تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتک

راي دهنده
198. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • گزینه ی 2

80 40.40%
  • قلم چی یا همون کانون

104 52.53%
  • گاج

30 15.15%
  • مرات

9 4.55%
  • مبتکران

18 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 140

نام تاپيک: ✎گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باسلام
    لطفا اسامی موسسه ها رو معرفی کنید تا من بتونم بهتر تصمیم بگیرم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببينيد اگر بحث فقط درباره سوالات و سختيه اونا و مخصوصا مفهومي بودن اونا باشه شك نكنيد مرات بهترين سوالات رو مطرح مي كنه ولي در يك آزمون فقط درجه سختي سوالات مطرح نيست الان هر كدوم از آزمونايي كه برگزار ميشه يه سري نكات مثبت و منفي دارن
    گزينه دو تمام مانورش روي سوالات و شباهت اونا توي كنكوره سال پيش كه من بعضي از اين شباهت ها رو نگاه مي كردم مي ديدم اونا كوچترين شباهت رو هم به حساب ميارن در حالي كه خوب اين طبيعيه و از الان ميشه بيش از نيمي از سوالات كنكور رو حدس زد كه چه شكل و شمايلي دارن

به دليل سختي بيش از حد سوالات امسال با زدن در صداي 60 ميشد يه رتبه فوق العاده بديت آورد از طرف ديگه گزينه دو ادعا ميكنه كه بيش از 75% سوالات كنكور مشابه آزموناي اون هستن ( تازه اين ميانگين تمام گروه هاست در رياضي فكر كنم به 80% هم ميرسه آمار پارسال) خب من از شما اين سوال رو دارم اگه اين روش اجرايي چرا براي كنكور اين همه زحمت بكشيد؟ چرا اين همه تست بزنيد و انواع سوالات رو تجربه كنيد تنها كافيه با مباحث آشنا بشين و فرمول ها رو ياد بگيرين بعد در ماه آخر تمام 12-13 آزمون گزينه دو رو كامل بررسي كنيد اصلا سوالاتشو حفظ كنين در كنكور هم اگه 60 % ( نه 75%) سوالا رو بزنيد يه رتبه 3رقمي مياريد ديگه چرا اين همه زحمت؟!!!

اگر اين كار شدنيه خوب آزموناي گزينه دو بهترين خواهد بود

اما اگه فكر مي كنيد شايد نشه اين كار رو كرد و من توجه شما رو به عامل ديگه اي از آزموناي آزمايشي جلب مي كنم و اون برنامه ريزيه به نظر من برنامه ريزي مهمترين فاكتور براي يه كنكوريه و در اين زمينه كانون فوق العاده است البته يه دليلش اينه كه كانون آزموناي بيشتري داره (20آزمون) و خوب طبيعتا دستش بيشتر بازه اما شما اگر برنامه راهبردي كانون رو يه نگاه كنين مي فهمين چه برنامه فوق العاده اي داره برنامه كانون هم براحتي قابل اجراست ( هيچ وقت از برنامه مدرستون جلوتر نيست و اونقدر هم سنگين نيست كه بهش نرسيد) و هم داراي مرورهاي متعدده اين در حاليه كه من خودم كه در طرح گام اول شركت كردم هيچ وقت به سر فصل هاي آزمون نرسيدم و در طول سال هم دوستاني كه در گزينه شركت كرده بودن اين مشكل رو داشتن

تازه يه اشتباه بزرگ كه به نظر من گزينه داره طرح مرور آخره !!!!! بر فرض كه سوالات گزينه خيلي شبيه به كنكور باشه از خود كنكور كه شبيه تر نيست از هر مشاوري غير از پوردستمالچي و خراط ها بپرسين ميگه در ماه آخر كنكورهاي اخير رو به صورت جامع كار كنين و تازه حرفه اي ترها كنكورخارج كشور رو پيشنهاد ميدن در حالي كه گزينه مي گه تست هاي تاليفي منو بزنين اين كار صددرصد اشتباهه!

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

قلمچی 50 هزار نفری میشن

گزینه شاید 15 هزار نفر
    چرا آمار الکی می دین. بین 25 هزار تا 30 هزار ( گزینه دو )

4. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر قلم چی 48 هزار نفر باشه و گزینه 2 حدود 20 هزار نفر اگه اشتباه نکرده باشم
    مطمین نیستم کسی دقیقا نمیدونه چقدره؟؟؟
    قلمچی 50 هزار نفری میشن

گزینه شاید 15 هزار نفر
    آمار گزينه دو دوبرابر اين چيزي هست كه شما ميفرماييد
    در ضن بين اون آمار قلمچي هم كلي از شركت كننده ها دانش آموزان مدارس تيزهوشان و نمونه دولتي هستند كه به طور فله اي و رايگان ثبت نام شدن و شايد خيلي هاشون اصلا برنامه آزمونشون رو هم نداشته باشن و مثل داوطلبان گزنيه دو نيستن كه همشون با هدفو برنامه گزينه دو وارد رقابت كنكور شدن

6. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آمار گزينه دو دوبرابر اين چيزي هست كه شما ميفرماييد
    در ضن بين اون آمار قلمچي هم كلي از شركت كننده ها دانش آموزان مدارس تيزهوشان و نمونه دولتي هستند كه به طور فله اي و رايگان ثبت نام شدن و شايد خيلي هاشون اصلا برنامه آزمونشون رو هم نداشته باشن و مثل داوطلبان گزنيه دو نيستن كه همشون با هدفو برنامه گزينه دو وارد رقابت كنكور شدن
    اصلا بحث آمار مهم نيست ...... همين مرات با جامعه آماري چند هزار نفري قويترين جامعه آماري رو داره چون همشون بهترين هاي كشور هستن ..... اصلا ببنيد توي كنكور حدودا 280هزار نفر شركت مي كنن (رياضي) كه از همين الان 250 هزارتاشون اوتن يعني يا اصلا درس خون نيستن يا توانايي شون پايينه و هر قدر هم بخونن 5 رقمي ميشن بحث جامعه آماري و اينكه چه رتبه اي تو آزموناي آزمايشي ميارين ( حتي رتبه هاي معادل كنكور كه سنجش و گزينه ميدن) ذره اي ارزش و اهميت نداره و همش مايه سردرگمي و ايجاد غرور و يا ياس كاذبه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا بحث آمار مهم نيست ...... همين مرات با جامعه آماري چند هزار نفري قويترين جامعه آماري رو داره چون همشون بهترين هاي كشور هستن ..... اصلا ببنيد توي كنكور حدودا 280هزار نفر شركت مي كنن (رياضي) كه از همين الان 250 هزارتاشون اوتن يعني يا اصلا درس خون نيستن يا توانايي شون پايينه و هر قدر هم بخونن 5 رقمي ميشن بحث جامعه آماري و اينكه چه رتبه اي تو آزموناي آزمايشي ميارين ( حتي رتبه هاي معادل كنكور كه سنجش و گزينه ميدن) ذره اي ارزش و اهميت نداره و همش مايه سردرگمي و ايجاد غرور و يا ياس كاذبه
    در مورد قلمچي شايد همچين چيزي صدق كنه ولي گزينه دو آمارش رو بخاطر تشابه سوالاتش با كنكور و از روي درصدهايي كارنامه ميده نه رتبه اي كه كسب كردي

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من کارنامه ها رو دیدم که دارم میگم قلمچی بیشتر بوده

مرات به درد نمیخوره

دوستای من سمپادی بودن ازمون مرات ( از روی اجبار ) میدادن

خیلی گله میکردن

11. این کاربر از M3lody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من خودم دانش آموزش تیزهوشان اصفهان بودم
    88 پیش فارغ التحصیل شدم

اسم مرات رو اولین باره اینجا میشنوم

در ضمن توی دبیرستان هیچ دبیر یا مسئولی آزمون خاصی رو پیشنهاد نمی کرد..فقط می گفتن سنجش رو حتما برید

البته یک دبیر هندسه داشتیم که کلا با این موسسات مشکل داشت..بخصوص کانون

جالبه یکبار امار اورد که یکی 5-6 بار از چند مرحله آزمون کانون رو اول شده بوده توی یک سوال و کانون خیلی روش مانور داده بود بعد بعد طرف رتبش توی کنکور شد 230 و این حدودا

کلا دیگه در مورد طرف صداشون در نیومد

13. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها اين قسمت سوم فعل رو براي زبان انگليسي بايد بلد باشيم؟ كدوم ها رو بايد حفظ كنيم و از كجا بياريمشون ؟

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها اين قسمت سوم فعل رو براي زبان انگليسي بايد بلد باشيم؟ كدوم ها رو بايد حفظ كنيم و از كجا بياريمشون ؟
    آخر کتاب هست ! ...

هر چقدر بیشتر بهتر !

پ.ن: این سوال چه ربطی به تاپیک داشت ؟!

16. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •