نه نمی خوره .
الان که معلوم شد 3g تا بهمن میاد . اگه 3g بیاد دیگه مثل این ایران ول بازی در نماره .. البته اینجا ایران است .........دیگه
نه نمی خوره .
الان که معلوم شد 3g تا بهمن میاد . اگه 3g بیاد دیگه مثل این ایران ول بازی در نماره .. البته اینجا ایران است .........دیگه
دوستان مکان ادج مودم روی سرعت آن تاثیری داره یا نه .
به نظرم ادج مودم به درد لپ تاپ می خوره . چون پی سی رو نمی شه هی این ور و اون ور برد که سرعت زیاد شه .
راستی دوستان که ادج دارن یه توضیح مفصل راجع به این وسیله بدن . ممنون می شم .
دوستان من اصلا از ادج راضی نیستم .
ما که تا به حال سرعتمان از 6 بالا نرفت . علامت e هم روی موبایل می بینم نمی دونم دلیلش چیه . حتی رفتم یک ادج مودم گرفلتم بازم فرق نکرد .
خیلی حالم گرفته شد . شاید هم وضعیت آنتن دهی این جا خوب نیست .
شانس که نداریم.....
خوش به حال اون هایی که با 30 دانلود می کنند .
به نظر من اگه با موبایل جواب تگرفتید . سراغ ادج مودم نرین .... ولی اگه با موبایل ادج دارین سرعت بالای 25 در این صورت ادج مودم به شدت توصیه می شه..
دوم این که این ادج مودم ها بیش تر به درد لپ تاپ ها می خوره .
درضمن ایران ول هم هی سرعت را کم و زیاد می کنه .
و نا محدود تبلیغ می کنه و محدود می ده .ماهی 10 گیگ . البته به نظر من اگه سرعت 30 باشد که نیست . باز می صرفه . من که دیگه تا آخر عمرم هم سراغ ایران ول نمی رم .
فقط بلدن جیب ما رو خالی کنن .
سرویس دادنشون به درد نمی خوره .
یکی نمی گه اگه می خای محدود بدی . چرا تبلیغ نامحدود می کنی ....
خجالت هم نمی کشن .
همینه که سرعت اینترنت ما تو ته جدوله . افغانستان از ما جلوتره .
شما خيلي برام اشنا هستيد . نام كاربريت در فوروم همسايه چيه ؟
اگر دوستان از اين مودما خواستان برن از همون بازار رضا بخرم مطمئن تره
جسارت نشه به شما دوست عزيز ولي با 19 پست هيچ جوره نميشه اعتماد كرده براي خريد اينترنتي قيمتتم بالاست ميگم بازار رضا كه سنگر اصلي دزدان فروشنده تهارن هست داره ميده75 بعد شما ميديد 85 ؟
بگذريم
دوستان كسي يه مودم به ما يه شب اجاره ميده 2000 تومن ببينم اگر خوبه تو خونمون منم بخرم
كسي نيست ؟
سلام.
سرعت لود کردن صفحات با این مودم ها چه جوریه..؟
سرعت لود نسبت به گوشي فرقي نداره
نكته مهم اينه كه فقط اينا سطح سيگنال بالاتري رو ميگيرن ( بهتر احتمالا انتن ميدن) و شايد سرعت پايدارتر باشه
و اين مشكلات موبايل ندارند همين وگرنه سرعت لود بيشتر نميكنه يا مثلا پينگ كاهش نميده
سلام
اینطور که معلومه چیزی بدی نیست
همراه اول که اینترنت نامحدود داره ماه 10 تومان از ایرانسل کسی میدونه داره یا خیر و اگه داره قیمت ؟
دوم اینکه اگه اینترنت سیم را نا محدود کنیم میشه از طریق نت از خود سیمکارت به عنوان گوشی استفاده کرد/ منظور بشه باهاش SMS و یا تماس گرفت که از حساب سیمکارت کم نکنه؟
ولش کن ............من هم دیگه نمی فروشم ...... در ضمن از بازار رضا 4 روزه خریدم ..........
اونم 95 تومن ...................
در هر حال دیگه فروشنده نیستم .......
Last edited by jomong666; 05-09-2010 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)