2 تا گوشی . سونی اریکسون C905 و سونی اریکسون K750 دارم . حله edeg ؟؟؟؟![]()
یعنی از 23 تا 8 صبح بریم واسه دانلود شارژمون رو میخوره ؟؟؟؟؟ بین 23 تا 8 صبح باید کانکت بشیم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
2 تا گوشی . سونی اریکسون C905 و سونی اریکسون K750 دارم . حله edeg ؟؟؟؟![]()
یعنی از 23 تا 8 صبح بریم واسه دانلود شارژمون رو میخوره ؟؟؟؟؟ بین 23 تا 8 صبح باید کانکت بشیم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
متشکر - یعنی EDGE class 10 جوابگو نیست؟ الان اگه کلاس 32 باشه حله؟ من گوشی خودم k810 هست که دو سال پیش خریدم - اونوقتام اصلا بحث اینترنت نبود، حالا خبر مرگش 3G داره ها اما EDGE نداره!!! کار خدا رو ببین... دیگه یه E250 از قدیما بود یهو به فکرم رسید شاید EDGE داره که داشت...
دوستانی که سرعتشون بالاست مدل گوشی رو میشه لطف کنید بنویسید؟
![]()
من تنظیمات ایرانسل رو (------ و...) پاک کردم غیر از APN و الان 11 کیلو سرعت دارم! ولی دیگه عمرا بیشتر بشه...
حالا عیب از گوشیه یا کلا شانس نداریم... آنتن هم 95% دارم و منطقه فوق العاده خلوت...
![]()
Last edited by moslem-visual; 24-06-2010 at 20:51. دليل: کد عکس
نه عیب از گوشی نیست من تو خیابون خودمون با ایفون و لپ تاپ تست کردم سرعت نهایتا 6 بود جالب بود که تو بعضی از مناطق شهر تا 25 هم سرعت داشت
بین 23 تا 8 صبح باید کانکت بشیم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بر عکس ..!!
اگه بسته 24 ساعته فعال کردی باید از ساعت 8 صبح تا 11 شب کانکت بشی
چون به نظر میاد بعد از این موقع از شارژ کم میکنه
من با گوشیهای 5700 ٰ 5320 و e52 که 3 تاشونم کلاس 32 هستن سرعت 25 تا 30 رو گرفتم .
k750 نداره ولی سی905 داره2 تا گوشی . سونی اریکسون C905 و سونی اریکسون K750 دارم . حله edeg ؟؟؟؟
من خودم با Samsung G810 و Nokia N82 سرعت 22 داشتم![]()
گوشیه من N97 هست...............دیگه خدای کلاس اینترنت تو دنیاست..................ولی سرعتم رو نگاه کنین..........برین خدارو شکر کنین........
![]()
سلام دوستان.
من تقریبا یه روز کامل با ایرانسل دانلود کردم.در طول روز سرعت بین 15تا 25 متغیر بود.ولی شب که شد سرعت به شدت کم شد و بین 0 و 5 متغیر بود.حالا حم که دارم این مطلب رو می نویسم سرعتم بین 16 تا 26 متغیره.در ضمن بعضی اوقات قطع هم میشه.(دو،سه بار در طول 12 ساعت)
گوشیم هم N82 هست و از طریق کابل به PC وصلش کردم.![]()
:دي مال منم 970 همين موقع كم كرد !منم اين وقت بود كه شارژم 3 تومنش رفت
وگرنه قبل اون كه وصل شده بودم طرحمم فعال بود قروني هم ازم كم نشد
بي شخصيتا
ولي الان كه وصلم كم نميكنه < ديشب ساعت 0:40 فعال كردم الانم هنوز كار ميده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)