wtf شما هم با پینگ 300 بازی می کنین ؟؟؟بابا اینجور که شماها تعریف می کردین فکر کردم جدی دارین بازی می کنین
![]()
wtf شما هم با پینگ 300 بازی می کنین ؟؟؟بابا اینجور که شماها تعریف می کردین فکر کردم جدی دارین بازی می کنین
![]()
زیاد پیر نیستم ... ولی ما که کانتر می زینیم پینگمون رو 50 تا 60 زیاد راضی نیستیم ... شما به بازیت ادامه بده خوش بگزره ... من فکر کردم شما پینگت پایننه چون خیلی تعریف می کردی
خیلی باحالی بابا . دمت گرم
عزیز دل برادر گفتن نداره چون همه میدونن ولی محض اطلاع رسانی عرض میکنم () شما یه سر سایت های تست سرعت برو ببین سرور اروپا و آمریکا پینگ چقدر بهت میده . شما که ادعا میکنی اینترنت یک مگ داری حداقل پایه ای ترین اطلاعات رو در موردش بدون وگرنه من جای اون شرکت بودم بهت dialup هم نمیدادم
راستی اگه داری کانتر رو با پینگ 50-60 بازی میکنی خیلی اوضات خرابه چون من دارم با پینگ 18-20 بازی میکنم![]()
امروز 4 تا crate خریدم تا بالاخره یه scar light بردمالبته 7 روزه.حیف شد میخواستم xm8 ببرم.لامصب عجب چیزیه این xm8 درجم برسه میخرمش.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
راستی برو بچ clan امروز هیچکی آن نبود. جریان چیه؟
Scar Light بردی ؟! او ام جی
xm8 کیلو چنده scar light = خدا توی riffle
نمیدونم چرا پست منو مدیر محترم پاک کردند (در خواست کمک هم خلاف قوانینه ؟!)
اما این بازیش مضخرفه . ه ک و چیت که داره .
کرشم میشه
اینم ارور ما که نمیره تو بازی . از صبح تا حالا نرفتم .
این پر نمیشه .
مشکل همینه .
تو فرومم گفتم کسی جواب نداد
برا من هم بعضی وقتا اینجوری میشه؛ خودش بعد از چند ساعت درست میشه
از دیروز تا الان بازی نکردم !
از بازی زده شدم . عمرا دیگه بازی کنم
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟
خدایی بازی چرتیه همش باگ و چیت . کرش . ارور و ..
اتفاقا من خیلی کم چیت دیدم! باگ بدی هم نداشته. کرش آره زیاد داره. ارور هم درسته یکم زیاده ولی تنوع نداشته و من فقط دو نوع ارور دیدم!
رتبه من به بازی: 5.79 از 10
حالا اگه یکی میدونه چطور بریم تو جعبه به ما هم بگه یکم بریم بخندیم!
Glitch هست
شما بگو من چطوری مشکلمو حل کنم بهت یاد میدم
---
تو فروم جواب دادن :
right click and run as administrator, you need administrative rights for this to properly function e.g replacing files.
لعنت به این ویستا . مشکل توی WOW هم همینه پس !
روش Glitch رو مفروشم![]()
Last edited by Tirion Fordring; 15-06-2010 at 00:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)