خداوکیلی گل دوم هلند خیلی گل ضایعی بود : )) اگر من بودم عمرا نمیذاشتم این گل رو به اسمم ثبت کنند...به این هم میگن گل؟شتابش به اندازه توپی بود که یک بچه خردسال هم میتونه بزنه
ببخشید آقایون میون کلام شماکلا
خداوکیلی گل دوم هلند خیلی گل ضایعی بود : )) اگر من بودم عمرا نمیذاشتم این گل رو به اسمم ثبت کنند...به این هم میگن گل؟شتابش به اندازه توپی بود که یک بچه خردسال هم میتونه بزنه
ببخشید آقایون میون کلام شماکلا
Last edited by saaaraaa; 07-07-2010 at 01:28.
این شبکه های رو نام ببر خوشحال شیم البته به غیر از ITV . که دوستان فرمودن وگرنه اینم فکر نمیکنم اصلا می دونستی .
Last edited by abc2; 07-07-2010 at 01:24.
آقا واقعن احسنت بر پشت کارتان به نظرم باید یه کاپ هم به پیگیری های موشکافانه ی داوری و آفساید به مدعیان این قسمت داده شود ، نکنه چیزی تهش هست ما خبر نداریم
بابا خودتونو برای فینال آماده کنید![]()
آخه نمیشه جواب بعضیهارو نداد . ندی پس فردا میان میگن آره روبن اصلا اروگوئه ای بوده اصلیتش در سن 5 ماهگی اومدین از اینجا دزدینش بردینش اونجا بزرگ شده اوردینش تو تیم ملی براتون بازی کنه و گلی هم که به ما زده اصلا گل به خودی بوده وگرنه الان 2-1 ما شما برده بودیم .![]()
آقا این آخرین پست من در مورد این مسئله بود دیگه هرچی بگین خودتونو خسته کردین ما که رفتیم فینال .![]()
برید جمش کنید بابا افساید آفساید راه انداختید.
با هند اومدن بالا.باید برن تا جام دیگه خدا رو سجده کنن که شانسی اومدن نیمه نهایی.
با هند اومدن بالا. با هلند رفتن پایین !!!
اصلا در حدی نبودن که هلند مثل بازی با برزیل بازی کنه.
واسه فینال گرم شدن بچه ها.
حالا چون اوروگوئه دوتا گل زده گیر دادن به آفساید.
دقت نمیکنن که هلند اصلا نخواست بازی کنه.استراحت برای فینال.
Last edited by *Batman*; 07-07-2010 at 01:39.
تبریک میگم به هلندی های عزیز ! خیلی حال کردم دو تا تیم آمریکای جنوبی رو حذف کردینیکیشون که کلآ بهشون وحی شده بود باید قهرمان بشن ! اون یکی هم با هند و بدبختی و جون کندن اومده بود بالا !
اون گل هم نمیدونم چطوری میتونه آفساید باشه ! وقتی به طرف نخورده دیگه چه آفسایدی ؟!! مثل اینکه بگیم یکی گل میزنه و در مسیر حرکت , باد دست بازیکن به توپ میگیره پس هند میشه !
آقا دم تیمتون گرم . برد حقتون بود. انشالا اگر ما نیامدیم فینال شما قهرمان بشین![]()
یه سری بودن میگفتن هلند میخوره و اینا ... الان برن یخورده درس بگیرن ... دیگه دوران تعصب و ... تو فوتبال گذشته ... ما به تاکتیک هلند ایمان آوردیم ... دیگه عصر بازی های فردی گذشته . برنامه تو بازی حرف اول رو میزنه . هلند هر کاری بخواد تو بازی میکنه ...
قهرمانی تو دست هلنده ... به کسی هم نمی ده .
خدایی اگه دقت کنید لیاقت قهرمانی هلند بیشتر از آلمانه
هلند همه بازیهاشو بردهه و هیچ وقت هم داورها به نفعش سوت نزدن
ولی آلمان بازی با صربستان رو باخته!! و با انگلیس هم داورها برندش کردند!!
اسپانیا هم که کلا تعطیله !! اولین بازیشو به سوئیس باخته!!!!! و پرتقال رو هم با کمک داورها برده!!!
دیگه خودتون قضاوت کنید
کارشناس بی سواد ایرانی
دوست عزیز اینو بدون برای جلب توجه بزرگ هم نمی نوشتید ما پست شما رو میخوندیم!!
خوب دیگه اینجا عرض اندام نکنید و نخواید جلب توجه نکنید کجا میخواید چنین کاری کنید!!
منم زیاد برای اروگوه ناراحت نیستم چون تیم من اسپانیا هست.پس بی مورده بخوام سر اروگوئه کل کل کنم!!
حالا می بینم فینال چه طوری هلندی ها جلو اسپانیا کم میارند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)