خب یه سری از محصولات هست که قبل از گرونی بسیار زیاد دلار خریداری شده.
مطمئنا راه تشخیص اصل از تقلبی هم وجود داره منتهی کار من نیست.کسی که توی این کار باشه خودش می تونه تشخصیص بده.
خب یه سری از محصولات هست که قبل از گرونی بسیار زیاد دلار خریداری شده.
مطمئنا راه تشخیص اصل از تقلبی هم وجود داره منتهی کار من نیست.کسی که توی این کار باشه خودش می تونه تشخصیص بده.
این کابل دایو رو خوبه بگیرم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 3 تا میخوام،برای اتصال PS3 به Avr و از Avr به TV
یه کابل hdmi که بیشتر واسه وصل کردن لپتاپ به ال سی دی قراره استفاده بشه معرفی کنین....مارکش...قیمتش...
ممنون![]()
سلام
دوستان من کروز 400ناند دارم الجی سه بعدی خوبی هم دارم
یک کابل اچ دی ام های خوب می خواستم قیمتش هم تا 50 هزار تومان دومترش را هزینه می کنم
لطفا راهنمای بکنید
باتشکر
سلام.اگر گیرتون اومد برند مانستر تهیه کنید.اگر هم گیرتون نیومد برند دایو تهیه کنید.ورژن 1.4.
دوستان من مانسترکبل می خواهم توی مشهد کسی را می شناسید داشته باشد؟؟؟
توی تهران چطور؟؟؟
کجای تهران را باید بگردیم کدام بازار؟؟؟
می تونید از این سایت تهیه کنید.مورد اعتماد هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت چاره هم هست هم مطمئنه وهم معمولا ارسالش رایگانه
Sent from my MT15a-Hallon using Xparent Tapatalk 2
اقا این کابل ها هیچ تفاوتی تو کیفیت ندارن... از ما گفتن بود من 6 ماه پیش که تی وی سه بعدی خواستم بگیرم 1 ماه تحقیق کردم و تست هم داشتم واقعا حتی یک درصد تو پخش سه بعدی و کیفیت تصویر بین یک کابل 2 تومنی و مانستر 50 هزار تومنی نیست.
یه روش تست دیگه هم هست که می تونید یک فیلم بلوری واقعی که حدود 40 گیگ هست رو مستقیم از طریق هارد به تی وی تماشا کنید یک بار هم با کابل 2 تومنی مقایسه کنید تفاوت مساوی صفر... سایت های انگلیسی زبان معتبری هم این حرف هارو تایید می کنن سرچ کنید.![]()
من همچین نظریه ای رو قبول ندارم به دو دلیل
یکی اینکه خود من یسری خواستم تفاوت دوتا کابل گرون و ارزون رو تست کنم.خلاصه یه کابل ارزون گیر آوردم و خواستم وصل کنم که دیدم اصلا تو ورودی HDMI نمیره و باید با فشار واردش کرد.که این خودش نشون دهنده کیفیت ساخت پایین کابل هست که میتونه خیلی راحت درگاه HDMI رو خراب کنه.
دلیل دوم اینکه بستگی به سورس و پلیر و تی وی و .... داره.
کسی که میخواد مثلا ماهپاره وصل کن خب نیاز به خرید کابل گرون نداره و با یک کابل معمولی هم کارش راه می افته ولی تو موارد حساس تر قضیه کابل هم حساس تر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)