کسی نبود کمک کنه !؟
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم، همین الان که دارم تایپ می کنم به راحتی پینگ 4.2.2.4 رو دارم ، اما گوگل رو باز نمی کنه !! مسنجر کانکت نمیشه ! اما بعضی سایتها رو باز می کنه ! کلا قاطی داره این مودم !
و یک سوال دیگه، wan port - با lan port چه تفاوتی دارند! ببخشید من زیاد وارد نیستم!
من اگر بخوام اینترنت رو از یک رادیو یا آنتن وایرلس بیارم داخل مودم لینکسیس و از طریق این لینکسیس روی سیستمهای توی خونه شیر کنم، باید چکار کنم، ورودی 1 از چهار تا ورودی lan مودم مخصوص اینکاره؟ تنظیمات داخل مودم رو چه جوری باید تغییر بدم و روی چی بگذارم؟ اون مودم وایرلس loco m5 هست و دائم خودش وصله به اینترنت.
مرسی
با سلام . من هم يه مدت به اين مودم لينكسيس wag120n مشكل دارم . بعد از يه مدت كار كردن كلا مودم هنگ ميكنه و چراغ وايرلس چشمك ميزنه و چراغ لينك كابل هم كاملا ثابت ميشه و اصلا داخل تنظيمات مودم 192.168.1.1 هم نميشه شد و هيچ سايتي رو باز نميكنه . گارانتي ساخت سيستم بود كه يه بار فرستادم گفتند كه مشكلي نداره . فكر كنم همون چند دقيقه استفاده كردند چون مشكل بعد از يه مدت نشون ميده . چند بار هم مودم رو ريست كردم و دوباره تنظيم كردم . كانالهاي وايرلس رو عوض كردم و تمامي تنطيمات رو اعمال كردم . به نظرتون چكار كنم؟
منم با این مودم مشکل دارم ولی در کل نمیدونم از طرف ISP هست یا خود مودم مشکل داره! مثلا وقتی میزارمش روی بریج مود دیگه نمیشه رفت توی مودم! و فقط باید ریست سخت افزاری بشه تا دوباره بتونم برم توش و تنظیماتش رو تغییر بدم!
پس با این اوصاف این مودم لینک سیز مفت نمی ارزه. من 3 روزه پیش یه غلطی کردم و 80 تومن پول دادم بالا مودم wag120N وقتی مودم رو می ذارم بقل pc زور می زنه با 50 درصد سیگنال پیداش می کنه. من یه روتر asus دارم که بیرون اتاقه و شبکه اون رو با 70% سیگنال پیداش می کنه. وقتی می رم این مودم رو می ذارم جای اون روتر asus شبکه اصلا پیداش نمی کنه. تموم chanell ها از 1 تا 13 رو هم امتحان کردم. اعصابم رو خورد کرده. به هیچ دردم دیگه نمی خوره.
Last edited by hosseinscoot; 17-07-2011 at 16:13.
مشکل من هنوز حل نشده
من قبلا از طریق کانکشن یعنی bridged mode only وارد می شدم ولی الان می خوام از وایلس مودم استفاده کنم داخل تنظیمات مودم rfc pppoe رو زدم و یوزر و پسورد رو هم دادم چراغ اینترنت مدم روشن می شه ولی به اینترنت وصل نمی شه . می خواستم بدونم تنظیمات دیگه ای داره که من انجام ندادم ؟
دوستان یه سوال...من این مودم wag120n رو با یه wireless usb لینکسیس مدل wusb600n خریدم...مودم توی اتاق به سیستم وصله اینترنت هم درسته ولی یه سیستم دیگه توی اتاق دیگه نمیتونه با اون وایرلس ، مودمو پیدا کنه به نظرتون مشکلش چیه؟ اعصابم خورد شده 150 تومن جنس خریدم با 10 متر فاصله همو پیدا نمی کنن....
با سلام
اون سیستم که نمیتونه ارتباط بر قرار کنه از چی استفاده میکنه
خوب شاید گیرنده اون خرابه.!!!
موفق باشید.
همون wusb600n رو بهش زدم.....فکر میکنم روتر ضعیفه...چون توی اون سیستم روترهای همسایه هارو پیدا میکنه ولی روتر اتاق بقلیو نه....کسی راه حلی واسش نداره؟؟؟؟
کسی تنظیماتی از وایرلس این مودم داره لطفا بده بعضی ها میگنبردش عالیه وبعضی ها میگن ضعیفه من گیج شدم
حتی رفیقم که tp رو خرید 50 تومن از من بیشتره بردش
یک چیز جالب که میشه بگم من تو حال خونمون یک وایرلس دیگه روکه پیدا کردم آنتنش از من بیشتر بوده
اگه میشه یک print scrren برام بزارید لا اقل خیالم راحت بشه که زورم رو زدم که بردش رو بالا ببرم ولی نشد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)