تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 284 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب ما هم دوباره اومدیم (بعد امتحانا )

اومدن آیفون جدید رو تبریک میگم...

دیگه لازم شد این 3G رو بدیم به خواهرمون و خودمون یه iphon4 بخریم

البته من بده قبلی رو بیشتر میپسندیدم تا این.

راستی، دوربین جلوش فقط برای ویدئو کال هست یا میشه با اون هم از خودمون عکس و فیلم بگیریم؟

مساله بلوتوث همچنان مثل قبل هست؟

2. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دقت و سرعت GPS در iphone4 نسبت به 3GS بهبود پیدا کرده است.
    همانطور که قبلا در ipad3G هم مشاهده شده بود شرکت اپل با بکارگیری از chip الکترونیکی BROADCOM BCM4750 در IOPHONE4 هم باعث بهبود این مسئله شده است.

با تشکر

4. 2 کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    به گزارش ZDNET همانطور که شرکت اپل از قبل وعده داده بود سرعت DOWNLOAD و به خصوص UPLOAD در IPHONE4 نسبت به 3G افزایش چشم گیری داشته است.
    که مقایسه ی ان را در پایین مشاهده می کنید.

باتشکر

6. 2 کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ایفون۴ جیلبریک شد!؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض Apple: Don't hold your iPhone 4 that way

به گزارش فارنت و به نقل از سی‌نت پس از افزایش اعتراضات عمومی خصوصا در اینترنت مبنی بر مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه “آیفون ۴″ شرکت اپل که تنها دو روز از عرضه آن می‌گذرد، استیو جابز مدیرعامل شرکتت اپل در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام کرد که مشکل ناشی از عدم آنتن‌دهی این تلفن همراه به خاطر درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی کاربران است.

کاربرانی که آیفون ۴ را خریداری کرده‌اند با مشکل بی‌سابقه عدم آنتن‌دهی تلفن همراه خود روبرو شده‌اند و مشکل آنتن‌دهی آیفون ۴ به یک بحث داغ در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است و عده‌ای از کاربران نیز گزارش داده‌اند که در هنگام گذاشتن انگشتان دست در یک منطقه خاص آیفون تلفن همراه آنان مشکل آنتن‌دهی پیدا می‌کند.
    اکنون استیو جابز با پاسخ خود به این ایمیل و با بیانیه رسمی شرکت اپل در این خصوص اگر چه در واقع این شرکت به این مشکل اذعان داشته، اما باز هم در واقع آن را از سر خود باز کرده و به درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی مشتریان نسبت داده است.
    استیو جابز در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام داشته است که تنها راه حل این مشکل آن است که شما تلفن همراه خود را این گونه در دست نگیرید.

این مشتری شرکت اپل دوباره پس از دریافت این پاسخ در ایمیل دیگری به استیو جابز که معمولا پاسخ‌هایی کوتاه و مختصر به نامه‌های خود می‌دهد، می‌نویسد:
    “آهان من فهمیدم، خوب پس این اون چیزیه که من باید انجام بدم، شما به من یک راه‌حل ارائه دادید اما من فکر می کنم که به طور معمول من نباید محدودیتی برای چگونه در دست گرفتن یک گوشی داشته باشم.
    من این گوشی رو چال می‌کنم، این واقعا شگفت‌انگیزه، من فکر می کنم چیزی که بیشتر بشه اسم اینو گذاشت نقص در طراحیه..”
    استیو جابز در پاسخ به این نامه می‌نویسد:
    “مطمئنا در هر گوشی تلفن همراهی نقاط حساسی وجود دارد که بر روی آنتن تاکید شده است. برخی شرکت‌ها هنگام فروش با الصاق برچسب‌هایی به مشتری خود می گویند که این منطقه را با دستان خود نپوشانند.”

این اظهارات استیو جابز در حالی مطرح می‌شود که زمان زیادی از کنفرانس اپل نگذشته است که جابز در آن کنفرانس با اطمینان خاصی از آنتن آیفون ۴ با عنوان “Brilliant Engineer” یاد کرد، عنوانی که پروفسور “Gert Frolund Pedersen” استاد دانشگاه معروف” Aalborg”چندان به آن اعتقاد نداشت و قبل از عرضه آیفون ۴ تاکید داشت که لمس آنتن آیفون جدید توسط انگشتان دست، موجب ایجاد تداخل مغناطیسی و در نتیجه مشکل آنتن‌دهی این تلفن همراه خواهد شد.

منبع:2daylink.com
    سبز باشین...!!!

9. 3 کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    آیا دوستان کسی تا حالا با نرم افزار mobile me کار کرده؟
    میشه یه توضیح کلی راجع به این نرم افزار بدهید؟
    آیا با itunes هم sync می شود؟
    با تشکر

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

به گزارش فارنت و به نقل از سی‌نت پس از افزایش اعتراضات عمومی خصوصا در اینترنت مبنی بر مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه “آیفون ۴″ شرکت اپل که تنها دو روز از عرضه آن می‌گذرد، استیو جابز مدیرعامل شرکتت اپل در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام کرد که مشکل ناشی از عدم آنتن‌دهی این تلفن همراه به خاطر درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی کاربران است.

کاربرانی که آیفون ۴ را خریداری کرده‌اند با مشکل بی‌سابقه عدم آنتن‌دهی تلفن همراه خود روبرو شده‌اند و مشکل آنتن‌دهی آیفون ۴ به یک بحث داغ در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است و عده‌ای از کاربران نیز گزارش داده‌اند که در هنگام گذاشتن انگشتان دست در یک منطقه خاص آیفون تلفن همراه آنان مشکل آنتن‌دهی پیدا می‌کند.
    اکنون استیو جابز با پاسخ خود به این ایمیل و با بیانیه رسمی شرکت اپل در این خصوص اگر چه در واقع این شرکت به این مشکل اذعان داشته، اما باز هم در واقع آن را از سر خود باز کرده و به درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی مشتریان نسبت داده است.
    استیو جابز در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام داشته است که تنها راه حل این مشکل آن است که شما تلفن همراه خود را این گونه در دست نگیرید.

این مشتری شرکت اپل دوباره پس از دریافت این پاسخ در ایمیل دیگری به استیو جابز که معمولا پاسخ‌هایی کوتاه و مختصر به نامه‌های خود می‌دهد، می‌نویسد:
    “آهان من فهمیدم، خوب پس این اون چیزیه که من باید انجام بدم، شما به من یک راه‌حل ارائه دادید اما من فکر می کنم که به طور معمول من نباید محدودیتی برای چگونه در دست گرفتن یک گوشی داشته باشم.
    من این گوشی رو چال می‌کنم، این واقعا شگفت‌انگیزه، من فکر می کنم چیزی که بیشتر بشه اسم اینو گذاشت نقص در طراحیه..”
    استیو جابز در پاسخ به این نامه می‌نویسد:
    “مطمئنا در هر گوشی تلفن همراهی نقاط حساسی وجود دارد که بر روی آنتن تاکید شده است. برخی شرکت‌ها هنگام فروش با الصاق برچسب‌هایی به مشتری خود می گویند که این منطقه را با دستان خود نپوشانند.”

این اظهارات استیو جابز در حالی مطرح می‌شود که زمان زیادی از کنفرانس اپل نگذشته است که جابز در آن کنفرانس با اطمینان خاصی از آنتن آیفون ۴ با عنوان “Brilliant Engineer” یاد کرد، عنوانی که پروفسور “Gert Frolund Pedersen” استاد دانشگاه معروف” Aalborg”چندان به آن اعتقاد نداشت و قبل از عرضه آیفون ۴ تاکید داشت که لمس آنتن آیفون جدید توسط انگشتان دست، موجب ایجاد تداخل مغناطیسی و در نتیجه مشکل آنتن‌دهی این تلفن همراه خواهد شد.

منبع:2daylink.com
    سبز باشین...!!!

کد:
    کد:
    کد:

12. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    آیا دوستان کسی تا حالا با نرم افزار mobile me کار کرده؟
    میشه یه توضیح کلی راجع به این نرم افزار بدهید؟
    آیا با itunes هم sync می شود؟
    سالی 99 دلار خرج داره

فکر نکنم کسی استفاده کرده باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سالی 99 دلار خرج داره

فکر نکنم کسی استفاده کرده باشه
    اینو که خودم می دونستم.
    منم بخاطر همین پرسیدم. می خوام ببینم ارزش داره بخرم یا نه؟؟؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اینو که خودم می دونستم.
    منم بخاطر همین پرسیدم. می خوام ببینم ارزش داره بخرم یا نه؟؟؟
    به نظر من که خوبه
    امکانات گسترده ای در اختیار کاربر قرار میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •