تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 231 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

شرمنده اگر مطلب بالایی تکراری باشه ولی خیلی هیجان انگیز بود اینکه یه گوشی به قیمت 970 هزارتومن پیش فروش بشه! ارزششو نداره. ارزش واقعی این گوشی زیر پانصد تومنه.

2. 4 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شرمنده اگر مطلب بالایی تکراری باشه ولی خیلی هیجان انگیز بود اینکه یه گوشی به قیمت 970 هزارتومن پیش فروش بشه! ارزششو نداره. ارزش واقعی این گوشی زیر پانصد تومنه.
    وقتی همه دزدی می کنن، نمایندگی رسمی هم، به صورت رسمی دزدی می کنه
    حالا کاری نداریم این گوشی چه قد ارزش داره... ولی قیمت جهانیش 370 یورو بیشتر نیست
    اون وقت اینجا یه شرکت مثلا معتبر، میاد دولا پهنا به مردم می فروشه
    و متاسفانه هستند کسانی که با این قیمت می خرند و به این دزدی ها دامن می زنند
    ارزش واقعی این گوشی بیشتر از 500، 600 تومن نیست.
    من که از خریدنش پشیمون شدم

4. 6 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

وقتی همه دزدی می کنن، نمایندگی رسمی هم، به صورت رسمی دزدی می کنه
    حالا کاری نداریم این گوشی چه قد ارزش داره... ولی قیمت جهانیش 370 یورو بیشتر نیست
    اون وقت اینجا یه شرکت مثلا معتبر، میاد دولا پهنا به مردم می فروشه
    و متاسفانه هستند کسانی که با این قیمت می خرند و به این دزدی ها دامن می زنند
    ارزش واقعی این گوشی بیشتر از 500، 600 تومن نیست.
    من که از خریدنش پشیمون شدم

منم با نظر شما موافقم که بیشتر از 500 تومن نباید بابت گوشی پرداخت

اما قیمت گوشی که از مراجع قانونی وارد شده و مالیات پرداخت کرده
    و گارانتی شده مسلما گران تر از گوشی های قاچاق هستند....غیر از اینه ؟

6. 7 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم با نظر شما موافقم که بیشتر از 500 تومن نباید بابت گوشی پرداخت

اما قیمت گوشی که از مراجع قانونی وارد شده و مالیات پرداخت کرده
    و گارانتی شده مسلما گران تر از گوشی های قاچاق هستند....غیر از اینه ؟
    آخه گوشی قیمت جهانی داره
    نوکیا هم داخل ایران نمایندگی رسمی داره که گوشی ها رو به نام " ایران نوکیا" گارانتی می کنه
    خوب پس اون قیمت 370 یورو برای کی اعلام شده؟؟؟ مگه فقط ایران داره گوشی رو گارانتی می کنه و مالیات می گیره براش؟؟ بعد مگه دیگه چه قدر باید پول گارانتی و مالیات گرفت؟؟؟
    به نظر من اون قیمت قاچاق، به قیمت واقعیه نزدیک تره تا این قیمتی که به صورت رسمی داره اعلام میشه
    هر جوری حساب کنیم، قیمت این گوشی نباید بیشتر از 650 یا نهایتش 700 تومن باشه ( این هم زیاده به نظرم).... دیگه 900 و خورده ای معنی نداره اصلا

8. 5 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آخه گوشی قیمت جهانی داره
    نوکیا هم داخل ایران نمایندگی رسمی داره که گوشی ها رو به نام " ایران نوکیا" گارانتی می کنه
    خوب پس اون قیمت 370 یورو برای کی اعلام شده؟؟؟ مگه فقط ایران داره گوشی رو گارانتی می کنه و مالیات می گیره براش؟؟ بعد مگه دیگه چه قدر باید پول گارانتی و مالیات گرفت؟؟؟
    به نظر من اون قیمت قاچاق، به قیمت واقعیه نزدیک تره تا این قیمتی که به صورت رسمی داره اعلام میشه
    هر جوری حساب کنیم، قیمت این گوشی نباید بیشتر از 650 یا نهایتش 700 تومن باشه ( این هم زیاده به نظرم).... دیگه 900 و خورده ای معنی نداره اصلا

370 یورو در 1500 تومن ضرب کن با 100 تومن جمع کن میشه 650 تومن،(با گارانتی و رسمی) قیمتی که در آغاز باید در ایران عرضه بشه. اینا قیمتهای کاذبه. من نمیدو چرا بعضی از گوشی های نوکیا وقتی میخواد بیاد انقدر گرون میاد چند مدل از سری n هم همینطوری شد قدیما. من فکر میکنم تقاضایی وجود داره که این قیمت عرضه میشه در آخر میشه گفت تقصیر طرفدارای نوکیاست

10. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

خب، من هم مطلبی که برای وبلاگم ترجمه کردم تکمیل شد. اگه با اشکال تایپی یا املایی برخوردید باید ببخشید :

درباره‌ی نوکیا N8

نوکیا N8 به عنوان موبایلی روانه‌ی بازار شد که شامل خیلی از امکانات جدید است که برای اولین بار در نوکیا به کار گرفته شده‌اند. برای مثال، می‌توان گفت این موبایل اولین موبایل multitouch نوکیا، اولین موبایل نوکیا با دوربین ۱۲مگاپیکسل، و همچنین اولین موبایل نوکیا با صفحه نمایش شیشه ای گوریلا با استحکام بسیار بالا می‌باشد. تنها جیزی که درمورد این گوشی می‌توان گفت آخرین است و اولین نیست این است که، این موبایل آخرین موبایل سری N نوکیا می‌باشد که از سیستم عامل سیمبین استفاده می‌کند و این موضوع، بسیار خوب است.

می‌توان گفت این موبایل، چیزی است میان نوکیاهایی که تاکنون تولید شده‌اند و نوکیاهایی که درآینده تولید خواهند شد و پله‌هایی را باید تا مدرن‌تر شدن بالا برود. مثلا این موبایل همچون نوکیاهای قبلی، با سیستم عامل سیمبین کار می‌کند که محدودیت‌هایی را برای کاربران ایجاد می‌کند و طرفداران زیادی ندارد. پیش‌بینی می‌شود که سیستم عامل سری‌‌های بعدی N نوکیا، MeeGo OS باشند زیرا نوکیا و intel همکاری‌هایی را اخیرا با یکدیگر داشته‌اند.
    نوکیاهای سریN ویژگی منحصر به فردی که دارند، سیستم سخت افزاری فوق العاده‌ی آن‌ها می‌باشد که با ارتقاءهای جزئی می‌تواند بهتر از این‌ها هم باشد.

چه چیزهایی جدید است؟

نوکیا N8 هم از نظر دورنی و سخت افزاری و هم از نظر ظاهری، جدیدتر از مدل‌های قبلی است. اگر از نمای روبرو به این موبایل بنگریم، شاهد یک قاب آلومینیومی براق و یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچیِ multitouch خازنی با استحکام بسیار بالا می‌باشیم که شرکت گوریلا سازنده‌‌ی آن است. نوکیاN8 از موبایل‌های Motorola Droid ضخیم‌تر و همچنین از iphone4 نیز کمی ضخیم تر است (خیلی کم)، پس با یک گوشی بسیار نازک روبرو نیستیم. همانطور که گفته شد، این اولین موبایل نوکیا با سنسور ۱۲مگاپیکسلی است که این سنسور امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۷۲۰p HD را برای ما فراهم می‌کند. قابل ذکر است که N8 دارای پورت خروجی HDMI است که توسط آن می‌توان تصاویر را از طریق تلویزیون‌های HDTV مشاهده کرد. همچنین این اولین موبایل نوکیا است که یک صفحه نمایش multitouch خازنی را با سیستم عامل Symbian^3 به کار گرفته است.

چه چیزهایی قابل توجه و کارامد می‌باشند؟

مهم‌ترین ویژگی این موبایل، سیستم سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ی آن می باشد. دوربین ۱۲مگاپیکسلی آن دارای ویژگی autofocus بسیار دقیق و سریع است و همچنین این دوربین دارای دیافراگم بسیار سریع می‌باشد که می‌توان گفت تا کنون در هیچ موبایلی دیده نشده، از دیگر ویژگی‌های دوربین آن می‌توان به این اشاره کرد که هم‌آوری و تکثیر رنگ‌ها بسیار دقیق‌تر‌، واضح‌تر و هوشمندانه‌تر از آن چیزی است که در iphone4 و Droid شاهد هستیم. N8 دارای بدنه‌ی بسیار محکم و مقاومی است. عمر باتری N8 نیز بسیار عالیست به طوری که با تست‌های مختلفی که بر رویش انجام شده، یک روز و نیم دوام آورده.
    صفحه نمایش N8 دارای پاسخ گویی بسیار عالی است به طوری که با پردازنده ی نسبتا ضعیف ۶۸۰مگاهرتزی، بدون هیچ گیر یا اشکالی به ما پاسخ می‌دهد. قابلیت‌های چند رسانه‌ای در N8 نیز اصلاح شده‌اند و توانایی اجرا کردن اکثر فایل‌های چند رسانه‌ای را دارد. عملکرد چندگانه‌ی این موبایل همراه با اتصالات webOS آن نیز بسیار عالیست .

عیب‌ها و نقایص نوکیا N8 چیست؟

خب، از کجا باید شروع کرد؟ مهم‌ترین عیب N8 همانطور که می‌دانید Symbian^3 است. این سیستم عامل کمی خسته کننده یا برای برخی گیج کننده می‌باشد. برای مثال این سیستم عامل دارای منوها و زیرمنو‌های بسیاری است که معمولا نامفهوم هستند یا بدون ارجاع دادن به جایی، نام‌گذاری شده‌اند و هنگام کار کردن با این سیستم عامل، قطعا با پیغام‌ خطاهای متعددی روبرو خواهیم شد که در برخی از این خطاها، غلط‌های املایی نیز به چشم می‌خورد و این خطاها برای بسیاری از کاربران ممکن است غیرقابل فهم باشند.
    برای مثال، به خطای عدم اتصال به شبکه‌ی Wi-Fi با چنین پیغامی روبرو خواهیم شد: ” تنظیمات پیش‌فرض EAP ذخیره شدند. تنظیمات پیشرفته، در قسمت Security (امنیتی) قابل دسترسی می‌باشند.”
    این گوشی، وابسته به نرم‌افزار کیبورد است، مانند iphone و خیلی از گوشی‌های آندروید دیگر. ولی این کیبورد عیب بزرگی دارد. کیبورد این موبایل، هم در حالت عمودی و هم در حالت گسترده، (wide ) قسمت زیادی از صفحه را پوشش می‌دهد و شما حین تایپ کردن، مطمئن نیستید که متن را در مکان درست تایپ می‌کنید یا خیر!

اشکال بعدی N8 این است که همه‌ی برنامه‌های Symbianدر سیستم عامل Symbian^3 کار نمی‌کنند. خیلی از مشکلاتN8 شامل مشکلاتی می‌شود که مربوط به کشور ما و امکانات ما در ایران نیست! مثلا مشکل جدی که در کشورهای پیشرفته با آن روبرو هستند این است که برنامه‌های مهم و مورد نیاز، شامل پیشنهاداتی از طرف گوگل می‌باشند مانند نقشه‌ی گوگل و جیمیل. یکی دیگر از این مشکلات نقشه‌ی بسیار کند Ovi است. کافی‌شاپ یا رستورانی که شما در آن چیزی را رزرو کرده ید نشان داده نمی‌شود، حتی اگر در آن ایستاده باشید. مشکلات دیگر N8 مربوط به امکاناتی است که به کار ما ایرانی‌ها نمی‌آید و از گفتن آن‌ها در اینجا صرف نظر می‌کنم.

قیمت

قیمت این گوشی، ۵۴۹ دلار می‌باشد منبع:
    http://store.nokia.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdetail_10500_10101_-1_10000675

حرف آخر:

همانطور که گفته شد، با صرف نظر از پردازنده‌‌ی N8 که چنگی به دل نمی‌زند باید گفت این موبایل از نظر سخت افزاری بسیار عالیست. ولی عیب بزرگ این موبایل، یعنی سیستم عامل Symbian^3 را نمی‌توان به این راحتی نادیده گرفت .
    به کاربرانی که قصد دارند از موبایلشان برای اتصال به اینترنت، بازی، ارتباط و یافتن یا پردازش اطلاعات استفاده کنند، بسیار سخت است که گزینه‌هایی بهتر ازN8 را پیشنهاد داد. N8 نشان داد که نوکیا هنوز هم قدرت ساخت گوشی‌های قدرتمند و بی نظیر را دارد و ممکن است نوکیا در آینده از N8 چیزی بسیار شگفت انگیزتر بسازد.

منبع: پیچ گوشتی
    http://www.pichgooshti.com/?p=1520

12. 15 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تعیین کردن قیمت نجومیه 970.000 تومان برای این گوشی فقط و فقط برای تست میزان شعور و فهم مردم عزیزمون هست که اینم باعث تاسفه بعضی ها با خرید این گوشی به این قیمت کلآ نظم بازار و قیمتهای جهانی رو بهم میزنن و با این کارشون فقط به گران فروشی دامن میزنن...(فکر کنید اینا با خودشون برآورد کنن و قیمتشو حتی 1 میلیون بزنن واسه فروش و استقبال ازش نشه...!به نظر شما بعد از یک مدتی این قیمت همچنان خواهد بود؟!!!من که فکر نمی کنم اون نمایندگی اینقدر بی عقل باشه که رو قیمت کاذب خودش پافشاری کنه و مجبور به ارائه گوشی با قیمت اصلیه خودش نکنه.متاسفانه مشکل من و شما و کلآ ما ایرانی جمائت اینه..

14. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

یه مقایسه کامل بین نوکیا ان 8 و آیفون 4 به صورت فایل پی دی اف که دوستانمون در سایت موبایلستان زحمت تهیه اش را کشیده اند.

برای راحتی کار دوستانی که به سایت موبایلستان دسترسی ندارند براتون توی سایت

mediafireاین فایل پی دی اف را آپلودکردم..حتما بخونید جالبه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

يعني نوكيا يه نظارتي چيزي رو نمايندگي ايرانش نداره؟!
    ن نمیدو چرا بعضی از گوشی های نوکیا وقتی میخواد بیاد انقدر گرون میاد چند مدل از سری n هم همینطوری شد قدیما. من فکر میکنم تقاضایی وجود داره که این قیمت عرضه میشه در آخر میشه گفت تقصیر طرفدارای نوکیاست
    سر ان 95 هم همينطوري شد اما اخه اون موقع نمايندگي اصلي نوكيا نبود كه...
    پس اين ايران نوكيا كلا به چه درد ميخوره؟؟!

18. 5 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض اطلاع

دوستان به نظر شما بدنه گوشی که فلزی هست خراش زود بر می داره ؟
    Last edited by t2download; 22-10-2010 at 09:30. دليل: سکوت

20. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •