دوستان خواهشا کسایی که استفاده کردند ! بگند !
خوب هست یا بد ؟؟؟
دیگه اینقدر عوارض هم غکر کنم خیلی اغراق باشه !
دوستان خواهشا کسایی که استفاده کردند ! بگند !
خوب هست یا بد ؟؟؟
دیگه اینقدر عوارض هم غکر کنم خیلی اغراق باشه !
همیشه دنبال میون بر نباشید
راه درستش هم هست
بچه ها كه عوارضشو براتون توضيح دادن حالا شما دوست دارين مصرف كنين
من غلط بکنم !
خب شما واسه چاقی ! چه راهی رو پیشنهاد میکنید ؟
رژیم رو نگید که انواعش رو رفتم و جوا نگرفتم ! کلا ژنتیکم اینجوری چاق نمیشه ! پودر و از این چیزا چی خوب هست /؟
با این اوصاف من که بیخیال این پودر شدم
در ضمن دیروز با یکی از دوستام که 3 ماه بود مصرف میکرد صحبت کردم میگفت دیگه نمیخوره وزنش دوباره کم شده و ظاهرا فقط پف کرده بوده !!!
زندگی چه قدر سخته برای 4 تا دونه ریش و 4 کیلو افزایش وزن به چه راه هایی باید متوصل بشیم![]()
Last edited by toty123; 10-05-2010 at 12:42.
یه دوره بدن سازی بگیر یه مدت خشک کار کن بعدشم کراتین پروتئین بگیر اینطوری خیلی ها رو دیدم هیکل آوردن
حداقل چيزي مصرف كنين تاييده وزارت بهداشت رو داشته باشه و از داروخانه هاي معتبر تهيه كنين
اینا چرتن ، با رژیم غذایی و ورزش باید وزن بگیری (نظر یه بدنساز)
سلام
من به شخصه افلاطون مصرف نکردم
پودری که من گرفته بودم اسمش بومبا بود تقریبا 3 ماه مصرف کردم از 55 کیلو به 70 رسیدم الان هم 6 ماهی هست که مصرف نمیکنم اشتهام دوباره کم شده وزنم هم 5 کیلویی کم شده
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
در مورد عوارضش
اگه با آب فراوان مصرف بشه موردی پیش نمیاد چون شنیده بودم اگه آب کم مصرف بشه پودر تو کلیه ها رسوب میکنه و باعث سنگ کلیه میشه
افلاطون-007-بومبا-وغيره همه از يك خانواده هستن كه فرقشون در طمع و رنگشون هست و در اصل هيچ فرقي در اصل تركيبات ندارند
اين پودرها در شرایط کاملا غیر استریل و به صورت دست پر توسط کارگران افغانی پر میشود و حاوی میکروب و عوامل بیماریها است
تهيه كنندگان اين پودرها براي اينكه دليلي قانع كننده بر موثر بودن اين پودرها در افزايش وزن بيارن با زيركي يك كورتون مثل هیدروکورتیزون را به اون افزوده اند كه دارای نقش متابولیکی حساس در بدن میباشد و ورود آن به سیستم داخلی بدن باعث به هم خوردن تعادل متابولیزم قندها میشود، چنین اختلالی خود میتواند موجب چاقی کاذب و در کنار اختلالات کبدی و هورمونی منجر شود. هیدروکورتیزون همچنین باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود و زمینه ساز بروز عفونتهای فرصت طلب می تواند باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)