مادربرد ايسوز به خاطر داشتن تكنولوژي هاي برتر و داشتن گارانتي معتبر و استانداردهاي بين المللي نه تنها در ايران بلكه در اغلب كشور هاي دنيا بالاترين سطح فروش و خدمات را دارا مي باشد
مادربرد ايسوز به خاطر داشتن تكنولوژي هاي برتر و داشتن گارانتي معتبر و استانداردهاي بين المللي نه تنها در ايران بلكه در اغلب كشور هاي دنيا بالاترين سطح فروش و خدمات را دارا مي باشد
توي تستها مخصوصا توي بازي Msi اوله
من ميخوام در مورد اين مساله كه دوستان ميگن مادر بردهاي ايسوز به درد نميخوره چون ساخت چين هستن صحبت كنم
اگه احيانا اشتباه مي گم دوستان اصلاح كنن
من يه مادر برد گيگا گرفتم حدود 3 ماه پيش با گارانتي آواژنگ كه رو جعبش نوشته شده بود ساخت چين!
جالبه بدونين چند ماه پيش بين چين و تايوان دعوا بود كه تايوان مستقل باشه يا نه .كه چينيا گفتن تايوان جزو چينه و كشوري به نام تايوان وجود نداره
من فكر كنم كالاهايي كه تو تايوانم توليد ميشه روش ميزنن ساخت چين.
ببينيد الان يه سري از سي پي يو ها و هارد ها هم تو چين ساخته ميشه .و ساخت اينا تكنولوژي و دستگاههاي پيشرفته اي مي خواد.چه تو آمريكا توليد بشه و چه تو چين هر دو از يه دستگاه بيرون ميان. .پس فرقي نميكنه اينا تو آمريكا توليد بشه يا تو چين .
حرف آخر اين كه اگه اينتل يا هر شركت ديگه اي روي جعبه محصولش توليد اون محصولو تو يه كشوري مثل چين تاييد مي كنه . پس جاي بحث براي هيچكسي نميمونه
يه چيزي هم اضافه كنم كه دو تا از اقواممون دو تا مادربرد گيگا گرفتن كه بعد يه مدت هر دو مادر برد بر اثر يك نوع بيماري كه فكر كنم مختص مادر بردهاي گيگاست دار فاني رو وداع گفتن!!!
گيگا قبلنا خوب بود ولي الان در جا زده .شايد بعدا خوب شه
من به شخصه ايسوز رو يه برند معتبر و با محصولاتي مرغوب ميدونم و الارقم اينكه گيگا تو بعضي محصولاتش .بازم تاكيد مي كنم تو بعضي محصولاتش ضعيف عمل كرده ولي بازم ميشه بهش اعتماد كرد
مثل اينكه اينتل از اي ام دي عقب افتاد ولي الان با core 2 dou جبران كرده
خيلي حرف زدم .ببخشيد
لطفا از پستهای صد تا یه غاز بپرهیزید...
من كه گفتم اگه اشتباه ميگم بگيد
من نظر خودمو گفتم
فكر كنم منظور m654 اينه كه برو سر اصل مطلبنوشته شده توسط loyal280
آقاي ميراج به من ميگي اصل مطلب تو اين تاپيك چيه؟نوشته شده توسط Mirage
![]()
من گيگا بايت رو بخاطر پشتيباني خوب آواژنگ به بقيه ترجيح مي دم
شما که گفتید تو بازیها ام اس آی اوله میشه لطفا بنچمارک بگذارید.
اینم بنچمارک من که میگم ایسوس اوله.
البته برا اینتله ولی برای ای ام دی 939 هم رو دست ASUS A8N32 SLI Deluxe Gaming نیست.
![]()
![]()
![]()
XFXForce عزیز بنچ مارکت رد هست چون MSI توش نیست چون برای AMD حرف اول رو می زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)