تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 183

نام تاپيک: تاپیک محصولات MVM ( مدیران خودرو )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا تجربه و نظرتون رو در مورد MVM110 بگین و اینکه چه مدلها و با چه قیمت هایی در حال حاظر توی بازار موجود هست؟
    خدمات پس از فروش و تامین قطعات و کیفیت و ایمنی و کلا همه چی!
    همچنین اگه تاپیک یا لینکی هست که اطلاعات مفیدی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
    مرسی
    Last edited by amir20; 28-11-2012 at 02:52.

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ریویو از x33

این خودرو دارای معایب و مزایایی است که ابتدا به معایب این خودرو می پردازم:
    1. صدای موتور در داخل اتاق شنیده می شود؛
    2. سیستم تعلیق این خودرو خشک و بسیار پر سر و صدا است؛
    3. صندلی این خودرو راحت نیست؛
    4. دکمه های روی داشبورد مخصوصاً دکمه های پخش و بخاری و کولر، چیپ و پلاستیکی احساس می شود؛
    5. سواری خوبی ندارد؛
    6. راننده از رانندگی آن لذّت نمی برد.

مزایا:
    1. زیبایی خودرو از نظر بیننده ی بیرونی؛
    2. تودوزی روی درب ها زیبا و خوش رنگ است؛
    3. به نسبت پولی که پرداخت می شود کلاس خوبی از دید دیگران دارد؛
    4. فرمان نرمی دارد.

در کل خرید این خودرو را پیشنهاد نمی کنم و انتخاب های بهتری مثل 207، مگان و v9 در این رنج قیمت وجود دارد.

حامد
    Last edited by hamed121hamed; 14-12-2012 at 14:19.

3. 3 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوستان مثل این که پیش فروش محصولات مدیران خودرو دوباره از امروز یا شنبه شروع میشه کسایی که قصد خرید دارن سریعا به نمایندگی شهرشون مراجعه کنن...

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یعنی برای فروش گذاشته بود؟ حیفه این ماشین با 206 مقایسه بشه دوست من..
    ظاهرا دل پری از 206 داری بگذریم
    واقعا ازبس جنس چینی اشغال دیدم به هیچ چیرشون نمیتونیم اعتماد کنیم این همه ماشین چینی اومده ایکس 33 -530 انواع لیفان از هیچ کدوم خوشم نیومده یجورایی داد میزد ساخت چین هست ولی رخ 315 مثل ماشینای اروپایی یا کره ای میمونه ازچراغ های بدون تناسب با اتاق ماشین خبری نیست دوستانی که داشتن یا دارن بیان در موردش بگن ببینیم باطن هم مثل طاهرش خوبه یا نه البته توقع زیادی با این قیمت نمیشه داشت کیفیتش درحد 206 باشه قابله قبوله
    Last edited by karvas; 14-12-2012 at 13:46.

6. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

ظاهرا دل پری از 206 داری بگذریم
    واقعا ازبس جنس چینی اشغال دیدم به هیچ چیرشون نمیتونیم اعتماد کنیم این همه ماشین چینی اومده ایکس 33 -530 انواع لیفان از هیچ کدوم خوشم نیومده یجورایی داد میزد ساخت چین هست ولی رخ 315 مثل ماشینای اروپایی یا کره ای میمونه ازچراغ های بدون تناسب با اتاق ماشین خبری نیست دوستانی که داشتن یا دارن بیان در موردش بگن ببینیم باطن هم مثل طاهرش خوبه یا نه البته توقع زیادی با این قیمت نمیشه داشت کیفیتش درحد 206 باشه قابله قبوله
    دل پری ندارم فقط با این اوضاع قیمتها خب معلومه 315 بهتر از 206 هستش...
    کلاس 206 شده مث پراید اونوقت اینهمه پولم براش بدیم کیفیتش که اومده پایین پس 206 در مقابل 315 حرفی برای گفتن نداره با این امکاناتش..

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

رضايت المپيکي ها از MVM315
    پس از موفقيت بزرگ و تاريخي کاروان ورشي ايران در بازي هاي المپيک 2012 لندن و کسب 12 مدال رنگارنگ، شرکت صنايع خودروسازي مديران در راستاي مسئوليت هاي اجتماعي و ملي خود طي مراسم باشکوهي و با حضور مقامات عالي ورزش کشور و تمامي ورزشکاران و مدال آوران و پيشکسوتان خوشنام المپيک هاي پيشين با اهداي خودروهاي MVM315H ، MVM110 و سکه هاي طلا از مدال آوران المپيک تقدي و قدرداني نمود .

به گزارش «پرشين خودرو»، اينک با گذشت بيش از 2 ماه از اين مراسم و تحويل خودروها به قهرمانان، شنيده هاي ما حاکي از آن است که طلايي هاي المپيک که خودروي جديد MVM315H (که از اين پس خودروي المپيکي لقب گرفته است) به ايشان اهداء گرديده با استقبال ويژه و رضايت ورزشکاران و خانواده هاي ايشان همراه بوده است .
    ايشان معتقدند که کيفيت مناسب اين خودرو در طراحي و توليد طرح حمايتي اين شرکت از مدال آوران المپيک را کامل تر و وزين تر نموده است .

از برجسته ترين مزيت هاي خودرو MVM315 مي توان به طراحي مدرن و زيبا و آپشن هاي جذاب آن، همراه با قيمتي مناسب اشاره داشت. شکي نيست که ابعاد و فضاي مناسب داخلي اين خودرو رضايت مشتريان را کسب خواهد کرد .

خودروي MVM315 محصول جديد شرکت مديران خودرو مجهز به موتور 1.5 ليتري با گيربکس دستي 5 دنده بوده و حداکثر قدرت آن 107 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن 3000/140 (دور در دقيقه / نيوتن متر) مي باشد .
    در عين حال حداکثر سرعت اين خودرو به 160 کيلومتر در ساعت مي رسد .
    همچنين مدال آوران نقره اي اين کاروان که خودروي MVM110 دريافت کرده اند، با رضايت از آن ياد کرده و عنوان "ايمن ترين خودروي کم مصرف توليد داخل" را برازنده آن مي دانند .

شرکت مديران خودرو پس از حمايت از فعاليت هاي موسسه خيريه محک، پشتيباني مادي و معنوي از زلزله زدگان آذربايجان شرقي و همچنين تقدير از مدال آوران المپيک، همچنان بر فعاليت و انجام وظايف اجتماعي خود به عنوان يک شرکت مسئول و پاسخگو اصرار داشته و نيل به اين اهداف اجتماعي را در کنار تبديل برند MVM به يک برند برتر ملي خودرو در ايران در اولويت امور خود قرار داده است .
    Last edited by irinn65; 15-12-2012 at 03:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دل پری ندارم فقط با این اوضاع قیمتها خب معلومه 315 بهتر از 206 هستش...
    کلاس 206 شده مث پراید اونوقت اینهمه پولم براش بدیم کیفیتش که اومده پایین پس 206 در مقابل 315 حرفی برای گفتن نداره با این امکاناتش..
    دوست عزیز نمیدونم چی از این 315 دیدی که انقدر سنگشو به سینه میزنی من امروز 7-8تا از این 315 هارو جلو نمایندگیش دیدم واقعا عقبش خیلی زشت بود
    حتی به نظرم عقب تیبا از عقب این قشنگتره اونفدر باریک به نظر میومد که یه لحظه یاد ماتیزافتادم
    داشبورد وتزئینات داخلیش هم چنگی به دل نمیزد
    اگه الان دارن این ماشین 32 قیمت میدن واسه این مشکلات پیش اومده خودروسازها س واین که ماشین جدیدیه وملتم حوسی میخرن سوارشن
    من خودم تا اسفند پارسال 206 sd v8 داشتم به نظرم وقتی اونو الان دارن 30-31 تو بازار میدن این ماشین حداکثر 26-27 ارزش داره اونم به خاطرموتورش و تزئینات داخلیش که خوب از ال90 قشنگتره وگرنه به نظرم ال 90 هم از این کپی ناقص چینی سره
    206 کیفیتش هر چی هم که کم شده باشه یه ماشین فرانسوی هست وجنازش هم ارزشش از این 315 بیشتره...
    موفق باشید

10. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم چی از این 315 دیدی که انقدر سنگشو به سینه میزنی من امروز 7-8تا از این 315 هارو جلو نمایندگیش دیدم واقعا عقبش خیلی زشت بود
    حتی به نظرم عقب تیبا از عقب این قشنگتره اونفدر باریک به نظر میومد که یه لحظه یاد ماتیزافتادم
    داشبورد وتزئینات داخلیش هم چنگی به دل نمیزد
    اگه الان دارن این ماشین 32 قیمت میدن واسه این مشکلات پیش اومده خودروسازها س واین که ماشین جدیدیه وملتم حوسی میخرن سوارشن
    من خودم تا اسفند پارسال 206 sd v8 داشتم به نظرم وقتی اونو الان دارن 30-31 تو بازار میدن این ماشین حداکثر 26-27 ارزش داره اونم به خاطرموتورش و تزئینات داخلیش که خوب از ال90 قشنگتره وگرنه به نظرم ال 90 هم از این کپی ناقص چینی سره
    206 کیفیتش هر چی هم که کم شده باشه یه ماشین فرانسوی هست وجنازش هم ارزشش از این 315 بیشتره...
    موفق باشید
    من نظری در مورد mvm نمی خواهم بدم. فقط سه نکته.
    1- زیبایی یک امر کاملا نسبی هست. اینکه شما مطلق داری میگی پشت یه ماشینی زشت هست اصلا حرف منطقی و قابل قبولی نیست. (کماکان اینکه اکثرا اعتقاد دارن این ماشین زیبایی مورد نظرشونو داره)
    2- مثل اینکه نشنیدین 206 کاملا قراره ایرانی تولید بشه؟ این یعنی تمام قطعات یدکی این خودرو هم از این به بعد ایرانی خواهد بود. در ضمن دوست من روا آرم پژو رو یدک می کشه. دلیل بر فرانسوری بودنش نیست.
    3- امکانات و تزئینات داخلی این ماشین با توجه به قیمتش عالی هستن

12. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

من نظری در مورد mvm نمی خواهم بدم. فقط سه نکته.
    1- زیبایی یک امر کاملا نسبی هست. اینکه شما مطلق داری میگی پشت یه ماشینی زشت هست اصلا حرف منطقی و قابل قبولی نیست. (کماکان اینکه اکثرا اعتقاد دارن این ماشین زیبایی مورد نظرشونو داره)
    2- مثل اینکه نشنیدین 206 کاملا قراره ایرانی تولید بشه؟ این یعنی تمام قطعات یدکی این خودرو هم از این به بعد ایرانی خواهد بود. در ضمن دوست من روا آرم پژو رو یدک می کشه. دلیل بر فرانسوری بودنش نیست.
    3- امکانات و تزئینات داخلی این ماشین با توجه به قیمتش عالی هستن
    زیبایی که سلیقه ای هستش 100 درصد ولی 315 نمای پشتش واقها باریک و مسخره است.
    2-بله عزیزم من 2ماه پیش این خبر شنیدم ولی ما داریم درمورد زمان حال و206 های فعلی صحبت می کنیم (بماند که ایرانخودرو حالا حالا نمیتونه 206 تولید انبوه کنه حداقل تا اوایل سال اینده)
    چه ربطی داره روا را با 206 مقایسه می کنی؟ یعنی تکنولوژی 206 و روا به نظرتون تو یه سطحه
    3-بله امکانات وتزئینات داخلیش خودمنم گفتم از ماشینی مثل ال 90 سره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

زیبایی که سلیقه ای هستش 100 درصد ولی 315 نمای پشتش واقها باریک و مسخره است.
    2-بله عزیزم من 2ماه پیش این خبر شنیدم ولی ما داریم درمورد زمان حال و206 های فعلی صحبت می کنیم (بماند که ایرانخودرو حالا حالا نمیتونه 206 تولید انبوه کنه حداقل تا اوایل سال اینده)
    چه ربطی داره روا را با 206 مقایسه می کنی؟ یعنی تکنولوژی 206 و روا به نظرتون تو یه سطحه
    3-بله امکانات وتزئینات داخلیش خودمنم گفتم از ماشینی مثل ال 90 سره
    اتفاقا شما بنظرم از روی تعصب حرف میزنید دوست گرامی در ضمن فقط شما هستی که میگی پشتش مسخرس که اونم سلیقه شماس!اما بحرحال کلاس 315 ظاهری در رده i30هستش و فراتر از خودروی چینی هستش..شما از همون206لذت ببرید که قطعاتش چینی شده و کلاسش همرده پراید شده...
    بگذریم.

Last edited by irinn65; 16-12-2012 at 02:57.

15. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •