سلام
منظورم از مدرک علمی معتبر چیزی هست که تمام مستندات ناسا رو زیر سوال ببره کلی فیلم کلی عکس واضح از همه مهمتر پخش زنده فرود انسان رو ماه با اینهمه بیننده اینهمه شاهد سراسر دنیا ..
نمیشه با یک + که قسمتی از اون پشت افتاده یا بعضی عکس ها که میشه خطای چشمی و خطای عکاسی رو توشون دید یه واقعه مهم رو رد کرد ..
خیلی خوبه که شما شک کردین و دلایلتون رو میارین گرچه منم به شک افتادم خیلی هام با این مدراک شما به شک افتادن ولی این کافی نیست خیلی دلایل محکمتر برای قبول کردن سفر به ماه وجود داره مثل همون
منابعی که تو سایت ناسا تو پست قبلیم گذاشتم و خیلی از دلایلی که دوستان برای شما آوردن
درباره سنگ ها همونطور که گفتین میشه راحت نفیشون کرد و هیچ راهی نیست که 100% تضمین کنه که اون سنگ ها از ماه اورده شدن .وقتی از یه سنگ اسمانی تو موزه نگهداری میشه امکان نداره هیچ دانشمند
و محققی تا بحال دربارش تحقیقی نکرده باشه پس مطمئنا بقیه سنگ ها هم بررسی شدن .اینکه شما میگین از حیاط خونه شهاب سنگ پیدا میکنید هر گونه ادعایی دربارش داشته باشید مطمئن باشید تو خود ایران
هم تا دربارش تحقیق نکنن ول کن قضیه نمیشن چه برسه به سفر انسان به ماه و آوردن سنگ از کره ماه فرق این دو تا زمین تا آسمونه ...درباره یه پروژه عظیم با هزینه زیاد اصلا عاقلانه نیست در حد شهاب سنگ پیدا
شده تو حیاط خونه سناریو نوشته بشه چو کلی دانشمند سراسر جهان برای تحقیق درباره اون سنگ داوطلین و تا دربارش چیزی نفهمن ولکن نیستن ...
خب تو پرتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شده که این قطعه سنگ ماه کاملا جعلی .ولی درباره بقیه سنگها همچین نظری داده نشده.
عقل سلیم هر دانشمندی حکم میکنه وقتی یکی از سنگ ها رو تشخیص داد جعلی هست درباره بقیه سنگ ها هم تحقیق کنن .
اینکه میگین از کجا معلوم این سنگ ها توسط روبات به زمین اورده نشده ؟
باید حضور انسان در سفر به ماه ثابت بشه این تنها زمانی ثابت میشه که شاهدی برای رفتن انسان به ماه وجود داشته باشه که میتونه ویدئو ها باشن برای همین میگم بهتره تو فیلم ها بیشتر دقت کنیم ..
مقاله رو قبلا تو یه سایت دیگه خونده بودم اگه درباره روسیه بشه این توجیح رو قبول کرد درباره بقیه رقبای آمریکا چی ؟ چرا همه رقبای آمریکا سکوت کردن ؟
من هیچ موضعی ندارم درباره هر چیزی هم شک میکنم ولی برای تغییر نظرم رو مسئله ای پافشاری میکنم که دلیل و مدرک بیشتر و منطقی تری داشته باشه
به نظرم کفه ترازو فعلا به سمت صحیح بودن سفر انسان به ماه پایین میره تا دروغ بودنش البته اگه مدارک بیشتری برای دروغ بودنش وجود داشته باشه که هیچ توجیهی نشه براش اورد و تمام مدارک ناسا رو زیر سوال
ببره مطمئننا همه اونو قبول میکنن.