علي اگه alt+space بزني يه صفحه باز ميشه كه روي close كليك ميكني بعدم yes or no.
علي اگه alt+space بزني يه صفحه باز ميشه كه روي close كليك ميكني بعدم yes or no.
دم avrinstar ,the crazy nfs ,hgfi والبته بقيه گرم و همچي داغ.
سلام
كسي از دوستان نبود جواب ما رو بده ؟؟؟
موقع اجرای بازی Devil May Cry 3 پیغام خطای زیر رو میده :
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
دوستان از کرکایی که بقیه معرفی کرده بودند استفاده کردم اما هنز هم همین پیغام را میدهد
Last edited by potter; 23-07-2006 at 19:58.
سلام من يك مشكل در نصب بازي Devil May Cry3 دارم وقتي كامل نصبش مي كنم اين پيغام را ميدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي سي دي 6 بازي هم كرك هست اونهم روش كليك مي كنم اين پيغام را مي دهد توي درايو بازي نصبش كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي ايميجي كه مي سازد يك فلدر بنام exe دارد محتويات داخلشو رو روي بازي كپي كردم بازهم همين پيغام اولي رو مي دهد.
در ضمن كابل سي دي رامم در آمده و بازي از شركت تكين هست گرافيكمم 6200 هست
كسي هست آموزش كاملش رو بگذاره؟
خيلي برام مهمه مرسي
دوستان من توی مرحله 3 دا خل اون سالن که مارپیچ گیر کردم و نمیدونم باید چیکار کنم
من اون نیزه را سر جاش گذاشتم و حتی اون دایره که وسط سالن ظاهر می شود و وقتی میری روش پرت می شی بالا را هم اوردم اما هنوز نمیدونم باید چی کار کنم
سلام هيچي جواب نميده
من بعد از اون دلقكه و. برداشتن اون سه شاخه چي كار كنم
اگه يكي لطف كنه و دقيق بگه چون من بلد نيستم از اون وسيله استفاده كنم
منم مثل mohyad در اجرای بازی مشکل ÷یدا کردم..موقع اجرای بازی كامپيوترم ارور زير رو ميده:
A required security module can not be activated. This program can not be executed
كسي ميتونه كمكم كنه؟
خواهش مي كنم كمكم كنيد....
نوشته شده توسط potter
اين بازي كه كرك شدهنوشته شده توسط lord_theone
لازم نيست با درايو مجازي بازي كنين كه. اين هم كرك بازي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم مثل mohyad در اجرای بازی مشکل ÷یدا کردم..موقع اجرای بازی كامپيوترم ارور زير رو ميده:
A required security module can not be activated. This program can not be executed
كسي ميتونه كمكم كنه؟
خواهش مي كنم كمكم كنيد....شما مدل كارت گرافيك رو هم بنويسين شايد يه راهي پيدا شد. احتمال داره مشكل از سي دي هم باشه.
اگه ماله تكين هست بايد فايل كرك رو در فلدر مربوطه اجرا كني آخرش كه ميگه پاك كنم بزن no بعد هم با درايو مجازي بايد استفاده مني فقط هم برنامه demon tools يه همچين چيزي اما بهترين را كرك بدون سي دي هست كه من از رو اينترنت پيدا كردم بدون ايميج راحت اجرا مييشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)