مگه نتایج ارشد نیومده؟! اینها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه نتایج ارشد نیومده؟! اینها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که اینقدر اطلاع رسانیت خوبه بگو سراسری کی میاد؟
![]()
ارشد آزاد
شما همونی نیستی که تو ده زندگی می کرد ؟
والا با بچه ها به این نتیجه رسیدیدم که 15هم میات . اما امروز به یه نکته ای برخوردم . آزاد ثبت نامش حدودا از 20 شهریور شروع میشه و یه هفته قبلش نتایج اومد ، حالا سراسری هم قائدتا باید همین طور باشه یعنی یه هفته قبل از ثبت نام . تو سایت چن تا دانشگاه که نیگا کردم زده بود ثبت نام از 28 شهریوریعنی نتایج حدود 20ام
اما احتمالش هست 15هم بیات
پارسال که بش از حد دیر اومد 18 شهریور بود. امسال حتما زودتر هم میاد!
منم که مث شما امیدوارم زودتر بیاتفقط با توجه به تاریخ ثبت نام گفتم دوست عزیز
![]()
پارسال که کنکور زودتر دادین امسال که 6 روز کنکور دیرتر برگزار شد شاید نتایج دیرتر بیائ .![]()
والا این سنجش میخواست نتایج رو زودتر از آزاد بده امسال
اما با این تنبلی و شاد بازیاش نتونست
پس این 15 هم که من گفتم با این وضعیت میافته عقب تر
ولی نتایج اولیه همزمان با پارسال اعلام شد!(شاید هم زودتر...)
با سلام
اگر ثبت نام دانشگاه آزاد از بیستم شهریور شروع بشه قاعدتا باید تا قبلش از نتیجه سراسری با خبر شده باشیم تا بتونیم تصمیم بگیریم و یکی رو انتخاب کنیم
من امیدوارم که نتایج 15 یا 16 شهریور بیات و ما هم از سردرگمی در بیام گرچه با توجه به کاهش ظرفیت امسال مخصوصا در تهران قبولی ها به نظر من با سال قبل خیلی تفاوت دارن و به همین دلیل من هم تقریبا قید تهران رو زدم و به انتخاب یازدهمم که همانا مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهانه فکر می کنم و چون مطمئنم قبول می شم بیش تر ذهنم رو معطوف این رشته-شهر کردم حالا اگر تهران هم قبول شدیم {اگر امسال پارسال بود! 100 درصد قبول می شدم چون خود سازمان سنجش توی انتخاب رشته مجازی برام مهندسی شیمی داشگاه علم و صنعت و مهندسی شیمی دانشگاه امیر کبیر و مهندسی پلیمر دانشگاه امیر کبیر رو زده بود} که چه بهتر
با تشکر
چرا خودمم
باید این هفته بیاید باید ( بر وزن شاید این جمعه بیاید شاید )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)