من گوشی های موتورولا رو همیشه به خاطر خوش ساخت بودنشون خیلی دوست داشتم. کسی این گوشی رو نخریده؟ با فارسی مشکل داره؟چجوریاس کلا؟
من گوشی های موتورولا رو همیشه به خاطر خوش ساخت بودنشون خیلی دوست داشتم. کسی این گوشی رو نخریده؟ با فارسی مشکل داره؟چجوریاس کلا؟
505 !! مطمئنی
نکنه میلستون 1 بوده![]()
مایلستون 2![]()
خیلی عالیه اگر اینطور باشه
حالا این اقای سعید کدوم سایت هست ؟ آدرسش کجاست
الان دیزایر زد هم بالاتر از این قیمته در حالی که از لحاظ قدرت و امکانات بین میلستون 1و2 هست
سلام هادی جان...
بله 505 تومن ! این آقا سعید از مدیران سابق موبایلستان هستش ! ایشون کلا" برنامه نویس و یکی از رام نویس های خوب ایران هستن ! جدیدا" توی کار وارد کردن گوشی ها افتاند ! ولی خودشون تمایل زیادی برای وارد کردن موتورولا ندارن !
آدرس سایت رو پیغام خصوصی میکنم !
موفق و شاد و سلامت باشین...![]()
بله علی جان دیدمش
واقعا" 505 هزار تومان هست .
بچه ها قیمتش واقعا عالیه
الان دیزایر زد رو میگه 560 که عمرا" به گرد پای میلستون 2 نمیرسه . نگران فارسی کردن هم نباشید مثل میلستون 1 فارسی باید بشه .
به نظر من تا تمام نشده بخرید
هی روزگار![]()
نمیشد زودتر بگین میلستون 2 اومده![]()
بیخیال xt720 رو عشق است
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
منم همینطور
کلاس موتورولا با همه فرق میکنه![]()
من بین این گوشی و دفی موندم...
راسته میگن این کیبورد این گوشی مشکل داره و بعضی حرفا رو دوتا دوتا یا سه تا سه تا میزنه؟؟؟
یه سری از کاربرای فروم xda-developers با این گوشی مشکل داشتن که بعد از یه مدت گوشی خراب شده ولی مثل اینکه با 6-7 ساعت شارژدرست شده و مشکل از باتریش بوده،این که مشکل جدیی نیست؟؟؟
باتری دیگه ایی قیر از اورجینال خودش میشه براش گرفت؟؟؟(یه مدل دیگه)
در کل این بهتره یا دفی ؟؟؟
کیبورد برام مهم نیست از نظر کیفیت صفحه و قدرت سخت افزاری(برای بازی و...)
اگر کیبورد نمیخوای دیفای خوبه
میلستون کمی سی پی یوش قویتره و آندرویدش از اول 2.2 هست . حافظه داخلیش هم 8 گیگ هست . دیفای 2 گیگ
ال سی دی ها در یک حد هستن . فکر میکنم که باطری دیفای بهتر از میله 2 باشه .
به نظر من میلستون خیلی بهتره / موتورولا هم توجه خاصی به این سری میلستون داره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)