تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -

0 0%
  • -

0 0%
صفحه 12 از 13 اولاول ... 28910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 121

نام تاپيک: ◄◄ تست های مختلف روان شناسی و روان سنجی ►►

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض تست شناخت شخصیت با سازهای موسیقی

کدامیک از این سازها را به بقیه ترجیح می دهید؟! سنتور؟ گیتار؟ پیانو؟ سه تار؟ ارگ؟ ویولون؟ دف؟ آکاردئون؟ یا ، شیپور ؟ با خواندن توصیفات زیر چندان مشکل نیست که بتوانید شخصیت خود را محک بزنید ...

سنتور:
    رفتار شما بسیار دلنشین است اما گاهی دیگران را از خود می رنجانید و این به دلیل شرایطی است که برای شما به وجود می آید. همیشه فکر می کنید که دیگران شما را درک نمی کنند اما این قضاوت در برخی موارد اشتباه است. یک نکته ی مهم دیگر این است که برای رسیدن به مقصد باید صبر پیشه کنید و جالب تر آنکه خود نسبت به این موضوع آگاه هستید.

گیتار:
    به اصطلاح شما فردی سرزنده و فعال هستید. در ارتباط خود با دیگران به دنبال واژه های درشت نمی گردید. شاید گاهی برای صحبت کردن از احساسات خود دچار مشکل می شوید ولی سعی کنید تا از آنچه هستید راحتتر باشید. کلام شما ساده اما دلنشین است و یکی از ویژگیهای شما آن است که اگر کسی را دوست بدارید نمی توانید به راحتی او را فراموش کنید. روابط اجتماعی مناسبی دارید و به شب های پر ستاره علاقه مندید.

پیانو:
    شما شخصیت آرامی دارید. تفکر منحصر به فرد شما، شما را از دیگران متمایز می کند. آرزوهای شما یا خیلی دور هستند یا خیلی نزدیک و بین این دو ستاره ای از آرزو برای شما چنان نمی درخشد که نظر شما را جلب کند. تخیل زیبایتان توانایی آنرا دارد تا به حقیقتی دست یافتنی و ملموس تبدیل شود حتی اگر دیگران آن را تأیید نکنند.

سه تار:
    اندیشه های عارفانه ای دارید. به آینده بسیار می اندیشید و آنچه در اطراف شما می گذرد برای شخصیت شما اهمیت کمتری دارد. در اثبات حسن نیت خود سعی و تلاش می کنید و در بعضی مواقع دست از آن برمی دارید. انسان مستعدی هستید و این به آن معناست که با کمی تلاش می توانید به قله های دست نیافتنی، برسید. البته بسیار خیال پرداز نیستید و دنیای ذهنی شما یک دنیای دست یافتنی است.

ارگ:
    شما یک فرد کاملا احساساتی هستید. با آنکه در بعضی مواقع آنرا بروز نمی دهید اما به این فکر می کنید که آیا کسی که دوستش دارید نیز به شما می اندیشد؟ بدانید که او نیز شما را تا حد امکان دوست دارد. حس و نوع عشق شما از عشق های صادقانه است که شاید برای کمتر کسی اتفاق بیفتد.

ویولون:
    شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید. باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید.

دف:
    از ارتباط با خداوند لذت می برید و این امر نشأت گرفته از اندیشه های عارفانه ی شماست. در ذهن و افکار خود به سیر و سفر می پردازید و این سفر نه به معنای سفر از شهری به شهر دیگر، بلکه از عالمی به عالم دیگر است. شما دوست دارید که در آن عالم لحظاتی را سپری کنید، در آنجا بغض خود را بشکنید و خالصانه با خدای خود حرف بزنید. شاید فکر می کنید خدا شما را فراموش کرده است اما خدا بندگانش را هرگز فراموش نمی کند.

آکاردئون:
    وجود شما سراسر از عشق است و شما عاشق دوست داشتن هستید. آنچه که شما گم کرده اید و به جستجوی آن می پردازید درون شما وجود دارد. به اطراف خود بیشتر توجه کنید، گم کرده ی شما بسیار نزدیک به شماست، سعی کنید مهار زندگی خود را در دست داشته باشید تا آن را بیشتر رام کنید.

شیپور:
    شما یک انسان خوش نشین هستید. دیگران فکر می کنند به راحتی می توانند به درون شما پی ببرند اما به واقع خلاف این موضوع است. با آنکه به طور غیر مستقیم در حل مسائل خود از دیگران کمک می گیرید اما سعی کنید تا از اندیشه های دیگران نیز به طور مستقیم بیشتر استفاده کنید!

"عصرایران"

2. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض منطقی هستید یا احساسی

آزمایشی ساده برای اینکه بفهمید احساستی هستید یا منطقی؟؛ من که خودم هر چی امتحان کردم، فهمیدم احساساتی هستم و هیچ‏جوره امکان پیچاندن خودم نبود! یعنی خودم را نمی‏توانستم گول بزنم و به خودم بگویم آدم منطقی‏ای هستم. با این حال از احساساتی بودنم خیلی هم خوشحالم. شما چه‏طور؟!

این آزمایش ساده به این‏گونه است:
    مطابق تصویر (1) دستانتان را در حالی که انگشتان از هم فاصله دارند، بلافاصله و بدون هیچ فکری در هم گره کنید …
    (مانند تصاویر (2) و (3))

اگر انگشت شست چپ مانند تصویر (2) روی انگشت شست راست قرار گرفت، شما فرد احساسی هستید و اگر بر عکس انگشت شست راست شما مانند تصویر (3) روی انگشت شست دست چپ قرار گرفت، شما فردی منطقی هستید. اگر کمی دقت کنید، درخواهیدیافت که شما تنها یک حالت انگشتان را می‏توانید به راحتی داشته باشید و اگر بخواهید حالت عکس آن را با انگشتان اجرا کنید، قدری مشکل خواهد بود. حالتی که به راحتی برای شما مقدور است، گویای نوع شخصیت شماست...

خب… حالا که فهمیدی جزء کدام دسته‏ای، می‏توانی در ادامه خصوصیات هر دسته را بخوانی:
    انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند:

الف) افراد احساسی
    ب) افراد منطقی
    افراد احساسی افرادی هستند که بر پایه احساسات و عواطف خود، تصمیمات مختلف زندگی‏شان را می‏گیرند. اما افراد منطقی افرادی هستند که براساس عقل و منطق و استدلال خود تصمیم‏گیری می‏کنند. افراد احساسی، نیم‏کره راست مغزشان فعال‏تر است؛ در صورتی که افراد منطقی، نیم‏کره چپ مغزشان فعال‏تر است. افراد احساسی دارای خصوصیاتی هم‏چون خلاقیت، احساسی بودن، کلی‏نگر بودن، بلندپروازی، رؤیایی و دل‏رحم بودن و … هستند. اما افراد منطقی خصوصیاتی هم‏چون: نظم، منطقی بودن، پرداختن به جزئیات، واقع‏گرا بودن، و بالا بودن قوه تحلیل و استنتاج را دارا هستند. افراد منطقی یا احساسی هر کدام به نوبه خود عالی هستند و هیچ‏کدام بر دیگری برتری ندارد. در واقع این دو گروه مکمل یکدیگر در روابط اجتماعی سالم هستند.

"عصرایران"

4. 12 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض در حمام کدام قسمت بدنتان را می شویید

آیا تا کنون به پاسخ این سوال فکر کرده اید آیا به این موضوع دقت کرده‌اید ؟؟درحمام کردن کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
    قبل از اینکه این متن را بخوانید اول تصمیم بگیرید و فکر کنید که کدام ناحیه از اعضای بدنتان را در ابتدا می‌شورید و بعد این تست را ادامه دهید.

شما شخصی هستید که هنگام ورود به حمام صورت خود را می‌شورید:
    پول برای شما اهمیت بسیاری دارد اما نسبت به اهمتی که پول در زندگی شما دارد کوشش کمی‌برای به دست آوردن آن انجام ‌می‌دهید سطح تقاضا و تلاش شما دارای توازن نمی‌باشد . در صحبت های خود خیلی پایبند صداقت نیستید و برای اینکه به مقصود خود برسید گاهی اوقات صداقت خود را فراموش می‌کنید . افرادی که در اطراف شما هستند به دلیل رفتارهای متفاوتی که شما انجام می‌دهید قادر به درک صحیحی از شما نیستند ولی شما به تفکرات دیگران راجع به خودتان اهمیت زیادی نمی‌دهید و معمولا کارهایی را که خودتان دوست دارید و طبق خواسته و میل خودتان باشد انجام می‌دهید.

شما شخصی هسیتد که ابتدا زیر بغل خود را می‌شورید:
    شما شخصی قابل اعتماد و بسیار مسئول هستید و هر کاری که بر عهده شما گذاشته می‌شود را به خوبی انحام می‌دهید . شخصی کاملا مردمی‌هستید و به همین دلیل و ویژگی که دارید بسیاری از افراد مطیع شما هستند و ارزش بالایی را برای شما قائل هستند ، زیرا شما اگر دوستی داشته باشید که در قطب شمال زندگی کند و به کمک شما احتیاج داشته باشد بلافاصله با شنیدن این خبر به کمک او می‌روید . اما توصیه می‌کنیم اینقدر صادق نباشید زیرا باعث می‌شود که متحمل ضربات جبران ناپذیری شوید.

شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را می‌شورید:
    این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث می‌شود دیگران را به خود جذب کنند. این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور می‌شوند که گاهی فراموش می‌کنند در حال حاضر و در این زمان به سر می‌برند. برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش می‌روید. شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی‌توانند آن را درک کنند. موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن می‌باشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی می‌دهید.

شما شخصی هستید که اول قفسه‌ی سینه تان را می‌شورید:
    شما شخصی هستید که زیاد اهل حرف و سخن نیستید و ترجیح می‌دهید در مورد کاری صحبت نکنید تا این کار به اتمام برسد و بعد در مورد آن صحبت می‌کنید ، آدمی‌رک هستید.آرامش خیال و آسودگی بزرگترین هدف شما در زندگی است . شما شخصی هستید که نمی‌توانید افرادی که به نوعی حواس پرت یا پریشان هستند تحمل کنید . شما همیشه تمایل به کارهای جدید و نو دارید و از تمام وقایع جدید و متنوع استقبال می‌کنید.

شما شخصی هستید که اول شانه‌هایتان را می‌شورید:
    این افراد معمولا در همه‌ی کارهای خود با ناامیدی وارد می‌شوند به همین دلیل نمی‌توانند پیروز میدان شوند جون از ابتدای امر با نا امیدی وارد می‌شوند . علی رغم توانایی های زیادی که دارید تا کنون پیشرفت قابل توجهی نصیب شما نشده است . دوست دارید وقت خود را در تنهایی بگذرانید و از تفریحات جمعی فراری هستید . پول برای شما در زندگی تان تاثیری وافر و باور نکردنی دارد در حالی که بر تمام قعالیت های شما تاثیر مستقیمی‌دارد.

شستن سایر نقاط بدن:
    شما شخصی بسیار متعادل هستید، به راحتی می‌توانید درون خود را کنترل کنید و بر احساسات قلبی تان فائق شوید . شما فردی فعال و پویا نیستید باید این موضوع را یاد بگیرید که این حس را در خود بیدار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار کنید . شما شخصی دوست داشتنی هستید و به هر مجلسی که قدم بگذارید دوستان زیادی را برای خود پیدا می‌کنید.

6. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

12 در چه ماهی باید متولد می شدید؟

این تست را بادقت جواب دهید و گزینه هایی كه انتخاب میكنید اعداد مقابلشان را باهم جمع كنید تا در آخر معلوم شود شما در چه ماهی باید متولد میشدید

1- آیا خود را فردی خودكاو و درونگر تلقی میكنید؟
    الف) بله قطعا(3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر به هیچ وجه (1)

2- چگونه با تغییرات مواجه میشوید؟
    الف) به پیشواز و استقبال آنها میروید(3)
    ب) به خوبی خود را با آنها سازگار و هماهنگ میكنید(2)
    ج) تا جای ممكن از آنها فرار میكنید(1)

3- از كجا ، بیشترین قدرت احساسی تان را دریافت میكنید؟
    الف) از درون خود (2) ب) از محیط اطرافتان(1)

4- آیا به جزییات اهمیت زیادی میدهید و به اصطلاح مو را از ماست بیرون میكشید؟
    الف) بله(3) ب) تا حدی( 2) ج) خیر (1)

5- آیا در قبال ارتباطهایتان احساس تعهد و مسئولیت میكنید؟
    الف) بله (3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر (1)

6- كدام یك از گزینه های زیر بهتر از همه خصوصیات شما را توصیف میكند؟
    الف) پرشور، مشتاق، پر حرارت و سرشار از انرژی (3)
    ب) با ثبات، پیگیر، منطقی و اهل عمل(4)
    ج) عاطفی و روشنفكر(2)
    د) حساس، تحریك ذیر و شهوتی(1)

7- آیا خود را فردی كاری و فعال تلقی میكنید؟
    الف) بله كاملا(3) ب)تا حدی(2) ج) خیر اصلا (1)

8- آیا در زمینه خرج كردن پول، خوب و حساب شده عمل میكنید؟

9- آیا خود را فردی مبتكر و خلاق تلقی میكنید؟

10- آیا فردی جسور و بی پروا هستید؟
    الف) بله (3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر (1)

11- آیا خود را فردی لذت طلب تلقی میكنید؟

12- آیا فردی كمال گرا هستید؟
    الف) بله (2) ب) خیر (1)

13- آیا احساسات و عواطف خود را بروز میدهید؟
    الف ) بله همیشه(3) ب) گاهی اوقات (2) ج) خیر اصلا (1)

14- اطرافیانتان شما را چگونه توصیف میكنند؟

الف) فردی واقع نگر (2) ب) فردی آرمانگرا (1)

15- در یك مهمانی معمولا:
    الف) به پذیرایی از دیگران میپردازید (6)
    ب) با گفتن لطیفه دیگران را به خنده وا میدارید(5)
    ج) در كنار دوستان یا خویشاوندان مینشینید و سخت سرگرم گپ زدن با آنها میشوید (4)
    د) خاطرات شیرین و جالبتان را برای دیگران تعریف می كنید (3)
    ل) با همه سر صحبت را باز میكنید و هر چند دقیقه یك بار كنار فرد جدیدی مینشینید(7)
    م) در گوشهای دنج مینشینید و در سكوت و تنهایی رفتار دیگران را زیر نظر میگیرید(1)
    ی) برای مهمانان میوه پوست میكنید و توجه همه را به خود جلب میكنید (2)

نتیجه تست

اگر نتیجه تست به دست آمده با هر كدام از گزینههای زیر مطابقت داشت، شما باید در آن ماه خاص متولد میشدید چرا كه خصوصیات تان بیشتر با ویژگی های منحصر به فرد آن برج سازگار است و اگر نتیجه تست با ماه تولدتان یكی باشد، قطعا شرایط خاص ردیف بودن سیارهها و وضعیت كره ماه در هنگام تولدتان مناسب بوده است

اگر امتیازتان بین 15 تا 17 است: شما میبایست در ماه اسفند متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 18 تا 20 است: شما میبایست در ماه بهمن متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 21 تا 23 است: شما میبایست در ماه دی متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 24 تا 26 است: شما میبایست در ماه آذر متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 27 تا 29 است: شما میبایست در ماه آبان متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 30 تا 32 است: شما میبایست در ماه مهر متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 33 تا 35 است: شما میبایست در ماه شهریور متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 36 تا 38 است: شما میبایست در ماه مرداد متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 39 تا 41 است: شما میبایست در ماه تیر متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 42 تا 44 است: شما میبایست در ماه خرداد متولد میشدید

اگر امتیازتان بین 45 تا 46 است: شما میبایست در ماه اردیبهشت متولد میشدید

اگر امتیازتان 47 است: شما میبایست در ماه فروردین متولد میشدید

8. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض آزمون سالم بودن رابطه

تحقيقات نشان مي‌دهند، هرچقدر رابطه‌اي كه فرد در آن قرار گرفته‌است موفق‌تر، شادتر و متعهدانه‌تر باشد. او بهتر مي‌تواند وجود خود را شكوفا سازد و به سمت آنچه مي‌خواهد حركت كند و به خواسته مطلوب خود دست يابد. يك رابطه خوب مي‌تواند كمك كند فرد استعدادهايش را پيدا كند و همان بشود كه در آرزوهايش مي‌بيند. در يك رابطه دو طرف در پيشرفت و تعالي هم نقش بسزايي دارند و هركدام مي‌توانند پله ترقي ديگري شوند. اين تست توسط دكتر «گري لواندوسكي» از دانشگاه «مان‌موث» طراحي شده‌است، او دكتراي روانشناسي اجتماعي از دانشگاه نيويورك دارد.

اصلا چقدر خوشبخت هستيد

روش كار: در اينجا 10 سوال مي‌بينيد به هركدام از آن‌ها براساس احساسي كه داريد پاسخ دهيد تا بتوانيد سطح رابطه خود را محك بزنيد و بفهميد رابطه‌تان با همسرتان در چه حد است و چقدر به هم نزديك هستيد ، كافي است 5 دقيقه وقت بگذاريد و به اين سوال‌ها با صداقت تمام پاسخ دهيد، هرچقدر صادقانه‌تر پاسخ دهيد نتايج دقيق‌تري بدست خواهد آمد و بيشتر مي‌توانيد به آن‌ها اعتماد كنيد.

از وقتي با همسرتان هستيد چقدر دوست داريد با هم به سراغ تجربه‌هاي جديد برويد؟

اصلا
    خيلي كم
    گاهي اوقات سعي مي‌كنيم ، كاملا بستگي دارد
    زياد
    خيلي زياد (مدام به دنبال يافتن تجربه‌هاي جديد هستيم)

از وقتي با همسرتان هستيد آيا تفاوتي در درك‌ محيط اطراف احساس مي‌كنيد، آيا به دليل وجود او آگاهي بيشتري نسبت به دنيا و چيزهاي اطرافتان داريد ؟

اصلا، هيچ فرقي نكرده‌است
    خيلي كم تفاوت ايجاد شده‌است
    تا حدي مي‌توان گفت نگاهم عوض شده است
    تفاوت زيادي مي‌بينم
    كاملا نگاهي جديد پيدا كرده‌ام

همسرتان چقدر در افزايش توانايي‌هاي شما براي انجام كارهاي جديد نقش داده‌است؟(چقدر به خاطر با او بودن قوي‌تر شده‌ايد)

اصلا ، او هيچ نقشي نداشته‌است
    فقط كمي
    تا حدي زندگي با او توانايي‌هاي مرا افزايش داده‌است
    با او بودن مرا خيلي قوي‌تر كرده‌است
    از زماني كه با او هستم توانايي بسيار زيادي پيدا كرده‌ام

چقدر همسرتان به شما كمك مي‌كند كه استعدادهاي‌تان را شكوفا سازيد و هماني شويد كه دوست داريد؟

به هيچ وجه كمكي نمي‌كند
    خيلي كم
    تا حدي كمك مي‌كند كه خودم باشم
    بودن با او خيلي از استعدادهاي من‌را شكوفا ساخته‌ است
    از وقتي با او هستم تازه خودم را پيدا كرده‌ام

چقدر همسرتان به شما كمك كرده‌است كه نسبت به خودو آنچه هستيد احساس خوبي داشته‌باشيد؟

به هيچ وجه كمكي نكرده‌است
    خيلي كم احساسم مثبت شده‌است
    تا حدي احساس بهتري به خودم دارم
    احساس خيلي خوبي نسبت به خودم پيدا كرده‌ام
    از وقتي با او هستم حس‌هايم كاملا نسبت به خودم متحول و مثبت شده‌است

چقدر توانايي‌ها و مهارت‌هاي همسرتان مي‌تواند ناتواني‌هاي شما را بپوشاند؟(شما چقدر مكمل هم هستيد و يكديگر را تكميل مي‌كنيد)

به هيچ وجه نمي‌توانيم ناتوانايي‌هاي هم را بپوشانيم
    توانايي‌هايش اندكي به من كمك مي‌كند
    تا حدي مي‌توانم به توانايي‌هاي او متكي باشم
    توانايي‌هاي او ناتواني‌هاي من را مي‌پوشاند
    تمام ناتوانايي‌هايم‌ توانمندي‌هاي او را مي‌پوشاند

از وقتي با همسرتان هستيد احساس مي‌كنيد چقدر ديد عميق‌تري نسبت به مسائل زندگي پيدا كرده‌ايد ؟

به هيچ وجه تفاوتي نمي‌بينم
    نگاهم اندكي عميق‌تر شده‌است
    تا حدي احساس مي‌كنم مسائل را عميق‌تر مي‌بينم
    او باعث شده‌است نگاهم به اطراف خيلي عميق شود
    از وقتي با او هستم كاملا نگاهم متفاوت شده‌ است

بودن با همسرتان چقدر باعث شده‌است چيزهاي جديدي ياد بگيريد؟

به هيچ وجه كمكي نكرده است
    احساس مي‌كنم كمي چيزهاي بيشتري ياد گرفته‌ام
    تا حدي بودن با او مرا به يادگيري چيزهاي جديد تشويق كرده‌ است
    از وقتي با او هستم چيزهاي جديد زيادي ياد گرفته‌ام
    از وقتي با او هستم كاملا متحول شده‌ام و بيش از اندازه چيزهاي جديدي ياد گرفته‌ام

آشنايي با همسرتان تا چه حد باعث شده‌است آدم بهتري شويد؟

هيچ فرقي نكرده‌است
    كمي بهتر شده‌ام
    تا حدي احساس مي‌كنم آدم بهتري شده‌ام
    رابطه با او من را خيلي بهتر كرده‌است
    او موجب شده كاملا متحول شوم و به آدم متفاوتي تبديل شوم

همسر شما چقدر آگاهي‌هاي شما را افزايش داده است؟

به هيچ وجه تفاوتي ايجاد نشده‌است
    كمي باعث افزايش آگاهي‌هايم شده‌است
    تا حدي آگاهي‌هايم افزايش يافته است
    بعد از همراهي با او آگاهي‌هاي من خيلي متفاوت شده‌است
    او شروع تازه‌اي براي من بود و باعث شد با آگاهي‌هاي جديدي از زندگي مواجه شوم

نتيجه‌گيري:
    حالا عدد گزينه‌هايي را كه علامت زده‌ايد با هم جمع كنيد، سپس عدد خود را به جدول زير ببريد تا ببينيد سطح رابطه شما با همسرتان تا چه حد است و آيا به بهبود احتياج دارد يا خير.

اگر نمره شما 43 يا بالاتر بود

رابطه‌اي كه شما را رشد مي‌دهد
    شما يك رابطه كاملا سالم و موفق داريد، شما به واسطه اين رابطه تجربه‌هاي جديد بسياري را كسب خواهيد كرد و به اهداف نو و تازه خود بهتر دست خواهيد يافت. احتمالا شما روز به روز خوشحال‌تر خواهيد شده و در نتيجه اين رضايت و خوشحالي، رابطه بين‌تان قوي‌تر و پايدارتر خواهد شد.

اگر نمره شما بين 32 تا 42 بود

رابطه‌اي كه تا حدي هيجان در آن وجود دارد
    رابطه شما ايده‌آل نيست ولي نسبتا رابطه خوبي است، شما در اين رابطه مي‌توانيد تا حدي رشد داشته‌ باشيد و مي‌توانيد به همراه همسرتان به دنبال تجربه‌هاي جديد باشيد اما هنوز جا دارد كه رابطه‌اي بهتر داشته باشيد، به دنبال راه‌هايي باشيد كه از طريق آن‌ها بتوانيد خود را در رابطه‌تان بيشتر شكوفا كنيد. مسلما در زندگي مشترك شما نكات مثبت فراواني وجود دارد پس سعي كنيد آن‌ها را برجسته كنيد. البته يك آزمون 10‌سوال نمي‌تواند وضعيت رابطه شما را دقيق نشان دهد و راه‌حل كاملا درستي ارائه دهد اما شايد بتواند به شما كمك كند كه يك ديد كلي نسبت به زندگي مشترك خود به‌دست بياوريد و بفهميد روي كدام بخش‌ها از رابطه‌تان بايد بيشتر تمركز كنيد و به دنبال بهبود آن باشيد و براي كدام بخش‌ها فكري اساسي كنيد و در راستاي اصلاح آن قدمي برداريد.

اگر نمره شما 31 يا كمتر بود

بايد فكري به حال رابطه‌تان بكنيد
    اين رابطه براي شما شرايط مناسب براي رشد و تعالي را فراهم نمي‌كند، در واقع فرصت را براي شما مهيا نمي‌كند تا آگاهي‌هاي‌تان را گسترش دهيد و احساس بهتري نسبت به خود پيدا كنيد. بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و به دنبال وارد كردن تجربه‌هاي جديد مشترك در زندگي باشيد تا رابطه‌تان به مرور بهبود يابد.

تلنگري براي شما

البته اين آزمون كوتاه نمي‌تواند دقيقا رابطه شما را تصوير كند و راه‌حل‌هاي اساسي به شما ارائه دهد، اما مي‌توانيد آن را به عنوان يك تلنگر بدانيد براي اين‌كه بيشتر به رابطه‌تان فكر كنيد و در انديشه بهبود آن باشيد، اين آزمون و تست مي‌تواند به شما كمك كند تا متوجه شويد روي كدام قسمت رابطه بايد بيشتر تمركز كنيد و در كدام قسمت بايد به دنبال راه‌حل باشيد.

بسیار قوی 43 و بالاتر

در حد متوسط 32 تا 42

بسیار ضعیف 31 و پایین تر

10. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض رمزگشایی از یک ماجرای عاشقانه

یك قلم و كاغذ بردارید و به سوالات زیر با دقت جواب دهید. اگر لازم بود حتی می‌توانید نقاشی هم بكشید. جواب كلی به سوالات ندهید. هر چقدر كامل‌تر و جزئی‌تر به سوالات پاسخ دهید، به نتیجه كامل‌تری می‌رسید. به حافظه‌تان هم اعتماد نكنید، حتما تمام افكارتان را یادداشت کنید چون در این تست لازم است كه تمام جزئیات را به یاد بیاورید.
    برای جواب هر سوال، نخستين چیزی كه به ذهن‌تان می رسد را بنویسید
    1.‌ در حال گذر از یك مسیر هستید و از دور یك بوته گل رز می‌بینید. این بوته فقط یك شاخه گل رز دارد كه تا به حال مشابه آن را هیچ كجا ندیده‌اید. در این لحظه چه كاری انجام می‌دهید؟

2.‌ از تپه‌ای بالا می‌روید و از آن بالا چمن زاری زیبا را مشاهده می‌كنید. ناگهان یك اسب زیبا را در میان چمن زار می‌بینید. شما شگفت زده شده اید و بنا به دلایلی نمی‌توانید از این اسب چشم بردارید! دلایل‌تان را توضیح دهید و اسب را توصیف كنید.

3.‌ ناگهان احساس می‌كنید در مكان متفاوتی هستید. مكان جدید و متفاوتی كه قبلا آنجا نبوده‌اید. كجا هستید؟

4.‌ در حالی كه غرق تفكرات خود هستید، شخصی دستش را روی شانه‌تان می‌گذارد. شما به عقب بر‌می‌گردید و شخصی را می‌‌بینید كه از قبل او را می‌شناسید. او كیست؟

5.‌ در مسیری که در حال حرکت هستید، ناگهان به آب می‌رسید: الف. آب را توصیف كنید. برای مثال اقیانوسی بزرگ است یا نهری باریك؟ شفاف است یا كدر؟ كم عمق است یا عمیق؟ آب جاری است یا راكد؟ و اين‌كه آیا روی آب چیزی می بینید؟ اگر جواب‌تان بله است، روی آب چه می بینید؟ ب. آیا آب جاری است؟ ب- 1- آب به سرعت می رود. ب-2- آب به آرامی جاري است. ب-3- آب راكد و ساكن است. ج. باید به آن سوی آب بروید. چگونه این كار را انجام می‌دهید؟ ج-1- شنا می‌كنید. ج-2- قایق می‌سازید. ج-3- به‌دنبال پل می‌گردید. ج-4- برای پیدا كردن یك راه‌حل مناسب اطراف را خوب جست و جو می‌كنید.

6.‌ ظرف نگهداری آبدر آن سوی آب، یك ظرف آب پیدا می کنید. چه می‌كنید؟ 6-1- ظرف نگهداری آب را توصیف كنید. بزرگ است یا كوچك؟ برای مثال فلاسك آب است یا منبع بزرگ؟ 6-2- ظرف را همان جا می‌گذارید یا با خودتان می‌برید؟ 6-3- اگر با خودتان ظرف نگهداری آب را می‌برید، آن را خالی می‌ برید یا پُر؟

تفسیر روان‌شناسی جواب‌ها:
    1.‌ گل رز: رفتار شما با گل رز نشانه توانایی‌تان در كنترل كردن وسوسه‌هاست. اگر گل رز را بچینید به معنی این است كه قادر به كنترل كردن وسوسه‌های نفسانی نیستید. 2.‌ اسب: توصیف شما از اسب در واقع توصیف‌تان از یك شریك زندگی ایده‌آل است. 3.‌ محیط جدید: این مكان، جایی است كه آرزو دارید در آنجا زندگی كنید. چه این مكان، تخیلی باشد، چه در دنیای واقعی وجود داشته باشد. 4.‌ شخص: شخصی كه دست روی شانه‌تان می‌گذارد، شخصی است كه بیشتر از هر كسی به او اطمینان دارید. 5.‌ آب: آب نماد عشق ورزی است. حجم آب نشانه میزان عشق درون‌تان است. میزان شفاف بودن آب به طرز تفكر شما در مورد عشق بر‌می‌گردد. اگر آب كدر باشد نشانه این است كه از عاشق شدن می‌ترسید و شاید تجربه و تفكر منفی نسبت به عشق دارید ولی اگر آب شفاف باشد به این معنی است كه آمادگی عاشق شدن را دارید. هر چقدر آب عمیق‌تر باشد، شما احساس بهتر و عمیق‌تری در زمینه عشق و عاشقی دارید. جزئیات كوچك دیگر، مثل حباب‌های روی آب و موج های كوتاه، نشانه طبع شوخ و سرزنده شماست. دیدن موجودات زنده در آب مانند اردك، لاك‌پشت و قورباغه و...، به این معناست كه به احتمال زیاد، شما به داشتن فرزند تمایل دارید. ب. میزان سرعت حركت آب نشان‌دهنده عشق درونی تان نسبت به همسرتان است. هر چقدر سرعت آب بیشتر باشد، شما در ابراز عشق كردن ماهرتر هستید. ج. نوع راهی كه برای رد شدن از رودخانه انتخاب می‌كنید به معنای روش شما برای انتخاب همسر است. ج-1- آنقدر می‌گردید تا بالاخره همسر ایده‌آل خود را پیدا كنید. ج-2- خودتان شرایطی را مهیا می‌كنید تا با افراد بیشتر و متفاوتی آشنا شوید و بعد از آن شخص مورد علاقه خود را از بین آن‌ها انتخاب می‌كنید. شما برای پیدا كردن شریك زندگی‌تان عجله زیادی ندارید. ج-3- پیش‌زمینه‌ای برای انتخاب همسر ندارید، فقط می‌خواهید كه ازدواج كنید. ج-4- شما برای انتخاب همسر فردی سختگیر هستید و محال است بدون تحقیقات مفصل با كسی ازدواج كنید. هر چقدر راحت‌تر از آب عبور كنید؛ به این معناست كه برای ازدواج كردن آماده تر هستید. پیدا كردن راه برای رد شدن از عرض رودخانه نشانه تمایل شما برای پیدا كردن راهی مطمئن برای انتخاب همسر است. اگر اطراف آب را برای پیدا كردن راه‌حلی مناسب به‌منظور رد شدن از آب جست‌وجو كردید، نشانه این است كه كمی از ازدواج كردن هراس دارید. اگر بی‌مهابا و بدون فكر به آب بزنید به این معناست كه بدون فكر همسر انتخاب می‌كنید. 6.‌ ظرف نگهداری آب 6-1-توصیف شما از ظرف نگهداری آب به طرز تفكر شما نسبت به روابط عاشقانه برمی‌گردد. اگر ظرف آب

12. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض تست روانشناسی

به 6 سوال زیر به دقت فکر کنید و جوابهای خود را روی یك صفحه كاغذ بنویسید. آنچه را كه به طور طبیعی به ذهنتان می رسد یادداشت كنید. زمان لازم برای آن كه خودتان را واقعاً در موقعیتهای گفته شده احساس كنید، در نظر بگیرید.

1- خود را در یك كشتی تصوّر كنید كه در حال غرق شدن است. شما خود را به آب می‌اندازید و با شناكردن خود را به یك قایق نجات می‌رسانید و از آن بالا می‌روید. چند نفر دیگر را در آن قایق نجات همراه خود می‌بینید؟

2- خود را به ساحل می‌رسانید و بیابان وسیعی را در مقابل خود می‌بینید. چند وسیله شخصی و مقداری خوراكی بر می‌دارید و در جستجوی نجات، راه بیابان را در پیش می‌گیرید. چند جفت كفش برمی‌دارید؟

3- پس از یك راه‌پیمایی طولانی و سخت، از یك تپه شنی بالا می‌روید و با خوشحالی شهری را در دوردست می‌بینید. همچنین متوجه می‌شوید كه در فاصله‌ای نه چندان دور در سمت راست شما واحه‌ای وجود دارد. آیا ابتدا به آنجا می‌روید و برای مدتی كوتاه، یا هر چقدر كه می‌خواهید استراحت می‌كنید و یا آن كه آن را نادیده گرفته به راهتان به سوی شهر ادامه می‌دهید؟

4- پس از ورود به شهر، قصری توجه شما را به خود جلب می‌كند و تصمیم می‌گیرید كه وارد آن شوید. پس از عبور از دروازه‌ها، خود را در یك راهروی طولانی می‌یابید كه به اتاق پادشاه منتهی می‌شود. وارد اتاق می‌شوید و شاه و ملكه را می‌بینید كه در كنار هم به تخت نشسته‌اند. شاه و ملكه چه شكلی هستند؟ و چه ویژگیها و خصوصیاتی را برایتان مجسم می‌كنند؟

5- از آن اتاق خارج می‌شوید و از یك پلكان مارپیچی پایین می‌روید. تاریك و سایه‌دار است، با مشعل‌هایی بر روی دیوار كه به طور نوبتی روشن و خاموش می‌شوند. همین طور كه پائین می‌روید، ناگهان یك زن (اگر شما مرد هستید) و یا یك شوالیه (اگر شما زن هستید) از كنارتان عبور می‌كند. شما فقط برای یك لحظه صورتش را می‌بینید و این تصویر، یك نفر كه می‌شناسید را به یادتان می‌آورد. او چه كسی است؟

6- پلّه‌ها شما را به اتاق پذیرایی می‌رساند و شما میز بسیار بزرگی با یك گیلاس پایه‌دار در وسط آن می‌بینید. به گیلاس نگاه كنید. چقدر آن پر از مایعات است؟

:: جواب های خود را مرور کنید و برای دیدن نتیجه آزمایش ادامه را بخوانید ...

.

.

.

.

.

.

1- تعداد دوستان واقعی كه دارید.

2- تعداد عشقهای واقعی كه قبل از ازدواج خواهید داشت .

3- اصول اخلاقی شما در كار.

4- آنچه تصوّر كرده‌اید آن چیزی است كه به نظر شما یك زوج ایده‌آل باید آن گونه باشند.

5- این همان شخصی است كه تا پایان عمر، ذهنتان درگیر اوست .

6- میزان پر بودن گیلاس، نشانگر این است كه شما در یك رابطه دوستی چقدر از خودتان مایه می‌گذارید.

14. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض شخصیت شناسی

کافي است در مقابل هر يک از 25 عبارتي که در زير مي‌خوانيد، موافقت يا مخالفت خودتان را با «بله/خير» مشخص کنيد. تا جايي که مي‌توانيد، از «نمي‌دانم» اجتناب کنيد. ناسلامتي شما مي‌خواهيد شخصيت خودتان را بشناسيد!

1. آيا در مکالمات روزمره‌ي خود روي برخي کلمات تاکيد مي‌کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

2. آيا سريع غذا مي‌خوريد و سريع حرف مي‌زنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

3. به نظر شما بايد به کودکان آموزش داد تا هميشه بهترين باشند؟

بلي خير نمي‌دانم

4. آيا وقتي کسي کند و آهسته کار مي‌کند، بي‌حوصلگي نشان مي‌دهيد؟

بلي خير نمي‌دانم

5. آيا وقتي ديگران حرف مي‌زنند، آنها را وادار به تند حرف زدن مي‌کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

6.آيا وقتي احساس مي‌کنيد محدود شده‌ايد يا بايد در رستوران، منتظر خالي‌شدن ميز باشيد، از فرط عصبانيت ديوانه مي‌شويد

بلي خير نمي‌دانم

7. آيا وقتي کسي براي شما حرف مي‌زند، همچنان افکار شخصي خودتان را دنبال مي‌کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

8. آيا سعي مي‌کنيد در حال اصلاح صورت يا آرايش، صبحانه هم بخوريد؟

بلي خير نمي‌دانم

9. آيا اتفاق مي‌افتد که در تعطيلات نوروزي يا تابستاني کار کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

10. آيا هميشه مباحث مربوط به موضوعات مورد علاقه‌ي خودتان را دنبال مي‌کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

11. آيا اگر وقت‌گذراني کنيد، خودتان را گنهکار مي‌دانيد؟

بلي خير نمي‌دانم

12. آيا آن قدر مشغول کار هستيد که متوجه اطراف خودتان يا مثلا متوجه تغيير دکوراسيون خانه نمي‌شويد؟

بلي خير نمي‌دانم

13. آيا با ماديات بيشتر از مسايل اجتماعي درگير هستيد؟

بلي خير نمي‌دانم

14. آيا سعي مي‌کنيد فعاليت‌هاي خود را در کمترين زمان برنامه‌ريزي کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

15. آيا هميشه به‌موقع سر قرار حاضر مي‌شويد؟

بلي خير نمي‌دانم

16. آيا اتفاق افتاده است که براي بيان نظر خودتان مشت گره کنيد يا مشت بزنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

17. آيا موفقيت‌هاي خود را به توانايي سريع کار کردنتان نسبت مي‌دهيد؟

بلي خير نمي‌دانم

18. آيا احساس مي‌کنيد کارها بايد همين حالا و خيلي سريع انجام گيرد؟

بلي خير نمي‌دانم

19. آيا براي انجام‌دادن کارهاي خود، هميشه سعي مي‌کنيد ابزارهايي را به کار ببريد که بيشترين بازده را دارند؟

بلي خير نمي‌دانم

20. آيا هنگام بازي، آن‌چه برايتان بيش از هر چير ديگري اهميت دارد، اين است که برنده بازي باشيد؟

بلي خير نمي‌دانم

21. آيا معمولا حرف ديگران قطع مي‌کنيد؟

بلي خير نمي‌دانم

22. آيا وقتي ديگران تاخير مي‌کنند، عصباني مي‌شويد؟

بلي خير نمي‌دانم

23. آيا پس از غذا خوردن بلافاصله از سر ميز يا از سر سفره بلند مي‌شويد؟

بلي خير نمي‌دانم

24. آيا هميشه احساس مي‌کنيد عجله داريد؟

بلي خير نمي‌دانم
    25. آيا از عملکرد فعلي خود ناراضي هستيد؟
    بلي خير نمي‌دانم

تفسير آزمون

حالا با توجه به متن زیر نوع شخصيت خود را پيدا کنيد.

بيشتر از 20 تیپ A شخصی خيلي مبارزه‌جو، رقابت‌طلب، بي‌حوصله، پرخاشگر، خصومت‌جو، تحمل نداريد ديگري کار شما را انجام دهد، حاضر به مشاوره نيستيد و مستعد بيماري قلبي و عروقي

کمتر از 5 تیپ B شخصی آرام، آسان‌گير، کيفيت زندگي براي شما مهم‌تر از کميت آن است در معرض بيماري قلبي نيستيد

20-13 متمايل به تيپ A

13-5 متمايل به تيپ B

اين را هم درگوشي از ما داشته باشيد که اگر شما مثل آدم‌هاي تيپ A فکر مي‌کنيد اما مثل افراد تيپ B رفتار مي‌کنيد، روان‌شناسان به شما مي‌گويند تيپC . يعني اين‌که شما دوست داريد مثل تيپ A رفتار کنيد اما حرص مي‌خوريد و به قول معروف، مي‌ريزيد توي خودتان. شما مستعد بيماري سرطانيد. پس بهتر است شما هم سري به يک روان‌شناس بزنيد.

"مرکز روانشناسی پرند"
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک untitled.bmp  

16. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

پاسخهای جالب این دانش اموز باعث شد تا نمره صفر نگیرد. سوال ها و جوابها را بخوانید.

1) درکدام جنگ ناپلئون مرد؟
    در اخرین جنگش

... 2) اعلامیه استقلال امریکا درکجا امضاشد؟
    در پایین صفحه

3) چگونه می توانید یک تخم مرغ خام را به زمین بتنی بزنید بدون ان که ترک بردارد؟
    زمین بتنی خیلی سخت است و ترک بر نمی دارد

4) علت اصلی طلاق چیست؟
    ازدواج

5) علت اصلی عدم موفقیتها چیست؟
    امتحانات

6) چه چیزهایی را هرگز نمی توان درصبحانه خورد؟
    نهار و شام

7) چه چیزی شبیه به نیمی از یک سیب است؟
    نیمه دیگر ان سیب

8) اگر یک سنگ قرمز را در دریا بیندازید چه خواهد شد؟
    خیس خواهد شد

9) یک ادم چگونه ممکن است هشت روز نخوابد؟
    مشکلی نیست شبها می خوابد

10) چگونه می توانید فیلی را با یک دست بلند کنید؟
    شما امکان ندارد فیلی را پیدا کنیدکه یک دست داشته باشد

11) اگر در یک دست خود سه سیب و چهارپرتقال و در دست دیگر سه پرتقال و چهار سیب داشته باشید کلا چه خوهید داشت؟
    دستهای خیلی بزرگ

12) اگر هشت نفر در ده ساعت یک دیوار را بسازند چهارنفر ان را درچند ساعت خواهند ساخت؟
    هیچ چی چون دیوار قبلا ساخته شده

18. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض تست عـــــــــشـــــــــق

1- پایان دنیا نزدیک است. اگر فقط بتوانید یک نوع از حیوانات را نجات دهید، کدام را انتخاب میکنید؟

الف : خرگوش
    ب : گوسفند
    پ : گوزن
    ت : اسب

پاسخ روانشناسی عشق: در زندگی واقعی، برای چه نوع آدمهایی جذابیت و کشش دارید.
    الف: خرگوش : کسانی که دارای شخصیت دوگانه هستند، به سردی یخ در ظاهر اما به گرمی آتش در باطن
    ب: گوسفند: مطیع و گرم
    پ: گوزن : زیبا و آداب دان
    ت: اسب : کسانی که غیرقابل جلوگیری، بیبند و بار و آزاد هستند.

2- به آفریقا رفته اید. به هنگام بازدید از یکی از قبیله ها، آنها اصرار میکنند که یکی از حیوانات زیر را به عنوان یادگاری با خود ببرید. کدام را انتخاب میکنید؟

الف : میمون
    ب : شیر
    پ : مار
    ت : زرافه

پاسخ روانشناسی عشق: در فرایند ابراز عشق و درخواست ازدواج، کدام رویکرد برای شما خوشایندتر و موثرتر است.
    الف: میمون : مبتکر و باذوق که هیچگاه احساس خستگی نکنید.
    ب: شیر : سرراست، صاف و پوست کنده به شما بگوید که دوستتان دارد.
    پ: مار :دمدمی مزاج، پر نوسان، نفس گرم و عشق سرد
    ت: زرّافه : صبور، هرگز شما را رها نکند.

3- فرض کنید خطای بزرگی انجام داده اید و خداوند برای مجازات شما تصمیم گرفته است که به جای انسان، شما را به صورت یکی از حیوانات زیر در آورد. کدام را انتخاب میکنید؟

الف : سگ
    ب : گربه
    پ : اسب
    ت : مار

پاسخ روانشناسی عشق: دلتان میخواهد معشوقتان چه عقیده ای درباره شما داشته باشد.
    الف: سگ : باوفا، صادق، ثابت قدم
    ب: گربه : شیک و زیبا
    پ: اسب : خوش بین
    ت: مار : انعطافپذیر

4- اگر قدرت داشتید که یک نوع از حیوانات را برای همیشه از روی کره زمین نابود کنید، کدام را انتخاب میکردید؟

الف : شیر
    ب : مار
    پ : تمساح
    ت : کوسه

پاسخ روانشناسی عشق : چه اتفاقی باعث میشود که شما رابطهتان را قطع کنید/ از چه خصوصیتی بیش از همه نفرت دارید.
    الف: شیر : متکبر و خودخواه، امر و نهی کن
    ب: مار : هیجانی و دمدمی مزاج، نمیدانید چگونه او را خوشحال کنید.
    پ: تمساح : خونسرد، بیرحم، سنگدل
    ت: کوسه : ناامن

5- یک روز، با حیوانی برخورد میکنید که میتواند با شما به زبان خودتان صحبت کند. دلتان میخواهد که کدامیک از حیوانات زیر باشد؟

الف : گوسفند
    ب : اسب
    پ : خرگوش
    ت : پرنده

پاسخ روانشناسی عشق : دوست دارید چه نوع رابطه ای با او برقرار سازید.
    الف: گوسفند : سنتی، بدون آن که چیزی بگوئید او بفهمد چه میخواهید، ارتباط برقرار کردن از طریق قلبها.
    ب: اسب : هر دو بتوانید درباره همه چیز با هم صحبت کنید، هیچ چیز مخفی در میان نباشد.
    پ: خرگوش : رابطه ای که همیشه خود را گرم و عاشق او حس کنید.
    ت: پرنده : رابطه ای پایدار و طولانی و بالنده

6- در یک جزیره دور افتاده، تنها یک موجود زنده به عنوان همدم و همراه شما وجود دارد. کدامیک را انتخاب میکنید؟

الف : انسان
    ب : خوک
    پ : گاو
    ت : پرنده

پاسخ روانشناسی عشق : آیا به او خیانت می کنید.
    الف: انسان : شما به جامعه و اخلاقیات احترام میگذارید، پس از ازدواج هیچ کار خلافی نمیکنید.
    ب: خوک : نمیتوانید در مقابل تمایلاتتان مقاومت کنید، به احتمال زیاد خیانت میکنید.
    پ: گاو : خیلی سعی میکنید که چنین کاری نکنید.
    ت: پرنده : شما هرگز نمیتوانید استوار و ثابت قدم باشید، شما واقعاً برای ازدواج مناسب نیستید و نمیخواهید تعهدی بپذیرید.

7- اگر قدرت داشتید که هر نوع حیوانی را اهلی و دستآموز کنید. کدامیک از حیوانات زیر را به عنوان حیوان خانگی خودتان انتخاب میکردید؟

الف : دایناسور
    ب : ببر
    پ : خرس قطبی
    ت : پلنگ

پاسخ روانشناسی عشق : درباره ازدواج چه فکر میکنید.
    الف: دایناسور : شما خیلی بدبین هستید و فکر میکنید این روزها دیگر ازدواج سعادتمندانه وجود ندارد.
    ب: ببر : شما به ازدواج به صورت یک چیز گرانبها فکر میکنید. پس از آن که ازدواج کردید، پیوند زناشویی و همسرتان را بسیار باارزش و گرامی میدارید.
    پ: خرس قطبی : شما از ازدواج میترسید، فکر میکنید آزادیتان را از شما خواهد گرفت.
    ت: پلنگ : شما همیشه طالب ازدواج بوده اید ولی در واقع، شناخت دقیقی از آن ندارید

8- اگر قرار بود برای 5 دقیقه به صورت یکی از حیوانات زیر در میآمدید، کدامیک را انتخاب میکردید؟

الف : شیر
    ب : گربه
    پ : اسب
    ت : کبوتر

پاسخ روانشناسی عشق : در این لحظه، به عشق چگونه فکر میکنید.
    الف: شیر : شما همیشه تشنه عشقید و میتوانید هر کاری برای آن بکنید اما به راحتی در دام عشق نمیافتید.
    ب: گربه : شما خیلی خودمحور و خودخواهید. شما فکر میکنید عشق چیزی است که میتوانید به دست آورید و هرگاه که خواستید آن را دور بیاندازید.
    پ: اسب : شما نمیخواهید در قید و بند یک رابطه پایدار قرار بگیرید. به هر چمن که رسیدی گلی بچین و برو
    ت: کبوتر : شما به عشق به صورت یک تعهد دو طرفه فکر میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •