید و از طریق گوشی تم را انتخاب میکنید.
خیلی خوشگله
کلا Miui یک دنیای دیگس....
فکر کنید آندروید اصلی کنار میویی باشه...
ممنون.
آره واقعاً میویی دنیاییه برای خودش. فقط اگه اون چند تا اشکال کوچیکی رو هم که داره برطرف کنند دیگه رو دستش وجود نداره!
![]()
رام: Official MIUI
تم: کاستوم (ترکیبی از چند تم)
ویجت لاک اسکرین: Minimalistic Text
ویجت هوم اسکرین: mClock
چرا هیچکی اسکرین نمیزاره؟!!!
رام: Official MIUI
تم: دیفالت
آیکون: Helvetica
لاک اسکرین: Klockone
آقا یه سوالشما در روز چند ساعت واسه هوم اسکرین ساختن وقت میزارین؟؟؟
![]()
به نکته ظریفی اشاره کردین!حدود 12 ساعت در روز طراحیش طول میکشه و یک ساعت هم اجراش یعنی یه چیزی حدود 13 ساعت در روز
در همینجا از مسوولین عاجزانه استدعا دارم که با ورود گوشیهای اندروید به کشور قاطعانه برخورد کنند. چون کاملاً مشخصه که این گوشیها با قصد و نیت قبلی و به منظور به هرز رفتن استعدادهای ما جوانان طراحی و ساخته میشوند و پیشنهاد میکنم به جاش تا میتونند آیفون وارد کنند تا جوانان قادر نباشند وقت گرانبهایشان را صرف اینجور قرتی بازی ها کنند!![]()
هوم اسکرین ساده ی ما:43: که بدون تغییر عکس گرفتم ازش برا همون ممکنه یکم ناجور باشه
Go Launcher
Last edited by SA.JJ.AD; 25-12-2011 at 15:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)