جون داداش یه لحظه فکر کردم شما خانوادگی با یه یوزر لاگین میکنین! چند لحظه پیش نوشته بودی منچستر![]()
جون داداش یه لحظه فکر کردم شما خانوادگی با یه یوزر لاگین میکنین! چند لحظه پیش نوشته بودی منچستر![]()
احسان جان ویرایشو برای چی گذاشتن ؟ راستی id شما چیه؟
از کجا بدونم داری ویرایش میکنی
آیدی یاهو : baron.1992
اینم بگم baron یه کلمه انگلیسی به معنی اونی که تو آواتارم میبینی!
Last edited by EngineeR EhsaN; 06-08-2010 at 21:51.
سلام بچه ها
فک نکنم با این قول هایی که میدین بشه لیگ بازی کرد
از 10بازی که قرار بود بشه فقط 3 نفر نتیجه رو فرستادن
با عرض شرمندگی این لیگ رو تعطیل میکنم چه ارزشی داره به خاطر به غیر از اون 4 5 نفر وقتتو تلف کنی
بای تا بعد
مطمئن باش اگه یکم جدیت به خرج بدی همه چی حله
اونایی رو که نتیجه رو دیر اعلام میکنن بازنده معرفی کن
احسان یه چیزی میگی اگه اینجوری کنم که لیگ باید تعطیل بشه
نمیشه با این بدقولیا لیگ انجام داد
بچه ها تا الان 6 بازی رو فرستادن اگه تا امروز شب ساعت 8 بقیه نتایج رو هم بفرستین لیگ رو ادامه میدم
سلام دوستان الان من تیم چلسی هستم بعد با رئال بازی دارم میشه دوستان یک توضیحی بدن که باید چیکار کنم!؟
عزیزجان شما الان اول از همه برو توی صفحه اول همین تاپیک و اولین کامنت آق مدیر رو بخون ...
سریع برو بخون و بازیت رو با ترکیبی که اگه تیم رئال قرار داده و در همون کامنت اولی نوشته شده بازی کن و زود بفرست ... نمبینی آق مدیر عصاب مصاب نداره ... زود برو بیا عزیز که الان خون و خونریزی میشه ... والله ...![]()
بچه ها خوب گوش بدین آق مدیر چی میگه دیگه ...
بچه دست نکن تو ممخات ... هوی تویی که اون آخر نشستی هی وول نخور خب پاش برو دستشویی برادر من ...
هر چی آق مدیر میگه ... چرا اعصاب براش نمیزارین ...
اصلاً آق مدیر وقتی میگه تا امروز شب ینی تا امروز شب ... اصلاً هر چی ایشون بگه ... تا امشب روز ... والله ...![]()
Last edited by amirakhavan; 07-08-2010 at 12:22. دليل: ...
چی شد بالا خره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)