تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 311 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین من درست متوجه نشدم.اینا میخوان 3 حالت پاس رو که میتونستیم در ستینگ بازی فیفا10 انتخاب کنیم رو حذف کنن و بجاش از یک سیستم واحد استفاده کنن.با توجه به صحبتهای پترسون در اون ویدئو که عکسهاشو گذاشتی میشه گفت که مهارت خود بازیکن در زمین + دقت گیمر در سرعت و قدرت پاس مکانیزم پاس در فیفا 11 رو تشکیل میده درست گفتم؟؟؟
    همونی که میخواستی دیگه پس چرا در این مورد شک داری؟؟
    .
    .
    نظر من در این رابطه اینه که هر کاری میکنن این سیستم پاس ها رو یکی کنن بهتره تا همه مجبور بشن با همین حالت بازی کنن.دیگه حالت دستی و کمکی در بازی نباشه.
    بهترین کار اینه که مهارت بازیکن داخل زمین رو در پاس دادن اعمال کنن + خود گیمر هم در سرعت پاس و حالت پاس و کمی (ولی نه زیاد) در جهت پاس نقش داشته باشه...(چقدر پیچیده شد ....اینا چطور میخوان در بازی بالانس ایجاد کنن؟؟؟ کارشون خیلی سخت شد!)

من یه مثال میزنم:فرض کن شما هدایت آلونسو رو در میانه میدان در اختیار داری.خصوصیات فردی آلونسو این اجازه رو به شما میده که اگه اقدام به پاس بلند از وسط زمین برای یه بازیکن انجام بدی به احتمال 90 در صد درست زیر پای اون بازیکن هدف قرار میگیره.....حالا نقش خود گیمر این وسط چیه؟؟
    خود گیمر هم باید میزان قدرت پاس و جهت پاس رو تا اندازه ایی انتخاب کنه ولی در مورد بازیکنانی از این دست مثل آلونسو و پیرلو این اختیار گیمر به نسبت 20 به 80 باشه یعنی فقط 20 درصد کل مکانیسم پاس به مهارت گیمر ربط پیدا کنه.یه چیزی مثل حالت بین کمکی و نیمه کمکی در فیفا10
    ولی بازیکن معمولی در پاس دادن مثل توره این نسبت به 30 به 70 تغییر میکنه که این باعث میشه که گیمر دقت بیشتری بکنه و احتمال لو رفتن توپ بیشتر میشه.البته این نسبت نباید زیاد تغییر داشته باشه یعنی نهایتا یه بازیکن خیلی ضعیف مثل مازیار زارع دیگه فوقش این نسبت 40 به 60 بشه یعنی گیمر هنگامی که با این بازیکن اقدام به پاس دادن مبکنه همون احساس پاس دادن یه چیزی بین دستی و نیمه کمکی در فیفا10 رو میکنه.
    میشه تواناییهای بازیکنان رو در پاس دادن به این صورت دسته بندی کنن:
    مثلا بازیکنی با دقت پاس بین 85 تا 95 (نسبت 85 به 15)
    بازیکنانی با دقت پاس بین 75 تا 84 (نسبت 82 به 18)
    و.................
    ولی سازندگان باید توجه کنن که این طراحی سیستم ریسک زیادی رو میطلبه که ممکنه برای همه گیمر ها جالب نباشه.اگه دیگه خیلی روی این موضوع شک داشتن میتونن همون اول بازی دو تا انتخاب به بازیکن ارائه بدن یکی سیستم قدیمی پاس و یکی سیستم جدید پاس و گیمر میتونه انتخاب کنه هر چند بنظر من یه سیستم واحد باشه بهتره.
    البته اگه به رفتار گیمر ها توجه کنیم یک گیمری که فقط صرف خنده و گذراندن وقت به قول معروف آرکید پسند بخواد بازی کنه معمولا تیمهای قوی مثل اسپانیا و برزیل و در منیجر مود تیمی مثل بارسا یا چلسی رو انتخاب میکنه که پر است از بازیکنان توانا که این سیستم جدید پاس زیاد اونو به چالش نمیکشه و فقط یه کوچولو باید دقت بیشتری نسبت به پاس بکنه.
    اگه همینطوری ما بخوایم نظر بدیم و کمی فکر کنیم میبینیم که کار فوق العاده مشکله و سوالات خیلی زیادی پیش میاد دیگه فرضشو کنید که در عمل چه بلایی سر سازنده ها میاد.البته فکر نکنم اونا زیاد خودشون و گیمر رو درگیر این مسئله بکنن و نهایتا سیستمی رو اعمال میکنن که به مذاق همه خوش بیاد.
    .
    .
    راستی حسین تو این اخباری که منتشر شده و شما زحمت میکشی اینجا منتقل میکنی ببین در مورد وزن توپ و وزن بازیکنا و احساسی که به گیمر منتقل میکنه چیزی گفته نشده؟؟؟ من رو این مورد خیلی حساسم تو ورلد کاپ خیلی بهتر شده و در فیفا 10 خیلی بد بود یکی از دلایلی که من بعد از عرضه world cup دیگه فیفا 10 بازی نکردم همین موضوعه..

این روزا خیلی از بحثهایی که گیمرها و طرفدارن فیفا توی تالارهای تخصصی میکنن حول و حوش همین مساله سیستم پاسکاری جدیده بعضی از گیمرها به نکات جالبی در رابطه با همین سیستم پاسکاری که با فردیت گرایی ترکیب شده اشاره میکنن . مثلا اگه خود گیمر دوست نداشت پاس دقیق بده چی حتما باید مجبور باشه پاس دقیق باشه ( کار دیگه ای مد نظرش باشه مثلا بخواد پاس غیر مستقیم بده ) ؟
    در مورد سیستم دستی من سوال کردم متاسفانه کسی هنوز خبر نداره توی نسخه بعد این گزینه وجود خواهد داشت یا نه ولی من امیدوارم باشه چون کارهایی با سیستم دستی میکنم که در حالت کمکی نمیشه اون کارها رو انجام داد اصلا به اون سیستم کاملا عادت کردم و الان چند فصله که دارم با همین سیستم بازی میکنم . خدا نکنه حذفش کنه .
    آره پترسن همینو میگه ایشون میگه مکانیزیم و سازوکار این سیستم به این شکله که هم مهارت گیمر و هم مهارت فردی بازیکن در دقت پاس موثره . همونطوریکه میدونیم دو تا فاکتور در دقت پاس موثره یکی جهت پاس و دوم قدرت و سرعت پاس .
    مورد دوم یعنی قدرت پاس از طریق پاور باری که توی این سیستم پاس براش طراحی شده تعیین میشه به این شکل که گیمر اگه دکمه پاسو زیاد فشار بده توپ سرعت بیشتری به خودش میگیره و اگه کم فشار بده پاس خیلی کم جونه من یک جا خوندم که نوشته بود این پاور بار در مورد بازیکنان بزرگی مثل ژاوی کمتر حساسه اما در مورد بازیکنان کم نام و نشون حساسیت زیادی به فشار دادن دکمه پاس داره ( البته این برداشت شخصی اون طرف در مورد این مساله بوده ) .
    اما مورد اول که مربوط میشه به دقت پاس به عوامل مختلفی بستگی داره که شامل دو بخش میشه بخش اول مهارت فردی یک بازیکن و بخش دوم مربوط میشه به شرایط حاکم بر پاسور که توی اون ویدئوی پترسن هم ایشون از اصطلاح context استفاده میکرد یعنی زمینه و شرایط حاکم در هر موقعیت . به این شکل که عوامل مختلفی بر دقت پاس ( از نقطه نظر جهت پاس ) میتونه تاثیر گذار باشه مثلا زاویه ای که بازیکن میخواد پاس بده یا پرسینگی که در حالت پاس دادن از طرف بازیکنان حریف بر روی بازیکن پاسور وجود داره و یا اینکه اون پاس با پای تخصصی داده میشه یا پای غیر تخصصی و چند مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم ( این موارد در مورد شوت توی نسخه های قبل اعمال میشد ) .
    من فکر میکنم این سیستم پاس تقریبا همون چیزیه که من صفحه قبل توضیح دادم و شما هم توی پست بالا به یک زبان دیگه بیانش کردی .
    من چند حالتو بگم مساله مشخص میشه :
    شما تصور کن یک گیمر حرفه ای با یک بازیکن حرفه ای مثل ژاوی میخواد پاس تکضرب بده اگر این پاس با دقت زیاد از طرف اون گیمر حرفه ای با پای تخصصی ژاوی و در فضای باز بدون پرسینگ حریف و در یک زاویه مستقیم داده بشه به احتمال بسیار بسیار بالا توپ به بازیکن مورد نظر میرسه اما اگر همون گیمر حرفه ای باز هم با دقت بسیار زیادی بخواد با همین ژاوی پاس بده اما اینبار فرضا با پای غیر تخصصی و یا تحت فشار و یا در زاویه ای بسته بخواد پاس بده بسته به اینکه ژاوی در شرایطی باشه که چند مورد از این موارد محدود کننده بر این بازیکن مستولی باشه دقت پاسش میتونه کم بشه مثلا اگه هم در زاویه بسته بخواد پاس بده و هم اینکه با پای تخصصی بخواد اینکار رو بکنه و هم اینکه تحت فشار باشه شدیدا دقت پاسش کم میشه اما اگر فقط یک عامل وجود داشته باشه ( مثلا اگه بخواد تحت فشار پاس بده اما با پای تخصصی و در یک زاویه مناسب )دقت پاس افت زیادی نمیکنه .
    اما اگر یک گیمر آماتور بخواد با همین ژاوی پاس بده باز حالتهای مختلفی بوجود میاد که میشه به شکل تابع نشونش داد :
    x در اینجا عوامل مختلف تاثیر گذار بر دقت پاسه و y قدرت پاس .

F ( x) = X1 *X2* …Xn

F (y) = Y1

اما در مورد اینکه که گفتی این سیستم تا چه حد میتونه رضایت گیمرها رو جلب کنه باید به این نکته توجه کنیم که گیمرها بیشتر زمان بازی خودشونو در چه بخشی از بازی صرف میکنن بر اساس آماری که من توی یکی از سایتهای تخصصی دیدم بطور میانگین گیمرها 56 درصد وقتشون رو توی منیجر مد میگذرونن 13 درصد آنلاین 13 درصد Be A Pro همینطور 12 درصد دوستانه و 6 درصد بقیه بخشها . بنابراین باید این سیستم طوری طراحی بیشتر تا اهداف مربوط به بخش منیجر مد رو تامین کنه .
    شما میگید که اکثرا تیمهای پرقدرت رو توی منیجر مد بر میدارن اما اگر این سیستم توی بازی اعمال بشه بعد از چند بازی اکثر گیمرها از این باشگاهها اخراج میشن و مجبورن برن توی تیمهای ضعیف تر که دقت پاس بازیکنانشون کمتره مگر اینکه درجه سختی بازیو پایین بیارن .
    من فعلا هیچ جا ندیدم که در مورد وزن و چگالی توپ و همینطور بازیکنا صحبتی شده باشه منم مثل تو امیدوارم از حالت فیزیکی بودن بازی کم بشه چون احساس بی وزن بودن بازیکنان صاحب توپ به آدم دست میده .
    ببینیم فردا پترسن و بقیه دست اندرکاران این بازی توی نمایشگاه چی میگن . ساعت اجرای برنامه های EA رو داری ؟
    Last edited by 4039; 14-06-2010 at 15:08.

2. 18 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تشکر از 4039 واقعا ممنون که اخبار و اطلاعات جدید بازی رو در اختیار ما قرار میدی واقعا کارت جای تشکر و قدر دانی داره آدمایی مثل شما کمن بدون هیچ سود ومنفغتی فقط به فکر اطلاع رسانی وکمک هستین

امسال منتظر اینم که یک هوش مصنوعی عالی در این فوتبال شاهدش باشیم

فکر کنم هم سن و سال باشیم من متولد 1362 هستم و بازی آندریاس مولر که الگوی من تو فوتبال بوده و فیلم خیلی از بازی هاش رو دارم در یووه و دورتموند بی نظیر بود یه هافبک فانتزی و باهوش یادش بخیر...........

با اجازتون اسمم امین هستش .
    Last edited by romell; 14-06-2010 at 21:08.

4. 4 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در متن زیر دیدگاه Spike Champman از سوویت پچ تی وی رو میخونیم ایشون هم برای تست کد ابتدایی بازی به ونکوور دعوت شده بود . نکات ریز و جالبی در صحبتهاش وجود داره خوندش خالی از لطف نخواهد بود .
    سوال : به نظر شما تفاوت اصلی بین نسخه 10 و 11 بازی در چه موردیه ؟
    بدون شک سیستم پاس تفاوت اصلی این دو نسخه به حساب میاد قدرت پاس ( در حالت UNDER HIT و OVER HIT ) سبک پاس دادن رو عوض میکنه حتی در تفکر شما در پاس دادن هم تاثیر گذاره . من فکر میکنم بهترین روش توضیح این مساله اینه که بگیم الان پاسها رضایت بخش تر و بنیادی تر شدن .
    سیستم پاس بازی فیفا 10 شبیه گیتار هرو و راک باند آسونه آدم احساس میکنه هیچ چلنج و مبارزه ای در بازی برای شما وجود نداره . اون بازی به نظر میرسه که خیلی آسونه و همه کار رو هوش مصنوعی بازی برای شما انجام میده .

سوال : میشه وارد جزئیات بشید و بگید رفتارهای فردی در این نسخه چطوری در بازی تغییراتی ایجاد میکنه ؟
    بسیار خب در ابتدا شما به جزئیات ظریف این مساله توجه کنید مثلا در زمانیکه توپ دست حریفه برباتوف فقط به سمت عقب قدم میزنه در حالیکه در این وضعیت رونی با حرکت رو به عقب بازیکنان حریفو تعقیب میکنه و به این شکل به کمک هافبکهای تیم میاد . به هر حال رفتارهای فردی بازیکنان عمق زیادی به بازی میده و تاثیر بسیار زیادی بر جزئیات ظریفی مثل این میذاره این مساله در سطوح مختلف بشکل مستقیم بر روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره .
    رفتارهای فردی جنبه های مختلف بازی هر بازیکن رو تحت تاثیر قرار میده که نه تنها شامل تواناییهای فردی بازیکنان میشه بلکه کیفیت کاری اونها رو در قالب کارهای تیمی مشخص میکنه . مثلا بازیکنی مثل فابرگاس این قابلیت رو داره که میتونه به پاسهاش کات و انحناء بده که این مساله سبب بالا رفتن احتمال به مقصد رسیدن اون توپ و پاس میشه یا یک مدافع مثل جان تری که یک تکلزن بزرگ به حساب میاد قادر خواهد بود که تکل زدن در موقعیت مناسب تر رو درک کنه و قادره که از راهی دورتر اقدام به تکزنی کنه و این یک برتری نسبت به یک مدافع معمولی تر ( در زمینه گرفتن توپ و تکلزنی ) به حساب میاد .
    این دو مثال بالا بخش کوچکی از رفتارهای فردی رو ( Personality + ) در این بازی ارائه میده . رفتارهای فردی در این بازی بر جنبه های مختلف تاثیر گذاره مثل شوتزنی , دریبل و حرکت با توپ , تکلزنی و اقدام به گرفتن توپ از حریف , فریب , پاس دادن , دامنه حرکتی بازیکن در زمان دفاع و حمله , پرش دروازه بانها برای مهار توپ , کنترل توپ و خیلی موارد دیگه .

سوال : آیا شما مثالهایی از رفتارهای فردی بازیکنان در طول پلی تست دیدید ؟
    من نمونه هایی در زمینه پاس دیدم همچنین بازیکنانی مثل فابرگاس , مسی و رونالدو برجستگی خاصی در بازیشون دیده میشد تواناییهای اینها در کنترل توپ و دادن پاس تک ضرب از بازیکنانی مثل دیابی خیلی بهتر بود . من همچنین در چندین موقعیت دیدم که هوش مصنوعی کامپیوتر با مانورهای مهارتی سعی میکرد بر من غلبه کنه . من در این مورد با گری پترسن صحبت کردم و اون به من اطمینان داد که این کار در این زمینه هنوز کامل نشده و باید تنظیماتی روی دیتا بیس و پایگاه اطلاعاتی صورت بگیره .
    من فکر میکنم علت اینکه من زیاد به رفتارهای فردی بازیکنان در بازی توجهی نداشتم این بود که من حسابی محو بازی شده بودم چون بازی خیلی متفاوت شده بود همچنین در این مرحله باگهای زیادی در بازی وجود داشت .

سوال : آیا رفتارهای فردی یک جنبه از مقوله بصری بازی به حساب میاد مثلا نوع و سبک حرکت آرشاوین نسبت به یک بازیکنی مثل کمپل ؟
    بله کمپل سنگین با توپ کار میکنه همونطوریکه در بازی واقعی دیده میشه و در زمان حرکت با توپ یا تماس با توپ اونو مقدار زیادی از خودش فاصله میده . به بیان دیگر آرشاوین این توانایی رو داره که در زمان حرکت با توپ یا تماس با اون توپو به خودش نزدیک کنه که این مساله سبب میشه به این بازیکن توانایی بالایی در چرخشهای ظریف تر بده . توی مثال بالا شما به خوبی تفاوت در رفتار دو بازیکن مختلف رو میبینید این مساله یک احساس واقعی بودن رو به انسان القاء میکنه .

سوال : نظرتون در رابطه با سرعت بازی چیه ؟
    من شخصا گیمری هستم که سرعت کم بازیو میپسندم . من دوست دارم توپو توی زمین به چرخش دربیارم و کم کم و آهسته تیم رو به جلو هدایت کنم .

توی این نسخه ترکیبی از سیستم پاس حرفه ای و برخی از ویژگیهای رفتارهای فردی بازیو برای افرادی مثل من کمی آرومتر و قابل اداره میکنه . توانایی جدید shielding ( اصطلاحا همون نگه داشتن توپ زیر یک پا و سد کردن بدن در مقابل حریف تا بازیکن حریف خودشو به توپ نزدیک نکنه ) توی این کدی که ما بازی میکردیم نبود اما قراره توی نسخه 11 بازی قرار داده بشه . بنابراین با قابلیتی که در این حرکت وجود داره انتظار میره بازی بسیار تاکتیکی تر و آرومتر بشه .

سوال : آیا سیستم جدید پاسکاری که به سیستم پاس حرفه ای مشهور شده کیفیت این بخش از بازیو بالا برده ؟ اگه جواب مثبته به چه نحو ؟

شخصا فکر میکنم سیستم پاس حرفه ای اصلی ترین عامل تغییر گیم پلی این نسخه از بازیه . جالبه این سیستم شما رو مجبور میکنه که در دادن هر پاسی از فکرتون استفاده کنید ( توی سیستم پاسکاری نسخه های قبل چشم بسته هم میشد پاسکاری کرد ) . با قابلیتهای موجود در سیستم under hit و over hit , کاهش دقت پاس و همینطور دخالت مهارت بازیکن در دقت پاس شما غالبا موقعیت بازیکنی که تصمیم به دادن پاس به اون بازیکن رو دارید رو باید ارزیابی کنید همینطور باید در جستجوی گزینه مناسب تر باشید و یا باید با توپ حرکت کنید بجای اینکه مثل سیستم قدیمی خیلی راحت پاس فقط دکمه پاس رو فشار بدید . این سیستم بازیو برای بعضی از گیمرها واقعا جذاب میکنه مثل من که با بازیکنان همفکر خودم مثل گلن کولی و دیوید ویت بازی میکردم .

سوال : آیا شما توجه داشتید به تفاوت بین بازیکنان مثلا در این زمینه که اونها چطوری با توپ حرکت میکنن یا در مورد قابلیتهای بازیکنان مختلف در پاس دادن ؟
    همونطوریکه من تا الان چند بار گفتم شما تفاوتهایی در تواناییهای بازیکنان میبینید و این کمک میکنه به دونستن اینکه بازیکنان مختلف دارای چه نقاط ضعف و قوتی هستن . اما من به هر حال میگم این تفاوتها بشکل محض سیاه و سفید نیستن این تفاوتها بشکل ظریفی در بازیکنان مختلف گنجانده شده به این شکل که مثلا رونالدو تنها مرد تیم نیست اما تفاوتها در این حد هست که شما حس میکنید که رونالدو یک بازیکن سطح بالا و جهانیه .

سوال : امسال شوتها چطوری هستن ؟ مثل فیفا 10 گلزدن از طریق شوت راحته ؟
    من فکر میکنم finesse shot توی نسخه قبل یک ایراد بود . این مساله توسط ویپلر و دیوید ویتس مورد بحث قرار گرفت . امیدوارم این مورد درست تنظیم بشه و توی نسخه نهایی بهتر باشه . جدای از این مورد , احساس میشد شوتها مثل نسخه قبل هستن اما شوتهای راه به نظر سخت تر میرسید حداقل از نظر من که این دست آورد بزرگی تلقی میشه و من احساس میکنم شوتهای راه دور نسبت به نسخه قبل رضایتبخش تر هستن .

سوال : چاره ای برای کاهش چیپهای فراوانی که توی نسخه 10 زده میشد اندیشه شده ؟
    الان دروازه بانها میتونن مسیر منحنی شکل چیپها رو بخونن که این سبب میشه بتونن محل فرود توپو تشخیص بدن . معنی این حرف اینه که الان میتونن چیپها رو درست تشخیص بدن و واکنش مناسبی نسبت به این نوع شوتها از خودشون نشون بدن . تغییر دیگه اینه که الان زدن چیپ برای گیمر سخت تر شده الان شما باید در زمان زدن چیپ تعادل بدنی بیشتری داشته باشید و باید دقیق تر قدرت چیپ رو تنظیم کنید تا دروازه بان مغلوب بشه .

سوال : به عقیده شما دروازه بانها بهتر شدن ؟ از چه جنبه یا جنبه هایی ؟
    توی نسخه ای که ما بازی کردیم کار روی دروازه بانها کامل نشده بود حتی باگی هم مشاهده کردیم . بر اساس اونچه که من دیدم دروازه بانها هنوز همون حالت پرش ماشینی خودشونو دارن و باید بیشتر روشون کار بشه . توی چند صحنه من حرکاتی ازشون دیدم که خیلی تعجب کردم به هر حال ما یک کد کاملا مقدماتیو بازی میکردیم . دروازه بانها در تصمیم گیریهاشون هنوز خیلی قوی هستن و در تقابل با شوتهای چیپ بهتر عمل میکنن .

سوال : نظرتون درباره ویژگی جدید صوتی که قابل تنظیمه چیه ؟
    من این طرز تفکر و روشی رو که در مورد بخش صوتی میخوان اعمال کنن خیلی دوست دارم . من خوش شانس بودیم که چنتهای مورد نظرمون رو توی استودیو ضبط کردیم و اونا رو داخل بازی وارد کردیم و من باید بگم واقعا عالی بود . من فکر میکنم ایده اضافه کردن آهنگ در زمانیکه بازیکنان داران از توی تونل وارد زمین میشن هم خیلی جالبه . من خودم طرفدار تیم بریستول هستم و دوست دارم یکی از آهنگ های این تیمو توی بازی بشنوم زمانیکه بازیکنان این تیم از توی تونل اشتون گیت خارج میشن .
    من درمورد این ایده دیوید ویتس خیلی خوشبینم در مورد این مورد بعدا بیشتر خواهید شنید .

سوال : شما باید از فردیت گرایی بسیار معروفی که در pes وجود داره آگاه باشید آیا شما فکر میکنید امسال فیفا با این ویژگیهای رفتارهای فردی ( Personality+ ) میتونه باعث جذب طرفدارن pes به سمت این بازی بشه ؟ ( بسیاری از طرفدارن pes بخاطر وجود ویژگی فردیت گرایی در اون بازی عاشق اون بازی هستن ) .
    من فکر میکنم این یک سوال بسیار سختیه . من فکر میکنم وقتی شما نسبت به یک بازی تعصب دارید و اونو بر بقیه بازیها ارجحیت میدید این خیلی سخته که به راحتی به یک بازی دیگه سوویچ کنید . من شخصا pes رو تا سال 2007 بازی میکردم و احساس میکردم که فیفا توان رقابتو با اون بازی نداره اما وقتی سال 2008 فیفا رو بازی کردم متوجه شدم این دو بازی کاملا با هم متفاوت هستن . بعد از این من هر دو تا بازیو هر سال بازی میکنم و احساس میکنم هر کدوم از این دو بازی چیزهای متفاوتی دارن و هرچند که رفتارهای فردی در فیفا تحول بزرگی در فیفا محسوب میشه اما شباهتی به سبک بکار برده شده در فردیت گرایی pes نداره .
    من فکر میکنم این ویژگی جدید فیفا به بازی جذابیت زیادی خواهد داد و شبیه سازیو بازیو بیش از پیش به این بازی تزریق میکنه . من فکر میکنم طرفدارن سر سخت بازی عموما و اکثریت , بازی شبیه سازیو بیشتر از بازی آرکید دوست دارن .

سوال : نظر کلی شما بعد از پلی تستی که از این کد داشتید چیه ؟
    من شدیدا تحت تاثیر این نسخه قرار گرفتم چون انتظار این تغییرات بزرگو در گیم پلی بازی نداشتم . احساس کلی که این نسخه میده اینه که شما رو به تفکر وادار میکنه که چطوری بازی کنید من از شنیدن این خبر که قراره توی نسخه نهایی مهارت shielding به بازی اضافه بشه و اینکه بازی از جنبه های دیگه قراره دستخوش تغییر تحول بشه بسیار هیجان زده هستم .

سوال : آیا شما فکر میکنید مردم دوباره باید فیفا رو یاد بگیرن ؟
    من فکر میکنم گیمرهایی که به سیستم پاس پینگ پنگی عادت کردن مشخصا باید رویکرد و سبک بازی خودشونو در رابطه با بازی عوض کنن چون سیستم جدید پاسکاری حسابی روی سبک بازی تاثیر گذاره . من فکر میکنم گیمرهای طرفدار فیفا باید چند ساعتی وقت بذارن تا خودشونو با سیستم و روش جدید بازی وفق بدن و باید زمان بیشتریو برای آشنایی با تمام جنبه های بازی اختصاص بدن .

سوال : بر اساس تمام اونچه که شما از این بازی دیدید آیا شما نسبت به فیفا 11 دلگرم و مطمئن هستید ؟
    من نسبت به این نسخه خیلی دلگرم هستم . بعد از صحبتهایی که که با تیم توسعه بازی داشتیم علی الخصوص دیوید روتر و گری پترسن من تشخیص دادم ذوق و اشتیاقی که اونها نسبت به این نسخه دارن خیلی زیاده و اونهای چیزی بیشتر از این نمیخوان که طرفداران بازیو از این نسخه راضی و خشنود کنن .

سوال : شما فکر میکنن جامعه طرفدار بازی چه واکنشی نشون میدن ؟
    من فکر میکنم ترکیب از نظرات رو داشته باشیم این بخاطر طبیعت جامعست .من خیلی دوست دارم گیمرها از فرط خوشحالی به بالا و پایین بپرن اما مثل تمام بازیها این روزها مردم همش از بازی شکایت میکنن .
    من آرزو میکنم مردم از گیم پلی این بازی لذت ببرن همونطوریکه من لذت بردم اما من فکر میکنم فقط زمان پاسخ ما رو خواهد داد .

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    بابا دوستان تا کنسول ها برشون پول دربیاره نمیرن برای پی سی نکست بزنن منم تو کفم ولی هرکاری کردم باید یه ایکس باکس بخرم
    امان از دستی بی پولی
    مخم رو کرده پریشونی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من یه جا ویدئویی در ارتباط با بازیهای ورزشی تولید شرکت EA دیدم که به نظرم رسید بد نباشه توی تاپیک قرارش بدم .
    سازنده NHL 11 میگه در تمام بازیهای ورزشی اعم از فیفا در آینده از سیستم فیزیک ریل تایم استفاده خواهد شد . این سیستم بقدری حرکات رو در بازی واقعی میکنه که EA اسم نسخه بعدی بازی بستکبالشو NBAELITE 11 گذاشته .
    توی ویدئوی زیر دیوید لیتمن کارگردان ناظر بر بخش ساخت و طراحی بازیها در شرکت EA و همینطور یکی از نیروی شاغل و مرتبط با ساخت و تولید بازی بنام توماس در این زمینه توضیحاتی میدن . دیوید لیتمن ابتدا صحبتشو با این جمله شروع میکنه که در نسخه بعدی NBA بازی شاهد نوآوری جدیدی در بازی خواهد بود که تغییرات مهمی در بازی ایجاد میکنه و در ادامه جزئیات مربوط به این نوآوری جدیدو به همراه توماس تشریح میکنند .
    بطور خلاصه این سیستم که احتمالا از موتوری خاصی استفاده میکنه حرکات بازیکنان رو از مرحله PRE SET و از پیش طراحی شده به مرحله ON THE FLY یا فعل و انفعال بر اساس شرایط و موقعیت منتقل میکنه .
    تو این ویدئو توضیحات زیادی در ارتباط با این سیستم و موتور بکار برده شده در اون داده نمیشه و بیشتر سعی میشه با ارائه تصاویر و گیم پلی بازی حرکات زنده و واقعی بازیکنان رو به تصویر بکشه بعنوان نمونه توماس میگه در تقابل دو بازیکن شما شاهد انیمیشن حرکات واقعی مثل هل دادن و تنه زدن هستید .
    دیوید لیتمن میگه توی این بازی از روشی نو بنام ریل تایم استفاده شده که معنیش اینه که شما هر لحظه حرکت و اتفاق جدیدیو میبینید که مشابهتی با حرکات قبل نداره .

من این مطلبو توی تاپیم اخبار بازیها گذاشتم اما از اونجاییکه این ویدئو به نسخه بعدی یعنی نسخه 12 فیفا هم ارتباط داره توی تاپیک قرارش دادم .

لینک این ویدئو :

کد:

9. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ببینیم فردا پترسن و بقیه دست اندرکاران این بازی توی نمایشگاه چی میگن . ساعت اجرای برنامه های EA رو داری ؟
    (الکترونیک ارتز)

دوشنبه 14 ژوئن ساعت 2 بعد ازظهر به وقت محلی
    من اینو در تاپیک E3 2010 دیدم که krauser زحمتشو کشیده.

حسین اگه خبر جالب توجهی از NBA11 دیدی اینجا منتقل کن چون تاپیک نداره.مرسی.
    Last edited by JUSTIN11; 15-06-2010 at 01:28.

11. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ویدئوی جدید از فیفا 11 :

کد:

بخاطر فیل تر بودن این سایت من یک جای دیگه آپلودش کردم ( حجم 71 مگ ) :

کد:

توی این ویدئو دیوید روتر در مورد رفتارهای فردی بازیکنان صحبت میکنه و در ادامه صحنه هایی از حرکت پا به توپ آرشاوین و همینطور کمپل در محیط آرنا به نمایش گذاشته میشه در این قسمت از ویدئو به وضوح تفاوت حرکت با توپ کمپل و آرشاوین مشاهده میشه .
    در قسمت بعد مایکل دی مدیر مسوئل بخش گرافیک بازی از تفاوتها این بخش در زمینه چهره بازیکنان میگه ( در زیر چند تصویر از این تصاویر گذاشتم ):

تیپهای بدنی مختلف در این نسخه :

دوشنبه 14 ژوئن ساعت 2 بعد ازظهر به وقت محلی
    من اینو در تاپیک E3 2010 دیدم که krauser زحمتشو کشیده.
    ممنون از شما و آرمین عزیز .
    امین جان دیشب هیچ خبری از فیفا 11 توی کنفرانس EA منتشر نشد بنابراین باید تا چهار شنبه صبر کنیم .
    Last edited by 4039; 15-06-2010 at 12:04.

13. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چقدر پیشرفت حاصل کردند.اگه تو تا بازی اینقدر پیشرفت کنند در سری های 2012 و 2013 شاهد یک شاهکار یا شاید انقلاب خواهیم بود.فکر کنم محوریت این دوره حول چلسی و آرسنال باشه.مثل پارسال که پیس 10 حول بارسا و لیورپول بود.آقا حسین چجوری باید فیلم رو ببینیم.فکر کنم باید عضو شویم؟
    Last edited by MJ assassins creed; 15-06-2010 at 09:27.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

پيش فرض

آقا این عکسه آخریه چی بود دیگه ؟ همین رونی . چه وحشتناک شده ! انگار Prototype !

16. 2 کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چقدر پیشرفت حاصل کردند.اگه تو تا بازی اینقدر پیشرفت کنند در سری های 2012 و 2013 شاهد یک شاهکار یا شاید انقلاب خواهیم بود.فکر کنم محوریت این دوره حول چلسی و آرسنال باشه.مثل پارسال که پیس 10 حول بارسا و لیورپول بود.آقا حسین چجوری باید فیلم رو ببینیم.فکر کنم باید عضو شویم؟
    آره فیس بک فیل تره . من این ویدئو رو این دو جا آپلود کردم اما حجمش یک کم زیاده . حدود 71 مگ میشه :

کد:

یا

18. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •