ممکنه ورژن ها فرقکنه.شما اگه گوشی رو میخوای برو بخر اصلا مدل تقلبیش وجود نداره خیالت راحت.
در مورد دوربینش هم باید بگم که دوربین 5متوسط به بالایی داره.نه ضعیف هستو نه مثل ان82 عالی.
ممکنه ورژن ها فرقکنه.شما اگه گوشی رو میخوای برو بخر اصلا مدل تقلبیش وجود نداره خیالت راحت.
در مورد دوربینش هم باید بگم که دوربین 5متوسط به بالایی داره.نه ضعیف هستو نه مثل ان82 عالی.
حالا نمیشه سنسور اتوماتیک تغیر نور صفحه نمایش این گوشی رو غیر فعال کرد
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
فروشنده ای که نمایندگی گوشیهای سونی اریکسون با گارانتی کامتل رو داره تو پاساژ علاءالدین طبقه همکف برای نصب نرم افزارهای اورجینال از من 40 هزار تومن گرفت
نباید پول میدادی.
حرف مفت زده شما حتی میتوانید شکایت کنید.
اصلا نصب نرم افزار ارجینال یعنی چییییییییی؟
وقتی گوشی جاوا هست این مسخره بازیها برای چیه؟
اقا رضا شما باید مشورت کنید شما 40 هزار تومان پول رو دو ر انداختید.
-------
در مورد سوالتون هم باید بگم که نمیشه سنسور رو غیرفعال کرد اتفاقا خیل یهم خوبه.
مثلا شب ها نور رو کم میکنه اینجوری چشم هم اذیت نمیشه و باتری هم مصرف نمیشه.
ناسلامتی مثلا نمایندگی سونی هست..همون مغازه که یه تابلو سبز زده ت طبقه همکف تقریبا وسط سمت چپ
واقعا عجب ادمایی پیدا میشن..چطور میشه شکایت کرد
فکر نکنم بشه شکایت کرد . چرا ؟ چون حتی اگه تو فاکترتون هم نوشته باشه فلان قدر پول برنامه شما نمیتونی ثابت کنی که نریخته ! چرا ؟ چونکه میگه آقا وصل کردم به لبتابم و فریمورش رو آپدیت کردم !
من هم درگیر این مسخره بازی ها شدم تو علاعدین ! نمیدونم همه جا اینطور شده یا فقط اونجاست که دزد بازاره !
بزارین دقیق براتون توضیح بدم چه جور سره مردم رو کلاه میزارن حرومزاده ها !
1- میرین داخل مغازه گوشی رو قیمت میکنین قیمت واقعی گوشی رو بهتون میگن !
2- بعد اگه خوشتون اومد و وایسادید که بخرید پک گوشی رو میارن و باز میکنن و به اصطلاح تست میکنن
3- بعد از شما میپرسن برنامه اورجینال میخواهید یا کپی ؟ من پرسیدم فرقشون چیه ؟ ببین چی جواب داده سوسک بال دار خندش میگیریه !
برنامه اصل 40 هزار تومن = 12 ماه گارانتی + 1100 تا آی سی گوشی فعالی میشه !!؟!؟!؟! + مشکل نرمافزاریش برطرف میشه +همه جا آنتن میده + یه سری برنامه کاربردی اضاه میشه (همون برنامه های دیفالت گوشی )منظورش بود و نمیدونم چی و چی بلغور میکرد برا خودش !
برنامه کپی 20 هزار تومنی = (قشنگ همه چی رو تقسیم بر 2 کرده بی شرف)
گارانتی نداره + 550 تا آیسی گوشی فعال میشه + گوشی ممکنه بعدا براش مکشکل نرم افزاری پیش بیاد + ....
منم گفتم نمیخوام آقا همون گوشی اورجینال رو بده من برنامه پیشکش ! یارو گفت ممیکنه از اینجا بری بیرون آنتن نده ها ! گفتم عیب نداره من خودم آنتنمیکی دیگشون گفت حیفه اینقدر داری پول میدی و گوشی میخری و بعدا براش مشکل پیش بیاد که 100 درصد براش پیش میاد !!! گفتم اونش به خودم ربط داره تو اول گفتی اینقدر تومن منم با قیمت تو اومدم تو وگرنه میگفتی 40 تومن هم روشه که نمیومدم تو ! هیچی آقا یارو تا تهش سوخته بود من گوشهامو که تیز کردم شنیدم دو نفری دارن به هم میگن " دیگه هر کی اومد گوشی رو بی گارانتی نده !" اسمش هم میزارن گارنتی نرم افزاری !!! خلاصه فاکتور کردیم خواستیم از مغازه بیایم بیرون یارو گفت برنامه اورجینال رو برات 20 هزار تومن هم میزنما !!!! منم یه لبخندی زدم که آقا خر خودتی و اومدم بیرون از مغازه !
در ضمن اینم بگم که نه فقط سونی رو اینکار میکننن سامسونگ و کلا بقیه برندها رو هم اینجوری میکنن تو پاچه مردم !
گوشی که من خریدم سامسونگ بود . و داره مثله ساعت کار میکنه و آنتن میده ! با اینکه از سامسونگ خوشم نمیاد و برا کسه دیگه گرفتم![]()
افرین والله من این همه گوشی عوض کردم توی قم و گرگان اصلا با همچین چیزی برخورد نکردم از علاالدین هم سه سال پیش خرید کردم اما اینجوری نبود.
متاسفانه جدیدا از این روش واسه آدمای ساده به کار میبرن.نمیدونم آیا اینها واقعا مسلمان هستن یا نه.نمیفهمن این پول حرام هست یانه .متاسفم
این رویه رو میشه گفت 1 سالی هست توی علاعدین داره اجرا میشه ! پدر سوخته ها خوب گول میمالن سره ملت ! اینقدر آسمون ریسمون میبافن که کم مونده بود خوده من باورم شه !توی نیم ساعتی که اونجا بودم به چشم دیدم 3 تا ویواز فروخت طرف از همشون هم 40 تومن پول برنامه میگرفت ! همه هم با جون و دل میدادن ! آها یارو میگفت میدیم رجیستر کنن گوشیتو تو مخابرات ! با خودم گفتم مگه رجیستر ورنیوفتاده ؟ گفتم به یارو نگم پر رو شه ! یه ذره هم کل کل کنی با یارو میگن گوشی بی گارانتی نمیفروشیم !
چقدر حرومزاده ان بعضی ها ! بعد یارو (من ماه رمضون رفتم اونجا) ادعا میکرد روزه هست و فلان ! روزه بخوره تو سرت آدم باش بی وجدان !
سلام.
اگه کسی از علاالدین بخواد خرید کنه و درگیر این مسخره بازی فروشنده نشه باید از طبقات بالا خرید کنه هم ارزونتره و هم اینکه خودشون وقت این کارا رو ندارن.
منم بالاخره این گوشی رو خریدم از طبقه 5 و با گارانتی یکسال کامتل 165 تومن.البته دیگه اون کارت بیمه رو ندارن.
زیاد باهاش کار نکردم ولی یه تکته جالب در مورد اون سنسور نوریش اینه که در روز چراغهای صفحه کلید روشن نمیشن که برای باتری خیلی خوبه.
نسبت به K 800 آنتن دهی ضعیفتری داره(حداقل اینجائی که ما هستیم)
تا بعد.
راستی عیدتون مبارک.![]()
بچه ها من گوشی رو گرفتم خیلی هم راضیم .
gps ش با trekbuddy مثل فرفره کار میکنه
کلا گوشی خوبیه از افکت های گرافیکیش هم راضیم مثل استایل های موزیک پلیر و حالت هایی رو که میشه واسه منوش گذاشت![]()
خدا لعنتشون کنه.منم تو ماه رمضان رفتم اونجا..عین این چیزایی که میگی به منم گفت فقط کپی رو گفت 30تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)