شاسی ماشین کجاشه ؟
زیرشه.......
توی این عکس به قسمت پائینی میگن شاسی و بالایی هم اتاق هست.
![]()
سلام به همه دوستان
من سوال خیلی دارم اما سعی میکنم دیر به دیر بپرسم که دوستان هم خسته نشن.
1. چرا توی ایران یه شرکت نرم افزاری یا سخت افزاری (درست و حسابی) نداریم ؟
لطفا علتش رو کامل توضیح بدید.
2.شاید جاش اینجا نباشه ولی اگه میشه بگید که به چه ماشینی میگن ماشین کوپه ؟
1. چرا شرکت خودرو ساز درست و حسابی نداریم؟
چرا هیچ تیم ملی درست و حسابی نداریم؟
چرا سینمای درست و حسابی نداریم؟
چرا آموزش و پرورش درست و حسابی نداریم؟
چرا اقتصاد درست و حسابی نداریم؟
.
.
.
لطفا سوالات بالا رو هم پاسخ بدید.
2.اگه اشتباه نکنم به ماشین های دو در (دو نفره) کوپه میگن. به ماشین هایی هم بدون سقف هستن یا سقف جمع شو دارن کروکی میگن
Last edited by Shadow-Man; 10-05-2011 at 18:40.
1-چون خودمون نمیخوایم
این خودمون هستیم که خیر سرمون بهمون میگن دانشجو ولی تا آخر ترم حتی نمی دونیم چه درسی داریم
خیر سرمون تعلیلات 13 روزه عید رو کردیم 45 روز
خیر سرمون همه با تقلب رفتن بالا
خیر سرمون....
ولش کن آزاد باش و خوش بگذرون
1. دلیلش واضحه، ایران حق کپی رایت رو رعایت نمیکنه و هیچ قانونی هم از این موضوع دفاع نمیکنه. تمام نرم افزارها بدون هیچ مجوزی استفاده میشن، به صورت کرک شده یا دزدی. پس شرکت نرم افزاری دیگه معنی نداره!
(اما با این حال یه سری شرکت هستن که محصولات (ایرانی و یا غیرایرانی) رو به همراه شماره سریال با قیمت واقعی میفروشن)
2. به ماشین دو درب میگن کوپه. به ماشینهایی هم که فقط دو صندلی دارن میگن Roadster. به ماشینای دارای سقف متحرک هم میگن Convertible یا Cabriolet. کروکی به عنوان یه استایل خودرو به حساب نمیاد!
یعنی شما میگی یه چندتا هم دانشجو (یا غیر دانشجو) درست و حسابی پیدا نمیشه که علمشون به روز باشه و هنوز اشتیاق کار کردن توی ایرانو داشته باشن ؟
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
خوب برای نرم افزار قبول ولی در مورد سخت افزار چطوره ؟
امریکا ایران رو تحریم کرده و البته هزار تا کشور دیگه هم در حال تحریم کردنش هستن.
امریکا تنها تولید کننده پردازنده توی دنیاست، 90 قطعات سخت افزاری هم با همین پردازنده تولید میشن ولو توسط کشور دیگه مثل ژاپن تولید شن. مثلاً لپتاپها همه CPU دارن که توی امریکا تولید میشه و اجازه ندارن توی ایران نمایندگی داشته باشن. NVIDIA شرکت کارت گرافیک ایران رو تحریم کرده و حتی سایتش توی ایران باز نمیشه، HP چند سال پیش ایران رو تحریم کرد و ...
واسه همین اکثر محصولات الکترونیکی و الکتریکی که توی کشورای غیرامریکا تولید میشن نمایندگی دارن اما قطعات کامپیوتری خیر!
منظور از درست و حسابی اینکه شرکتی جهانی تو این زمینه نداریمسلام به همه دوستان
من سوال خیلی دارم اما سعی میکنم دیر به دیر بپرسم که دوستان هم خسته نشن.
1. چرا توی ایران یه شرکت نرم افزاری یا سخت افزاری (درست و حسابی) نداریم ؟
لطفا علتش رو کامل توضیح بدید.
2.شاید جاش اینجا نباشه ولی اگه میشه بگید که به چه ماشینی میگن ماشین کوپه
خوب شما وقتی از آمریکا ژاپن آلمان یا فرانسه حرف میزنید باید به گذشته این کشورها توجه کنید که از کجا شروع کردن به تولید علم و تاسیس شرکتهای بزرگ نرم افزاری پرداختن.تاریخ تاسیس بعضی از این شرکتها به 40 سال هم میرسه که اون زمان تو ایران وقتی تو خیابونا کسی ماشین 4 چرخ میدید میترسید
در مورد سوال دومت بگم که خودرو 4 در کوپه و یا حتی suv کوپه هم داریم نمونش BMW X6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)