سلام
90 دلار رو از کجامون بیاریم !!!![]()
سلام
90 دلار رو از کجامون بیاریم !!!![]()
پول یه بازی اورجینال رو میدید ، دستگاه رو کپی خور میکنید به جاش N تا بازی کپی بازی میکنید![]()
این یک کیت هست و با رابطی که داره (USB) وصل میشه به PC و کنسول!
این هم اطلاعات دقیق تری ازین کیت :
AT90USBKey
This small board, about half the size of a business card, is priced at slightly more than an AVR Butterfly. It includes an AT90USB1287 with USB-On-The-Go (OTG) support, 16 MB of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , LEDs, a small joystick, and a temperature sensor. The board includes software which lets it act as a USB Mass Storage device (its documentation is shipped on the DataFlash), a USB joystick, and more. To support the USB host capability, it must be operated from a battery; but when running as a USB peripheral, it only needs the power provided over USB.
Only the JTAG port uses conventional 2.54 mm pinout. All the other AVR I/O ports require more compact 1.27 mm headers.
Since it has 128 kB of flash memory, an AVR Dragon can only program, but not debug, the processor (limitation to devices with 32 kB or less program memory has been removed in AVRstudio 4.18). A JTAGICE mkII is capable of both programming and debugging the processor. The processor can also be programmed through USB from a Windows or Linux host, using the USB "Device Firmware Update" protocols. Atmel ships proprietary (source code included but distribution restricted) example programs and a USB protocol stack with the device.این خبر در اکثر سایتها با عنوان rumor (شایعه) عنوان شده بود که حالا در این سایت این عنوان رو به دلایلی که مشخص نیست براش نذاشته بودن! ولی خودشون با یک به اصطلاح آپدیت این خبر رو غیر واقعی خوندن!!
Update: Actually, scratch most of this… The cited source is full of nonsense. The bans haven’t started yet. I’d still consider another PS3 though, because you know Sony is going to make a move sooner or later.
Last edited by shab_2008; 05-09-2010 at 21:10.
یعنی سونی بیچاره بن هم نمیتونه بکنه ؟
بیخود نبود شرکت بیلی و دوستان برای هَک نشدن کنسول هاش زیاد دست و پا نمیزد ، چون گویا نمیخواست هکر ها رو عصبانی کنه ! یه بار این کار رو کرد LT اومد هم قفل Wave رو از کار انداخت هم لایو رو ترکوند
و همانا با هکر جماعت درگیر نشوید که عاقبت شومی در انتظارتان است (1) مگر ندیدید سر نوشت نینتندو و 360 را (2) و این همانا قدرت هکر جماعت است که از سوی کتابها برایشان نازل گشته باشد که رستگار شوید (3)![]()
Last edited by sonixax; 05-09-2010 at 21:12.
چیزی که فعلا داش میلاد مشخصه اینه که این هکرها دارن از چند جناح این کنسول را -- میکنن!! از یک کیت ساده گرفته تا گوشی های مختلف از جمله N900 و IPHONE و بقه تازگی هم که با دسته های شش محوری این کنسول!!
کم مونده با کف گیر هم این کنسول رو -- کنن!
فعلا هم سونی هیچ واکنش خاصی به جز اون دادگاه نتونسته و یا نخواسته که در برابر این -- انجام بده چون واکنشی هم اگه بخواد انجام بده همون مسئله آپدیت هست که خوب در مقابل PJ هم قابلیت آپدیت شدن رو داره و دوباره قضیه میشه روز از نو و روزی از نو!!
اون موقع که من تینو گذاشتم هنوز آپدیته رو نذاشته بودن یه عکسم داشت خبرش که طرف اومده بود یوزر بسازه تو پی اس ان با پیغام ، کنسولت تعطیله مواجه شده بود ، که به سادگی می تونه فتوشاپ باشه !این خبر در اکثر سایتها با عنوان rumor (شایعه) عنوان شده بود که حالا در این سایت این عنوان رو به دلایلی که مشخص نیست براش نذاشته بودن! ولی خودشون با یک به اصطلاح آپدیت این خبر رو غیر واقعی خوندن!!
ایکس باکس MAG نداره پس به لعنت خدا هم نمی ارزه برای آنلاین : ) تا حالا هیچ بازی رو حدود صد ساعت بازی نکرده بودم ولی مگ رو بازی کردم !!!! کلا اعتیاد به مگ بد چیزیه من تنها مشکلم با خراب شدن آنلاین از بین رفتن مگه ! قدیما کیل زون دو هم آنلاین حال می داد ولی الان روم هاش تقریبا خالیه !به نظر من برای آنلاین بازی کردن برید سمت 360 چون لایو خیلی بهتر از PSN هست ، مگر اینکه بخواید بازی های انحصاری رو بازی کنید .
میگن طرف از ترس نیوفتان از لب پشت بام انقدر رفت عقب از اون طرف افتاد ! سونی هم همین کار رو کرد . انقدر سفت و سخت گرفت از 100 جای کنسول Exploit زده بیرون .
البته من چند وقت پیش یه بحثی با علی جان (Choory) داشتم در باره اینکه سونی خودش کاری میکنه که کنسولش هَک بشه ، این روند هَک شدن کنسولی که حدود 4-5 سال باکره مونده بود خیلی عجیبه . آخه همیشه یک باگ پیدا میکنند روی همون کار میکنند ، نه یه دفعه ای از زمین و زمان باگ بباره
من به سرم زده برم دوباره یه Ps3 بخرم ، ولی Fat میخوام . از اسلیم ها خوشم نمیاد - تازه خوبیش اینه که اگر برم از GameStop بخرم درسته که ممکنه دست دو باشه ولی گارانتیش سر جاشهتازه این آلمانی های بوق هیچ وقت کنسول هاشون رو آپدیت نمیکنند
تازه فت ها ساخت ژاپنه
![]()
بشینیم فکر کنیم شاید یه روش هکم ما اختراع کردیم کی به کیه ! این پلی استیشن که غولی بود برا خودش از نظر امنیت الان شبیه آبکش داره می شه ! مگه می شه یه کنسول این همه سوراخ توش پیدا بشه ، این -- از طریق ایفونه منو کشته ...! با ایپاد تاچ نمی شه اگه می شه منم بشینم با ایپادم هکش کنم !!!! من یه جا خوندم از طریق PSP هم دارن انگولکش می کنن !! کسی چیزی شنیده ؟؟
البته می دونم اینجا جاش نیست بچه ها کسی رو پلی استیشن دو ، تونسته بازی از رو USB اجرا کنه ؟!؟ تو نت آموزش زیاده ولی همش ناقصه ، من همه کاراش رو کردم ولی موقع اجرا بازی هنگ می کنه ! مطمئنم یه کاری باید بکنم که نمی کنم ، از اساتید طلب کمک در پیغام خصوصی می کنیم ، اونقدر مهم نبود بخوام براش تاپیک بزنم همه اساتیدم که اینجا رفت آمد دارن ... گفتم همینجا بپرسم ...
سلام دوستان
امروز منتظر خبر های جالبی باشید . AT90 تقریبا ردیفه فقط می مونه بقیه کار ها !!!
خدایی همه روش های کپی خور یه طرف این که جناب Waninkoko که همه نینتندو دارن می شناسنش اختراع کرده یه طرف ، این دینگو تو ایران یافت نمی شه ؟!؟ ظاهرا استفاده از این راحت تره ...
منبع
دیگه الان هر چی که با یو اس بی وصل می شه به کامپیوتر ملت می کنن تو یو اس بی پلی استینش سه ببینن کپی خور می شه یا نه من برم فن زیر لب تاپم رو بکنم توش ببینم جواب می ده یا نه : )))))))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J A V I D; 06-09-2010 at 09:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)