تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .....

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • .....

0 0%
  • .....

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 130

نام تاپيک: دلیل بی اعتنایی و دست کم گرفتن داوطلبان نسبت به دانشگاه آزاد چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ugly_girl_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

این غلط ترین معیاری هست که میشه در نظر گرفت...
    نمرات تراز میشه! اگه آسونه واسه همه آسونه دلیل نمیشه که به دانشگاه رفتن آسون باشه...
    ولی قبول دارم از این 400 واحد خوب بالاخره شاید تعدادی تازه تاسیس ها کیفیتشون خیلی پایین باشه... که خوب کمم نیستن.

حرفت درسته ولی به نظر تو من چرا سال سوم دبیرستان که من آزمایشی کنکور آزاد دادم ادبیات انگلیسی پرند قبول شدم؟اونم در حالی که بالا ترین درصدم 40 بود ! ؟

2. این کاربر از ugly_girl_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حرفت درسته ولی به نظر تو من چرا سال سوم دبیرستان که من آزمایشی کنکور آزاد دادم ادبیات انگلیسی پرند قبول شدم؟اونم در حالی که بالا ترین درصدم 40 بود ! ؟
    رفتن توش اسونه اومدن ازش سخت بر عکس دولتی که سخت میری ولی راحتتر ازش میای بیرون

یه گزینه هم داره آخرش که میخوای اگه هیچ جا قبول نشدی خودمون برات یه جا رو انتخاب کنیم میزنی هر جا که هیچ کس انتخاب نکرده رو بهت میدند

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخرین پست تاپیک مربوط به 345 روز پیش بود

داریم به اعلام نتیجه آزاد هم نزدیک میشیم

گفتم دوباره تاپیک را بیارم بالا تا دوباره بحث کنیم

قراره نظرسنجی صفر بشه و به جاش نظرسنجی جدید بذاریم پس فعلا در نظر سنجی شرکت نکنید

5. 2 کاربر از MOHSEN_A1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

حالا که درخواست کردی من یه چی بهت بگم به طور کلی در نظر داشته باش

اول اینکه علاقه ات رو پیگیر باش!!
    دوم اینکه کاری به هزینه دانشگاه آزاد نداشته باش که پول 4 سال رو میشه توی سال اول کار پیدا کردن در میاری (اگه به فکر یه سال موندن هستی )
    سوم اینکه دانشگاه آزاد زیاد دانشگاه نیست بیشتر مدرسه هستش مخصوصا اگه شهر خودت بری
    چهارم اینکه چه بری آزاد چه سراسری باس درس بخونی وگرنه تو جفتش ولمعطلی هیچ فرقی هم نداره،

من خودم دانشگاه آزادیم ، نفر اول ورودی ما انقدر پشتکار داره که یه درسو با اینکه با نمره بالا قبول میشه ترمای بعد بازم میره سر کلاساشون تا بیشتر یاد بگیره
    یعنی هدفت رو داشته باشی تو بیابونم باشی تو بدترین دانشگاه ایرانم باشی می تونی خودتو به جایی برسونی که اونی که با هوش بالاش توی بهترین دانشکاهای ایرانم بهش نرسه

7. 2 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دانشجو های دانشگاه آزاد از نظر درسی مشکلی ندارن
    مشکل خود دانشگاه آزاده. محیطش، سطح سواد اساتیدش و سیاست های سود جویانه ش

9. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

دانشجو های دانشگاه آزاد از نظر درسی مشکلی ندارن
    مشکل خود دانشگاه آزاده. محیطش، سطح سواد اساتیدش و سیاست های سود جویانه ش
    اتفاقا برعکس. دانشجو های دانشگاه آزاد چون خودشون از جامعه ما هستن، فکر می کنن دانشگاه آزاد آسونه و خونه ی خالست. بخاطر همین درس هارو جدی نمی گیرن و فقط به دنبال پاس کردن هستن. و این خودش می شه دلیلی که اساتید هم کم کاری کنن. یعنی اگر دانشجو از استاد بخواد و فعال باشه, استاد هم شروع به کار می کنه. ولی دانشجو هایی که همه چیز براشون مهمه جز درس در نتیجه می شه اون چیزی که الان هستش.

البته در مورد سراسری این مورد هم هم صحت داره. ولی اونجا توی هر گروه ورودی حداقل هستن 10 نفری که واقعا برا درس اومدن و این خودش باعث می شه استاد نتونه ماست مالی کنه بره و همین باعث می شه سطح بچه ها بره بالا.

ناگفته نمونه که توی دانشگاه آزاد هم دانشجو های خوب و درس خون پیدا می شن. نزدیک ترین نمونه به من برادرم هست که داره با معدل 18.86 تو رشته ی کامپیوتر مدرکش رو می گیره. تمام نمرات تخصیصیش بدون استثنا 20 شده و توی عمومی ها کم آورده. سطح دانشگاهش هم پایین نیست. دانشگاهش مرکز استان هست و جزو 5 شهر پر جمعیت کشور.

در آخر به نظر من هیچ تفاوتی بین دانشگاه آزاد و سراسری نیست. همه جا خوب داره بد داره. من خودم دانشگاه سراسری هستم. ولی اون چیزی که فکر می کردم نبود. یه جورهایی زده شدم. توی گروه ورودی ما افراد درس خونش از 70 نفر کلا 5 نفر هستن. پس می بینید که دلیل اصلی به نظر من خود دانشجو ها هستن که سطح دانشگاه رو می برن بالا.

11. 3 کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

ولی من فکر میکنم علاوه بر دانشجوها اساتید هم نقش خیلی مهمی در تعیین رتبه یک دانشگاه دارند فعلا هم تنها معیاری که تو ایران برای سنجش اساتید معتبر وجود داره تعداد مقالات در مجلات خارجی معتبر هستش + میزان اعتبار استاد در دانشگاه‌های خارجی برای دادن Recommendation که خوب با این دو معیار کسی واسش جای شک نمیمونه که دانشگاه شریف و تهران بهترین دانشگاه‌های ایران هستند.

که البته خود سازمان سنجش هم کاملا به این موضوع اشراف داره و خودش برای کنکور کارشناسی ارشد در تعیین تاثیر معدل برای دانشگاه‌ها ضریبی تحت عنوان ضریب موثر معدل در نظر گرفته که مثلا برای دانشگاه های معتبر 1.1 هستش یعنی شما معدل کل کارشناسیت مثلا اگه 16 بود در 1.1 ضرب میشه و 17.6 به عنوان معدل موثر برای کنکور ارشد در نظر گرفته میشه. این ضریب برای دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی 1 هستش (البته میگن این ضریب بر اساس میانگین معدل دانشگاه‌ها تعیین میشه!).

و در آخر این رو هم در نظر داشته باشیم که برای کارشناسی خیلی‌ها از روی اسم دانشگاه انتخاب رشته و دانشگاه میکنن اما برای ارشد اینطور نیست و بیشتر میرن دنبال اینکه کدوم دانشگاه توی گرایششون بهترین اساتید رو داره و همین امر باعث میشه که دانشگاهی مثل خواجه نصیر تو بعضی از گرایش‌های برق از دانشگاه امیرکبیر و علم و صنعت جلو بزنه و خیلی زودتر از اونا پر شه. تو خیلی از گرایشها و رشته های دیگه هم همینطوره. حالا همین قضیه برای رشته مکاترونیک به نفع دانشگاه آزاد رقم می‌خوره طوری که دانشگاه آزاد قزوین در این رشته به تعداد زیادی از دانشگاه های دولتی ارجحیت داره ، اینم به نقل از یکی از دانشجوهای ارشد همون دانشگاه آزاد قزوین در سال 88 :

من در سراسري امتحان ندادم. ليسانسم برق الكترونيك بود.
    در آزاد درصد هايم اينگونه بود:
    رياضي مهندسي 88.3%
    الكترونيك1و2 60%
    كنترل 40%
    مدار منطقي 23%
    زبان تخصصي 20%
    از بين 1200 داوطلب 19 نفر پذيرش شدند و رتبه من 14 بود.
    شهريه ي ثابت آزاد 616000 تومان است. هر ترم حدود 1 ميليون مي شود.وام هم مي دهند ولي دوندگي زياد دارد.
    مكاترونيك قزوين بسيار قوي است.تيم رباتيك اش 4 سال است كه قهرمان بلا منازع جهان است.
    Last edited by alireza20202003; 20-08-2011 at 12:24.

13. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

معمولا کسانی در دانشگاه ازاد به جایی میرسن که قدر پول رو میدونن

افراد به راحتی وارد دانشگاه میشن ولی در دانشگاه اتفاق دیگری میفتد ببینید در دانشگاه ازاد استادا راحت میندازن که دوباره پول بگیرن و دانشجوهایی که قدر پولشون رو میدونن علاوه بر اینکه حرف استاد رو گوش میدن و مینویسن دنبال جزوات خوب میگرن حتی بیشتر انها(از دانشجویانی که قدر پول رو میدونن)سطح خیلی بالاتری از سراسری ها خوهند داشت

این پروسه 4 سال برای دانشجو اتفاق میفته که چون پول اضافی نده مجبوره درس بخونه و در اخر بعد چهار سال :

1.سطح علمی فوق العاده بالا(به خاطر تلاش خودش) و قبول شدن در ارشد و معدل بالا
    2.صرف 4 سال درس خوندن و عادت داشتن به این نوع کندکاو(پیدا کردن جزوه خوب . ...)
    3.وقت تلف نکردن و دنبال پول در اوردن و اماده شدن رزومه کاری و زندگی در شهر خودش

4. سطح علمی بالا داشتن سابقه کار

ولی چیزی داریم در ایران مفت باشه کوفت باشه ملت حاضرن پاشن برن سراسری دور و راحت خوابگاه باشه بچه ها هستن غذا هم که میدن (البته علف پلو:قرمه سبزی) کافور با میزان لازم ولی در اخر دانشجو بعد 4 سال :

1. معدل پایین نزدیک به 12
    2.راحتی و تنبلی بیش از حد و همیشه منتظر اماده شدن لقمه برای دهن
    3.گذراندن وقت در اردو و خوابگاه و .... در نتیجه نداشتن رزومه کاری و اشنا نبودن به محیط کاری و فنی
    4.برگشتن به شهر خودش که بعد 4 سال براش شهر غریب میاد چون کسی رو نمیشناسه روزنامه میخره دنبال کار میگرده

بله هیچ چیز مهم نیست مهم فقط دانشجو هست.
    (این مطلب نه برای همه ی دانشجویان سراسری و نه برای همه ی دانشجویان داشنگاه صدق نمیکنه)

15. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث استخدام و اینا که به جز چند جای انگشت شمار که خودشون رو ... (مثل انرژی اتمی یا وزارت نفت) حل شده. جالب اینجاست که یکی از بستگان ما متولی امتحان ورودی یکی از بانکهای خصوصی کشوره، میگه معمولاً رتبه های اول رو دانشگاه آزادیا میارن.

خود من به شخصه هم دولتی تهران درس خوندم هم آزاد تهران، واقعاً تفاوت خاصی ندیدم. هر دو تا استاداشون در یه سطح و خیلی معمولی بودن.

به نظر من یک مشکل مهم که دوستان هم اشاره کردن اینه که دانشگاه آزاد رفته هر ده کوره ای یه واحد زده و اعتبار خودش و واحدهای مهمش مثل واحدهای تهران، قزوین، نجف آباد اصفهان، علوم تحقیقات شیراز ، مشهد و ... رو خراب کرده.

17. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

من بعد 1 سال میگم
    اصولا موفقیت تحصیلی ربطی به دانشگاه نداره فقط و فقط بستگی به انگیزه و پشتکار طرف داره حالا فرقی نداره شریف درس بخونه طرف یا تو یه واحد دانشگاه ازاد تو یه داهات کوره!

البته واسه تنبلایی مثل من دانشگاه فرق میکنه

19. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •