تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 229

نام تاپيک: یورو 2012 (UEFA Euro) | مرحله مقدماتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اوزیل: افتخار می‌کنم برای آلمان بازی می‌کنم
    او گفته افتخار می‌کند پیراهن تیم ملی آلمان را می‌پوشد.

سایت گل – آلمان روز جمعه با ترکیه دیدار می‌کند. این بازی جذاب در مرحله مقدماتی یورو 2012 برگزار می‌شود و بازی ویژه‌ای برای مسعود اوزیل، بازی‌ساز آلمان خواهد بود. ستاره رئال مادرید در گلزنکرشن زاده و بزرگ ‌شده است، اما تباری ترکیه‌ای دارد.

او می‌گوید: «من هرگز به بازی در تیم دیگری به جز آلمان فکر نکردم. من این جا به دنیا آمدم، این جا خوشحالم و افتخار می‌کنم برای آلمان بازی می‌کنم.

خانواده من اهل ترکیه هستند، و من دوستان بسیاری در آنجا دارم که به من زنگ می‌زنند و به من بسیار افتخار می‌کنند. آنها عملکرد من در مادرید را دنبال می‌کنند و بسیار خوشحالم که از من حمایت می‌کنند. این کار آنها بسیار من را شاد می‌سازد. اگر قرار باشد گلی بزنم، در همان لحظه تصمیم می‌گیرم چه واکنشی نشان دهم و باید ببینیم چه می‌شود.

به نظرم تیم ملی ما بازتابی از جامعه ماست. ما مهاجران بسیاری در کشور داریم و این را در جام جهانی دیدید که آنها چطور همه از فوتبال ما به وجد آمده بودند. تیم ملی نمونه خوبی برای جامعه است.»

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

بیرهوف: آلمان می‌تواند با مشکل مصدومیت بازیکنان کنار بیاید
    او گفته آلمانی‌ها توان لازم برای غلبه بر این مشکل را دارند.

سایت گل – آلمان در دیدار مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل ترکیه با مشکل مصدومیت روبرو است و بازیکنان کلیدی خود مانند میشاییل بالاک و باستین شواین‌اشتایگر را در نبرد با تیم گاس هیدینک در اختیار ندارد. با این حال، اولیور بیرهوف، مدیر تیم مطمئن است آنها این مشکل را حل خواهند کرد: «ما همیشه توانسته‌ایم این مصدومیت‌ها را به نحوی جبران کنیم، مانند اتفاقی که برای بالاک پیش از جام جهانی روی داد.

در هر حال کار ما مقابل ترکیه دشوار است، چرا که زوج خوبی در خط میانی از دست رفته. شواین‌اشتایگر در کنار سامی خدیرا از رئال مادرید در جام جهانی خیلی عالی کار کردند.

البته بازیکنان ملی سال سختی داشته‌اند، اما این که جام جهانی را توجیه عملکرد ضعیف آنها بدانیم تحلیلی ساده‌انگارانه و غلط است. البته فشار کاری بر آنها زیاد بود، اما در دیدارهای ملی بعد از جام جهانی هم بازیکنان باانگیزه و آماده بودند.»

آلمان در دو دیدار اول خود در مرحله مقدماتی یورو، بلژیک و آذربایجان را برده و با شش امتیاز صدرنشین گروه A است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گاس هیدینک : دیدار مقابل تیم ملی فوتبال آلمان مانند یک دوئل است

سایت گل : گاس هیدینک، سرمربی تیم ملی ترکیه، معتقد است 30 هزار هوادار ترکی که در انتظار دیدار این تیم مقابل آلمان در مقدماتی یورو 2012هستند، به تیمش انگیزه و شور زیادی می دهند.
    این دیدار امروز در المپیک برلین برگزار می شود و سرمربی هلندی معتقد است که حمایت هواداران می تواند موجب خلق یک شگفتی شود.
    او در مصاحبه با نشریه کیکر گفت:" اینکه هوادارن ترک زیادی در ورزشگاه حضور خواهند داشت، مطمئنا به ضرر ما نخواهد بود. هدف ما رسیدن به یورو 2012 است و بسیار خوشحالم که تاکنون توانسته ایم شش امتیاز به دست بیاوریم. باید این شرایط را حفظ کنیم.
    البته این یک دیدار ویژه است. این دیدار دوئلی بین دو تیم مدعی گروه است و همه اروپا این دیدار را تماشا خواهند کرد.
    قزاقستان و آذربایجان هم تیم های مهمی هستند. ما نمی توانیم مقابل آنها امتیاز از دست بدهیم.
    آلمان یکی از بهترین تیم های هجومی اروپاست و دیدار مقابل آنها آسان نخواهد بود."

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

بازی آلمان و ترکیه می تواند بازی بسیار ویژه ای برای مسوت اوزیل باشد

مرجع خبری رئال مادرید : آلمان امروز در برلین به مصاف ترکیه خواهد رفت که سخت ترین حریف آنها برای مسابقات راهیابی به یورو است . مصدومیت شواین اشتایگر که یکی از بازیکنان اصلی تیم ملی آلمان در بازیهای اخیرشان بوده یکی از بزرگترین اتفاقات این بازی است .
    از دیگر نکات جالب این بازی نیز حضور ترک های فراوان در برلین است که می توانند کار را برای تیم میزبان سخت کنند . آلمان بازی ها را با دو برد از دو بازی آغاز کرده است و می خواهد که با کسب پیروزی در این بازی مهم جای پای خود را محکم تر کند .
    در تیم ملی آلمان ، مسوت اوزیل بدون شک یار ثابت خواهد بود که بازیش در مقابل تیمی که اصالتش به آن کشور باز می گردد می تواند برایش بازی جالبی باشد . غیبت شواین اشتایگر نیز باعث خواهد شد که اوزیل مسئولیت زیادی را روی دوش خود حس کند .

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

مانوئل نویر : برای شکست دادن ترکیه باید بهترین بازی مان را ارائه دهیم

سایت گل : تیم ملی آلمان امروز در دیداری حساس در مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل ترکیه قرار خواهد گرفت و مانوئل نویر، دروازه بان ژرمن ها، بی صبرانه در انتظار این دیدار است.
    او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" وقتی آلمان در یورو 2008 ترکیه را شکست داد، من در کرواسی بودم و تعطیلاتم را در دوبرونیک سپری می کردم. البته من بازی را از تلویزیون دیدم. بازی هیجان انگیزو پرگلی بود. وقتی فیلیپ لام بازی گل زد، از شادی به هوا پریدم.
    شماره یک بودن در تیم ملی مانند کاپیتانی در شالکه است. داشتن هر دو اینها فوق العاده است. اما به هر حال من همان بازیکن سابق هستم و عملکردم به اینکه چه کسی در درون دروازه قرار می گیرد، بستگی ندارد. من روی کارم تمرکز می کنم و در حال حاضر تمرکزم روی بازی مقابل ترکیه است.
    هر دو تیم شروع خوبی در رقابت های مقدماتی یورو داشتند بنابراین دیدارهای رودررو بسیار کلیدی و مهم خواهد بود. ترک ها رقیبی جدی هستند و برای شکست دادن آنها باید بهترین بازی مان را ارائه بدهیم."

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين آلماني كه من ميبينم
    با اين فوتبال شناور و سيال از جام ملتهاي آينده و جام جهاني 2014
    يكي رو بايد براش كنار گذاشت
    و بقيه تيمها از جمله خود آلمان براي يكي ديگه بجنگن
    تركيه توي يه بازي رسمي سه تا خورد تقريبا 6 تاي ديگه هم جا داشت
    هيچ اتفاقي نميفته يعني بعيد ميدونم بيفته
    ايران هم توي يه بازي دوستانه از برزيل 3 تا ميخوره
    بعد ما ....
    كلا ما خيلي باحاليم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تبریک میگم برد آلمان...
    عجیب این کلوزه واسه تیم ملی گل میزنه!
    اگه درست یادم باشه این فصل 7 بازی بوندسلیگا 0 گل 3 بازی ملی 5 گل...

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تبریک تبریک...قدرت را خودتون احساس کنید.

آلمانه دیگه..
    کلوزه رسما بازیکن تیم ملیه...جاش بودم از بازیهای باشگاهی خداحافظی میکردم ومیچسبیدم به تیم ملی..

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

اي بابا...اين ايتاليا هم كه باز مارو نااميد كرد
    اخه ايرلند شمالي هم تيمه كه باهاش مساوي ميكنين؟؟!
    ايتاليا هم مثل تيم ملي ايران نياز به تحول بزرگ داره تا دوباه تيم بشه...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برد آلمان رو تبریک میگم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

غيبت احتمالي اوزيل در ديدار مقابل قزاقستان؛ ستاره ژرمن ها آسيب ديد
    اوزيل كه نقش مهمي در پيروزي آلمان مقابل تركيه داشت در دقايق پاياني به دليل مصدوميت از ناحيه قوزك پا جايش را به ماركو مارين داد

سايت گل- مسوت اوزيل، هافبك تيم ملي آلمان، در ديدار شب گذشته تيمش مقابل تيم ملي تركيه دچار مصدوميت شد و شايد نتواند در ديدار روز سه شنبه مقابل قزاقستان در آستانه به ميدان برود.

اوزيل كه نقش مهمي در پيروزي 3-0 آلمان مقابل تركيه داشت، دومين گل ژرمن ها را به ثمر رساند اما در دقايق پاياني به دليل مصدوميت از ناحيه قوزك پا جايش را به ماركو مارين داد.

هنوز ميزان دقيق مصدوميت ستاره باشگاه رئال مادريد مشخص نيست اما قرار است امروز از پاي مصدوم او عكسبرداري شود تا مشخص شود او به ديدار بعدي تيم ملي آلمان خواهد رسيد يا خير.

اوزيل كه در تابستان از وردربرمن به رئال پيوست، شروع خوبي در رقابت هاي لاليگا داشت اما اين مصدوميت مي تواند روي روند مثبت او در تيم باشگاهي اش نيز تاثير گذار باشد.

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

يواخيم لوو: انتظار چنين پيروزي درخشاني را نداشتم
    دو گل از ميروسلاو كلوزه و تك گل مسوت اوزيل موجب شد تا ژرمن ها به سه امتياز اين ديدار حساس دست پيدا كنند

سايت گل- يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، پس از پيروزي 3-0 تيمش مقابل تركيه، شيوه بازي بازيكنانش را مورد ستايش قرار داد.

دو گل از ميروسلاو كلوزه و تك گل مسوت اوزيل موجب شد تا ژرمن ها به سه امتياز اين ديدار حساس دست پيدا كنند و لوو نيز از اينكه تيمش با يك پيروزي مقتدرانه در صدر گروه قرار گرفت، ابراز رضايت كرد.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" تيم بسيار مصمم نشان داد، اين يك بازي تاثير گذار و نمايشي لذت بخش بود. ما كاملا شايسته اين پيروزي بودبم اما من اصلا انتظار چنين پيروزي درخشاني را نداشتم زيرا تركيه رقيبي سرسخت است كه امشب براي غرورش بازي مي كرد.

اين مسابقه اي ويژه بود. هواداران تركيه فشار زيادي به ما وارد كردند و براي ما اين ديدار مانند يك ديدار خارج از خانه بود."

او در مورد نمايش اوزيل در اين ديدار گفت:" اوزيل از نظر ذهني بسيار قوي است. او قبل از اين ديدار كاملا روي بازي تمركز كرده بود. او ترسي از اين ديدار نداشت. او در سراسر بازي، بازيكني كه مامور مهارش بود را به دردسر انداخت. از اينكه توانست گلزني كند، برايش بسيار خوشحالم."

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گاس هیدینک : تیم ملی فوتبال آلمان حاکم مطلق میدان بود

سایت گل : گاس هیدینک، مربی تیم ملی ترکیه پس از شکست سه بر صفر تیمش مقابل آلمان از رقیب تمجید کرد و گفت که از دست دادن محمت آئورلیو، هافبک تاثیرگذار این تیم نقطه عطف بازی بود.
    او گفت: «ما 25 دقیقه دوام آوردیم، اما پس از مصدومیت آئورلیو مشکلات بسیار زیادی داشتیم.»
    آئورلیو در اواسط نیمه اول به دلیل آنچه که کشیدگی عضله ران پا به نظر می‌رسید میدان را ترک کرد. هیدینک می‌گوید پس از آن بود که آلمانی‌ها کنترل بازی را در دست گرفتند: «ما مقابل تیمی بازی کردیم که در تمام جنبه‌های بازی حاکم میدان بود.»
    ترکیه حالا سه امتیاز کمتر از آلمان دارد و با اتریش هم‌امتیاز است. آنها سه شنبه به مصاف آذربایجان می‌روند.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فان مارویک:سوئدی ها فرصتی برای گلزنی نداشتند

سایت گل- تیم ملی هلند در نمایشی مقتدرانه موفق شد تا با نتیجه 1-4 از سد سوئد عبور کند و این پیروزی آسان خانگی خوشحالی برت فان مارویک ،مربی نارنجی پوشان را به همراه داشت.

فان مارویک در صحبتهایی در پایان این بازی به اس بی اس 6 گفت:« شاگردانم نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشتند. ما دقیقا همان طور که می خواستیم ، بازی کردیم. البته عملکرد بازیکنانم چندان تعجب آور نبود.»

مربی هلند ادامه داد:« تفاوت بازی ما با بازی های قبلی، این بود که ما پایان های بهتری داشتیم. الان خیلی خوشبینانه تر به بازی ما نگاه می شود.هرچند که واقعیت این است که سوئدی ها فرصتی برای گلزنی نداشتند.»

فان مارویک گفت:« برایم مهم نیست که ما در 20 دقیقه پایانی بازی اندکی تمرکزمان را از دست دادیم.بازیکنان ما برنامه بسیار درهم و فشرده ای دارند و اندکی خسته شده اند. من دقیقا درک می کنم که آنها برای دقایقی ریلکس کردد و دیگر رو به جلو حرکت نمی کردند.»

هلند درحال حاضر با کسب 12 امتیاز از 4بازی خود در صدر جدول گروه «E» قرار گرفته است.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/10/13/2163570/%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D9%88%D 8%A6%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%AF

بلان:به صدر رسیدیم و کار من راحت تر شد

سايت گل ـ فرانسه آرام آرام به شرايط خوب نزديك مي‌شود آنها تيم نه چندان قدرتمند لوكزامبورگ را 2 بر صفر شكست دادند و در شرايطي كه بحران اجتماعي تمام اخبار اين كشور را تحت الشعاع قرار داده است دلخوشي اندكي به مردمشان هديه كردند.

اين بازي كه در شهر متسز برگزار مي‌شد با دو گل بنزما و گوركوف به سود فرانسه به پايان رسيد اما در عين حال آنها بخت‌هاي بسياري را از دست دادند. ل

ورن بلان سرمربي اين تيم گفت:«ما حالا در صدر گروه قرار داريم و اين اهميت بسياري دارد. براي من اين از همه چيز مهمتر است، اين مسابقه چيزهاي بسياري در خود داشت اما نكته مهم آن است كه پيروزي‌هاي مثل اين براي دوباره‌سازي تيم كمك مي‌كند. ما مسابقات را با شكست مقابل بلاروس آغاز كرديم و احساس بدي داشتيم و حالا كه به جاده پيروزي بازگشتيم كار من به عنوان مربي هم ساده‌تر است.»

اين مربي 44 ساله كه با تيم 9 امتیازی اش در صدر گروه دی مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا ايستاده می گوید نبايداز ياد برد كه لوكزامبورگ از دقيقه 54 ده نفره بازي كرد. بازي بعدي فرانسه در ماه مارچ برگزار مي‌شود و آنها در نظر دارند تا آن زمان يك بازي دوستانه با برزيل يا انگليس برگزار خواهند كرد.بلاروس نزدیکترین رقیب فرانسه با مساوی دیشب مقابل رومانی 8 امتیازی شد.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/10/13/2163531/%D8%A8%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA-%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

دل بوسکه : هرگز به شکست فکر نکردم

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی از پیروزی 2-3 تیمش مقابل اسکاتلند که سه شنبه شب در ورزشگاه همپدن پارک رقم خورد ، ابراز رضایت کرد.

«لا فوریا روخا» با گل داوید ویا که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید از حریف پیش افتاد و بعد هم گلهای اینیستا و یورنته سه امتیاز این دیدار را به تیم دل بوسکه رساندند.

در پایان این دیدار، بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صجبتهایی گفت:« به طور کلی تیم ما عملکرد خوبی داشت. ما کنترل توپ را در اختیار داشتیم و فرصتهای گلزنی فراوانی را از دو جناح ایجاد کردیم. به جز دو گلی که دریافت کردیم، از بازیمان خوشحالیم. این دو گل بیشتر از روی عملکرد خوب بازیکنان اسکاتلند از راه رسید تا اشتباهات ما. در بقیه زمان بازی ما خیلی خوب بودیم.»

سرمربی ماتادورها در ادامه در مورد تیم حریف گفت:« اسکاتلند تا آخرین نفس و با تمام قوا در این بازی مبارزه کرد. آنها از دوفرصت خود استفاده کردند و البته ما هم کار را برای خودمان سخت کردیم ولی هرگز در مورد شکست فکر نکردیم. البته اسکاتلند هم در ضد حملات تلاش فراوانی انجام می داد.این پیروزی به ما اندکی آرامش خاطر می دهد تا ماه مارس که باید بازی ها را از سر بگیریم. اکنون پس از پیروزی چک مقابل لیختن اشتاین باید این تیم را حریف اصلی مان بدانیم.»

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/13/2163519/%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%85

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •