سلام سلام.
آقا یه کیس واست پیدا کردم آه اوممممممممممممممممممممما
نیگا:
اینم آدرش:
usb3میخوره قیمتشم=130کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سلام.
آقا یه کیس واست پیدا کردم آه اوممممممممممممممممممممما
نیگا:
اینم آدرش:
usb3میخوره قیمتشم=130کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلهمین یو دی ناین خوبه و تو اور بسیار قویه ولی من که اورکلاکر نیستم برا اور معمولی اینا زیاد با هم فرق نمی کنن من بیشتر از اور به کارت pci نیاز دارم و البته اس ال ای بدون حرارت زیاد بازم اگه مدل دیگه از گیگا هست من ترجیه میدم گیگا بخرم.
دوست من شما سیستمت خفنه درست باید یه مین بورد داشته باشی که جون کشیدن داشته باشه ای 1دوماًکیس قرمز میخوایی باشه قبول ولی باید پورتusb3 داشته باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟درضمن باید تو بازار کیس خفنusb3دار قرمز رنگ باشه یا نه حالا مین بوردرو لطف کن اژدهای آبی بگیر همون گیگا بعد یه چیزی رو هم بدون اون آزمایشv8که بود واسه سوکت775بود وگرنه واسهبقیه سوکت ها بهترینه طوریکه خود کولر مستر که کیس هاشو نشون ملت میده رو همشونv8گزاشته چن ورژن جدیدش قدرت خنک کنندگیش خیلی بالاست برای سوکت های1156و1366 درضمن من خودم سیستم رفیقم رو تقریباًازشما خفنتر بستم روشv8 گزاشتم درست اور که کردیم دمای cpu=67بود ولی همونو روی775بزاری دماش شد75-79درجه چون v8 یه ترکیب ساختمانی خاصی داره که فقط برای سوکت های1366و1156طراحی شده که ازیه طرف هوارو ازطریق تونل های مربع شکل وارد واز یه طرف خارج میکنه.بلهمین یو دی ناین خوبه و تو اور بسیار قویه ولی من که اورکلاکر نیستم برا اور معمولی اینا زیاد با هم فرق نمی کنن من بیشتر از اور به کارت pci نیاز دارم و البته اس ال ای بدون حرارت زیاد بازم اگه مدل دیگه از گیگا هست من ترجیه میدم گیگا بخرم.
خب این مدل چی خوشت اومد؟:
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Advanced Ali-001; 09-09-2010 at 10:39.
راجع به مین من نظرم رو اون ایسوسی که گفتم هست یا رو گیگا حالا باید ببینم اون ایسوسه زیر 500 تومن باشه خداییش بهتر از ud7 نیست؟؟کیس هم اینم قشنگه ها باید روش فکر کنم.
RAMPAGE3EXETERME=500راجع به مین من نظرم رو اون ایسوسی که گفتم هست یا رو گیگا حالا باید ببینم اون ایسوسه زیر 500 تومن باشه خداییش بهتر از ud7 نیست؟؟کیس هم اینم قشنگه ها باید روش فکر کنم.
عمراًنخریا داره سرتو کلاه میزاره به چه شادی چقدرم گرون میده بیچاره نون شب نداره!
من به هیچ عنوان مین اسوس تا وقتی گیگا هست پیشنهاد نمیدم. ونخواهم داد.
اینو دوستانه گفتم.
Last edited by Advanced Ali-001; 09-09-2010 at 10:59.
مگه چنده اون ایسوسه چون فککنم یا اون خوبه یا همون گیگا ud7 حالا قیمتای جفتشو می شه به من بدین؟
این درست نیست
من خودم بردم ازراک اوف نمی گه
اگه گیگا نخوام ایسوس رامپیج 3 بخرم یا اون t-power یا msi plus یا asrock ؟
این بحث تمومه من ایسوس خریدم.
به جمع ما اشغال بخر ها خوش اومدی گلم............................این بحث تمومه من ایسوس خریدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)