تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 169

نام تاپيک: مشکل با مودم لینک سیس wag120n

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نبود کمک کنه !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام

حدود یه سال پیش بود که یه Wag120N خریدم.تو این مدت خوب بوده اما چند روزیه که داره اذیت می‌کنه.
    خود مودم به اینترنت وصله و بدون مشکل هست. با کابل هم مشکلی نداره. اما وایرلس مشکل داره.

اول که مودم رو روشن می‌کنم وایرلس مشکلی نداره و خوب کار می‌کنه. اما بعد چند دقیقه، مشکل پیش میاد. به وایرلس وصلم‌ اما نه مودم پینگ میده و نه هیچ سایت دیگه‌ای!!! .گاهی اوقات Time out میده. وسط Time Out‌ها یکی دو تا Ping میده. بعد دوباره TimeOut. بعضی وقتا هم Destination Host Unreachable میده!!! خود مودم هم پینگ نمیده. جالبه که می‌رم توی پنل مودم، می‌بینم لپ‌تاپم رو میشناسه و توی لیست میاره. اما وقتی از طریق پنل، لپ تاپ رو Ping می‌کنم، Ping نمیشه!!!

کسی میدونه چجوری حلش کنم؟ دو تا لپ‌تاپ دارم که هر دو تا باهاش مشکل دارن. چندین بار هم کانفیگ دوباره کردم. حتی Firmware رو آپدیت کردم و دوباره کانفیگ کردم. بازم درست نشد!
    دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم، همین الان که دارم تایپ می کنم به راحتی پینگ 4.2.2.4 رو دارم ، اما گوگل رو باز نمی کنه !! مسنجر کانکت نمیشه ! اما بعضی سایتها رو باز می کنه ! کلا قاطی داره این مودم !

و یک سوال دیگه، wan port - با lan port چه تفاوتی دارند! ببخشید من زیاد وارد نیستم!
    من اگر بخوام اینترنت رو از یک رادیو یا آنتن وایرلس بیارم داخل مودم لینکسیس و از طریق این لینکسیس روی سیستمهای توی خونه شیر کنم، باید چکار کنم، ورودی 1 از چهار تا ورودی lan مودم مخصوص اینکاره؟ تنظیمات داخل مودم رو چه جوری باید تغییر بدم و روی چی بگذارم؟ اون مودم وایرلس loco m5 هست و دائم خودش وصله به اینترنت.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام . من هم يه مدت به اين مودم لينكسيس wag120n مشكل دارم . بعد از يه مدت كار كردن كلا مودم هنگ ميكنه و چراغ وايرلس چشمك ميزنه و چراغ لينك كابل هم كاملا ثابت ميشه و اصلا داخل تنظيمات مودم 192.168.1.1 هم نميشه شد و هيچ سايتي رو باز نميكنه . گارانتي ساخت سيستم بود كه يه بار فرستادم گفتند كه مشكلي نداره . فكر كنم همون چند دقيقه استفاده كردند چون مشكل بعد از يه مدت نشون ميده . چند بار هم مودم رو ريست كردم و دوباره تنظيم كردم . كانالهاي وايرلس رو عوض كردم و تمامي تنطيمات رو اعمال كردم . به نظرتون چكار كنم؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

منم با این مودم مشکل دارم ولی در کل نمیدونم از طرف ISP هست یا خود مودم مشکل داره! مثلا وقتی میزارمش روی بریج مود دیگه نمیشه رفت توی مودم! و فقط باید ریست سخت افزاری بشه تا دوباره بتونم برم توش و تنظیماتش رو تغییر بدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس با این اوصاف این مودم لینک سیز مفت نمی ارزه. من 3 روزه پیش یه غلطی کردم و 80 تومن پول دادم بالا مودم wag120N وقتی مودم رو می ذارم بقل pc زور می زنه با 50 درصد سیگنال پیداش می کنه. من یه روتر asus دارم که بیرون اتاقه و شبکه اون رو با 70% سیگنال پیداش می کنه. وقتی می رم این مودم رو می ذارم جای اون روتر asus شبکه اصلا پیداش نمی کنه. تموم chanell ها از 1 تا 13 رو هم امتحان کردم. اعصابم رو خورد کرده. به هیچ دردم دیگه نمی خوره.
    Last edited by hosseinscoot; 17-07-2011 at 16:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مشکل من هنوز حل نشده
    من قبلا از طریق کانکشن یعنی bridged mode only وارد می شدم ولی الان می خوام از وایلس مودم استفاده کنم داخل تنظیمات مودم rfc pppoe رو زدم و یوزر و پسورد رو هم دادم چراغ اینترنت مدم روشن می شه ولی به اینترنت وصل نمی شه . می خواستم بدونم تنظیمات دیگه ای داره که من انجام ندادم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال...من این مودم wag120n رو با یه wireless usb لینکسیس مدل wusb600n خریدم...مودم توی اتاق به سیستم وصله اینترنت هم درسته ولی یه سیستم دیگه توی اتاق دیگه نمیتونه با اون وایرلس ، مودمو پیدا کنه به نظرتون مشکلش چیه؟ اعصابم خورد شده 150 تومن جنس خریدم با 10 متر فاصله همو پیدا نمی کنن....

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان یه سوال...من این مودم wag120n رو با یه wireless usb لینکسیس مدل wusb600n خریدم...مودم توی اتاق به سیستم وصله اینترنت هم درسته ولی یه سیستم دیگه توی اتاق دیگه نمیتونه با اون وایرلس ، مودمو پیدا کنه به نظرتون مشکلش چیه؟ اعصابم خورد شده 150 تومن جنس خریدم با 10 متر فاصله همو پیدا نمی کنن....
    با سلام
    اون سیستم که نمیتونه ارتباط بر قرار کنه از چی استفاده میکنه
    خوب شاید گیرنده اون خرابه.!!!

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام
    اون سیستم که نمیتونه ارتباط بر قرار کنه از چی استفاده میکنه
    خوب شاید گیرنده اون خرابه.!!!

موفق باشید.
    همون wusb600n رو بهش زدم.....فکر میکنم روتر ضعیفه...چون توی اون سیستم روترهای همسایه هارو پیدا میکنه ولی روتر اتاق بقلیو نه....کسی راه حلی واسش نداره؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی تنظیماتی از وایرلس این مودم داره لطفا بده بعضی ها میگنبردش عالیه وبعضی ها میگن ضعیفه من گیج شدم
    حتی رفیقم که tp رو خرید 50 تومن از من بیشتره بردش
    یک چیز جالب که میشه بگم من تو حال خونمون یک وایرلس دیگه روکه پیدا کردم آنتنش از من بیشتر بوده
    اگه میشه یک print scrren برام بزارید لا اقل خیالم راحت بشه که زورم رو زدم که بردش رو بالا ببرم ولی نشد.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •