تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 376 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من از نصری و ولکات خیلی خوشم میاد..........واقعا عالی هستند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آرسن ونگر در مورد امانوئل فریمپونگ ، جوان آینده دار توپچی ها اخبار بدی داشت:
    "رباط صلیبی او در تمرینات پاره شده و این برای تیم بسیار ناراحت کننده است. اگر مشکل از غضروف می بود ، 3 تا 4 هفته زمان نیاز داشت ولی پاره شدن صلیبی آن هم به این شکل ، بین 6 تا 9 ماه زمان نیاز دارد.
    من او را بسیار بازیکن خوبی می دانم و هنوز هم به او ایمان دارم ولی متاسفانه او را بین 6 تا 9 ماه در اختیار نخواهیم داشت."

arsenal.ir

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اين ارسنال دبيرستان شده ديگه...هرچي فنچ منچ 15 17 سال رو مياره اخر هم هيچي نميشه...كي ميخوان خريد كنن....همش كه جوون نميشه....از همش كه نميشه فابرگاس ساخت....

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اين ارسنال دبيرستان شده ديگه...هرچي فنچ منچ 15 17 سال رو مياره اخر هم هيچي نميشه...كي ميخوان خريد كنن....همش كه جوون نميشه....از همش كه نميشه فابرگاس ساخت....
    فعلا سیاست باشگاه جام گرفتن نیست.متاسفانه کسب درامده.میبینید که موفق هم بوده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: طلسم وین رونی به زودی می‌شکند

سایت گل – وین رونی 1076 دقیقه است برای منچستر یونایتد گلی نزده، اما سر الکس فرگوسن مطمئن است که این دوره به زودی به پایان خواهد رسید.

آخرین گل رونی برای یونایتد به بازی 30 مارس مقابل بایرن مونیخ برمی‌گردد، اما فرگوسن می‌گوید چندان نگران نیست، چرا که رونی هنوز دارد به عنوان بازیکن رشد می‌کند: «وین یکی از بهترین مهاجمان دنیاست. او هنوز جوان است، هنوز دارد رشد می‌کند و هنوز دارد یاد می‌گیرد. وقتی بازیکنان 26 یا 27 ساله می‌شوند، در آن هنگام است که به بلوغ و اوج می‌رسند. امیدوارم وین هم همین طور شود.»

رنه میولنستین، دستیار فرگوسن هم با این نظر موافق است و می‌وید رونی دوباره گل خواهد زد: «مشکل او ذهنی نیست. او مبارز است و به اوج برخواهد گشت. او فصل گذشته 34 گل زد و اگر تجهیزات لازم را داشته باشد دوباره گل خواهد زد. او به تازگی از ناکامی بزرگ انگلیس در جام جهانی برگشته. بازیکنان تیم ملی انتظارات را برآورده نکردند، از جمله وین. وظیفه ما این است که او را به روند خوبش برگردانیم و این کار را خواهیم کرد. این که جام جهانی بدی داشته باشید به این معنی نیست که بازیکن بدی هستید.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فان‌درفارت: دوست دارم به منچستریونایتد بروم

سایت گل – رافائل فان‌درفارت، هافبک رئال مادرید می‌داند که شاید در تابستان از این تیم جدا شود. او گفته گزینه مورد علاقه‌اش منچستریونایتد است.

رئال مادرید باید تا پیش از فصل جدید لالیگا تعداد اعضای تیم را به 25 بازیکن کاهش دهد و خورخه بالدانو گفته فان‌درفارت یکی از بازیکنانی است که احتمالا به تیم دیگری خواهد رفت.

ملی‌پوش هلندی گفته بود دوست دارد در برنابئو بماند، اما حالا نظرش عوض شده و گفته به رفتن به منچستریونایتد فکر می‌کند.

این بازیکن 27 ساله می‌گوید: «هرگز برای باشگاه دیگری در اسپانیا بازی نخواهم کرد. حقیقت این است که اگر رئال مادرید را ترک می‌کنید، تنها یک باشگاه وجود دارد که پیوستن به آن برای شما گامی رو به عقب نخواهد بود و آن هم منچستریونایتد است. آنها باشگاهی بزرگ هستند و اگر علاقه آنها به من صحت داشته باشد، دوست دارم با آنها مذاکره کنم.

اگر منچستریونایتد به من پیشنهاد حضور در ترکیب اصلی را بدهد و اوضاع مانند مادرید باشد، پیشنهاد آنها را بسیار دشوار می‌توانم رد کنم.

الکس فرگوسن مربی بزرگی است و من هرگز به تیمی نمی‌روم که نتواند قهرمان شود، پس گزینه‌هایم بسیار محدود است.

در منچستریونایتد قهرمانی ممکن است و این فاکتوری بزرگ برای من است. اگر ژوزه مورینیو بگوید که به من زیاد بازی نمی‌رسد، من آینده خود را در فوتبال انگلیس می‌بینم.»

کد:

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فان‌درفارت: دوست دارم به منچستریونایتد بروم
    امیدوارم بیاد چون شاید توی رئال بهش بازی نرسه و سوخته بشه.منچستر هم هافبک های تهاجمی اش کمی سن بالا هستن و احتمالا وسط های فصل به مشکل بخورن!
    فن در فارت بازیکن پرتلاشیه ....

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آلن اسمیت هنوز نیوکاسله؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آره! کماکان!واقعا خیلی خوب شد که یونایتد فروختش... بازیکن سطح 2 ای بود... جالبه که از وقتی رفته نیوکاسل یه گل هم نزده!!!

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

زمانی که تو لیدز بود تو اوج بود!
    حیف!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تاتنهام به دنبال لاسانا دیارا

سایت گل – تاتنهام اوضاع لاسانا دیارا، هافبک رئال مادرید را زیر نظر گرفته و می‌خواهد در صورت امکان او را به خدمت بگیرد.

هری ردنپ این ملی‌پوش فرانسوی را می‌ستاید و از رئال خواسته اوضاع او را اعلام کنند.

البته درخواست او بلافاصله رد شده، اما ردنپ قصد ندارد دست بردارد. ردنپ در سال 2008 و در هنگامی که مربی پورتسموث بود لاسانا را خریداری کرده بود.

ژوزه مورینیو به این بازیکن 25 ساله گفته که او نیمکت‌نشین خواهد شد و اسم او از سوی خورخه بالدانو در لیست بازیکنانی قرار گرفته که ممکن است فروخته شوند تا حساب‌های رئال متعادل شود.

منچستر یونایتد، استون ویلا و لیورپول هم دیارا را می‌خواستند. او سابقه بازی در آرسنال و چلسی را هم دارد.

دیارا در دوران حضور در پورتسموث فاتح جام حذفی شد و امیدوار است رابطه قبلی او با ردنپ باعث شود او بتواند به تاتنهام برود.

کد:
    ونگر عجله ای برای بازگشت سسک و فان پرسی ندارد

سایت گل- آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال عجله ای برای به میدان فرستادن سسک فابرگاس و روبین فان پرسی، ستاره های تیمش در ترکیب توپچی ها ندارد

هر دوی این بازیکنان تا دیدار فینال رقابتهای جام جهانی در آفریقای جنوبی حاضر بودند و ونگر می داند که خیلی زود است که پس از سپری کردن تابستانی سخت و طاقت فرسا، این دو ستاره را به زمین چمن بفرستند و بازگشت زودهنگام آنها ممکن است منجر به مشکلاتی در آینده شود.
    ونگر در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه آرسنال گفت:« برای آنکه فصل خوبی را سپری کنی، باید آماده سازی خوبی را نیز انجام بدهد؛ از همین رو می خواهیم سسک و فان پرسی کاملا آماده به ترکیب تیم بازگردند. آنها روز پنجم آگوست به سایر بازیکنان ملحق شدند و بدین ترتیب نیاز به سه تا 4 هفته آماده سازی دارند.»

انتظار می رود که الکس سانگ، دنیلسون و یوهان جورو ( یورو) ، در این هفته و برای دیدار مقابل بلکپول به ترکیب توپچی ها بازگردند.

این در حالی است که امانوئل فریمپونگ، ستاره جوان باشگاه آرسنال به دلیل مصدومیت شدید از ناحیه زانو شانس همراهی آرسنال در رقابتهای این فصل را نخواهد داشت و سمیر نصری هم برای یک ماه از همراهی تیمش دور خواهد بود. ستاره فرانسوی هفته گذشته جراحی مختصری را برروی زانویش انجام داد.

ونگر ادامه داد:« تمام بازیکنان تیم کم و بیش آماده هستند.من باید تصمیم بگیرم که چه بازیکنانی را در ترکیب اصلی تیمم قرار دهم ولی هیچ مشکل خاصی، هیچ یک از بازیکنان تیم را تهدید نمی کند. دنیلسون از 14 آوریل تاکنون بازی نکرده است و در بازیهای پیش فصل نیز به میدان نرفت؛ او هنوز نیاز به تمرین دارد. سایر بازیکنان تیم کاملا آماده هستند ولی عجله ای برای بازگشت سسک و فان پرسی نداریم.»

این در حالی است که نیکلاس بندتنر به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران برای مدت نامعلومی از همراهی آرسنال محروم است و لورن کوسیلنی نیز به دلیل کارت قرمزی که در دیدار مقابل لیورپول دریافت کرد، قادر به همراهی آرسنال در دیدار هفته دوم رقابتهای لیگ برتر نخواهد بود.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •