سلام..
اوووو این مدل ال جی وضوح ال سی دیش480 800 هست... مال ویو 240 400... بعد تازه ال سی دی ال جی کوچیک تر هست و این باعث تراکم بیشتر پیکسل و بیشتر شدن کیفیت هم میشه...
اصلا ال سی دی هاشون قابل مقایسه نیست...
سلام..
اوووو این مدل ال جی وضوح ال سی دیش480 800 هست... مال ویو 240 400... بعد تازه ال سی دی ال جی کوچیک تر هست و این باعث تراکم بیشتر پیکسل و بیشتر شدن کیفیت هم میشه...
اصلا ال سی دی هاشون قابل مقایسه نیست...
آقا اینا رو خودم میدونم : دی
کیفیت رنگ بحث مقایسه ما بود ، همونجا که داشتیم مقایسه میکردیم یه گلکسی اس هم بود ! اون 4 اینچ مال من 3 اینچ !
ولی خوب جای مقایسه نمیزاشت !
سلام..
دوستانی که این گوشی رو دارند میشه اسکرین شات از محیط گوشی مثل صفحه اصلی .منو قرار بدین..
سلام.
کسی نیست؟
این اسکرین شات ها از گوشی خودم
![]()
Last edited by Punisher_2008; 26-06-2011 at 12:32.
سلام. يه سوال داشتم. مي خواستم با لپ تابم به اينترنت گوشيم (ويوو 723) وصل شم. بايد چه كار كنم. اگر لطف كنيد هر دو روش اتصال با كابل و اتصال با بلوتوث را بگيد ممنون ميشم. تنظيمات گوشي بايد چه جوري باشه؟ هم خط ايرانسل دارم هم همراه اول دايمي و لپ تابم هم hp هست. ترجيحا ايرانسل رو براي اين كار در نظر گرفتم. مننون از لطفتون.
Last edited by ngc1359; 08-07-2011 at 07:56.
واقعن عالیه هر کی نخره ضرر کرده چند ماهی میشه استفاده میکنم ازش راضیم
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
این تم رو از کجا دانلود کردی میشه ادرسشو برام میل کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی تو بازار کمیاب شده؟
چند جا پرسیدم گفتن نداریم !!!
سلام نمایندگی سامسونگ تو بازار موبایل هم نداشتن ؟
ساکن تهران نیستم
سلام
دوستان واسه این گوشی از کجا می تونم نرم افزار و بازی بگیرم. چون سامسونگ اپس که یا پولیه یا بدرد نخور و جاوا هم که فایده ای نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)