دوست عزیز پست 1 رو نگاه کنحالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
خیلی عوامل داره
دوست عزیز پست 1 رو نگاه کنحالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
خیلی عوامل داره
هر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!!![]()
ترافیک داره می ره بالاهر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!!![]()
بیشتر هم میشه!
سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!
تو تهران؟سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!
سرعت دانلود من از همون اول 6 بود نه کم شده نه زیاد![]()
درسته تنها دلیل ترافیک زیاد شبکه هستش که ممکنه یکی شانسش بزنه اونجایی که هست کمتر از gprs استفاده بشه و سرعتش بالا بره (اینو به ایرانسل زنگ زدم ایرانسل هم همنیو بهم گفت)
اما یکی مثل من از همون اول سرعتش رو 8 وایساده
آره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .
آره بستگی به دکل دارهآره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .
فقط به تایید حرف دوستان بگم سرعت اینترنت به شدت اومده پایین ،البته از همراه اول اطلاعی ندارم ؛ سرعت دانلود من تو روزای اول ۲۵ تا ۳۰ بود ؛اما الان حتی به ۱۰ هم نمیرسه ؛ چند ماهه بعد سرعت میخواد چی بشه ! ؟
اوههههههه خوش به حالت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)