تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 107 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زلاتان: از طرفداران اینتر نمی‌ترسم، می‌توانیم فاتح اروپا شویم

زلاتان ایبراهیموویچ می‌خواهد میلان را به افتخارات اروپایی برساند.

سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ آماده آن است که میلان را در اروپا به افتخار برساند. او می‌خواهد میلان روندی برخلاف فصل‌های پیش داشته باشد: «به میلان آمده‌ام تا قهرمانی‌های بسیاری کسب کنم و لیگ قهرمانان هم پروژه ما برای این فصل است. اما برای فتح لیگ قهرمانان نیاز به اقبال دارید. تیم‌هایی را دیدم که قهرمان اروپا شده‌اند که هرگز تصور نمی‌کردم به این افتخار دست یابند.
    من به فشار عادت دارم و از کودکی به انتظارات بالا عادت داشته‌ام. با این حال حالا شرایط فرق می‌کند، چون در میلان انتظارات بسیار بالاست.»

اینتر، رقیب همشهری میلان از نزدیک عملکرد ایبرا را زیر نظر خواهد داشت. از او پرسیده شد آیا آماده واکنش طرفداران اینتر هست یا نه و او گفت: «نه، من هرگز از آنها نمی‌ترسم!»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/9/7

اینتر همچنان امیدوار به خرید فورلان

آنها در ژانویه تلاش خواهند کرد او را بخرند.

سایت گل - اینتر به دنبال خرید دیه‌گو فورلان است و حالا می‌خواهد او را در ژانویه به خدمت بگیرد. مدیر برنامه‌های این ستاره اتلتیکو مادرید گفته بود ایتالیا بی‌تردید برای برنده توپ طلای جام جهانی جذاب خواهد بود: «دیه‌گو اوضاع خوبی در اینتر دارد، ولی اینتر و ایتالیا بسیار برای او جذاب هستند.»

البته فورلان قصد ندارد در صورتی به اینتر برود که ذخیره دیه‌گو میلیتو و ساموئل اتوئو شود، به ویژه اگر باشگاه مادریدی فرم عالی خود را ادامه دهد.

اینتر پس از آن که دید رقیب همشهری‌اش چند نفر از بهترین مهاجمان دنیا را خریداری کرده خود را تحت فشار می‌بیند و می‌خواهد در ژانویه همین کار را انجام دهد.

کد:
    2010/9/9

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

زلاتان در مراسم معارفه: میلان بزرگ‌تر از بارسلونا است، هرگز چنین انگیزه‌ای نداشته‌ام
    او از پیوستنش به میلان گفته است.
    2010/9/9)

سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ، خرید جدید میلان امروز در نشستی خبری به همراه روبینیو به هواداران معرفی شد. او گفت از این که به روسونری پیوسته خوشحال است.

تجربه حضور در میلان

اولین روزهای من در میلانلو رویایی بوده و پاسخی فوق‌العاده از همه دریافت کرده‌ام. طرفداران عالی بوده‌اند و همه چیز رویایی است. در نهایت من به این جا آمدم و فکر می‌کنم این زیباترین پیراهنی است که تاکنون با آن بازی کرده‌ام.

اهداف

می‌خواهم با میلان به دستاوردهای بزرگی برسم. هر سال می‌خواهید در همه رقابت‌ها قهرمان شوید. تیمی بزرگ مانند میلان همیشه مدعی فتح لیگ قهرمانان و اسکودتو است. حالا که به ایتالیا برگشته‌ام مشتاق‌تر از بار آخر هستم. همیشه می‌خواهم پیروز شوم و اگر این طور نباشد در اشتباه خواهم بود.

پنج مهاجم بزرگ

میلان با خرید روبینیو نشان داد که تیم‌های دیگر باید از ما بترسند. ما می‌توانیم فاتح همه چیز شویم. با انگیزه بالا، سخت‌کوشی و اراده می‌توانیم فاتح همه رقابت‌ها شویم و من مطمئنم. ما بهترین دفاع و حمله را داریم. اگر کارمان را درست انجام دهیم می‌توانیم به تیم‌های مقابل حمله ببریم و هجومی بازی کنیم، اما مربی باید بر سر این موضوعات تصمیم بگیرد. ما پنج نفر از بهترین مهاجمان دنیا را داریم. پیپو اینتزاگی هم هست که او هم پدیده است.»

دلایل پیوستن به میلان

سیلویو برلوسکونی من را متقاعد کرد که به میلان بیایم. دو بار با او صحبت کردم و او حرف‌های مهم زیادی زد که من را متقاعد ساخت. من پیش از توافق دو باشگاه هم آماده بودم. گالیانی سپس به بارسلونا آمد و به من گفت: "بدون تو به میلان برنمی‌گردم". هیچ بازیکنی نمی‌تواند به میلان نه بگوید. چیز زیادی برای فکر کردن ندارید و تنها باید بگویید بله و از باشگاه تشکر کنید.

مقایسه بارسلونا و میلان

وقتی با باشگاهی قرارداد امضا می‌کنم، همیشه آن آخرین باشگاه من خواهد بود. اما کسی نمی‌داند در آینده چه خواهد شد. بارسلونا قرار بود باشگاه ابدی من باشد، اما اتفاقاتی کوچک باعث شد از آنها جدا شوم. امیدوارم برای مدتی طولانی این جا بمانم، اما همه چیز بستگی به باشگاه و مربی دارد.

اگر به تاریخ بنگرید، به نظرم میلان بزرگ‌تر از بارسلونا است. نمی‌دانم مشکل بارسلونا چه بود، اما برلوسکونی من را قانع کرد که به میلان بیایم. من در طول دوران بازی‌ام هرگز این قدر انگیزه نداشته‌ام. نیاز به کمی تمرین بیشتر دارم تا در اوج باشم و هدف من این است که عالی کار کنم. من و روبینیو می‌خواهیم برای مردم جام بیاوریم.

رویارویی با تیم‌های سابق

نمی‌توانم منتظر بازی با اینتر بمانم. در بارسلونا و اینتر دورانی عالی داشتم، اما اینتر رقیب ماست و بی‌صبرانه منتظر داربی هستم. سری آ امسال بین این دو باشگاه است. ما اول می‌شویم و آنها دوم.

حالا من بازیکن میلان هستم و مهم نیست اینتر چه می‌گوید. میلان آینده من است. ما حالا تیمی کامل با ذهنیتی عالی هستیم. ما مدعی اسکودتو هستیم. من در اینتر قهرمان شدم و این جا هم آمده‌ام تا قهرمان شوم. امیدوارم بتوانم نسبت به دوران حضورم در یوونتوس و اینتر موفق‌تر باشیم. ما می‌خواهیم مطمئن شویم که طرفداران از این فصل لذت می‌برند.

طرفداران باید خوشحال باشند. من هر جا بوده‌ام قهرمان شده‌ام. اینتر را به مقصد تیم قدرتمندتری ترک کردم. بارسلونا را ترک کردم چون کسی آنجا بود که من را نمی‌خواست. فعلا این جا هستم و می‌خواهم از رییس و گالیانی تشکر کنم. مطمئنم که این جا هم برنده خواهم بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گالیانی: انتقال داوید ویا و ماریو بالوتلی به سود میلان شد

او درباره دو خرید جدید باشگاه صحبت کرده است.

سایت گل - آدریانو گالیانی، نایب‌رییس میلان در نشست خبری معارفه زلاتان ایبراهیموویچ و روبینیو گفت: «مطمئنم این دو بازیکن کیفیت‌های والای فنی خود را نشان خواهند داد. آنها با آمدنشان شور فراوانی به پا کرده‌اند. سیلویو برلوسکونی و طرفداران دوباره به ایده‌آل‌های بین خود رسیده‌اند. تمام علائم نشان می‌دهد که فروش کاکا با آمدن این دو بازیکن فراموش شده است.
    ایبراهیموویچ و روبینیو باعث شده‌اند فروش بلیت فصل ما بالاتر برود و حالا تا 45 هزار طرفدار آنها را خریده‌اند. فکر کنم به رکورد 52 هزار بلیت چند سال پیش برسیم. اگر باید بازیکنان بخریم آنهایی را می‌خریم که باشگاه را بهتر کنند. ایبراهیموویچ و روبینیو چنین بازیکنانی هستند. برلوسکونی تنها بازیکنان بزرگ می‌خواهد.»

گالیانی درباره انتظارات از خریدهای جدید گفت: «نمی‌دانم ایبراهیموویچ این را می‌داند یا نه، اما گونار نوردال بهترین گل‌زن تاریخ ماست و امیدوارم او این رکورد را جابجا کند. از روبینیو هم انتظار دارم سنت عالی تمامی بازیکنان برزیلی که به این‌جا آمده‌اند را ادامه دهد. امیدوارم هر چه سریع‌تر فاتح لیگ قهرمانان شویم و می‌خواهم روبینیو در فینال سه گل بزند.»

گالیانی از اوضاع بازار هم ابراز رضایت کرد: «همه چیز آرام آغاز شد، اما در پایان ناگهان بسیار شتاب یافت.»

او درباره خرید این دو بازیکن گفت: «وقتی داوید ویا به بارسلونا رفت، من به آوردن زلاتان فکر کردم. اگر ویا به بارسلونا نمی‌رفت ایبراهیموویچ هم احتمالا آنجا را ترک نمی‌کرد. بالوتلی و روبینیو هم همین طور. در بازار عملکردی عالی داشتیم و پیشنهادهای بسیاری برای بازیکنان مهم‌مان را هم رد کردیم.»

میشل پلاتینی، رییس یوفا گفته مقررات جدیدی درباره شرایط مالی باشگاه‌ها از سال 2012 به اجرا درخواهد آمد. گالیانی می‌گوید: «با پلاتینی در این باره کاملا موافقم. بازی جوانمردانه مالی برای آن است که دخل و خرج باشگاه‌ها با هم بخواند. اما حساب‌های میلان با آمدن ایبراهیموویچ و روبینیو بدتر نشده است. ما مراقب بوده‌ایم. دو بازیکن رفتند، دو بازیکن آمدند. من همیشه مراقب تعادل بوده‌ام و می‌توانم به شما تضمین دهم که این مخارج اضافه‌شده روی درآمد ما اثر منفی نخواهد داشت.»

کد:
    2010/9/10

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

گالیانی: انتقال داوید ویا و ماریو بالوتلی به سود میلان شد
    جاااااااااااااااااان؟!....د وید ویا کجا بود ؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منظورش که واضحه یعین ویا که اومد بارسا از اینرو زلاتان آزاد شد
    روبینیو هم همینطور!!

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورش که واضحه یعین ویا که اومد بارسا از اینرو زلاتان آزاد شد
    روبینیو هم همینطور!!
    تا الان که هر اتفاقی افتاده مسئولین میلان گفتن به نفع ما بوده البته تا حدودی هم حق دارند تا ببینیم آیا در طول فصل اتفاقاتی که رخ می ده به نفع میلان تموم می شه یا نه!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما خودت رو ناراحت نکن
    اتفاقات پایان فصل هم به سود میلان تموم میشه

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آلگری توی این بازی آسون روبی رو هم میزاشت بد نبود...

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

شما خودت رو ناراحت نکن
    اتفاقات پایان فصل هم به سود میلان تموم میشه
    البته با وجود اینتر نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •