تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 18 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 171

نام تاپيک: تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور (لطفا پست اول را مطالعه کنید.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Meel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فقط سئوال می پرسن

کسی جواب نمیده ؟!

2. 2 کاربر از Meel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان برای شهروند شدن در کشورهای اروپایی یا کانادا و یا استرالیا نیاز به چه اندازه پول هست؟ برای زندگی توی این کشورها (اگر بخوایم پول رو توی بانک بزاریم یا سهام شرکت ها رو بخریم) چه اندازه پول نیاز هست برای یک زندگی آرام؟
    منظورتون اینه که چقدر باید خرج کرد یا شهروند شد ؟! خوب بعضی کشورهای مهاجر پذیر مثل کانادا یک سری برنامه های سرمایه ای دارن از 180 هزار و 500 هزار و . . . پلن های متنوعی هستن و هرکدوم شرایط اختصاصی خودشون رو دارن . اما اروپا کلا برنامه مهاجرپذیری به این صورت نداره .

در مورد بعد از مهاجرت هم شما مقیم میشی ، شهروند که نمیشی !! مگر با شرایط خاصی که مشخص شده و مثلا برای کانادا با گذشت 5 سال و حداقل اقامت 3 سال در اونجا میشه شهروند شد . برای زندگی هم بانک ها که هیچ سودی پرداخت نمی کنن و اونجا برای نگهداری از پول شما تازه مقداری هم باید پرداخت کنید ! سهام هم که چند سالی میشه اصلا پیشنهاد نمیشه . فقط و فقط باید کار کرد و شبانه روز هم کار کرد ... اصلا به تفریح و اینها فکر نکنید مگر اینکه سرمایه بسیار بسیار زیادی توی ایران داشته باشید و به هر طریق هر ماه مقداری برای گذران راحت زندگی به کانادا منتقل کنید .
    من خودم در مراحل آخر مهاجرت به کانادا هستم . نه مهاجرت و نه زندگی در اونجا برخلاف فکر و انتظار خیلی از دوستان اصلا ساده نیست .

موفق باشید .

راستی یک نکته برای سایر دوستان ... من قبلا به سوالات همه جواب میدادم در حد اطلاعاتم ولی از اونجا که کسی که دنبال مهاجرت هستش باید خودش حداقل ها رو بتونه انجام بده ولی من در اینجا دیدم بیشتر دوستان ابتدایی ترین مراحل رو هم دوست دارن بصورت لقمه آماده در اختیارشون گذاشته بشه ... ، پس من هم سکوت میکنم .

4. 6 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منظورتون اینه که چقدر باید خرج کرد یا شهروند شد ؟! خوب بعضی کشورهای مهاجر پذیر مثل کانادا یک سری برنامه های سرمایه ای دارن از 180 هزار و 500 هزار و . . . پلن های متنوعی هستن و هرکدوم شرایط اختصاصی خودشون رو دارن . اما اروپا کلا برنامه مهاجرپذیری به این صورت نداره .

در مورد بعد از مهاجرت هم شما مقیم میشی ، شهروند که نمیشی !! مگر با شرایط خاصی که مشخص شده و مثلا برای کانادا با گذشت 5 سال و حداقل اقامت 3 سال در اونجا میشه شهروند شد . برای زندگی هم بانک ها که هیچ سودی پرداخت نمی کنن و اونجا برای نگهداری از پول شما تازه مقداری هم باید پرداخت کنید ! سهام هم که چند سالی میشه اصلا پیشنهاد نمیشه . فقط و فقط باید کار کرد و شبانه روز هم کار کرد ... اصلا به تفریح و اینها فکر نکنید مگر اینکه سرمایه بسیار بسیار زیادی توی ایران داشته باشید و به هر طریق هر ماه مقداری برای گذران راحت زندگی به کانادا منتقل کنید .
    من خودم در مراحل آخر مهاجرت به کانادا هستم . نه مهاجرت و نه زندگی در اونجا برخلاف فکر و انتظار خیلی از دوستان اصلا ساده نیست .

موفق باشید .

راستی یک نکته برای سایر دوستان ... من قبلا به سوالات همه جواب میدادم در حد اطلاعاتم ولی از اونجا که کسی که دنبال مهاجرت هستش باید خودش حداقل ها رو بتونه انجام بده ولی من در اینجا دیدم بیشتر دوستان ابتدایی ترین مراحل رو هم دوست دارن بصورت لقمه آماده در اختیارشون گذاشته بشه ... ، پس من هم سکوت میکنم .
    سلام دوست عزيز
    با اينكه با قسمت اوليه صحبتتون مبني بر اينكه كانادا بايد شبانه روز كاركرد و تازه با اون پول هم نميشه راحت زندگي كرد (بر اساس اينكه حقوق ساعتي كارمند ساده از 10 تا 20 دلار هست و هزينه زندگي متوسط حدود 1000 دلار در ماه هست و اگه متخصص باشي راحت كار با حقوق ساليانه 90000 دلار هم پيدا ميشه) مخالفم اما با قسمت اخر صحبت هاتون خيلي حال كردم ، كلا نه در زمينه مهاجرت ، تو اين فروم به دليل اينكه افراد همه جوره به بقيه كمك ميكنند خيلي ها عادت كردند لقمه اماده جلوشون گذاشته بشه و هر سوال يا مساله ايرو بدون هيچ فكر ، تحقيق يا ... اينجا مطرح مي كنند

6. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

خواهش می کنم . واقعیتی هستش که متاسفانه وجود داره و آزار دهنده هم هست . بله توی خیلی زمینه های دیگه هم هست همینطور که شما فرمودید مثلا من خودم توی بخش دوربین عکاسی و اینها قبلا خیلی فعال بودم ولی با دیدن هر روزه ی سوالات کــــــاملا ابتدایی بعضی دوستان که زحمت خوندن نوشته های قبلی صفحات قبل رو هم به خودشون نمیدن ، در اون بخش هم کم کم دارم سکوت می کنم . اما در مورد مهاجرت ... مساله خیلی مهم تر هستش . یک مهاجر یعنی یک دنیای جدید و تنهایی برای انجام هر کاری بدون هیچ پشتوانه ای . اینجاست که خلیی از افرادی که ایران وکیل داشتن و هیچ کاری خودشون انجام ندادن و هیچ اطلاعاتی هم ندارن و کلا با همین روندی که می بینیم جلو رفتن یا آشنا و اقوام کارشون رو درست کردن و از این مسائل ... ؛ بعد از لندینگ توی کشور مقصد شدیدا سرخورده و از لحاظ فکری و عملی گرفتار میشن چون هیـــــــــچ کاری رو نمی تونن پیش ببرن و انجام بدن . کلی کاغذ بازی برای کارت اقامت ، برای بیمه ، مدارک بانکی ، کلاس های زبان ، ارسال رزومه های شغلی ، کامونیکیت با فروشگاه ها یا مدارس یا کالج ها یا ... ، اجاره خونه ، گرفتن وام ، پیدا کردن ضامن و هزار مساله ی دیگه ای که توی حداکثر 3 ماه اول باید انجام بشه . بگذریم ...

در مورد نظر شما .
    یک مبحثی هست توی کانادا به اسم ارسال رزومه شغلی . . . برای پیدا کردن کار رزومه یک عامل مهم هستش اما ! تقریبا 99 درصد از افرادی که رزومه میفرستن و اسم اونها غیر متعارف هست ( مثلا اسم های ایرانی که برای کانادایی ها آشنا نیست ) ، 99 درصد افرادی که سابقه کار کانادایی ندارن ، 99 درصد افرادی که مدرک تحصیلی کانادایی ندارن و خیلی موارد دیگه . . . اصولا از بدست آوردن شغل با ارسال رزومه محروم میشن . البته این ها مربوط به یکی دو سال اول هستش و اون یک درصد هم ممکنه برای هر کدوم از ماها اتفاق بیفته و خیلی خوب کارها پیش بره .
    در مورد حقوق بله مینیمم ویج که معمولا برای تازه واردها طبق تجربه همه ی دوستانم همین مقدار 10.25 دلار هستش که با کسر تکس و غیره به 8 دلار میرسه . روزانه 8 ساعت ، هفته ای 5 روز میشه ماهانه حداکثر 1400 دلار درآمد . که البته دو هفته ای یکبار پرداخت میشه . برای اجاره خونه ، برای یک اتاق تنها و آشپزخانه و سرویس ها و غیره مشترک حداقل 500 باید درنظر گرفت ! حالا شما فرض کن خانواده 3 نفری باشه خوب خیلی سخت میشه . برای مجرد ولی میشه گذران کرد ... برای اینترنت ، تلفن ، تلویزیون حدود 250 تا کنار بزارید . رفت و آمد توی شهر بسته به روشی که استفاده بشه ، از 150 تا 200 تا . خورد و خوراک بسته به شخص 300 تا 500 تا . خرید وسایل ضروری هم که دیگه خارج از برنامه ست و باید از اندوخته های قبلی خرج بشه . یعنی یک زندگی کاملا مجردی و دانشجویی همه درآمد خرج میشه ولی خوب مبگم میشه زندگی کرد ولی باید کار کرد خوب هم کار کرد .

این کانادا یا کلا خارج از کشور برای مهاجرت خیلی نکته های عجیب و غریب دارن که می تونن زندگی رو سخت تر کنن یا ساده تر اما متاسفانه می بینم بعضی از دوستان همینطور اقدام می کنن و جلو میرن .
    شاد باشید .

8. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای مهاجرت و اقامت در آمریکا و کانادا چه مراحلی باید طی بشه؟فرض کنید برای یک دانشجوی 24-5 ساله که سربازی هم رفته.
    شرایط درخواستش چیه به صورت حضوری کجا باید بره و یا حتی اینترنتی چکار باید بکنه؟
    شرایط اینکه یک فرد رو پذیرش کنن چیه؟
    کلا شرایطش رو ذکر کنید ممنون میشم.

راستی شرایط گرفتن گرین کارت چیه؟
    Last edited by Golbarg01; 06-10-2011 at 02:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان توجه کنید اقامتی که ازش حرف میزنید برایه ایرانی ها سخت تر هست تا دیگر کشور ها.!!!یه جور مارو هم پیمانان القاعده حز........ میدونند.!!ئلی به تازگی برای سرمایه گذاری خوب جواب داده میشه!حتی در امریکا

11. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

برای کشورهای مهاجر پذیر در صورت داشتن شرایط عمومی مورد نیاز و برای سایر کشورهای دنیا مثلا امریکا برنده شدن در لاتاری یا جاب آفر معتبر یا داشتن شرایط ورود به کشوری با ویزای تحصیلی و در پی اون ویزای کار موقت و پاس کردن شرایط مربوط به همون کشور مثلا سکونت بیش از 6 سال برای نروژ یا موارد مشابه برای سایر کشورها ... ؛ ساکنین ایران هیــــــــــچ تفاوتی از لحاظ پذیرش گرفتن با ساکنین سایر کشورهای دنیا ندارند .

مثلا برای طی پروسه اخد ویزاهای مختلف و غیر سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا ، به هیچ وجه ملیت یا نژاد اثری روی قبولی درخواست نداره . شک نکنید ... هم بنده این مراحل رو طی کردم و هم بسیاری از دوستانم .

13. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای کشورهای مهاجر پذیر در صورت داشتن شرایط عمومی مورد نیاز و برای سایر کشورهای دنیا مثلا امریکا برنده شدن در لاتاری یا جاب آفر معتبر یا داشتن شرایط ورود به کشوری با ویزای تحصیلی و در پی اون ویزای کار موقت و پاس کردن شرایط مربوط به همون کشور مثلا سکونت بیش از 6 سال برای نروژ یا موارد مشابه برای سایر کشورها ... ؛ ساکنین ایران هیــــــــــچ تفاوتی از لحاظ پذیرش گرفتن با ساکنین سایر کشورهای دنیا ندارند .

مثلا برای طی پروسه اخد ویزاهای مختلف و غیر سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا ، به هیچ وجه ملیت یا نژاد اثری روی قبولی درخواست نداره . شک نکنید ... هم بنده این مراحل رو طی کردم و هم بسیاری از دوستانم .

اقا مسعود حرفت خیلی باحاله اگه اینطور بود همه با ویزا میرفتیم تواین کشورها !!
    اونا میدونند اگه ما پامون برسه کشورشون اعلام پناهندگی میکنیم پس خیلی فرق داریم با مردم اذربایجان ارمنستان نه فقط ما افغانستان عراغ هم به همین حال هستند برای صدور ویزا خیلی دردسر باید بکشی مگه از بهترین قشر جامعه باشی
    من خودم درخواست ویزای سمینار کشور مجارستان کردم همه مدارک داشتم رد شدم حالا اگه شما میدونی کشوری هست که راحت میده بگو برم>؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

آرش عزیز شما ظاهرا در جریان روند این تاپیک نیستی ها !!
    تاپیک مهاجرت هستش نه تاپیک گرفتن ویزای دیدار و تفریحی و کنفرانس و غیره ! عنوان رو یک بار دیگه مرور کنید دوستان لطفا ...
    در ضمن ، حتی برای ویزای تفریحی هم اگر مدارک لازم رو کاملا همراه داشته باشید ویزا رو خواهید داشت . کسی هم که با ویزای قانونی مثلا تفریحی و غیره و با ارائه مدارک مورد نیاز برای گرفتن این ویزای قانونی به سفارت کشور مقصد ، اقدام به سفر کرده باشه ... به هیچ وجه یعنی اصلا شک نکنید ها ! به هیچ وجه قادر به گرفتن پناهندگی نیست . من باز توصیه می کنم کسی خودش رو در این منجلاب پناهندگی غرق نکنه مگر واقعا تنها راه زنده موندنش همین باشه .

امیدوارم همگی موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من در مورد اینکه میگید راحت ویزا میدن گفتم کلا ایران و کشورهای اطراف سخت گیری های بیشتر میشه من اینو میخواستم یاداوری کنم!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •