خوب گروه بندی چی شد؟ کی با کی افتاد من که میگم قرعه کشی کنید این طوری سخته یا تو یه چت روم سر یه وقت برگزار بشه (javad510)
خوب گروه بندی چی شد؟ کی با کی افتاد من که میگم قرعه کشی کنید این طوری سخته یا تو یه چت روم سر یه وقت برگزار بشه (javad510)
سلام دوستان.
بهترین روش برای برگزاری مسابقه عین لیگ فوتبال هست!یعنی همه با هم مسابقه می دهند و مثل فوتبال هم امتیاز می گیرند!
دیگه سر گروه و گروهی و...نشه بهتره.(چون من تجربه ی آسون تر از این روش هم داشتم).
هر کس هم با یک فرد دیگر فقط 1 بار مسابقه می دهد.(هر چه مسابقه کمتر باشد بهتر است).(اگر اینجوری مسابقه رو ادامه بدید مطمئن باشید مسابقه سر نظم نخواهد بود).
فقط در چنین صورتی من تو مسابقه شرکت می کنم.
ممنون.
Last edited by Aryan007; 16-08-2010 at 17:31.
خویه دادا اینقدرم گیر نیستیم به خاطر اومدن یک نفر تصمیماتی که با هم گرفتیمو عوض کنیم
منم که یه چند ماهی هست عضو هستم
caca_caca88
فقط ناظر برای چی میخواید دیگه؟
15 دقیقه خوبه اما برای هر حرکت یه چند ثانیه هم بذارید
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
راستی برای ساختن گروه باید اکانت بخرید.
اینجا کسی هست؟
اگه نیست بگید شاید تونستم یه کاری بکنم.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
راستی این پست منو ببینید.
البته خوب شد که براش یه گروه زدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مواظب باشید خیلی معروف شه . فی ل طزش میکنن.
یه سایت شطرنج ایرانی بود که اخیرا بستنش
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
ای
تازه الان فهمیدم چه جوری میخواید مسابقه بذارید.
بابا اینطوری که نمیشه.
یکی اکانتشو بخره.
بریم یه گروه اونجا به نام پی سی ورد درست کنیم.اونوقت خودش مسابقه رو هماهنگ میکنه و نتایج رو تنظیم میکنه.
منم هستم !!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش مندیم زمان مسابقه رو زیاد بزارید مثلا 60 دقیقه
همون کمتر بهتره!!!!!!!!!
ظاهرا arbabe.sayehaاز شرکت در مسابقات انصراف داده است
شاید برای شما که حرفه هستی بهتر باشه ولی برای ما نه
30 دقیقه و با هر حرکت 10ٍ ثانیه اضافه بشه چطوره ؟؟؟؟
خوبه؟؟؟؟؟؟؟
از این لحاظ میگم زیاده که حوصله ی آدم سر میره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)