ببین داری تاپیک تیم مارو به هم می ریزی. نمی دونم چرا هر تیمی طرفدار زیاد داره دشمناش زیاد میشن
در مورد اون بازیکن هم معمولا یه آلونسو هم می ذارن تنگش.اگه شما می ذاشتین اشتباه نمی شدش![]()
خواهشا با تیم ابر کهشانی های ما کاری نداشته باشین![]()
ببین داری تاپیک تیم مارو به هم می ریزی. نمی دونم چرا هر تیمی طرفدار زیاد داره دشمناش زیاد میشن
در مورد اون بازیکن هم معمولا یه آلونسو هم می ذارن تنگش.اگه شما می ذاشتین اشتباه نمی شدش![]()
خواهشا با تیم ابر کهشانی های ما کاری نداشته باشین![]()
Last edited by vahidgame; 07-06-2010 at 21:27.
اگر آلمان هم به خاطر اون یک درصد شانس از صعود باز نمونه فینال رویایی ما به حقیقت بدل خواهد شد !
آلمان -هندوراس
یکی از بازیکنان هندوراس رو فک کنم همتون بشناسین :
* داوید سواسو
باشگاه: جنوا
متولد سال : 1979
از نظر تاریخی، او بیشترین حضور را در ترکیب تیم ملی کشورش داشته است. او بازیکنی قدرتمند است و مهمترین ویژگی او سرعت بالای اوست. سواسو سابقه حضور در رختکن کالیاری، اینترو جنوا را در کارنامه ورزشی اش می بیند. نیکلاس، برادر او هم سابقه بازی درخط حمله تیم ملی هندوراس را داشته است و اکنون به مربی گری می پردازد.او فوتبال حرفه ای را در سال 1999 و با تیم المپیای هندوراس آغاز کرد و در رختکن همین تیم بود که لقب"پلنگ" را دریافت کرد.اولین دیداری که سواسو در آن به میدان رفت، در حساس ترین دیدار حساس لیگ کشورش بود و توانست مقابل تیم موتاگوا گلزنی نیز بکند.
آره هندوراس تیم خیلی خوبیه.امسال حتما قهرمان نمیشه![]()
من تاپیک شما رو بهم ریختم ؟ عذر میخوام من حتی اونجا پست هم ندادم .
شما هم مشکل دارید و پستمو با دقت نمیخونید مشکل خودتونه. باز کردن چشمان کاری بس اسودست![]()
من با تیم شما هیچ کاری ندارم. تنها امید من کاپلو کبیر هست![]()
Last edited by B L A S T E R; 07-06-2010 at 21:36.
می دونستی این بازیکن تنها بازیکن منطقه کونکاکافه که تو رقابتهای سری آ توپ می زنه و تونسته گلهایی را وارد دروازه تیمهای سرشناسی از جمله اینتر، میلان، رم و یوونتوس کنه؟!!؟؟؟.* داوید سواسو
باشگاه: جنوا
متولد سال : 1979
جدي؟؟؟می دونستی این بازیکن تنها بازیکن منطقه کونکاکافه که تو رقابتهای سری آ توپ می زنه و تونسته گلهایی را وارد دروازه تیمهای سرشناسی از جمله اینتر، میلان، رم و یوونتوس کنه؟!!؟؟؟.
حتما آقاي گل جام ميشه
زنده باد هندوراس....
حالا چی شده این تیم انقدر طرفدار پیدا کرده اینجا؟
می دونستی این بازیکن تنها بازیکن منطقه کونکاکافه که تو رقابتهای سری آ توپ می زنه و تونسته گلهایی را وارد دروازه تیمهای سرشناسی از جمله اینتر، میلان، رم و یوونتوس کنه؟!!؟؟؟.
البته تا جایی که من مطلع هستم ایشون خودشون توی اینتر بودن و به اینتر گل نزدن مگه اینکه گل به خودی باشه که از کهکشانی های هندوراس گل به خودی بعیده![]()
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
حالا چی شده این تیم انقدر طرفدار پیدا کرده اینجا؟
ببخشید ها مدیر محترم من نمیدونم چرا هر تیمی طرفدار هاش میرن بالا همه تعجب میکنن به خدا حتی ضعیف ترین تیم ها هم طرفدار دارن قبول کنید این مسئله رو
من منظورم این تاپیک بودش.تاپیک انگلیس رو کاری ندارمبعد از انگلیس من طرفدار هندوارس هستم
شما هم بهتره بگید آلونسو
بازیکنای انگلیس و مربیش همه کبیرن.امید شما هم ناقصه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)