تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 45 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علیک سلام
    ببخشید مگه من عکس ها رو از کجا آوردم که میگید تا مدرک معتبر نبینم!
    اگه این مدرک معتبر نیست! پس مدرک معتبر چیه؟!
    ......
    زمین شناسان پس از برسی یک قطعه سنگ که در موزه ملی هلند نگهداری می شود و به ادعای NASA از ماه آورده شده! اعلام کردند که این قطعه سنگ ماه کاملا جعلی بوده و در حقیقت یک تکه چوب فسیلی است.

این خبر در اول سپتامبر 2009 توسط وب سایت معتبر phys.org منتشر شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باز دمشون گرم این یکی رو فهمیدن که چوب بوده! ولی همه سنگ ها رو شاید نتونن اثبات کنن.
    اصلا" هیچ راهی برای اینکه 100% تضمین کنه که اون سنگ ها واقعا" از ماه آورده شده وجود نداره. من یه شهاب سنگ از حیاط خونم پیدا میکنم،هزار جور فیلم(شیمیایی و فیزیکی) سرش در میارم،بعدش هم میگم من این رو از ماه آوردم،شما میخواین چطوری ثابت کنین که من دروغ میگم!
    اصلا" چطوری میخواین ثابت کنین که اون سنگها توسط انسان (نه ربات) به زمین آورده شده؟!!!

این سوال رو باید از NASA بپرسید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی خود مقاله هست! اصلا" فکر کنم کسی خود مقاله رو نخونده!
    چون این دفعه چندمی هستش که این سوال پرسیده میشه.

دوست عزیز عکس ها همه شماره داره و آرشیو NASA هم که مشخصه. کی میتونه عکس ها رو دست کاری کنه غیر از خود NASA ؟
    توی همون فیلم ها هم کم مشکل وجود نداره!
    که البته من سعی میکنم کمکم وارد مشکلات ویدئو ها هم بشم،البته اگه ترافیک اینترنتم جواب بده!
    سلام

منظورم از مدرک علمی معتبر چیزی هست که تمام مستندات ناسا رو زیر سوال ببره کلی فیلم کلی عکس واضح از همه مهمتر پخش زنده فرود انسان رو ماه با اینهمه بیننده اینهمه شاهد سراسر دنیا ..

نمیشه با یک + که قسمتی از اون پشت افتاده یا بعضی عکس ها که میشه خطای چشمی و خطای عکاسی رو توشون دید یه واقعه مهم رو رد کرد ..

خیلی خوبه که شما شک کردین و دلایلتون رو میارین گرچه منم به شک افتادم خیلی هام با این مدراک شما به شک افتادن ولی این کافی نیست خیلی دلایل محکمتر برای قبول کردن سفر به ماه وجود داره مثل همون

منابعی که تو سایت ناسا تو پست قبلیم گذاشتم و خیلی از دلایلی که دوستان برای شما آوردن

درباره سنگ ها همونطور که گفتین میشه راحت نفیشون کرد و هیچ راهی نیست که 100% تضمین کنه که اون سنگ ها از ماه اورده شدن .وقتی از یه سنگ اسمانی تو موزه نگهداری میشه امکان نداره هیچ دانشمند

و محققی تا بحال دربارش تحقیقی نکرده باشه پس مطمئنا بقیه سنگ ها هم بررسی شدن .اینکه شما میگین از حیاط خونه شهاب سنگ پیدا میکنید هر گونه ادعایی دربارش داشته باشید مطمئن باشید تو خود ایران

هم تا دربارش تحقیق نکنن ول کن قضیه نمیشن چه برسه به سفر انسان به ماه و آوردن سنگ از کره ماه فرق این دو تا زمین تا آسمونه ...درباره یه پروژه عظیم با هزینه زیاد اصلا عاقلانه نیست در حد شهاب سنگ پیدا

شده تو حیاط خونه سناریو نوشته بشه چو کلی دانشمند سراسر جهان برای تحقیق درباره اون سنگ داوطلین و تا دربارش چیزی نفهمن ولکن نیستن ...

خب تو پرتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام شده که این قطعه سنگ ماه کاملا جعلی .ولی درباره بقیه سنگها همچین نظری داده نشده.

عقل سلیم هر دانشمندی حکم میکنه وقتی یکی از سنگ ها رو تشخیص داد جعلی هست درباره بقیه سنگ ها هم تحقیق کنن .

اینکه میگین از کجا معلوم این سنگ ها توسط روبات به زمین اورده نشده ؟

باید حضور انسان در سفر به ماه ثابت بشه این تنها زمانی ثابت میشه که شاهدی برای رفتن انسان به ماه وجود داشته باشه که میتونه ویدئو ها باشن برای همین میگم بهتره تو فیلم ها بیشتر دقت کنیم ..

مقاله رو قبلا تو یه سایت دیگه خونده بودم اگه درباره روسیه بشه این توجیح رو قبول کرد درباره بقیه رقبای آمریکا چی ؟ چرا همه رقبای آمریکا سکوت کردن ؟

من هیچ موضعی ندارم درباره هر چیزی هم شک میکنم ولی برای تغییر نظرم رو مسئله ای پافشاری میکنم که دلیل و مدرک بیشتر و منطقی تری داشته باشه

به نظرم کفه ترازو فعلا به سمت صحیح بودن سفر انسان به ماه پایین میره تا دروغ بودنش البته اگه مدارک بیشتری برای دروغ بودنش وجود داشته باشه که هیچ توجیهی نشه براش اورد و تمام مدارک ناسا رو زیر سوال

ببره مطمئننا همه اونو قبول میکنن.

2. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان دقیقاً مشکل چیه؟ مربع ها روی شیشه محافظ در جلو چاپ شدن و سایه ـشون افتاده روی لنز.
    ......
    به صورت دوستانه به شما پیشنهاد میدم با یه پزشک مشورت کنید؛ چون به نظر میاد خیلی obsessed برخورد میکنید درباره این موضوع خاص. حرفم جدیه و برداشت توهین نکنید چون توهین اصولاً در رفتار من جای نداره و حرفام همیشه جدیه. خود دانید...
    حتی در چشم انسان هم این رو بعضاً تجربه میکنید چون اصولاً تفاوت چندانی با دوربین عکاسی نداره...
    از اونجایی که هیچ کس نمی تونه با چشم بقیه دنیا رو ببینه!،قریب به یقین منظور شما از چشم انسان چشم خودتون هست.
    نگفته بودین که شما توی چشمتون از این + ها دارین که روی شبکیه چشمتون سایه میندازه!!

....
    ادعاهای دیگه شما، براشون توجیهی نیافتید، چسبیدید به چیزی که نه اثبات میکنه تصاویر در ماه گرفته شدن و نه برعکس روی زمین گرفته شدن...!!
    مسلماً خارج از دو مورد نیست جوابش:
    1- مشکل در جاسازی Reseau plate (یا فیلم) در یکی از دوربین ها در مأموریت Apollo 14 (هر سه تصویری که گذاشتید فقط متعلق به مأموریت آپولو 14 هستن).
    2- به دلیل اینکه این موضوع فقط در تابش مستقیم یا با زاویه ی نور خورشید به لنز اتفاق افتاده، یه سری بازتاب و سایه افتادن داخل دوربین، منجر به این سایه ها "فقط در برخی نقاط" این سه تصویر شده....
    ..
    به نظر میرسه شما در نهایت به این نتیجه رسیدین که دوربین مشکل داشته!
    دوست عزیز
    با توجه به اینکه شما در اون نظر دومی گفتین این مسئله کاملا" طبیعی هست! چون اصولا" چشم با دوربین تفاوتی نداره و در نهایت به این نتیجه رسیدین که دوربین مشکل داشته،
    به نظر کسی که به دکتر (چشم پزشک!) احتیاج داره شما هستین.

انکار مسئله
    توجیح مضحک مسئله
    پاک کردن صورت مسئله
    البته شما یک کامنت دیگه هم گذاشته بودید که به نظر ترجیح دادید ویرایشش کنید که دیگه به اون کاری ندارم.

lol
    ........
    حالا شما انسان PhD از سرزمین پرفرهنگ بسیار غنی پارس! میاید کل تاریخ بشریت رو با یه سری توهمات خودساخته ذهنتون (که 20-30 سال پیش در غرب مد بودن) ، رد میکنید...!
    .......
    کل تاریخ بشریت!!!
    احتمالا" منظورتون این لحظه هست دیگه!

.................................

سلام
    منظورم از مدرک علمی معتبر چیزی هست که تمام مستندات ناسا رو زیر سوال ببره کلی فیلم کلی عکس واضح از همه مهمتر پخش زنده فرود انسان رو ماه با اینهمه بیننده اینهمه شاهد سراسر دنیا
    ...
    سلام
    ببینید،همین که کلی فیلم و عکس واضح وجود داره خود همین اولین مشکل هست!
    چرا برای یک سفر علمی و تحقیقاتی این همه عکس و فیلم گرفته شده؟ اون هم نه از خاک ها و سنگ ها و ... که از خودشون! سفینه شون! ماه نوردشون! و ... حتی از عکس خانوادشون توی ماه دوباره عکس گرفتن! (و گذاشتن توی آرشیو!) اونهم توی سفری که به قول خودشون برای هر ثانیه اون n هزار شاید هم n میلیون دلار هزینه برداشته! اونهم در جایی که هر لحظه ممکن هست یک اشکال فنی کوچیک به وجود بیاد و کل برنامه به هم بریزه یا شهاب سنگ بخوره توی سرشون یا هزار و یک اتفاق دیگه بیفته.توی یکی از فیلم ها فلان فضانورد سوار بر ماه نورد یک مسیر طولانی رو چند بار میره و برمیگرده و اون یکی دیگه هم همون طور ازش فیلم میگیره! واقعا" چرا؟ به خاطر ذوقزدگی مردم دنیا! یا کم کردن روی شوروی!
    این سفرهای تخیلی بیشتر توریستی یا از دید دیگه سیاسی (تحت فشار جبران عقب افتادگی اوایل دهه 60 میلادی در رقابت های فضایی با شوروی) به نظر میرسه تا علمی و تحقیقاتی!

مورد بعدی هم خود دوربین هست.
    تمام عکس ها و فیلم ها توسط نگاتیو گرفته شده.چون اون زمان پیشرفته ترین دوربین دیجیتالی ساخته شده 2 مگاپیکسل بوده.احتمالا" میدونید که نگاتیو چقدر به نور و سایر تشعشعات حساس هست.به خاطر همین حساسیت بالا هست که ازش در عکسبرداری و فیلمبرداری استفاده میشه.
    حتی همین الان هم NASA دوربینی نداره که بتونه خارج از کمربند ون آلن با نگاتیو عکس بندازه!
    اصلا" لازم نیست دوباره برن کره ماه! یا از کمربند ون آلن رد بشن! همون دوربینشون رو ببرن ایستگاه میر و باهاش چند تا عکس بندازن!!
    شما میدونید دوربین دیجیتالی نصب شده بر روی مریخ نورد کنجکاوی چند مگاپیکسل هست؟
    2 مگاپیکسل!
    اونهم به خاطر محدودیت در پهنای باند!
    http://www.dpreview.com/news/2012/08/08/Curiosity-interview-with-Malin-Space-Science-Systems-Mike-Ravine

طرح اولیه دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط ناسا تهیه و به شرکت هاسل بلاد داده شده تا اون رو بسازه. با توجه به فیلم‌های گرفته شده از ماموریت‌های آپولو در دمای منفی n تا مثبت n درجه سطح ماه،تشعشعات کیهانی و ... از همه مهمتر داغ شدن دوربین و نگاتیو داخل دوربین اونهم در خلاء! و... اینکه دوربینی با نگاتیو توانایی عکس برداری و ضبط فیلم در چنین شرایطی رو داشته باشه اما بعد از سفارش NASA خبری از اختراع چنین محصول ارزشمندی و عرضه اون در بازارهای تجاری به گوش نرسه! مشکوک نیست؟ که مطمئنا" اگر این طور میشد اون شرکت می تونست پول کلانی از فروش اون دوربینها به جیب بزنه ولی این اتفاق نیفتاد!

نمیشه با یک + که قسمتی از اون پشت افتاده یا بعضی عکس ها که میشه خطای چشمی و خطای عکاسی رو توشون دید یه واقعه مهم رو رد کرد ..
    اگه یه نگاهی به مطالب و عکس ها از صفحه 3 به این طرف بندازین میبینین که مشکل بیشتر از یه + هست!

خیلی دلایل محکمتر برای قبول کردن سفر به ماه وجود داره مثل همون
    منابعی که تو سایت ناسا تو پست قبلیم گذاشتم و خیلی از دلایلی که دوستان برای شما آوردن
    یعنی دلایل من درآوردی دوستان برای شما از مستندات ارائه شده مهمتر هست!

درباره سنگ ها همونطور که گفتین میشه راحت نفیشون کرد و هیچ راهی نیست که 100% تضمین کنه که اون سنگ ها از ماه اورده شدن
    خدا پدر مادرتون رو بیامرزه.

باید حضور انسان در سفر به ماه ثابت بشه این تنها زمانی ثابت میشه که شاهدی برای رفتن انسان به ماه وجود داشته باشه که میتونه ویدئو ها باشن برای همین میگم بهتره تو فیلم ها بیشتر دقت کنیم ..
    و البته میتونه عکسها هم باشه!

از این برسی ها و فیلم های مشکل دار NASA توی یوتیوب فراوون می تونید پیدا کنید.
    Last edited by majid4mi; 14-12-2012 at 21:21. دليل: اصلاح نگارش

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان. عکس یا فیلمی هست که در اون فضانورد در سطح ماه و آپلو و کره ی زمین همگی در فیلم یا عکس دیده بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

AS11-40-5866
    AS11-40-5869
    در دو عکس بالا شاهد پائین آمدن باز آلدرین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی سطح مثلا” ماه هستیم!

با توجه به اینکه آلدرین دقیقا” و به طور کامل در قسمت سایه قرار داره و هیچ منبع نور دیگه ای هم در ماه،غیر از خورشید وجود نداشته و تمام عکس ها هم بدون فلاش گرفته شده،چرا آلدرین در این عکسها اینقدر واضح و روشن در عکس مشخص هست؟ و از این مهمتر اینکه دلیل انعکاسی که در چکمه های آلدرین به چشم میخوره از انعکاس خاک ماه هست یا یک منبع نور متراکم از زاویه دوربین!

پس از برسی ها و شبیه سازی کامل این عکس که توسط یک گروه حرفه ای عکس برداری روسی انجام شد،

نتیجه به دست اومده دو تصویر زیر هست:

تصویر سمت چپ: یک منبع نور. تصویر سمت راست: با یک منبع نور اضافی از نزدیک دوربین

کدام به حقیقت نزدیک تر است؟
    برسی کامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by majid4mi; 13-12-2012 at 19:01. دليل: اصلاح نگارش

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

تصویری که من ساختم با فتوشاپ
    و ادعا میکنم در تصویر سمت چپ از روبرو یه منبع نور اضافی وجود داره.....
    با عکسها همه کار میشه کرد و کل قضیه رو با ادعاهای الکی زیر سوال برد

7. 7 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

lol

به یارو میگم حالا با این سایه خطوط مویی توی 3 تا عکس چیو میخوای اثبات کنی، جنبه های تربیتیش رو به عرضه میگذاره...

من به شخصه وقتم ارزشمندتر از سر و کله زدن با یه آدم کم سواد همه چیز دانه...

حتی مطمئنم به قدر اندازه یه روزنامه همشهری کتب علمی نخونده و اصن نمیدونه کمربند ون آلن و غیره چی هستن؛ فقط باد معده و تکرار بدون فکر هر آنچه در برخی سایت های متوهم خونده...

وقت گذاشتن برای افرادی که جهل را انتخاب کرده و قبل از باورکردن یک موضوع، حداقل از گوگل استفاده نمیبرن، واقعاً حماقته... افرادی که درباره هر موضوعی با خوندن 4 خط، نظرات تخصصی میدن!

که البته یکی از خصایص والای ایرانیه

حتی زحمت فکر یا جستجو در همین تاپیکم به خودش نمیده؛ یه سری ویدئویی که بعضاً به طور مشخص اثبات شدن که یه عده با قصد و غرض به طور جعلی ساختنشون رو در همون لحظه اول، چون تأییدی بر عقایدشه میپذیره و تکرارشون میکنه...
    Last edited by Zeitgeist; 13-12-2012 at 16:11.

9. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

فقط یک لحظه استفاده از مغز؟!

به نظر شما عزیز باهوش، اگر منبع نوری به اون حد درخشان که کل بدن آلدرین رو روشن کنه موجود میبود، آیا در منطقه بزرگ پوشیده شده با فویل طلایی، بازتاب شدیدش رو نمیدیدید آیا...؟!!

مغز برای فکر کردنه... سطح ماه هم بازتاب داره سیاه نیست...!

خط سفید، بازتاب بدن نیل آرمسترانگه باهوش خان...
    Last edited by Zeitgeist; 13-12-2012 at 16:25.

11. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

برسی ها و شبیه سازی کامل این عکس توسط یک گروه حرفه ای عکس برداری روسی انجام شده که نتیجه اون دو تصویر زیر هست.

یعنی خود روسی ها که اینقدر خودشون دنبال پیدا کردن سوتی بودن نسبت به سفر به ماه ، میان این عکس رو ترمیم میکنن ؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مجید جان ، شما همرو ماشالا نقض کردی ، میشه این Laser reflector رو هم نقض کنی من یاد بگیرم ؟

+

من نمیتونم با این کنار بیام :

حالا گیریم که روسی ها علی رغم اینکه یجورایی ناظر این فرایند بودن و دنبال کشف سوتی ها و هرگونه حقه بودن بیان خودشون این عکس رو ترمیم کنن که چیزی از افتخارات سفر به ماه یک آمریکایی کم نشه ( ) بعد چرا باید بیان روی همین عکس شما به روسی بنویسن که دستشون رو شه که کار اونا بوده ، بعد یه چیز دیگه ، یک سایت روسی سراغ داری که این عکسا داخلش باشه ؟ بالاخره این عکس باید توسط روسی ها فیک شده باشه دیگه

برسی ها و شبیه سازی کامل این عکس توسط یک گروه حرفه ای عکس برداری روسی انجام شده که نتیجه اون دو تصویر زیر هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

البته شما یک کامنت دیگه هم گذاشته بودید که به نظر ترجیح دادید ویرایشش کنید که دیگه به اون کاری ندارم.
    چون بر عکس شما که با خوندن 4 خط سخنان بیسوادانی همچون خودتون، خود رو همه چیز دان دانسته و نظریات تخصصی ارائه میدید، بنده اینطور نیستم...

در حین گذاشتن اون پست، من حداقل 10 صفحه توضیحات و documentation ـهای مختلف درباره دوربین های مورد استفاده در مأموریت های آپولو رو خونده و ده ها تصاویر رو مشاهده کردم و به یه اشتباه بزرگم پی بردم.

بنده دنبال اینکه بخوام مثل شما به هر روشی دخیل ببندم تا عقایدم رو اثبات نموده و اشتباهاتم رو پنهان کنم، نیستم و میگم در پست زیر

جایی که گفتم:

"" مربع ها روی شیشه محافظ در جلو چاپ شدن و سایه ـشون افتاده روی لنز ""

اشتباه کردم و با اثری که به خاطر کثیفی فیلتر و یا صفحه محافظ جلوی دوربین/چشم، رخ میده اشتباه گرفتمش...

ولی در پست بعدی، اشتباهم رو تصحیح کردم.

ولی مشخصاً شما کوچکترین مطلبی رو درباره دوربین ها حتی نخوندید که این اشتباه من رو ندیدید. به این خاطره که میگم شما فقط مثل طوطی یه سری توهماتی که خوندید رو تکرار میکنید بدون تفکر...

درواقع میرسیم به پست دوم من و نتیجتاً:

تفاوت این دوربین:

(قسمت عقب دوربین جدا شده و درواقع خشاب فیلمشه)

با مدل مشابهی که در بازار عرضه شده بود، در 4 مورد بوده.

- لنزش

- هم بدنه و هم 2 خشاب فیلم، با نقره پرداخت شده بودن تا در برابر تغییرات دمایی (از خورشید کامل تا سایه)، مقاومت بالاتری داشته باشن.

- کار گذاشته شدن یک Reseau plate (صفحه ای شیشه ای که روش + های مویی چاپ شدن برای محاسبات دقیق بعدی) در ناحیه میانی دوربین، دقیقاً در محل اتصال خشاب فیلم، به طوری که فاصله فیلم و صفحه مدرج، 10 میلی متر بوده.

- برای هدایت الکتریکی و جلوگیری از آسیب دیدن فیلم به خاطر الکتریسیته ساکن و نبود رطوبت هوا در فضای خلاء، یک سمت از Reseau plate که به طرف فیلم بوده، با لایه ی بسیار نازکی از یک رسانا پوشانده شده تا الکتریسیته ساکن رو به بدنه منتقل کنه...

نهایتاً:

نهایتاً من نمیفهمم شما چه نتیجه ای از اصرار بر این سه عکس میخواید بگیرید؟!

یه مورد احتمال دیگه هم اینه که نگاه مستقیم به نور خورشید، به دلیل گرمایی یا تشعشعاتی، باعث اون سایه های + ها در اون سه عکس شده...

انقدر این موضوع بی اهمیته که من پس از چند ساعت زیر و رو کردن اینترنت با گوگل، حتی یه "بحث علمی" برای بررسی این 3 عکس و دلیل سایه ها نیافتم... حالا این عزیز که توجیحات و توهماتش ته کشیده، با این 3 تا عکس، به روش نا مشخصی میخواد بگه که این اتفاق حتماً حتماً فقط امکان داشته روی زمین بیفته پس 100 درصد این 3 عکس روی ماه گرفته نشدن...!

میدونم که شما باز هم تربیت خودتون رو به نمایش میگذارید در پاسخ به بنده...

ولی برای من مهم نیست یه آدمی که نادانی رو پیشه راهش کرده چی فکر میکنه...
    Last edited by Zeitgeist; 13-12-2012 at 17:04.

15. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •