زلاتان: از طرفداران اینتر نمیترسم، میتوانیم فاتح اروپا شویم
زلاتان ایبراهیموویچ میخواهد میلان را به افتخارات اروپایی برساند.

سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ آماده آن است که میلان را در اروپا به افتخار برساند. او میخواهد میلان روندی برخلاف فصلهای پیش داشته باشد: «به میلان آمدهام تا قهرمانیهای بسیاری کسب کنم و لیگ قهرمانان هم پروژه ما برای این فصل است. اما برای فتح لیگ قهرمانان نیاز به اقبال دارید. تیمهایی را دیدم که قهرمان اروپا شدهاند که هرگز تصور نمیکردم به این افتخار دست یابند.
من به فشار عادت دارم و از کودکی به انتظارات بالا عادت داشتهام. با این حال حالا شرایط فرق میکند، چون در میلان انتظارات بسیار بالاست.»
اینتر، رقیب همشهری میلان از نزدیک عملکرد ایبرا را زیر نظر خواهد داشت. از او پرسیده شد آیا آماده واکنش طرفداران اینتر هست یا نه و او گفت: «نه، من هرگز از آنها نمیترسم!»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/7
اینتر همچنان امیدوار به خرید فورلان
آنها در ژانویه تلاش خواهند کرد او را بخرند.

سایت گل - اینتر به دنبال خرید دیهگو فورلان است و حالا میخواهد او را در ژانویه به خدمت بگیرد. مدیر برنامههای این ستاره اتلتیکو مادرید گفته بود ایتالیا بیتردید برای برنده توپ طلای جام جهانی جذاب خواهد بود: «دیهگو اوضاع خوبی در اینتر دارد، ولی اینتر و ایتالیا بسیار برای او جذاب هستند.»
البته فورلان قصد ندارد در صورتی به اینتر برود که ذخیره دیهگو میلیتو و ساموئل اتوئو شود، به ویژه اگر باشگاه مادریدی فرم عالی خود را ادامه دهد.
اینتر پس از آن که دید رقیب همشهریاش چند نفر از بهترین مهاجمان دنیا را خریداری کرده خود را تحت فشار میبیند و میخواهد در ژانویه همین کار را انجام دهد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/9