بحث کردن با شما فایده ای نداره چون چشماتو بستی و از معجزه و ... صحبت می کنی...کلا بیخیال!
بحث کردن با شما فایده ای نداره چون چشماتو بستی و از معجزه و ... صحبت می کنی...کلا بیخیال!
امروز یه مستند گذاشته بود به نام تاریخچه جام جهانی فوتبال !
جالب بود ، با بکن بائر هم مصاحیه کرده بودن و چند نفر دیگه .
اون دوران داورها خیــــــلی کم خطا می گرفتن و اخطار میدادن حالا چه برسه به اخراج و پنالتی. خود مارادونا زمانی که تو بارسلونا بازی می کرد زدن مچ پاشو شکستن که داور خطا هم نگرفت. واسه همین دو اخراج در یه بازی و پنالتی به اون ضایع ای بــــــو میدهد.همون طور هم که می دونی پدرو مونزون اولین بازیکنی بود که تو فینال جام جهانی اخراج شد، پس عجیـــــــبه.
اون گوشه زمین مگه کٍرم داشت همچون خطایی بکنه. سخت گیرانه بود و با توجه به شرایط اون دوران ناعادلانه. در مورد صحنه دوم هم که تقصیر بازیکن آلمان هم بود.
اون صحنه مشکوک هم که گفتم تا حدودی حق رو به شما میدم و عدم تاییدش باز هم به خاطر شرایط داوری اون دوران بود.
من پایه ای مقایسه نکردم. المپیک مگه پایه ایه یا جام کندفدراسیون ها؟
بازیکنایی مثه مسی، ماسکرانو، آگوئرو و .. که تو همین المپیک 2008 قهرمان شدن پاین؟ یا رونالدینیو. هر بازیکن فقط یه بار می تونه تو المپیک حاضر بشه ولا سن مهم نیست.
اگه اون طوره نفرین مارادونا هم به دلیل خرابی خط ها تو 96 قطع شد و آلمان قهرمان شد. دوباره درست شد. پس قهرمانی آلمان میره تا کابل برگردون بعدی.![]()
Last edited by xerxes again; 26-06-2010 at 21:59.
ایضاَ با شما که مثه جناب گرافیکار تا کم میارید با کلمات بازی می کنید یا حرف آدمو سانسور می کنی.بحث کردن با شما فایده ای نداره چون چشماتو بستی و از معجزه و ... صحبت می کنی...کلا بیخیال!
من به ریش بابام خندیدم گفتم معجزه. من گفتم عادی نبود. به نظر شما بود؟ حتی بازیکن های آرژانتین هم به هوای این که داور گلو مردود می کنه وایسادن.
کسی که تحمل نظر دیگرانو نداره تو بحث شرکت نمی کنه و همون پشت کامپوتر فحششو میده. حالا خوبه من دارم با 3-4 نفر همزمان بحث می کنم. باز از بردیا ممنونم که منطقی تر از بقیه است به شدت.
ميشه لطف كنيد نمونشو نشون من بديد؟؟؟مثه جناب گرافیکار تا کم میارید با کلمات بازی می کنید
براي بار اولبرای بار صدم ما اینجا در مورد بهترین بازیکن بحث می کنیم
خيلي ببخشد دوست من واقعا شرمنده
اصلا دوست ندارم به خاطر فوتبال كسي رو ناراحت كنم
ولي اين خيلي ساده لوحانه اس
چطور ميشه يه فوتباليست رو از شخصيتش جدا كرد
ارزش گزاري يه بازيكن به تمام شخصيت اجتماعي يه فوتباليست بستگي داره
يه فوتباليست عصبي و بد اخلاق ارزشش بين مربيا و دنياي فوتبال خيلي كمتر از يه بازيكن بااخلاقه
اين مسئله توي فوتبال حرفه اي حتي روي قيمت گزاري يه فوتباليست تاثير داره
يه سوال لطفا جواب بديد
چرا تختي با رضازاده فرق داره؟؟؟
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
خب دوست من نتيجه
به نظر من اگه کسی بازیهای مارادونا رو دیده باشه و مارادونا رو بهترین بازیکن تاریخ ندونه
حتما داره غرض ورزی میکنه
چون اصلا نیاز به اثبات و دلیل و مدرک نداره
کاملا محسوس و قابل درکه
مارادونا اشتباهات زیادی تو زندگی شخصیش انجام داده
واسه همین برای خیلی ها چهره منفور و غیر قابل پذیرشیه!
(به علاوه اینکه مثل تمام افراد مشهور (مثل مایکل جکسون) شایعات هم که دور و برش زیاده ... مثلا تو همین فروم یه عکس از مارادونا در حال بوسیدن یه مرد دیگه گذاشته شد ... چند نفر نتیجه گرفتن که مارادونا همجنس بازه! و با قاطعیت هم همه جا نظرشونو اعلام میکردن)
اما تو زمین فوتبال مارادونا الهه من و خیلی های دیگست
دست خدا؟؟؟؟من گفتم عادی نبود. به نظر شما بود؟
خداي فوتباليست نديده بودم
خدا رو شاهد ميگيرم كه خوشم مياد ازتون![]()
به يك دليل كاملا واضح
طرفدار آرژانتيني
مثل خودم
ولي به خدا اين حرفا مال عوامه داداش![]()
عجب نظر سنجیییییییییییی.
اگه میخواید فوتبال واقعی ببینید فقط میتونم رونالدینهو رو بهتون پیشنهاد کنم.کسی که کارشناسا هم تو توصیف اوجش مونده بودن.
حیف که اوجش 3 سال بود.حیف.
کاری که اون با چلسی میلانو رئال کرد تو تاریخ سابقه نداشت.
من طرفدار هیچ تیمی نیستم.هرکس که بهترین باشه فقط.
واسه بازیکنای قبل 98 هم نمیشه زیاد نظر داد.چون اون موقع ورزش اول فوتبال نبود و فوتبال این همه پیشرفته نبود
خب به قول خودتون اين نظر شماستبه نظر من اگه کسی بازیهای مارادونا رو دیده باشه و مارادونا رو بهترین بازیکن تاریخ ندونه
حتما داره غرض ورزی میکنه
اما يه چيز رو توي اين دنيا فهميدم
بعد از نظريه نسبيت انيشتن با قطعيت حرف زدن درست نيست
ببخشيد ها الهه به خدايان زن گفته ميشهاما تو زمین فوتبال مارادونا الهه من و خیلی های دیگست
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
البته منم دوسش دارم
ولي اونم به خاطر علاقش به چگواراس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)