تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 12 از 386 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

6

بازهم بحث لوگان و تیپ5 ! جناب لوگان به خدا این ماشین از شرکت رنو برای شهر خوبه من خودم نمره خوب رو بهش دادم الان هم تیپ5 مدل 82 دارم و دوستان هم لوگان E2 فول .
    برای دهیم بار 206 هاچبک هم کلاس با لوگان سدان نیست و ..............
    خودت رو درگیر مقایسه این 2 تا نکن .
    Last edited by shahramcat; 08-07-2008 at 23:02.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

حالا قشنگترین نیست قبول قشنگی می خوای چیکار.
    شتاب تندر با 206 بربره یا بیشتره.
    تو بدنه که حرفشو نزن چون 100% تندر قوی تره.
    کولر تندر هم اتوماتیکه.
    مصرف تندر هم کمه درحد 206.
    ترمزهاش هم که هرکی داشته گفته ترمزاش از 206 بهتره ولی گیریبکس 206 بهتره.
    فرمون هاش در یه سطحن.
    سیستم تعلیق تندر از 206 بهتره.
    حالاشتاب واینا را هم بزاریم کنار که تقریبا در یه سطحن. اگه قراره تندر با 405 مقایسه بشه 206 باید با فرغون مقایسه بشه.
    من که نمیگم تندر از 206 بهتره میگم در یه سطحن حالا نمیدونم شاید اختلافاشون جزیی باشه.
    عالی گفتید لوگان جان. استفاده کردم .
    فقط اضافه کنم که من از سیستم گیربکس و تعویض دنده ی تندر خیلی تعریف شنیدم .
    حدوداً در حد لوگانه .
    و میشه گفت بین ماشین های هم سطحش نرم ترین کلاچ و تعویض دنده رو داره .

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره کوچولو تو راست می گی.!!!!!!!!!
    شما به جای بی احترامی به اعضا بهتره که دلیل و مدرک درست و حسابی بیاری ...

-----------------------------------------------

من خودم تا ماه بهمن 86 به مدت یکسال 206 تیپ 6 داشتم ولی الان تندر تیپ E2 دارم که به نظر من تندر از لحاظ راحتی و فضای کافی بخصوص در سفر های طولانی کاملا نسبت به 206 برتر هست ( مخصوصا اگر که در صندلی عقب بشینید ) ...

ولی 206 توی شتاب اولیه تندر رو میگیره ولی بعد از چند لحظه شتاب تندر بیشتر میشه ...

در مورد ایمنی هم تندر در آزمون تست یورو ان کاپ به سه ستاره دست یافته ...

در مورد ترمز هم 206 کمی کند عمل میکرد ولی تندر در سرعتهای بالا به خوبی ترمز میکنه ... در ضمن وقتی که من با 206 ترمز میگرفتم با سروصداهایی در جلوبندی همراه بود ...

206 سروصداهای جاده رو به خوبی به اتاق منتقل میکرد ولی در تندر حتی با عبور از سرعتگیر یا دست انداز با سرعت 90-100 کیلومتر هیچ سروصدایی نمی شنوید .. که با تعویض لاستیکها با یک نوع مرغوبتر از این هم نرمتر میشود ...

درمورد قیمت هم لوگان داچیا در فرانسه 10490 یورو قیمت داره ، بعد شما چطور توقع دارید که تندر با این تعرفه ای سنگین به قیمت 6-7 میلیون به فروش برسه ؟!؟!

در مورد چراغ دنده عقب آن یک چراغ آنقدر پر نور هست که همین چراخ کفایت میکنه ، الان خودروهای جدیدی مثل مزدا3 و ... هم دارای یک چراغ دنده عقب هستند ...

و برتری دیگری تندر نسبت به خوروهای در این رنج قیمت دارد قابلیت تنظیم ارتفاع چراغهای جلو هست که در جاده های بیابانی وخارج از شهر کاملا ضرورت دارد ...

در هر صورت مقایسه یک خودروی سدان با هاچ بک کار درستی نیست و بهتره که تندر با 206 SD مقایسه بشه ...

----------------------------------------

در مورد عیبهای تندر هم میشه به ضعف در دید آینه های بقل اشاره کرد که با آمدن لوازم لوکس میشه تا حدی از این عیب جلوگیری کرد ...

عیب های دیگر همچون نداشتن ساعت در قسمت کنسول وسط ، سنسور دنده عقب ، نداشتن اهرم برای باز کردن صندوق و ... همگی با صرف هزینه ی اندکی قابل حل هست ...
    شما میتونید با خرید یک سنسور دنده عقب تصویری هم دارای یک ساعت در کنسول وسط و هم دارای یک دماسنج و سنسور دنده عقب شوید ... اهرم بازکردن صندوق عقب هم با 10-15 تومن قابل حل است ...

4. 2 کاربر از DJ_IT_110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظرمن هم تندرماشین خوبیه من که میخواستم یه دونه اشو بخرم البته ازنوع پارسخودروییش

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تندر ماشینه خوبیه.طراحیش هم بد نیست.فقط از عقب یکم غیر طبیعیه.
    از لحاظ فنی شاید بشه با 206 تیپ 2و3 مقایسه کرد ولی واقعا کلاسشون در یه حد نیست.
    این مقایسه مثل این میمونه که شما فراری رو با پورشه مقایسه کنی.از لحاظ فنی ممکنه پورشه سرتر از فراری هم باشه .از لحاظ قیمت هم فراری چند برابر پورشه های هم کلاس خودش قیمت داره ولی با این همه اون فراریه و نمیشه با هیچ ماشین دیگه ای مقایسش کرد.
    الان هم این 206 هست و مقایسه اون با تندر قابل تصور نیست.والا منم قبول دارم که نسبت به قیمت و امکانات تندر ماشین خوبیه.
    من خودم عاشق ماشینهای شرکت رنو ام.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا این چقدرمصرف میکنه ؟فکر نمیکنم بتونه بااین خودروچینیها رقابت کنه هرچندجفتشون توکلاسهای مختلف هستند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظرم بهتر از l90 طراحی دارهاگه گرونتر ندن که حتما میدن ارزش داره در ضمن فکر کنم در عقبش 2 تکه هست و صندلی های عقب هم میتونن بخوابن و یه جای بار بزرگ به وجود بیاد که میتونه یه خودروی کار خوب باشه.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینا تو ال 90 ماندند چه برسه به آر 90

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این چیه تا از یه ماشین صحبت می کنین هی گیر می دین به شتاب مگه همه چیز ماشین در شتابه هر جا دوستان بحث می کنن در رابطه با دوماشین هی میگن اون یکی شتابش فلان این یکی شتابش فلان.
    اولا 206 توی شتاب لوگان رو سوسک می کنه!!!
    دوما اصلا شتاب مطرح نیست. 206 دارای مزایای زیادی نسبت به لوگانه:
    مصرف کم
    قطعات موتور با دوام و با کیفیت
    بدنه محکم و ایمن
    کنسول زیبا
    کولر قوی و اتوماتیک( تیپ 5و6)
    فرمونی نرم تر لوگان
    ترمز های با کیفیت بهتر از لوگان در تست های انجام شده.

حالا خیلی بخوایم مثل جوونا بی مخ امروزی که همش عشق سرعت و اسپورتن باید این موارد رو اضافه کرد:
    شتاب عالی
    بدنه زیبا برای اسپورت کردن
    و ...
    اصلا لوگان رو باید با همون 405 مقایسه کرد که فقط تیپ فول اون از 405 بهتره حتی مقایسه اون با ریو هم جای بحث داره.... بگذریم شما خودت هم می دونی رو لوگان تعصب بی جا داری ولی من در مورد 206 این جوری نیستم. چون شما در یکی از پست ها گفته بودی که لوگان زیباترین ماشین ایرانه واقعا مردونه بگو این حرف درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا تصور این حرف هم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    دوباره اومدی عزیز برای ریختن خون تندر شتاب یکی از فاکتور های مهم است . بعد کی گفته شتاب 206 از تندر بیشتره تو شتاب تندر از 206 5 شاید 2 متر عقب بیفته شاید هم کمتر ولی اگه لوگان با یه 206 اس دی تست شه می فهمی شتاب تندر بیشتره در شتاب ثانویه هم تندر برتره البته از SD (تازه وزن لوگان 1115 کیلو است و وزن 206 1090 کیلو )در مصرف سوخت هم کی گفته 206 بهتره.تندر تو سایپا بین خودرو های سایپا و ماکسیما مگان و ... اول شد . حالا شما از کجا تشخیص دادی قطعات موتور 206 با کیفیت تره در عجبم بدنه 206 محکه قبول بدنه تندر هم محکم است کنسول زیبای 206 تندر کنسول زشتی داره کولر 206 اتومات است ولی قویتر از تندر نیست فرمان نرمتر 206 به علت رینگ کوچکتر ان نسبت به لوگان است (رینگ تندر 15 )ترمز های لوگان قویتر از 206 5 است خواستی منبعش رو بگو تا پیدا کنم بذارم بحثت در باره جوون های بی مخ شتاب عالی 206 هاچ بک نه 206 SD بدنه 206 برای اسپرت عالی است بدنه تندر هم برای اسپرت کردن خوبه . بعدش شما یکی از متعصب ترین افرادی الکی توهین نکن به کاربرا شما هر ماشینی بیاد می گی 206 من هم شاید حرف ها به تعصب دارا بخوره ولی هرچی باشه با دلیل حرف میزنم ولی شما هرچی بشه مثل بچه ها بدون هیچ دلیلی میای می گی 206 بهتره من اول بین اس دس وی 1 و تندر مونده بودم که بعد سه ماه پرس و جو به این نتیجه رسیدم خیلی ادم ها رو دیدم که هر دو رو دارن و از تندر خیلی بیشتر راضی هستند بعد شما تندر رو با 206 SD وی 1 مقایسه کن دخترونه نه با وی 8بعد من 206 SD رو 100 کیلومتر توش بودم و 30 کیلومتر هم روندمش توش نه راحتی لوگان رو دیدم نه شتاب لوگان رو ونه سرعت لوگان رو البته مزایایی هم داشت مثل فنر بندی عقب خیلی نرم بود و لاستیک های نرمتر کنسول قشنگتر که زیاد واسه سوسول بازی است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ترمز های لوگان قویتر از 206 5 است خواستی منبعش رو بگو تا پیدا کنم بذارم
    ممنون میشم یک منبع معتبر به ما بدید . مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •