گزارشگر فقط مادر بزرگم(جدی میگم،چرا می خندین؟)
گزارشگر فقط مادر بزرگم(جدی میگم،چرا می خندین؟)
عادل و مزدک خوبن
یوسفی نیشش خیلی بازه
خیابانی هم که خودتون میدونید
فردوسی پور و یوسفی
فردوسی پور از همه بهتره.
واقعا چه فکری کردین که خیابانی رو جزو گزینه ها گذاشتین؟![]()
جنبه ی طنز را هم در نظر گرفتن![]()
گزارشگر بازی صربستان با نمیدونم کدوم تیم بود ( فکر کنم غنا)خیلی جالب گزارش میکرد ، کسی اسمشو میدونه ؟
به نظر تازه کار میومد اخه من صداشو تا الان نشنیده بودم ...
vroomجان حالا ما نخوایم بخندیم باید کی رو ببینیم؟
اینجا هم باید اسم نحسش رو بشنوم؟جان مادراتون بسه
بسه
بسه
بسه
بسه
حالم ازش بهم میخورهبهم میخوره
......(از شکلک سبزه هم بدم میاد وگرنه میزاشتم
)
تورو خدا اسمش رو عوض کنید یه اسم مستعار براش بزارین دیگه،!! چی میشه مگه؟
فقط اسمش رونیارید ............مرتیکه بشکه ریشو ..........![]()
اول عادل
دوم مزدك
سوم پيمان
چهارم بقيشون!
آخريشم جواتي
بدون شک خیابانی بدترین گزارشگر هست و فکر میکنه هرکی رو خودش دوست داره و هرنظری که خودش داشته باشه باید بقیه هم قبول کنند . برای مثال در بازی ارژانتین بر میگرده میگه الان همه دنیا منتظر هستن مسی گل بزنهمگه هواداران نیجریه بخشی از این دنیا نیستن ؟ خوب اونا دوست ندارن مسی گل بزنه . یا مثلا اونایی که از ارژانتین خوششون نمیاد .
آقا دیروز فردوسی پور یه سوتی شدید داد.اون گلی که مکزیک زد و آفساید داور اشتباه آفساید گرفت رو می گم.فردوسی پور هم چندبار گفت شاهکار کمک داور بود و از این حرفها...اگه دقت کرده باشید یه مدافع چسبیده بود به تیر دروازه یعنی دیگه آفسایدی وجود نداشتیه توضیحی در این باره باید بدم :بازیکنی که رو خط درواره ایستاده آفساید رو پر نمی کنه
اگه تیر رو ول می کرد و یکم میومد جلو درست بود
4 تا داور تو زمین بودن خودشونم اونو نمی دیدن یکی می گفت بهشون
فقط عادل
این خیابانی واقعا خنگه![]()
طبق قانون افسايد هنگامي كه كمتر از دو بازيكن هنگام پاس به مهاجم بين مهاجم و دروازه قرار گرفته باشند افسايد ميشه .
هنگام افسايد مهم نيست كه اون يه نفر بازيكن باشه يا دروازه بان پس در واقع پینار که رو خط دروازه بود حکم دروازه بان رو داشت و دروازه بان افریقا هم حکم اخرین مدافع رو داشت و چون زننده گل موقع دریافت پاس گل جلوتر از دروازه بان افریقا (شما بخونید اخرین مدافع افریقا) قرار داشت صحنه افساید بود .
پس عادل سوتی نداده و این نشون از اطلاعات بالای عادل داره مطمئنم اگه خیابانی بود عمرا متوجه نمیشد چون حتی افساید های واضح رو هم به قول دوستان 10 دقیقه بعد از داور متوجه میشه .
خیابانی بد جوری رو اعصاب راه میره
ففط عادل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)