درست. فقط دقیقا بهانه سال 2012 چیه؟ بنابر پیش بینی نوستر آداموس و تقویم مایا ها و عبور سیاره نیبریو حمله میکنن؟
درست. فقط دقیقا بهانه سال 2012 چیه؟ بنابر پیش بینی نوستر آداموس و تقویم مایا ها و عبور سیاره نیبریو حمله میکنن؟
من كاملا قبول دارم اقوام مايا هم اين نظريه رو تاييد كردن
دنبال بهانه علمی هستید یا خرافی؟![]()
اصلآ دلیل اینکه اون تقویم دقیقآ در سال 2012 قطع شده معلوم نیست
هرچیزی میتونه باشه
تاپیک ویرایش شد. لطفا به هیچ وجه بحث خارج از موضوع مطرح نفرمایید. وارد حیطه بحث های مذهبی و ضد مذهبی هم نشید
ممنون از توجه
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
ستاره بین عزیز. ستاره بین ( همون طالع بین و رمال ) فرق داره با ستاره شناس. ستاره شناس بر مبنای دانش حرف میزنه .
ببخشید
بابک جان اون قسمت های ضد مذهبی مارو edit میکردید دیگه
پستای جالبی بودا![]()
قبل از ویرایش کلی شما،یکی از دوستان به پستی که من نداده بودم! نقل قول کرده بودن!!!پسنشون میده که پاک شده بود...وقتی بخش اراسل به پروفایلتون بسته هستش،مجبور شدم اینجا پاسخ بدم!!!شرمنده...تاپیک ویرایش شد. لطفا به هیچ وجه بحث خارج از موضوع مطرح نفرمایید. وارد حیطه بحث های مذهبی و ضد مذهبی هم نشید
----------------
از دوستان خواهش میکنم که دلایلی غیر از یه تقویم و پیش گویی بیارن!!!
مثلا دلایل علمیی که هیچوقت نمیتونید بیارید!!! در حقیقت فوقش بتونید یه سری تقویم اضافه کنین!!! ولی هیچ دلیل علمیی وجود نداره....
عرض کردم اقای دالکی توی کتابشون به اسم اسمان شب،تا سال 1390 موقعیت سیارات و ... رو. پیش بینی کردن و نوشتن....ایا اینکه ایشون فقط ا اونجا رو پیش بینی کردن،به این معناست که این سال به بعد دیگه وجود خارجی نداره؟!!!
گیرم که تقویم مایا ها واقعی باشه....!!!
من توی یه کتاب که تاریخ چاپش برا اوایل انقلاب بود،دیدم که گفته بودن ظاهرا توی مصر یه چیزی پیدا کردن به اندازه ی کف دست که نمونه ی بزرگ همون تو هوا وا میسته!!!و به قولی پرواز میکنه...خوب این یه مسئاله ای هستش که باید دربارش بحث کرد!!!
اون بر میگرده به بحث یوفو و ادم فظایی و اینا ولی هیچ ربطی به اخر دنیا نداره!!!!
در مورد پیش گویی های نوستر آداموس که دوستان هم ازش استفاده میکنن یه توضیحی میدم و البته کوچک
ببینید این پیش گویی ها در زمان حمله آلمان و جنگ جهانی اول منتشر شد
که به نفع آلمان جعل شده بود!
و بعد انگلستان این پیشگویی ها رو به عنوان نسخه اصلی پخش کرد ولی به نظر میاد باز هم جعل صورت گرفته
برای اینکه پیش گوی های دیگه که شبیه پیش گویی های نوستر ادموس هستن در بعضی جاها فرق میکنن
به مورد زیر دقت کنید
پیشبینی های شاهنعمت الله ولی
دیوانشاه نعمت الله ولیّ ، پیر طریقت حافظ که در موردش سروده است
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمیبه ما کنند؟
دیوانیاست که تمامی نسخه های چاپی آن چه قبل از انقلاب استعماری وچه پس از آن سانسور وتحریف شده است وتنها نسخه خطی آن معتبر است که ما تنها به بخشهایی از آن دست یافتهایم
قدرت کردگار میبینم*** حالت روزگار می بینم
از نجوم این سخن نمی گویم***بلکهاز کردگار می بینم
ازسلاطین گردش دوران***یک به یک را سوار می بینم
از بزرگی ورفعت ایشان***صفویبرقرارمی بینم
آخرپادشاهی صفوی***یک حسینی به کار می بینم -شاه سلطان حسین
نادری در جهان شودپیدا***قامتش استوار می بینم
آخر عهد نوجوانی او***قتل اوآشکار می بینم
شهرتبریزراچوکوفه کنند***شهر طهرانقرار می بینم
ازشهنشاه ناصرالدین شاه***شیونی بیم دار می بینم
درشب شنبه ماه ذیقعده***تن اوبرکنارمی بینم
بعد ازآن شه مظفرالدین را***توبدان برقرار می بینم
شه چو بیرون رود زجایگهش***شاهدیگر به کار می بینم-رضاشاه
نوجوانی مثال سرو بلند***رستمش بنده وارمی بینم
چون فریدون به تخت بنشیند***پسرانشقطار می بینم
چون دوده سال پادشاهی کرد***شهیَش را تباه می بینم
بعد از آن شاهی از میانبرود***دولتی پایدار می بینم-آغاز حکومت دجّال
قصه ای بس غریب می شنوم***غصه ایدر دیار می بینم
شوروغوغای دین شودپیدا***سربسر کارزارمی بینم
غارت وقتل مردم ایران***دست خارجبه کار می بینم
کُهنهرندی به کارِاهریمنی***اندراین روزگار می بینم
رنگ یک چشم او به رنگ کبود***خریبر خر سوار می بینم
هر قدم از خرش بود میلی***دور گردون غبار می بینم
لشگراو بود زاصفاهان***هم یهود ومجار می بینم-یهود کنایه از بددین
متّصف بر صفات سلطان است***لیک من گرگ وار می بینم
کاروبارزمانه وارونه***قحط ، همننگ و عار می بینم
عدل وانصاف در زمانه او***همچو هیمه به نار می بینم
در زمانش وفا وعهد درست***همچو یخدربهارمی بینم
بسفرومایگان بی حاصل***حامل کاروبارمی بینم
مذهب ودین ضعیف می یابم***مُبتدعافتخار می بینم
ظلمپنهان ، خیانت وتزویر***بر اعاظم شعارمی بینم
ظلمت ظلم ظالمان دیار***بیحد وبیشمارمی بینم
ماه راروسیاه می بینم***مهر را دل فکار می بینم
دولتِ مرد وزن رود به فنا***حالمردم فکار می بینم
اندکی دین اگر بود آن روز***در حد کوهسار می بینم
جنگ وآشوب و فتنه وبیداد***ازیمینویسار می بینم
درخراسان و مصر وشام و عراق***فتنه و کارزار می بینم
دور ایشان تمام خواهد شد***لشگریرا سوار می بینم
نایبمهدی آشکار شود***بلکه من آشکار می بینم
سیدی را ز نسل آل حسن***سروری راسوار می بینم
جنگ اودر میان افغان است***لشگرش بیشمار می بینم
پادشاهی تمام دانایی***سروریباوقار می بینم
بندگان جناب حضرت او***سر بسر تاجدار می بینم
تا چهل سال ای برادر من***دور آنشهریار می بینم- منظور به خاتمه رسانیدن چهل سال دجال است قبل ازظهور
بعد از آن خود امام خواهد بود***کهجهان را مدار می بینم
صورت و سیرتش چو پیغمبر***علم و حلمش شعار می بینم
جنگ سختی شود تمام جهان***کوهوصحرا تباه می بینم-جنگ جهانی سوم
مردمان جهان ز دخت و پری***جملگی در فرار می بینم
مر مسیح از سما فرود آید***گوردجال زار می بینم-آن حضرت شریرترین کافران را ازگوربیرون می کشد
مهدی وقت و عیسیِ دوران***هر دو راشهسوار می بینم
قايمشرع آل پیغمبر***به جهان آشکار می بینم
از کمربند آن سپهر وقار***تیغ چونذولفقار می بینم
سویمشرق زمین طلوع کند***قتل دجال زار می بینم
دین ودنیاازاوشود معمور***خلقازاوبختیارمی بینم
هفت باشد وزیرسلطانم***همه راکامکار می بینم
عاصیان از امام معصومم***خجل وشرمسارمی بینم
گرگبامیش ،شیربا آهو***در چرا برقرارمی بینم
در ألف وثلاثین دوفران میبینم***وز مهدی ودجال نشان می بینم - ألف وثلاثین =سالهای هزاروسیصد هجری
دین نوع دگر گردد واسلام دگر***این سرِ نهان است عیان می بینم
نشانه های ظهور
ظهور دجال درایران-ظهور دابةالارض(قدرتی بلا منازع در زمین)-خروج یاجوج و ماجوج گروهی وحشی از میانمسلمانان-شاید القاعده-صَیحِه آسمانی -علایمی در خورشید وماه
تغییرات شدید جوی(پیامد گرمایشزمین در اثر افزایش مونوکسیدکربن)-خشکسالی وقحطی فراگیر-قیام یمانی-جنگ جهانیسوم(به قول امام صادق قبل از ظهورمنجی،قدرتهای بزرگ طی جنگی یکدیگر را تقریباٌ ازبین می برند)-هرج و مرج وآشوب-آتشفشانها،طوفانها و زلزله های عظیم-شیوع گستردهبیماریهای مسری وکشنده-خوف در عراق-جنگ داخلی بزرگ در ایران- نابودی کامل یا عذابشدید کلیه شهرهای جهان(قرآن)وزلزله مهیب تهران-تشکیل حکومتی از نیکوکاران درایران( زمینه سازان ظهور-حدیث نبوی:چون ایشان قیام کنند با پرچم های سیاه از جانب خراسان; خود رابه آنان برسانید حتی اگر با گذر ازروی برف باشد)-قتل ملک عبدا...درماه ذیالحجه-هرکس برای من قتل امیر عبدا...راتضمین کند،ظهورمهدی را برایش تضمین میکنم-امام صادق ع
ازبین رفتن آمریکا و فتح اسراییل توسط زمینه سازان ظهور(کار در سرزمینهای اشغالی بهجایی رسد که مسلمین از زیر سنگ یهودی بیرون کشند و بکشند...)ه
آن هنگام که پاره ای از نشانه هایپروردگارآشکار شود،نفسی را ایمان آوردن سود ندهد.ونه نفسی را که به هنگامایمان،کارنیکی انجام نداده باشد-قرآن
پیشگوییهای انجیل درموردایران
وعده های عذاب:1-مایه قوٌت ایشانرا خواهم شکست.2-در چهارگوشه عالم پراکنده شان خواهم ساخت.3-ایشان را مشوش ومضطربخواهم ساخت
وعده هاینیک:1-تخت خود را درایران قرار خواهم داد.2-سروران و حکمرانانشان را هلاک خواهمساخت.3-اسیرانشان را باز خواهم آورد
پیشگوییهای زرتشت
جاماسب نامه: پیامبرعرب آخرین پیغمبران باشد.دین اواشرف ادیانباشدوکتاب اوباطل گرداندهمه ی کتابهارا.ازفرزندان آن خورشید جهان کسی پادشاه شوددردنیابه حکم یزدان که جانشین آخر آن پیامبرباشد...وظهوراودرآخرا �زمانباشد...وهمه جهان رایک دین کند وفقر را ریشه کن کند وهمه مردم جهان را همفکروهمگفتار وهم کردار نماید
زرتشت نامه:زرتشت از اهورامزدا از سرنوشت ایران درآخرالزمان میپرسد.اهورامزدا ابتدا ازیک دوره سیاه وپر مصیبت چیرگی شیطان ودیوبر ایران یاد میکند وسپس نوید ظهور سوشیانس را می دهد:...درپایان هزاره فرشته موکل برزمین گنجهایفراوان درزیر زمین ایران راهویدامی کند(نفت).«دیوکین »ظاهرمی شود-دجال-وتمامی مردمسیاه پوش می شوند.کم آبی وخشکسالی می آیدوابرهای بدون باران ظاهرمی شوند.جشنهاینوروزومهرگان کنارگذاشته می شوند.عده ای ازمردم ایران آواره می گردند.قشرپست مالونعمت فراوان می اندوزند.سلطنت به غیرایرانی رسد(سیدِ هندی!)وآنان غلامباره باشندوهوسباز آنگاه مردم ایران دررنج وعذاب خواهند افتاد.چنان رنجی که حتی درزمانافراسیاب وضحاک نیز دیده نشده وایران کاملا ویران می شود...آنها ازپست ترین نژادهستند-از سیکهای هندوستان!-آنها به یاری سحروجادو دِه های ایران که من آفریدم ویرانکنند وهمه چیز رابیالایند ودین وپیمان وشادی وراستی راازبین ببرند ودین من به نیستیرسد.آنان فریفتارهستند وبدترین دین رادارند.زیرا آنچه راکه گویندنکنند-مظاهرنفاق-.مهرپدرراازپسروبرادرراازب �ادربگیرند
درآن هنگام دارودرختبکاهدوهنرونیروی مردان کم باشد وآزرم وسپاس از نان ونمک ندارند.مردم اززندگی به تنگ
آمده ومرگ خویشراازمن خواهند وجوانان راهوای بازی ورامش از دل برنیاید .صدقه ندهند ومردم ایران به سویباختر(غرب)تباه شوندوبه سبکی وآلودگی رسند.وایمان به معاد برود.زرتشتپرسید:دادار،چه هنگام دیوان تباه شوند؟ فرمود:هرگاه نشان سیاهی در خراسان پیدا شودولشگری از آنسوی آهنگ دیوان کنند و طی سه جنگ در ایران از آنان کشتاری کنند که هیچدشمنی تا آن روز ندیده باشد و از کشته هایشان پشته سازند...سپس سوشیانس بیاید و جشنوسرور با ایرانیان باشد
هزاره سر آید به ایران زمین***دگرگون بود کار و شکل همین
بود حکمرانی آندیوکین****که دین بهی را زند بر زمین
چو آید به گیتی نشان سیاه***دگرگون شود دین و آیین و راه
جز آز و نیاز و بجزخشم و کین***نبینی تو باخلق روی زمین
بجز راه دوزخ نورزند هیچ***نبینی کسی کو بود دین بسیج
نه نوروز دانند نه مهرگان***نه جشنو نه رامش نه فروردگان
برآید همی ابردرآسمان***که باران نبارد به هنگام آن
زگرمای گرم وزسرمای سخت***بریزدبسیبرگ و بار درخت
بسینعمت ومال گردآورند***مرآنرابه زیر زمین گسترند
نیامد کسی را چنان رنج و تاب***بههنگام ضحاک و افراسیاب
ز هرجانب آهنگ ایران کنند***به سم ستورانش ویران کنند
بپرسید زرتشت بار دگر***زهرمزدادار پیروزگر
سیه جامه را کی نماید شکست***چگونه شود دیو ناکام، پست
که جانم ز تیمار گریان شدست***دلاز اندوه و رنج بریان شدست
بدو گفت دادار پروردگار***که ای مرد دین دار اندوه مدار
چوهنگام ایشان شود درجهان***پدید آیدازچندگونه نشان
زمین خراسان ز نم و بخار***شود چون شب داج،تاریک و تار
برآید نشان از خراسان سپاه***چوآیدبه وقت و به هنگام گاه
یکی شاه باشد به هندوبه چین***ز تخم کیان اندر آن وقت کین
گروهیش شاپور خوانندنام***بیابد زگیتی بسی نام وکام
کشدسوی بلخ وبخارا سپاه***کند روی کشور زهرسو نگاه
زپارس وخراسان وازسیستان***یکیلشگرآرد عجب بیکران
به ایران بباشد سه جنگ تمام***بسی کشته گردند مردان نام
شود اهرمن جنگ راچارهگر***اُ با نره دیوان پرخاشگر
شود لشگر دیو ناپایدار***بسی خسته و کشته در کارزار
بیاید پس آن مرد فرخنده نام***کهبهرام خواند ورا خاص و عام
بگیرد سر تخت و تاج شهان***جهان را رهاند از آن گمرهان
دیگرعلایم آخرالزمان به نقل ازپیامبر اسلام ص ومعصومین
در امت من روزگاری آید که درآن قاتل نمی داند که چرا کشته ومقتولنمی داند که چرا کشته شده.پرسیدند که چگونه ممکن است؟ فرمود:به سبب هرج و مرج.سپسفرمود: قاتل و مقتول در آتشند.وسپس:تو اگر توانستی از کشته شدگان باش
زکات از مستحقین قطع کنند.مسکراتآشکار سازند.غیبت را خوشی وشوخی دانند.حرام را مباح دانند.نمازرا تاٌخیربیاندازند.والدین را دشنام دهند وبه مرگ آنان شاد شوند.همسایه را جفا کنند.حیایکوچکان کم شود.برادر به برادر حسد ورزد.وفا کم شود.زنا فراوان گردد.کبر و منیٌت چونسم در دلها راه یابد.بیدادگری و جرایم آشکار گردد.مومنین خوار ومنافقین عزیزباشند.صورتشان صورت آدمی و دلهایشان دل شیطان است.زندانبانانی خواهند بود که درخشمخدای روزراشب وشب راروزمی کنند،مبادا ازهمرازان آنان باشی.بازارها به یکدیکرمنتقلمی گردد.قرآن ها زینت می شود.مساجد را مثل معابد یهودوکلیسا زینت دهند.مناره ها رابلند سازند.طلاق فراوان شود.مردان امت من خود را به طلا بیارایند ولباس ابریشم برتنکنند.مردم پست عمارتهای محکم رفیع البنیان بسازند.ظروف طلا و نقره استعمال میکنند.ربا را به صورت بیع ورشوه رابه اسم هدیه حلال شمرند.بعضی مردم به گورستان رفتهوآرزوی مرگ کنند.از برای دنیا برادران خودرابکشند.مرگ مفاجات زیادشود.درراههاوشهرها غارت زیاد شود.فتنه و اضطراب بسیارشود.مردم محارم خودرا وطینمایند.زنان خواننده زیاد شوند.زلزله فراوان گردد.عمرها کم شود.بلاها ظاهرگردد.تارو ساز آشکارگردد و آنرا مستحسن شمارند.عابدان ریاکارند.وتاجران رباخواروزنان ایشانزناکار.توانگران حج را برای تفریح و تجارت بجای آورند.بیشترعلما شریرترین خلق خداهستند در زمین.فقهای گمراه کننده زیاد شوند. قرآن را به غنا خوانند.خونریزی زیادشود.لجاجت در میان مردم آشکار گردد.فقر بسیار شود.سال به سال بدعت و شر وفسقوفجورازسال پیش زیادترگردد.درآن هنگام زیرزمین ازروی آن بهتراست.باران ها در غیرموسم ببارد.جماعتی از پیروان شیطان ادعای امامت کنندومردم راگمراه وازدین منحرفسازند وای برآنانی که به دست خود کتاب می نویسند واز آن دکانی برای خود باز میکنند.از اینان با عنوان پلیدان در ملکوت آسمانها یاد می شود(چون کار به دست نااهلافتد چشم به راه قیامت باش--پیشاروی قیامت کذابینی خواهند بود،ازآنان حذرکنید).کفاربر همه اهل اسلام مسلط شوند.دو گروه ازعجم در هم ریزند به خونریزی-بر سر لفظ کلمهعدل-وآن روزاست که یکی از اولاد من به سلطنت برسد و اسلام را طاهرکند وزمین را کهپراز ظلم وجورشده از عدل وداد پر کند.چهاردیوارکاخ ظلالت درهم شکند و پرده ازرویدلها بردارد.دادمظلوم ازظالم بگیرد.وبه خانه کعبه تکیه کند و بگوید: اِنی بقیةا...ِ وحجتهِ وخلیفةِ علیکم
او (خدا) کسی است که پیامبر خودرابرای هدایت مردم فرستاد با دینیراستین و برحق تا او رابرهمه ادیان پیروز گرداند
من بازم میگم هیچ اینده ای وجود نداره......
هیچکس و هیچ چیز اینده رو نمیدونه و نمی تونه پیش بینی کنه....
دنیا 6میلیارد ادم دراه و میلیارها حییون و میلیون ها متر مکعب اب،خاک،جنگل و....
هر کدوم از اینها،با یه حرکت کوچیکشون میتونن اینده رو تغییر بدن!!!
ممکنه اینده ی من این باشه که وقتی از خونه میرم بیرون،یه بابایی مست با ماشینم زیرم بگیره....
ولی وقتی میرم بیرون مامان جولوم رو بگیره که اشغالا رو بذارم دم در و تا من این کارو میکنم طرف رد بشه!!!به همین سادگی اینده ی من تغییر کرد.....
من معتقدم که هیچ "حال"ی هم وجود نداره......
حال فقط یک لحظه ی کوتاه است که به سرعت تمام میشود و میرود...خیلی سریع به یک ثانیه ی پیش یا یک دقیقه ی پیش تبدیل میشود!!!
کلا زمان وجود نداره
چیزی که ما به عنوان زمان میشناسیم الگو ها هستن
زمان یک حسه نه یک واقعیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)