تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 61 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من شما تازه اومدی از هیچ یهم خبر نداری . من کج گفتم این خداست؟ این 2 لپتاپ هر 2 یک کانفیگ رو دارن بجز usb 3 .
    بله بنده n61jq داشتم مشکلاتمم خیلی زیاد بود . اما مشکلی که همه دارن .صدای اسپیکرشه و کیبورد این لپتاپ که یکمی زیاد داخل میره . و............ y560 یجورایی تمام این مشکلات رو حل کرده اما معنیش این نیست که مشکلی نداره . حالا شما فکر میکنی من تعصب دارم یا اون ادمایی که میان توی تاپیکشون میکگن فلان بازی رو با فلان گرافیک بازی کردم و هیچ عیبی نداشت؟> ایا اسم این کار گمراهی نیست ؟ از این لپتاپ نه پولی تو جیب من میره نه پولی تو جیب شما . بنده هم تا زمانی که بتونم سر حرفم میمونم و همرو راهنمایی میکنم . البته من هیچ وقت هم بکسی نگفتم اینو بگیر اونو نگیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عزیز من شما تازه اومدی از هیچ یهم خبر نداری . من کج گفتم این خداست؟ این 2 لپتاپ هر 2 یک کانفیگ رو دارن بجز usb 3 .
    بله بنده n61jq داشتم مشکلاتمم خیلی زیاد بود . اما مشکلی که همه دارن .صدای اسپیکرشه و کیبورد این لپتاپ که یکمی زیاد داخل میره . و............ y560 یجورایی تمام این مشکلات رو حل کرده اما معنیش این نیست که مشکلی نداره . حالا شما فکر میکنی من تعصب دارم یا اون ادمایی که میان توی تاپیکشون میکگن فلان بازی رو با فلان گرافیک بازی کردم و هیچ عیبی نداشت؟> ایا اسم این کار گمراهی نیست ؟ از این لپتاپ نه پولی تو جیب من میره نه پولی تو جیب شما . بنده هم تا زمانی که بتونم سر حرفم میمونم و همرو راهنمایی میکنم . البته من هیچ وقت هم بکسی نگفتم اینو بگیر اونو نگیر .

اينا مشكل نيستن كه لنووو بخواد حلشون كنه اگه مشكل بودن كه اصلا ايسوس اين مدل را نميزد.
    درسته حرف شما را قبول دارم بعضي ها يكم پياز داغ موضوع ها رو زياد مي كنند اما به اينم فكر كن چه دليلي داره بخواد بياد دروغ بگه كه من فلان بازي را روي High اجرا كردم ؟ خب 2 نفر ديگه تست ميكنن ميبينن اينطور نيست ميان دست طرف را رو ميكنن.
    حالا شما بگو كدوم يكي از بچه هاي تاپيك n61‌امده گفته من فلان بازي رو روي High ‌اجرا كردم و دروغ گفته باشه و كسي هم دستشو رو نكرده باشه ؟
    اگه من امدم اينجا و دارم اين خرف هارو ميزنم بخدا هيچ سودي نميبرم من فقط ديدم لنووو مدل خيلي خوبي زده امدم ببينم كساني ك گرفتم نظرشون چيه كه با اين خرف ها روبه رو شدم.
    من اگه ميام توي تاپيكي و نظر ميدم فقط براي اينكه بتونم 2 نفر را راهنمايي كنم يا چند نفر بتونن منو راهنمايي كنن البته راهنمايي درست .
    از اون صفحه اول تاپيك كه من خوندم شما همش لپ تاپتو با مدل n61 مقايسه كردي . گفتي ويندوز نمره بيشتري به سي پي يو اين ميده پس قدرت پردازشش بيشتره . دوباره گفتي فنش كمتر صدا ميده و گرماي كمي داره لپ تاپم از مدل ايسوس بهتره.
    شايد من تازه امده باشم توي تاپيك شما . اما از ياران قديمي تاپيك N61Jq هستم .
    درسته اين دو لپتاپ در ظاهر ( قطعات اصلي ) با هم مشابه هستند اما اختلافاتي هم با هم دارند .
    مدل ايسوس درايو بلوري داره ( يكي از بچه هاي همين تاپيك گفته بود فكر كنم خود شما بودي ) كه لنووو نداره .
    يو اس بي 3 ، وبكم 2.0 مگاپيكسل و كيبرد كامل ، صفحه نمايش بزرگ تر ، 16 اينچ ( به اندازه 0.4 اينچ بزرگتر از لنووو ) و ....
    اسپيكرش هيچ مشكلي نداره ( حداقل من باهاش مشكلي ندارم ) صداش را هم تا ته زياد ميكنم هيچ نويزي را حس نميكنم ( من تو كيفيت صدا خيلي دقت ميكنم ).
    در رابطه با كيبرد : طراحي كيبردش مخصوص هست يك تكه نيست مثل مدل لنووو به همين خاطر شما فكر ميكني خيلي داخل ميره خيلي هم كيبردش حرفه اي نيست اما افتضاح هم نيست. هم از طراحي جديد تري بهره ميبره سبك كيبردي كه روي اين مدل به كار رفته از اپل تقليد شده و خيلي هم ظاهر زيبايي داره . سبك كيبرد لپ تاپ شما شايد باعث راحتي تايپ بيشتر بشه اما ظاهر لپ تاپ را خراب كرده ( مثل مدل هاي Hp كه همه از همين سبك استفاده ميكنن ) در ضمن صفحه كليد كامل داره.

حالا از اين ها گذشته اينا هيچ كدوم عيب حساب نميشن كه بخوايم اينطوري بزنيم تو سرش. هر دو مدل خيلي خوبن هيچ حرفي توش نيست.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش والا قصد من زدن تو سر مال نیست من فقط میگم این لپتاپ رو با n61 مقایسه کردم . چون همه اون رو میشناسن . صفحات اول تاپیک طرفداراری n61 رو دوباره بخون . تا بدونی من منظورم چیه قربونت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

من y560 corei7 و هارد 750 گرفتم ولی تو خود لپ تاپ مشخصاتش رو دیدم، هاردش دو تا درایو داره که حجم یکیش 633 است و حجم درایو دیگش هم 29 هست، جمعا می شه 660. مگه 750 نیست؟ هارد شما چقدر بود؟

در ضمن تو جعبه لپ تاپ چه چیزهایی باید همراهش باشه؟ هیچ سی دی یا دی وی دی برای ویندوز نبود؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش والا قصد من زدن تو سر مال نیست من فقط میگم این لپتاپ رو با n61 مقایسه کردم . چون همه اون رو میشناسن . صفحات اول تاپیک طرفداراری n61 رو دوباره بخون . تا بدونی من منظورم چیه قربونت
    سلام به نظره من اون امضاتو پاک کنی بهتر باشه
    میره سمته حاشیه اخه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام

من y560 corei7 و هارد 750 گرفتم ولی تو خود لپ تاپ مشخصاتش رو دیدم، هاردش دو تا درایو داره که حجم یکیش 633 است و حجم درایو دیگش هم 29 هست، جمعا می شه 660. مگه 750 نیست؟ هارد شما چقدر بود؟

در ضمن تو جعبه لپ تاپ چه چیزهایی باید همراهش باشه؟ هیچ سی دی یا دی وی دی برای ویندوز نبود؟

مباركتون باشه . نميخواستين مگه هارد 500 با 7200 rpm ‌بگيريد ؟
    هارد ها همه تلرانس دارند طبيعيه.در ضمن حدود 14 گيگ از هاردتون هم به عنوان درايو ريكاوري در نظر گرفته شده كه در حالت عادي شما اونو نميبينين ميتونين با نرم افزار هاي مخصوص اون را ببينيد ، پاك كنيد يا ...

اونجوري كه من خوندم يكي از دوستاني ك گرفته بود گفت توي درايو D همه درايور هاي لپ تاپ موجوده يعني عملا به جاي سي دي اونو روي هارد ريختن .

توي جعبه اصولا چيزي نيست جز كمي خرت و پرت مثلا دو الي سه تا دفترچه.....و همچنين شارژر.
    نه سي دي يا دي وي دي ويندوز همراهش ارائه نميشه شما اگه ميخواين ويندوز اورجينالتون را نگه دارين لازم از لپ تاپتون ريكاوري بگيريد اينجوري ميتونيد ويندوز اورجينالتون با همه نرم افزار هاي پيش فرض كارخانه را روي دي وي دي داشته باشين و هروقت بخواين نصب كنين. ( البته اگه ميخواين ريكاوري بگيريد توصيه ميشه ويندوزتون دست نخورده باشه يعني عملا اولين كاري كه با لپ تاپتون ميكنين اينه كه ريكاوري بگيريد بعد نرم افزار نصب كنيد )( ريكاوري تقريبا 4 تا دي وي دي ميشه )

7. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

متشکر از پاسختون
    میشه نحوه ریکاوری کردن اونو توضیح بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خریدم مشکل درایور داره بهتره نخرید ....... بعضی از پنل هاشم مشکل دااره پیشنهادم اینه بیخیال این مدل بشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا شما در یکی از تاپیک ها این حرف و زدی الان چی شده که هی دفاع میکنی از y560 ؟

10. 2 کاربر از xen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

متشکر از پاسختون
    میشه نحوه ریکاوری کردن اونو توضیح بدین؟

بايد از نرم افزار ريكاوري كه خود كارخانه روي لپ تاپ گذاشته استفاده كنيد مثلا من كه ايسوس دارم وقتي ك براي بار اول روشن كردم لپ تاپ را ، روي دسكتاپ 1 نرم افزار ريكاوري بود ( حالا اسمش درست يادم نيست ) از شما هم بايد همينطور باشه توي نرم افزار هايي ك شركت لنووو روي لپ تاپ گذاشته بگردين پيدا ميكنين .
    حالا بقيه دوستان ك دارن ( مثلا اقاي Hasanooooo ) راهنماييتون كنن بهتره

12. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خریدم core i7 با هارد 500 به قیمت 1.350

مثل اینکه بلوتوث نداره ولی الان دارم یه درایور بلوتوث از سایت لنوو میگیرم بعد نصب میکنم ببینم به راه میشه بلوتوثش یا نه

فکر کنم بشه چون یه چراغ بلوتوث روش داره ولی درایوری نصب نشده که به بلوتوث مربوط شه

اگه کسی هم مثل من این مشکل داشت حل شد به من بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •