با 128 میشه بازی کرد؟![]()
جداً ؟ کمی عصبانیت فروکش کردبه هر حال یک ساعت معطلی دوباره داره
سروش جان با 64 هم میشه بازی کرد چه برسه 128 فقط ببین پینگت خوبه یا نه
این پت من کلاً فانهکلی حرکت باحال میزنه . اینم یه اسپل باحال که خودش رو قشنگ جمع میکنه بعد با فشار به طرف *****
صدای مهیبی هم داره
اینم آثار جرم
![]()
ئه حجم تاپيك چقدر كم شده.ميگم علي جان شما كه ديليت كردي لااقل تاپيك رو به بازيهاي چند نفره منتقل ميكردي.
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
راستي پت چطور لول آپ ميشه؟اصلا دميج ميزنه يا كلا سركاريه؟من هيچ كي رو نديدم با پت بازي كنه.
خودش دمیجی نمیزنه ولی اسپل میزنه و خوب دمیج میده ! الان من لول 35 هستم ولی پتم لول 40 ه خودش همه رو آسفالت میکنه
در کل به جز واسه خنده بدرد چیز دیگه نمیخوره![]()
خوشبحالت تو شركت هم ميتوني بازي كني.من كه نميتونم تو شركت از اين حركتا كنم.
امروز مرخصی ام هادی جونوگرنه اونجا یه دقیقه بیکار نمیشی بخوای از اینکارا بکنی تازه سیستم ها هم بقدری قدیمی هستن قارچ خور رو اجرا نمیکنن چه برسه این
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
راستی من کوئست دیلی بامبو رو انجام دادم ولی Get Prize فعال نمیشه ! 130/450 مونده
آره هر نفر كه انجام بده 10 پوينت اضافه ميشه.مثلا الان بايد 32 نفر ديگه انجام بدن تا فعال شه.ولي exp خفني ميده.
يه كوئست ديگه هست به اسم sky dweler كه اونم نصف get prize تجربه ميده.توي sunstream ميتوني بگيريش.
یه چند تا سوال ضایع دارم.به حساب نوب بودنم بزارین.(اخه دارم تو ویکی بازی می خونم یکم با mmorpg اشنا شم.)
1-چطور یه کوئست رو تو این بازی ها با هم انجام میدن؟یعنی هردوتون می رین پیش یه نفر یه کوئست رو قبول می کنین بعد میرین دنبالش؟توضیح بدین.فایده انجام دادن کوئست به صورت چند نفری چیه؟
2-جنگ های بازی که نوبتی نیست؟یعنی یه ضربه اون بزنه.بعد تو یه ضربه.معمولیه دیگه؟
لازم نيست كوئست رو با هم بگيريد.هر كي جدا كوئست رو ميگيره بعد مثلا با چند نفر ديگه پارتي تشكيل ميديد و ميريد مثلا اون موجودات رو ميكشيد و براي همه حساب ميشه.فايدش اينه كه بعضي كوئستها سخته يه نفري نميشه انجام داد.
نه خير نوبتي نيست هر كي كار خودشو ميكنه و اسكيلهاي خودشو ميزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)