سلام .
آخرین قیمت گوشی رو تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی لطف میکنید ؟
.
سلام .
آخرین قیمت گوشی رو تو تهران با گارانتی و بدون گارانتی لطف میکنید ؟
.
سلام
اندروید گوشی 2.2 هست. من چند روز پیش آپدیت کردم به 2.2.1 رسمی خود LG
مشکل وی بی ان حل شد. توی حالت Airplane Mode وارد Google Market هم شدم کلی برنامه گرفتم. فارسی هم داره.
تنها مشکلم اینه که هنوز کسی نتونسته اندروید 2.2.1 رو روت کنه. مشکل کمبود حافظه داخلی دارم.
باید اول downgrade کنم به 2.2 بعد روت کنم، بعد منوی ریکاوری نصب کنم، بعدم هر رامی که دوست داشتم نصب کنم
فعلاً تو مرحله اول گیر کردم!
کسی هست راهنماییم کنه؟
ممنون
سلام مجدد .
الآن رفتم تو سایت DiJiKala که محدوده قیمت اپتیموس دستم بیاد . ولی قیمتش رو تو سایت زده ۳۴۷ هزارولی تو این تاپیک قیمت تا ۲۶۰ هم دادن
. چجوریاس آخرین قیمت این گوشی تو علاالدین ؟!
بعد هم اینکه این گوشی جک ۳.۵ میخوره دیگه ؟! بعد همه ی هندفری هایی که ۳.۵ میخورن رو ساپورت میکنه کامل ؟ مثلا دیکه ی تماس و ولوم روش کار میکنه ؟ یا باید یه سری هندفری مخصوص خودش رو بزاریم براش ؟ (برا من هندزفری خیلی مهمه آخه)
بعد اینکه گوشی کنونی من KP500 Cookie هست . حالا میخوام اینو بگیرم ولی تالا با آندروید کار نکردم . کار باش سخته یا نه ؟ من تو تاپیکای آندروید که گشتم خیلی اصطلاحات بکار بردن مثل رام و روت و ...!! میشه کلا جایی رو معرفی کنید که توضیحات کاملی در مورد آندروید داده باشه
.
و اپتیموس تا آندروید ۲.۲ قابل ارتقا هست دیگه . الآن آخرین ورژن آندروید ۲.۱ هست ؟ هر چند وقت یه بار نسخه ی آندروید جدید میاد ؟ ازین لحاظ میپرسم که من گوشی باز نیستم و گوشی رو مدت طولانی استفاده میکنم . سیستم عامل گوشی قدیمی نشه . ضمنا من تو تاپیک سونی اریکسون فکر کنم خوندم که آندروید رو از ۱.۶ به ۲.۱ ارتقا دادن !!! بفرض اپتیموس رو هم میشه با دستکاری با آندروید بالاتر از ۲.۲ ارتقا داد ؟
و GPS گوشی بدون اشکال کار میکنه یا باید برنامه ی جداگانه ای نصب بشه ؟ اصلا استفاده از GPS رایگان هست یا هزینه میندازه کلا ؟ باید به اینترنت وصل باشیم ؟ (ناشیم دیگه)
در مورد GPRS چی ؟ من خیلی به اینترنت وصل میشم . با کوکی هم خیلی راحت و عالی کار میکردم با اینترنتش . در مورد اپتیموس و آندروید چطوره وبگردی ؟
معذرت بابت سوالات زیاد . ممنون میشم راهنماییم کنید.
.
سلام
قیمت با گارانتی توی تهران بچه ها میگن 345 تومنه. من شیراز خریدم 255 بدون گارانتی
جک 3.5 داره. هندفری خودش کیفیتش برخلاف Reviewهای که توی اینترنت موجوده کیفیت خیلی خوبی داره. دکمه ولوم بقیه هندزفری ها رو نمی دونم. تست نکردم. اندروید کار باهاش لذت بخشه. سخت نیست. تنوع برنامه هاش خیلی زیاده.
Optimus One خارج از باکس اندروید 2.2 روشه (فرقی نداره از کجا بخرین). با LG Software Updater به اندروید 2.2.1 آپدیت میشه. ال جی گفته سپتامبر 2011 اندروید 2.3 رسمی هم براش میاد. خدا کنه زیر قولش نزنه!
رام های کاستوم (غیر رسمی) هم که تو اینترنت براش زیاده. فقط نصبشون سخته!
GPS این گوشی خیلی دقیق و با سرعت خوبی کار می کنه. Google Maps رو خودش هست. برای بار اول باید به اینترنت وصل باشین. برای دفعات بعدی بدون اینترنت هم کار می کنه. ولی اگر به اینترنت وصل باشین سرعت لود شدن نقشه و کار با برنامه بیشتر میشه
من تو خونه Wifi دارم. وبگردی باهاش لذت بخشه ولی به راحتی کامپیوتر نیست. تا حالا از GPRS این گوشی استفاده نکردم
کلاً گوشی خوب و خوش قیمتیه (البته با قیمتی که من خریدم). امکانات گوشی های گرون رو داره. به نظر من اگر حجم حافظه داخلیش بیشتر بود عالی میشد.
بخری پشیمون نمیشی![]()
باتریش به پای گوشی های سیمبیان و جاوا که نمیرسه ولی در مقایسه با بقیه گوشیهای اندرویدی، باتریش خیلی خوبه. Stand-by Time این گوشی رو توی GSMArena با خیلی از گوشی های کله گنده مثل iPhone 4 و Desire HD و Galaxy S مقایسه کردم. این گوشی بهتر از همشون بود. در عمل؟ ... نمی دونم. ولی من از گوشیم راضیم. روزی 5 ساعت باهاش ور می رم 2 روز دوام میاره![]()
بالاخره شد!
آقا ما اومدیم اندروید 2.2.1 رو که چند روز پیش از خود LG گرفتیم به 2.2 ، Downgrade کردیم. بعدش با برنامه z4root گوشی رو روت کردم. بعدش Android SDK. بعدش منوی ریکاوری. بعدش رام DarkMoon V2. اندروید 2.2.1 هست. سرعتش خیلی بالاست. تازه اومدم سی پی یوم رو به 728 مگاهرتز Overclock کردم!! سرعت در حد تیم ملی. فارسی هم داره. وی بی ان هم مشکلی نداره.
اگه کسی سوالی داره در خدمتیم![]()
سرعت کلاک گوشی مثل این که تا 800Mhz می تونه بره...ریسکش زیاده ولی... توصیه هم نمیشه بیش از 2 دقیقه روی 100% بمونه CPU
در کل Qualcomm MSM7227 قابلیت اورکلاک خوبی داره...
خودم بودم انصافا رو 850Mhz می زاشتمش...(یه زمانی E5200 رو تا 4Ghz اورکلاک کرده بودم: دی)
Last edited by 4870x2; 01-04-2011 at 18:22.
هر کی از آندروید هیچی حالیش نیست بره اینجا....داش محسن بفرما:
انجمن تخصصی آندروید....
هندهلدیوزر....
ضمنا این که نصب رام های کاستوم روش سخته یعنی چی حسین جان؟....من یه گلکسی تب داشتم مثل باقلوا رام ورش نصب می کردم...الان اون استادی که تو موبایلستانه این گوشی رو به 2.3 ارتقاش داده...میگه از همه باحال تره....تو هم برو 2.3
سلام
من تهران علایدین 295 قیمت کردم
اگه قیمت پایین تری تو تهران هست ممنون میشم لطف کنید و بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)