تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 12 از 265 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش داداش وظیفه است کاری داشتی من همیشه تو اینجاها هستم
    توی تاپیکهای منم سر بزن چیزای خوبی گیرت میاد( واقع شده در امضای بنده)

والا اتفاقا خودمم تورنت باز قهاری هستم ولی متاسفانه از وقتی که به سمت مخابرات کوچ کردیم دهن مهنمون سرویس شده
    سرویس بازه ولی سرعتش خیلی افتضاحست
    چون تورنت اپلود هم داره این لامصب اپلودش خیلی بده حدود 3 کیلو اپ میکنه و همیشه هم بصورت ثابت روی 6و7 هستش و خیلی اوج بگیره میره روی 10 تا 12 و خودت هم که میدونی بیشتر نمیشه چون سقف دانلودم 128 هستش که میشه 16 قانونی...
    و چون که نهایت 3 کیلو هم میتونی اپ کنی از اون طرف نسبیت کم میشه و متاسفانه شما رو بته لیست لیچرها میفرستند این هم بدبختی و مصیبتیه که مخابرات گردن ما انداخته.
    البته یه وقتهایی هم که با چیز پی ان میرم سرعتش بهتر میشه و مثلا روی 10 ثابت می مونه

الان من به این نتیجه رسیدم که باید با این مخابرات یه سرویس حجمی کوچیک شبانه دار رایگان هم داشته باشی مثلا صبانت 15 تومن هم اگه داشته باشی میشه نور علی نور روزها با همین وبگردی کن دانلود کن شبها هم بنداز با صبانت همه رو از رپیدشیر بگیر

الان که من با رپید میگیرم چون که کل پهنای باند رو به دانلود اختصاص میدم راحت 15 کیلو در ثانیه دارم که از تورنت بهتره.
    پس به فکر یه اکانت رپیدشیر باش یا از سرویسهای رپید گو و یا رپید پارس استفاده کن.
    این نظر منه.
    ایول
    پس همچین بدکم نیست که
    من موقعی که از سپنتا داشتم تورنتم بین 10 تا 16 میچرخید
    دمت گرم پس حالا برای تنوع یه سرم میریم مخابرات

در مورد تاپیکاتم به چشم، adsl بگیرم حله

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ایول
    پس همچین بدکم نیست که
    من موقعی که از سپنتا داشتم تورنتم بین 10 تا 16 میچرخید
    دمت گرم پس حالا برای تنوع یه سرم میریم مخابرات

در مورد تاپیکاتم به چشم، adsl بگیرم حله

ممنون
    خواهش داداش
    ولی سرعتش در حد سپنتا نیست
    با ایمول هم میونه خوبی نداره
    خاک بر سر ایمول دانکی
    الان سرعتم روی 2 هستش !!!!! اپلود هم 3 !!!
    ولی تورنت همونه که قبلا گفتم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

من در حال حاضر از آسياتک اينترنت ميگيرم. تا همين اواخر سرعتش خوب بود. درواقع 128 ميگيرم ولي خب چون ظاهرا مشترک بوده بين چهار نفر، وقتي سه نفر ديگه آفلاين بودن سرعت تا 500-400 هم بالا ميرفت.

ولي ظاهرا ديگه اونطوري نيست و هرکس اينترنت خودشو داره. يعني حداکثر سرعت 128 خواهد بود و بس. جداي اون، شبها هم که مثلا قراره رايگان باشه و براي محدوديت حجمي کنتور نندازه اصلا اينترنتش کار نميکنه! هربار بيش از 2 دقيقه کانکت نميمونه و بعد ميره تا 10 دقيقه بعد که بتوني باهاش کانکت شي!

اينه که دوست ندارم بيشتر از اين آسياتک داشته باشم.

با اين تفاسير ميخواستم از دوستاني که از مخابرات ميگيرن بپرسم آيا اونها هم مشکل قطع و وصل شدن رو دارن؟

بسيار ممنون.
    Last edited by Honradez; 21-07-2010 at 23:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان.

من در حال حاضر از آسياتک اينترنت ميگيرم. تا همين اواخر سرعتش خوب بود. درواقع 128 ميگيرم ولي خب چون ظاهرا مشترک بوده بين چهار نفر، وقتي سه نفر ديگه آفلاين بودن سرعت تا 500-400 هم بالا ميرفت.

ولي ظاهرا ديگه اونطوري نيست و هرکس اينترنت خودشو داره. يعني حداکثر سرعت 128 خواهد بود و بس. جداي اون، شبها هم که مثلا قراره رايگان باشه و براي محدوديت حجمي کنتور نندازه اصلا اينترنتش کار نميکنه! هربار بيش از 2 دقيقه کانکت نميمونه و بعد ميره تا 10 دقيقه بعد که بتوني باهاش کانکت شي!

با اين تفاسير ميخواستم از دوستاني که از مخابرات ميگيرن بپرسم آيا اونها هم مشکل قطع و وصل شدن رو دارن؟

بسيار ممنون.
    DNS خوب ببندی مشکلی پیش نمیاد وگرنه چرا دم به دقیقه قطعی و وصلی داره
    ولی از وقتی که DNS ها رو عوض کردم مشکلی نداشتم خدا رو شکر.

5. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

DNS خوب يعني چي؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کینگی جان اکثر قطعی ها مربوط به شبکه دیتا هست دی ان اس رو چی کارش داری این قطعی اصلا دست کاربر نیست

سلام دوستان.

دوست عزیز من در صورتی که فقط و تنها فقط قصد وبگردی داشته باشی نیاز به پینگ پایین نداشته باشی و مدیریت حجم برات مشکل باشه و البته قیمت فضایی سرویسهای 128 نامحدود از شرکتها اقدام کن قطعی هم هست نسبت به اولش خیلی کم شد در کل برای من تو سه ماه سه بار قطع شده که هر سه بار با تماس با پشتیبانی همون روز وصل شد البته مشکلات دیگه ای هم بوده مثل وصل نشدن یا قطع ارتباط به محض عدم تبادل دیتا که اینا خیلی کم پیش اومده در ایام خاص!سرعت دانلود هم برای من 14 هست پینگ یه زمانی 165 بود الان از 250 پایینتر نمیاد

8. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

گرنه چرا دم به دقیقه قطعی و وصلی داره
    سرعت مخابرات افتضاحه! ولی قطعی تا حالا نداشتم.

10. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کینگی جان اکثر قطعی ها مربوط به شبکه دیتا هست دی ان اس رو چی کارش داری این قطعی اصلا دست کاربر نیست

دوست عزیز من در صورتی که فقط و تنها فقط قصد وبگردی داشته باشی نیاز به پینگ پایین نداشته باشی و مدیریت حجم برات مشکل باشه و البته قیمت فضایی سرویسهای 128 نامحدود از شرکتها اقدام کن قطعی هم هست نسبت به اولش خیلی کم شد در کل برای من تو سه ماه سه بار قطع شده که هر سه بار با تماس با پشتیبانی همون روز وصل شد البته مشکلات دیگه ای هم بوده مثل وصل نشدن یا قطع ارتباط به محض عدم تبادل دیتا که اینا خیلی کم پیش اومده در ایام خاص!سرعت دانلود هم برای من 14 هست پینگ یه زمانی 165 بود الان از 250 پایینتر نمیاد
    مخابرات قطعیهای خاص خودشو داره . نمونه بارزش سرویس من . الان چندوقته دوباره بامبول دراوورده بیاد dns هارو عوض کنمم.

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من منظورتون رو شرمنده دقيق متوجه نشدم. يعني فرمودين اگر نخوام دانلود کنم مخابرات و اگه بخوام و مشکل قيمت نداشته باشم بايد برم سراغ شرکتها؟ خب راستش من مشکل قيمت رو دارم. بيشتر از 13 تومن در ماه نميخوام خرج کنم.
    بعد اين قضيه پينگ چيه و چرا کمترش خوبه؟

سرعت مخابرات افتضاحه! ولی قطعی تا حالا نداشتم.
    اگه منظورتون از افتضاح اينيه که تو امضاتونه که خيلي عاليه. :دي

ولي جدا از شوخي، اين سرعت 14 که فرمودن خيلي خوبه. چون راستش الان هم من تقريبا همون رو دارم حالا بعضي وقتها دوتا بالاتر.

از هردو بسيار ممنونم و همچنين از KING_DESIGNER گرامي.

14. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من منظورتون رو شرمنده دقيق متوجه نشدم. يعني فرمودين اگر نخوام دانلود کنم مخابرات و اگه بخوام و مشکل قيمت نداشته باشم بايد برم سراغ شرکتها؟ خب راستش من مشکل قيمت رو دارم. بيشتر از 13 تومن در ماه نميخوام خرج کنم.
    بعد اين قضيه پينگ چيه و چرا کمترش خوبه؟
    بله با سرعت میانگین 13 و دانلود 100 مگ در زمان تقریبی 2 ساعت 15 دقیقه خیلی نمیشه چیزی دانلود کرد در طول روز اما مثلا همین سرویس 128 توسط برخی ISP ها به طور حجمی عرضه میشن در حالی که سرعت واقعی شما 1 مگ بسته میشه (البته به اینکه حجمتون زود تموم بشه و هر گیگ حجم اضافی رو به قیمت نجومی بخرید کاری نداریم ) اما همونطور که گفتید مشکل هزینه در ماه هست + اینکه تا اونجایی که من میدونم مثلا صبا نت چند وقتیه دیگه قرارداد یک ماهه نمیبنده و شما حداقل سه ماهه باید قرار داد ببندی یک جا هم حدود 55 تومن بدی.... و هرچی شد شده!البته هزینه رانژه خط انداختان مودم های بی کیفیت به بهانه هماهنگی با شبکه ISP و ... مواردی هست که تو مخابرات دیده نمیشه

با توجه به همه موارد سرویس 128 مخابرات گزینه خوبی برای شماست...

اما Ping و Latency و Lag :

اصطلاح کلی Ping به این معنی هست که آیا کامپیوتر شما در شبکه می تونه با کامپیوترهای دیگه ارتباط برقرار کنه یا نه حالا اگه این ارتباط برقرار باشه Ping test توسط کامپیوتر شما یا واسطه ها زمان تاخیر فنی (Latency ) بین کامپیوتر شما و کامپیوتر(سرور) هدف رو مشخص می کنه یا کلی تر و ساده تر ping مدت زمانی هست که سیگنال به سرور ارسال بشه و برگرده و Latency مدت زمانی که کدها و داده ها ترجمه و ارسال بشن بین سرور و کامپیوتر شما پس در واقع به وسیله Ping ما Latency رو تعیین می کنیم که تا 100 ms قابل قبول هست برای یک خط با کیفیت حالا اگه Ping بالا باشه حالت تاخیری شدید به وجود میاد که مثلا تو بازی های آنلاین ملموس هست و به اسم Lag می شناسیمش

اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخابرات قطعیهای خاص خودشو داره . نمونه بارزش سرویس من . الان چندوقته دوباره بامبول دراوورده بیاد dns هارو عوض کنمم.
    انقدر قطعی هات زیاده مشکوک شدم بهت کدوم مرکز بودی؟
    Last edited by Kianoosh; 22-07-2010 at 21:06.

16. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •