خوب ديگه كوروش و بي خيال به عقبتر برگردين ...
ضمنا آقاي masud7 ، كوروش ديگه از Sephiroth كه گذاشتي آواتارت خبيث تر نبود كه![]()
![]()
خوب ديگه كوروش و بي خيال به عقبتر برگردين ...
ضمنا آقاي masud7 ، كوروش ديگه از Sephiroth كه گذاشتي آواتارت خبيث تر نبود كه![]()
![]()
در یک گروه جدید به این مطالب میپردازیم
درسته
موافقم و تشکر
درسته
فقط زمانی باید اعتقادات کنار گذاشته بشه که اعتقادات بهتری جاش رو بگیره نه اینکه خلع بوجود بیاد
برای اینکه هرچیزی میتونه این خلا رو پر کنه
میتونه درست باشه
البته این اشتباهات در کتابی به چاپ رسیده و من تا اونجا که دیدم علمی هستن و منطبق بر عقل ولی بازم به اعقاید مسلمانان و گروه های دیگه احترام میزارم
با اینکه نمیشه قبول کرد خدا با موسی کشتی گرفته و همه چیز به دور زمین میچرخه و اینکه انسان از گل بوجود اومده!
من یک هفت هستم و باقی میمونم
ما هر دو از اعقاید قبلیمون کوتاه اومدیم
من یک مسلمان بودم و بعد کاملآ بی دین شدم و حالا هفت هستم!
arzeva هم که از خودش میتونید بپرسید
هفت نظریه نیست
خدا کاملآ علمی و عقلانی و منطقی اثبات میشه
من مشكلي ندارمهفت نظریه نیست
خدا کاملآ علمی و عقلانی و منطقی اثبات میشه
ببين من كه كتابو نخوندم ، ولي رياضي رو در نظر بگير ؛ يه فرمول ( r^2*3.14 ) وجود نداره . يعني پذيرفتني نيست تا به عمل تبديل بشه و من اندازه مساحت دايره رو ببينم ( حس كنم )
خدا هم ميتوني بگي مثلا اتمه ! چون سازنده هر چيزي هست !! ( اينجا منظور مثال مادي بود ) ولي خوب افكار بسيار زيادي هستن كه از همشون ايراد گرفته ميشه و در قرون اخير كسي نتونسته ايدئولوژي بياره تا مردم جهان ازش پيروي كنن ...
دلايل مهمي هم هست :
مثلا آيا اين از طرف خداست ؟! پس پيامبر و غيره چي ؟
اگه توي كتاب نفي شون كنيد ، كافر يا شيطاني يا فراماسون خونده ميشين ! يكي ميگه خوب خدا رو اثبات كردين ، حالا بقيه حرفها چي ؟ يعني من دين مسيحيت رو ول كنم و هفتي بشم ، حالا اونجا گفتن عيسي وعده ي بهشت خدا رو داده ، شما چي ميگيد ؟ مگه از اون دنيام خبر داريد ؟
اما محتوبات كتاب كه شما نگفتيد فقط راجع به خداست يا نه ...
اما بنظرم اينكه گروهي ناشناخته و بين المللي (!) كتابي مشترك بنويسن عجيبه ! بالاخره هر گروهي يه سرگروه داره ، نه ؟
فرمول ها چیزهایی هستن که وجود دارن
ریاضی زبانه
فرمول فیزیکه
اتم رو چی ساخته؟
ما کسی رو رد نمیکنیم
ما عقیده خودمون رو میگیم و شما انتخاب میکنید چی درسته و چی غلط!
منحصر به خدا نیست
دین میترایی رو ببینید!
حاصل خرد جمعی هست و تنها دینی هست که پیامبر نداره!
البته نمیگم ما مثل اوناییم و...
بهتره به جای سطحی نگری به عمق و مفهوم جمله توجه کنیم.گوینده این گفتار دوست داشته گناه کنه برای همین همچین عقیده ای داشته. این جزو فطرت انسان هست که اشتباهش رو فرااموش نکنه و حتی به خاطرش خودش رو سرزنش کنه!
گوینده ی گفتار اصلا به این فکر نبوده، شما دقیقا بدترین برداشتی رو که میشد از این جمله کرد، داشتین.
لطفا یه بار دیگه اون پستم رو بدون تعصب و بدون پیش قضاوت بخونین، چون مفهومی عالی پشتش نهفته ست.
آقا لطفا اینجوری در مورد 2500 سال پیش و اسطوره ی اون زمان حرف نزنین.
اصلا نگرش و اندیشه ی کوروش بزرگ با اندیشه ی 1400 سال پیش قابل مقایسه نیست.
چیزی که کوروش بزرگ 2500 سال پیش گفته حتی امروزم کارآمده و حتی در تدوین قانون اساسی چند کشور هم استفاده شده اما این اندیشه ی 1400 ساله فقط برای عوامی که میخوان تقلید کنن و بس، جالب و کارآمده!
من به کوروش باور دارم ولی تعصب ندارم... از همه تقاضا میکنم به هر دین یا آیینی یا هرکسی میخوان باور داشته باشن ولی نه تعصب.
اون لحظه ای که انسان به چیزی تعصب داشته باشه لحظه ی کوری انسانه. امیدوارم چشم هیچکس با تعصب بسته نشه، همین...
چاره اي به جز اعتماد ندارم چون اگه به اين هم اعتماد نكنيم كار دنيا تمامهاشتباه همین جاست فکر میکنی میشه به این کتاب ها اعتماد کرد
بايدبه يك چيز بالاخره اعتماد كرد .
اگر دستي را نميگيري بايد از سختيه زميني كه رو ي آن ايستادي اطمينان داشته باشي(arzeva)
كتاب مطمئنا توسط......ها نوشته شده است چون قصدي به جز تخريب نداره ومن چون نخوانده ام نظري ندارم ولي به نظر مياد شما خوندي چون خيلي داري با اطمينان ميگي كه علمي استمیتونه درست باشه
البته این اشتباهات در کتابی به چاپ رسیده و من تا اونجا که دیدم علمی هستن و منطبق بر عقل ولی بازم به اعقاید مسلمانان و گروه های دیگه احترام میزارم
با اینکه نمیشه قبول کرد خدا با موسی کشتی گرفته و همه چیز به دور زمین میچرخه و اینکه انسان از گل بوجود اومده!
يك هفت مسلمانمن یک هفت هستم و باقی میمونم
هفت دهكده ي جهاني نيست كه كدخدا داشته باشد .بالاخره هر گروهي يه سرگروه داره ، نه
جامعه ي جهاني است
مثلا من هم يك هفتم ولي اصلا امكان داره مسيرم با سعيد يا هر هفت ديگه اي فرق داشته باشه ومهم اين است كه هفت باشيد![]()
دوستان یه توضیحی میدم و تناقضاتی رو که بوجود اومده توضیح میدم
فقط دوستان اینجا جای بحث تاریخی و... نیست
درسته منم شرکت کردم ولی این بخاطر اشاره دوستان بود و...
خب لطفآ دیگه بحث تاریخی و.. نشه و پست اول حتما مطالعه بشه
حالا توضیحات:
ببینید در مورد بابک خرمدین
ایشون ترک نبوده!
نژاد بابک ماد بوده و البته منطقه آذربایجان کنونی هم نژادشون ماد بوده
بابک 1400 سال پیش با اعراب وارد جنگ شده برای اینکه به سرزمینمون یعنی ایران تجاوز شده بود
حتی من چندین بار سعی کردم از قلعه اش بازدید کنم ولی نمیشه!
شخصیت بزرگی هستن ایشون و گروهشون(سرخ جامگان)
ترکها حدود 300 یا 600 یال هست وارد ایران شده و این درحالی هست که بابک 1400 سال پیش با اعراب میجنگیده و البته گفتم نژاد مردم آذربایجان و بابک یکی بوده یعنی ماد بودن
ترکهایی که وارد ایران شدن 2 نژاد متفاوت هستن
یکی از سمت بالا وارد آذربایجان شدن و اصلآ ربطی به مغولها ندارن!
میبینیم که در این مورد تقلبهای زیادی برضد ترکها در تاریخ شده!
مغولها هم ترک هستن ولی آقایونی که میگن ترکهای آذربایجان مغول هستن این نکته رو دقت کردن که مغولها از سمت شرق حمله کردن؟
یعنی شیراز به شرق نزدیکتره یا آذربایجان؟!!!
بگذریم...
ببینید دوستان ما باید اتحادمون رو حفظ کنیم
چیزی که کوروش مدتها پیش براش تلاش کرده!
زن کوروش ماد بوده و وزیرش ماد بوده
اینا چه معنی میده؟
تحریفی که با تاریخ این ملت شده واقعآ فاجعه باره و دلیلشم اینکه میخوان اتحادمون رو از بین ببرن
البته متاسفانه این کار رو غریبه ها نکردن بلکه...
ما همه آریایی هستیم
خودتون رو گول نزنید
ترک و پارس و... ندارم
همه آریای هستیم!
سبلان بده دستت به دماوند
البرز تو شو با این دو هم پیمان
زاگرس را در آغوش گیرید
زمانش رسیده
دشمن را در هم بکوبید
دشمن تحجر، تعصب و تقلید
یغه بسته، ریش و تبعید
سپس...
سپس را تو مینویسی
طراحی کن فردا را
روز خواهد رسید
این کافیست
copy right by saeeddz
درسته، این به ما امید میده که شب همیشگی نیست...سپس...
سپس را تو مینویسی
طراحی کن فردا را
روز خواهد رسید
این کافیست
حتی اگه شب خیمه زده باشه اما هیچوقت همیشگی نخواهد بود، این طبیعته عالمه و البته قدرت عالمیان(انسانها)...
ایول به سعیدما همه آریایی هستیم
خودتون رو گول نزنید
ترک و پارس و... ندارم
همه آریای هستیم!
یه چیز خیلی جالب در مورد ایران همین تفاوت هاست. من واقعا افتخار میکنم به سرزمینم که تاریخی 7 هزار ساله داره و مهم تر از همه اینه که ما از هر نسل و چهره ای تو کشورمون داریم...
زرد پوست چشم بادومی و ظریف مثل آسیای شرقی... ترکمن ها
سبزه و سپید پوست و چشم ابرو مشکی و نسلی متفاوت و جدید... پارس(فارس)ها
سپید پوست چشم رنگی و قوی کم و بیش مثل اروپایی ها... ترک ها
کردها، لرها و جنوبی ها و ...
ما تقریبا از همه مردم جهان یه نمونه تو کشورمون داریم... ایران برای خودش یه جهانه...
چی مهم تر و زیباتر از این.
تا کی بگیم که من فارسم و برترم یا من ترکم و بهترم؟؟؟
من ایرانیم و به همین افتخار میکنم، به این که کشورم یه دنیاست...
با این صحبتها اون حرف عمیق و معنیدار نمیشه
درباره اینکه اون گوینده به فکر چی بوده نه من میتونم نظر بدم نه شما. نظری که من دادم با توجه به قرآن بود نه نظر شخصیم:«بل یرید الإنسان لیفجر أمامة(قیامت/۵)»
اون آقا خودش گناهکار بوده، دوست داشته همیشه گناه کنه. باورهای هرکسی هم از یک سری تمایلات (که منشأ اون تمایلات یک سری اعماله)، نشئت میگیره
مغولها همیشه جاهایی میرفتن که آبوهوای سرد داشته مثل آذربایجان نه نواحی شرقی (خراسان قدیم)
آذریهای داخل ایران از لحاظ ژنتیکی بیشتر به ایرانیها شباهت دارن برخلاف آذریهای کشور آذربایجان (قبلا تحقیق شده)
این ملی گرایی رو بریزی دور خیلی خوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)