نه بابا یه جا خوندم توی همین تاپیک نباید اجازه گرفت.باید همینطور سرتا بندازی پایین بری بیرون.![]()
نه بابا یه جا خوندم توی همین تاپیک نباید اجازه گرفت.باید همینطور سرتا بندازی پایین بری بیرون.![]()
ما شانس نداریم. یه دفعه دیدی استاد گفت: هو! کجا؟!![]()
ظاهراً بچه ها میگن باید سرمون رو مثل ... بندازیم بریم بیرون!
ولی بی ادبیه که!
پ.ن: نکته ی مهم اینه که هر پنج انگشت (یک دست) رو باید برای اجازه بالا ببرید! نه فقط انگشت اشاره!
من این مورد رو از اول دبیرستان رعایت کردم!دیگه عادت دارم!
خب اون موقع 2 راه داری یا همونطور با سر پایین به راهت ادامه میدی یا بر میگردی یه لبخند میزنی و کارتا میگی.
اقا یه توصیه ما بکنیم؟روز اولی جوگیر نشید، سامسونت ببرین!یه ورقی دفتری چیزی بسه!
![]()
یکی از این دفترای پاپکو (همین سیمی ها که برگاش رو میشه جدا کرد)رو بگیرید دستتون ببرید من کل دبیرستان رو هم روز اول هم طول سال با همین میرفتم هم شکل کلاسور داره هم ابهتش بالاس و هم فکر نمیکنن ترم صفری هستین![]()
پیشنهاد خوبیه.اگه تو اول سال میبردی من کل سال دوم و سوم فقط با همین دفترا رفتم.
واسه برگه هم همیشه یا آویزون بچه ها بودیم یا آویزون دفتر.![]()
1- خودتون باشین ( یعنی نه خودتو بگیر نه جل باش نمیدونم هر چی که هستی باش )
2- به لباس و تیپ ما که گیر نمیدادن نه دختر نه پسر حالا نمیدونم بقیه دانشگاها چجوریه اما دانشگاه ما خیلی ازین نظرا آزاده به جاش از نظرای دیگه ......
3- رابطه رو نمیدونم چی بگم من که اتفاق خاصی برام نیوفتاد نه میخواد هی برین طرفشون نه خودتونو بگیرین من که نه کاری به کارشون داشتم وایمیسادم تا خودشون مثلا سوالی چیزی میپرسیدنو بعد مثلا نزدیک تر میشدم باهاشون به هر حال چیز خاصی نیست روزای اول خیلی خوش میگذره
4- شما هر کاری که میخواید بکنید هر کاری کنی آخرش بهت میخندن ترم بالایی هامثلا روز اول نمیخواد لباس نوهاتونو بپوشین
میگم هر کاری شما میخوای بکن آخرش خنده داری
ادامه دارد....
آقايون..خانوما...دخترا..پسرا
من همين الان فهميدم كارت ملي رو نگرفتم
لطفاً با توضيحات بگيد چه بلاييي سرم مياد
واي بدبخت شدم
![]()
نه خوب منم کل سال میبردم کل دبیرستان و پیشاصلا هیچ جوره با کوله و سامسونت و کیف دستی و... حال نمیکنم
دقیقا منم هر روز واسه برگه آویزون بچه ها بودم![]()
نگران نباش بابا
منم ندارم
برو ثبت احوال شهرتون مدارک رو بده
20 روزه تحویل می دن
به خاطر نداشتن کارت ملی که نمی گن ثبت نام نمی کنیمت
بعدا می بری براشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)