100% تائید میشه اما فیفا هم ارزش امتحان کردنو داره بالاخره از لحاظ بصری فیفا چند قدم جلوتره
100% تائید میشه اما فیفا هم ارزش امتحان کردنو داره بالاخره از لحاظ بصری فیفا چند قدم جلوتره
مقایسه fifa manager و football manager مثل مقایسه fifa با pes میمونه. هردو بازیهای خوبی هستند ولی pes برای لذت بردن شما از بازی ساخته شده و fifa بیشتر حالت یک شبیه ساز فوتبالو داره که خب واقعا هم سخت تره. به اضافه اینکه اینجا ما داریم درباره شبیه سازی مدیریت صحبت میکنیم و صد البته نیازی نیست که در مورد بخوا لذت رو به کاربر القا بکنی، بنابراین با توجه به سختی بیشتر و حرفه ای تر بودن fifa manager نسبت به اون یکی، با وجود تمام ایرادات من همین بازیو ترجیه میدم.
درباره ایراداتی که بچه ها میگن از قبیل ضعف تیمهای قوی بردن با اختلاف بالا باید بگم که: من نمیدونم ما داریم درباره یه بازی صحبت میکنیم؟! چون من هم توی نسخه 10 و هم توی این یکی پدرم در میاد تا مثلا بتونم با رئال ختافه رو شکست بدم. با وجود تمرینات روزانه، ثبات ترکیبی که زیاد هم هجومی نیست و دقت به کوچکترین جزئیات تاکتیکی، بعد شما میگید بازی راحته؟ مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اول و آخرش همش زیر سر 3d باشه. چون منم هر وقت با این حالت بازی کردم بازیو با نتیجه خوب بردم، گل خوردم نسبت به حالت text mode کمتر بود. اگه امتحان کرده باشید تو قسمت become a legen بازی pes هم وقتی مثلا چند هفته رو بدون بازی رد میکنی نتایج به مراتب ضعیفتری نسبت به حالتی که تک تک بازیها رو خودت انجام میدی میگیری. میدونم اینا به هم هیچ ربطی ندارن ولی میخوام بگم که اینه جفتش از یه جا نشئت میگیره که اونم اینه که توی 3d امکان نمایش همه چیز و اتفاق افتادن تمام جزئیات وجود نداره، حالا دلیلش موتور ضعیف بازی یا هرچیزی که میخواد باشه. توی 3d چون بازی سعی میکنه به اون اتفاقی که در هر لحظه داره میوفته بپردازه خیلی وقتا از وضعیت کلی شما و تیمتون در بازی قافل میشه و این شرایط برای تیم تحت کنترل خودش به مراتب بدتره. مجموعه اینا فکر میکنم باعث پیشرفتن شرایط به سود شما میشه.(نظر من بود)
نمیدونم ولی فکر میکنم نتایج عجیب و غریب هم ناشی رد کردن بازیها بصورت هفتگی و یا simulate کردن باشه.
درباره انتخاب بهترینهای هفته که براساس raiting بازیکناتون انجام میشه: شما اگه سه تا بازیکنتون بعد از بازی 10 بگیرن معمولا هر سه تاشون توی تیم هفته هستند. در غیر این صورت باید بزارید که بازیکنای با این rate جای اونا رو در این لیست بگیرن. فکر میکنم بازی بدلیل مشکلات 3d هر بازیکن عملکرد واقعیشو نداره و من توی text mode کاملا بازی بد یه بازیکن خوب و یا بازی خوب یه دفاع چپو حس میکنم.
من الان یادم نیست که اون منو دقیق چه شکلی بود ولی میدونم که شامل یه چند مورد بود، شاید اولی یا دومیش ولی برو روی نرمال text بازی کن...!
برو ببین توی sound option همه چی درسته...اگه نه کرکتو عوض کن باید درست بشه.
Last edited by mss_195; 07-11-2010 at 15:00.
اشتباه شما همینجاست. football manager شبیه سازیه مربی گری هست و فیفا در شبیه سازی چند قدمی عقب تره.
میتونی از دیدگاه خودت مزایای football manager رو بگی تا دربارش بیشتر بحث کنیم...؟
بزار تاپیکش رو انتقال بدن باشه. اینجا تاپیک فیفاست. شما هم اینجا مزایای فیفا رو بگو( فقط ظاهر بهترش جزو مزایاشه)
لطفا اون جایی که باید دربارش بحث کنیمو هرچه زودتر آدرسشو بهم بده...
من اگه بخوام تو فیفا منیجر خانواده داشته باشم باید چه گزینه ای رو بزنم؟
بابا بحث فیفا و فوتبال را بزارید کنار!اینجا تاپیک فیفا هست.
میگم یکی درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیده؟مثلا اگر میخواهیم تیممون هجومی یا دفاعی باشه بهتره چه نوع تاکتیکی را به کار ببریم؟
من دارم می نصبم.امیدوارم قشنگ باشه.
با همه ی انتقاداتی که از فیفا منیجر دارم ولی یه چیزی میخوام بگم .
اگه نگاه کنی میبینی از وقتی پی ای اس توی فوتبال رقیب فیفا شد فیفا شروع کرد به اوج گرفتن پی ای اس هم همیشه رقیب قدرت مندی برای فیفا شد این باعث شد که سال به سال هردو تغیرات زیادی بکنن و کامل تر بشن چون که میدنونن اگه از سال قبل بهتر نباشن رقیب شون بازار رو میگیره . این بیشتر ب نفع بازیکناست
ولی حالا اینو تو منیجر ها مقایسه کن یکی از دوستان گفت این نسخه (فیفا) در واقع یه پچ برای نسخه ی پارساله من باهاش موافقم چون تغیرات خیلی کم و جزیی هست حالا فکر کن با خودت اگه فوتبال منیجر قدرت رقابت داشت با فیفا منیجر کادر فیفا بی کار مینشستن که از حریف شکست بخورن ؟
من میگم نه فیفا با تمام این نقص ها باز هم یه سر و گردن بالاتره و این باعث شده پیشرفتش تو منیجرها خیلی سریع اتفاق نیافته .
عزیزم سال پیش هم شکست خورد و بهترین بازی مربی گری فوتبال منیجر شد میتونی تو لیست بازی های برتر سال هم ببینی که فوتبال منیجر یکی از بهترین بازی های ورزشی سال 2010 شد و همچنین بهترین بازی شبیه سازی مدیریتی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)