-قطعا اين اتفاق نميتونه عموميت داشته باشه
-قطعا اين اتفاق نميتونه عموميت داشته باشه
تصویرشو نمیدونم ولی قطعا زیبایی ظاهری nx700 خیلی بیشتر از ex700 هست و ارزش قیمت بیشترشو داره درضمن کنتراست بالاتر،وایرلس وشیشه دودی روی صفحه امکانات اضافی این تی وی نسبت به ex 700 هست
بله حتما سر فرصت میرم چندتا عکس میگیرم و اینجا میزارم .![]()
بله دوست عزیز به علت کنتراست بالاتر و پنل متفاوت کیفیت NX700 به مراتب بالاتر هست . میتونید یک سری به پست 4 اقای t_tanhayam تو همین تاپیک بزنید . من یک VCD پخش کردم واقعآ کیفیتش عالی بود انگار DVD میدیدی !!!![]()
راستی کسی میدونه کنتراست دینامیک nx700 چنده[/URL]
[/URL]
خير سوني ديگه كنتراست ها رو اعلام نميكنه! چون از نظر اونها كنتراست به تنهايي نشانه كيفيت نيست و كره اي ها رو به سوء استفاده از اين موضوع براي تبليغات ميكنه.
دوست عزیز منم میدونم که سونی این موضوع رو اعلام نمیکنه وگرنه این سوال رو اینجا مطرح نمی کردم - اما در برخی آزمایشگاهها یا بعضی سایتها که تجهیزات کامپیوتری یا وسایل برقی رو تست میکنن - مشخصات کامل این وسایل رو اعلام میکنن - بنده منظورم همینها بود که اگه دوستی به چشمش خورده اینجا اعلام کنه - بازم از جواب و بذل توجهت ممنونم![]()
دوست گرامي من پس از كلي جستجو توي فوروم هاي خارجي وسايت هاي مختلف به همين جوابي رسيدم كه خدمتت عرض كردم! البته اين مال يكي دو ماه قبل بود كه من براي خريد ex700 داشتم تحقيق مي كردم.
از من ميشنوي : نگرد نيست گشتيم نبود!
ضمنا كيفيت تصوير خودش با آدم حرف ميزنه و نبايد به اين حربه هاي تبليغاتي زياد اعتنا كرد.
طبق اعلام این سایت یک به 1000000 - راستی نیاز به چند ماه گشتن و تحقیق نبود تو چند دقیقه گشتن یه سایت پیدا کردم - البته من زیاد برام مهم نیست چون من دو ماهه که خریدم و ازش راضیم جهت استحضار جنابعالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hosn7; 26-09-2010 at 21:59.
راستی یه سایت دیگه [
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)