بعد از Machinarium این Limbo هم تموم شد. جفت بازی ها خیره کننده بودن. خدایا خلاقیت تا کجا؟
بعد از Machinarium این Limbo هم تموم شد. جفت بازی ها خیره کننده بودن. خدایا خلاقیت تا کجا؟
منم تموم كردم بازيو بسيار جالب و نو آورانه بود ... ولي به نظرم معماهاش ساده بودن و با دو دقيقه فكر كردن و دقت حل ميشد بازي هم خيلي كوتاه بود(توي 4 ساعت تموم شد ... تازه داشت حال ميدادااا !!!)
صحنه آخرش خيلي باحال بود كه از توي شيشه پرت ميشد بيرون ميرفت پيش خواهرش!!يه جوري به نظرم اومد حصار دور دنياي خودشو ميشكنه تا از برزخ درونش خارج بشه و اون همه ابزار آلات و دم و دستگاه بُعد شخصيتي خود كاراكتر رو نشون ميده...ولي ماشيناريوم به نظرم خيلي قشنگ تر بود و معماهاش هم جالبتر و درگيركننده تر بود!!!
VS ...
![]()
machinarium خیلی احساسی تر بود ... خاطراتی که کارکتر یادآوری میکرد و موسیقی متنش فوق العاده تاثیر گذار بود ! لیمبو یکم کمتر ، توی روند قصه بیشتر به اینکه چجوری کارکترت زنده بمونه باید فکر میکردی ، تا اینکه به اخرش میرسی !
هر دو این بازی ها رو واقعا دوست داشتم !
عجب بازی توپیه حال کردم![]()
منم قبول دارم این خیلی کوتاه بود
من همون روزی دانلودش کردم همون روزم تمومش
کردم بچه ها به غیر از این دو بازی یعنی machinarium
و limbo من این بازی رو بهتون پیشنهاد می کنم قدیمیه
ولی فوق العادس
THE NEVERHOOD
بچه هایی که بازیش کردن میدونن چه شاهکاریه
یادش بخیر رو ویندوز 98 بازیش می کردیم![]()
وقتی حسابی نزدیکش شدی باید بپری تا پاهاشو بگیره یکم فرز باشی میتونی انجامش بدی!!![]()
در ضمن به بال زدن پشه دقت کن. وقتی ثابت شد برو جلو. تیک تیک به دکمه ی جلو زدن بهترین کاره.
آقا من عاشق این بازیه شدم ! خیلی خیلی باحاله !
من از این بازی های دو بعدی تا حالا فقط یکی شون رو بازی کرده بودم که فکر کنم اسمش Azangara یا یه همچین چیزی بود که خب ازش
زیاد خوشم نیومد پاکش کردم. ولی این خیلی جذاب و باحاله ! بهش معتاد شدم ! دلم می خواد واسه همیشه تو برزخ بمونم
بچه ها به جز Limbo میشه چندتا از بهترین بازی های دوبعدی رو معرفی کنید ؟!
machnarum , shank,braid
واقعا جالبه که بشه اینهمه خلاقیت رو تو 70 مگ بازی خلاصه کرد.
بازیه فوق العادیه...
امیدوارم بتونم تمومش کنم اونجا هایی که سرعت عمل بالا می خواد یه نمه کم میارم.
خدایش دیدین چطوری میمیره! یهو بی مقدمه!!! به خصوص وقتی میوفته رو تله ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)