تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 298 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوستان عزیز اصلا لازم نیست که به کسانی که میان تایپک را به بهم بریزن جواب بدین بزارین برای خودشون خوش باشن , جواب ..... خاموشیست ضمنا در مواقع لزوم از دکمه هم میتونین استفاده کنید

چندتا عکس خاطره انگیز و جالب:

یادش بخیر کارستن یانکر

/////////////////
    کریستین زیگه با مدل موی خاص خودش برای جام جهانی 2002:

//////////////////
    بالاک , خیلی حیف شد که مسدوم شد متاسفانه فینال سال 2002 هم محروم بود:

//////////////////
    الیور کان بهترین بازیکن جام جهانی 2002:

/////////////////
    رودی فولر مربی سال 2002:

اینم جوونیاش

////////////////
    قیصر را هم که همه میشناسن

2. 4 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

میشه شما دیگه اینجا پست ندی . برو تو کوچه خودتون بازی کن بچه .
    شما شهردار محلي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا باور نميكنين كه آلمان امسال رو به قبله استتتت
    برديا جان باور داشته باش آلمان = امسال = افتضاح

4. این کاربر از dizgah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

من طرفدار آلمانم دوست دارم قهرمان شه.
    اصلا هم اهل کل کل نیستم،اومدیم و انگلیس قهرمان شد!
    خیالت راحت باشه.تیم مالدیو هم ممکنه 200سال دیگه (بابرنامه ریزی)قهرمان جهان بشه!اما این انگلیس تا500سال دیگه باید کارکنه که تازه مربی داخلی پرورش بده.بابا جون کارهای بزرگ آدم های بزرگ می خواد...
    با افتخار آلمان

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

شما شهردار محلي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا باور نميكنين كه آلمان امسال رو به قبله استتتت
    برديا جان باور داشته باش آلمان = امسال = افتضاح
    ناراحت نشو.می خوای بمونی بمون.....اما با مسئولیت خودت.یه موقه نری هم تایپکهات روبیاری دعوا(البته استقبال می کنیم)......
    گریه مریه نداریم....................
    با افتخارآلمان

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

من بی انصاف نیستم قیضه همون جوجه و پاییز و ایناست!
    بابا هستی دیگه چون نمی خوای قبول کنی اعتبار جام به وجود همین آلمانه.آقاجون ما کارخانه جوجه کشی داریم شما نگران جوجه وجوجه کشی نباشید.
    با افتخارآلمان

6. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بله انگلیس و اسپانیا از پشت به همه تیم ها حمله میکنن گفتم قبلا مواظب دست و پاشون باشن تیم ها از جمله آلمان !!
    کلا از مهمترین تاکتیک ها هستش
    نه بابا!!!راست می گی؟ جون تو خیلی ترسیدیم!بابا جمش کنید....انگلیس هم برام شده تیم.حالااسپانیا یه چیزی میشه بهش تخفیف داد.اما انگلیس؟.................................چ بگم والا؟
    با افتخارآلمان

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

دوستان چرا بحث الكي ميكنين؟
    داداش جهت اطلاع شما،این ها حقایق دنیای فوتباله.
    بعدش به مانگو، برو به اون طرفدارای انگلیسی بگو.................بنده خداها فکرمیکنن تیمشون حرفی برای گفتن داره
    البته یه چیزی دارن بگن،(ما تسلیم هستیم)
    با افتخارآلمان

8. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ایتالیا با این وضعش

البته من بازیکناش رو دوست دارم ولی تیم ایتالیا رو نه از 2006 تا حالا گویا وضعشون بد و بدتر میشه !!!

همه می دونن ایتالیا قبل از2006چه حالی داشت.همه میگفتندازگروه صعودنمیکنه،اما قهرمان شد.

ما هم جز حقیقت چیزی نگفتیم ولی خب متاسفانه وقتی طرفدار تعصبی که از منطق به دور هست پیداش میشه کاریش نمیشه کرد بالاخره توی پی30 همیشه این افراد رو توی همه زمینه ها دیدیم ( چه مدل گوشی و cpu کامپیوتر که معروفاش هست چه صدها مسئله دیگه )
    ما تعصبی در طرفداری کردن از تیم خود نداریم ولی خودمونیم اگه تیم شما انقدر افتخار داشته باشه که نشه شموردش بعد یکی بیاد اسم یه تیم دیگه رومطرح کنه(اون هم تیم انگلیس)،دفاع نمی کنی(تازه مادرحال دفاع هستیم.وای به روزکه حمله کنیم)واقعا خنده داره.بابا جون شمابرید واسه امریکایا اسلونی کری بخونید.حداقل درحد واندازه شماهستن.یه مقدارخوب بازی کنید شاید مساوی روازشون بگیرید..........
    فکر میکنم مادر محوطه منطق حرکت میکنیم.جون مثل بعضی ها خیالپردازی نمیکنیم با انگلیس قهرمان بشیم.بابا خودشون میگن اگه به یک هشتم برسیم،افتخاربزگیه.حالاحرف حساب شماچیه؟تادیرنشده .............

با افتخارآلمان

10. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

واقعا فقط مربیای لیگ آلمان نظم دارن!!!یعنی از این پست استنباط میشه که کلا هر چیزی که آلمانی باشه خوبه ولی انگلیسی برعکسه.
    با همین هویتتون هست که چندین ساله یه تیم آلمانی نتونسته قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشه
    در ضمن یه سر به تاپیک انگلیس بزنید تا اسپم های زیادی که داده شده رو ببینید
    اولا منظورارمغان جنون(با احترام) این نبود.شما مشکل سوءبرداشت دارید.
    دوما لطفا کارنامه بایرمونیخ رومطالعه بفرمایید.
    سوما ما آدم های با ادبی هستیم.نمیریم خونه دیگران دعوا.............
    با افتخار آلمان

12. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خبر خوش:
    سرمربی تیم فوتبال آلمان در نظر دارد تا پایان ماه ژانویه قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال این کشور تمدید کند.
    به نقل از اسکای اسپورتس، این مربی 49 ساله که از سال 2006 جایگزین یورگن کلینزمن در تیم ملی آلمان شده است، عملکرد راضی کننده‌ای در این تیم داشته تا آنجا که مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان مایلند به همکاری با وی ادامه دهند.
    یواخیم لو تیم ملی آلمان را به فینال رقابت‌های یورو 2008 رساند، جایی که این تیم با نتیجه یک بر صفر مقابل اسپانیا شکست خورد و به نایب قهرمانی بسنده کرد. لو همچنین موفق شد تیم ملی آلمان را رهسپار رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی کند.
    تئو زوانزیگر، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان در ماه دسامبر گفته بود که قرارداد یواخیم لو تا سال 2012 تمدید می شود.
    لو گفت: من پیش از این با رئیس فدراسیون فوتبال آلمان گفتگو کرده‌ام و توافق کرده‌ایم که قراردادم را تا دو سال دیگر تمدید کنیم البته هنوز این مساله قطعی نشده است.
    با افتخار آلمان

14. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

- انگلیس ؛ جان تری که اخیرا مورد انتقاد مارتین اونیل، سرمربی استون ویلا ، قرار گرفته ، روز شنبه از سوی فابیو کاپلو ،سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس ،از این تیم اخراج شد .(فارس نیوز)

خودشون باخودشون درگیرن.سورژه خنده این جام هم مشخص شد.(انگلیس)

فقط آلمان

16. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام به دوستان

مطمن باشید آلمان جزو 4 تیم پایانی خواهد بود.تیمی که نشون داده با نظم و انظباط به مراحل بالا میرسه.
    تیمی که هیچ وقت اسیر حاشیه های بازی نمیشه و تا دقایق پایانی نظم و انظباطش رو حفظ میکنه.

تیمی که گل های مدرسه ای رو مثل آب خوردن میزنه و از لحاظ تاکتیک به نظر من به همتاست.

تیمی که احتیاجی به یک ستاره خاص نداره که بیاد همه رو دریبل بزنه و به گل برسه....

تیمی که با برنامه و اعتماد به نفس مثال زدنی به هدفش همیشه رسیده.

تاریخ گواه این مدعا هست. من هم از وقتی یادمه طرفدار فوتبال آلمان بودم و تیم ملیش.با همه تبلیغات منفی که گزارشگران صدا و سیما همیشه در تورنمنت ها علیه آلمان به راه می اندازند ولی همیشه جز بهترین ها بوده.

بعد از آلمان طرفدار انگلیس هستم.

منفورترین تیم ها از نظر من اسپانیا و پرتغال هستند...به اینها هم میگن تیم؟همشون سوسولن.

و مطمئن هستم که اسپانیا بدترین تیم بزرگ این جام هست به همراه فرانسه....و قهرمان هم برزیل.

18. 4 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه طرفداران گل آلمان ایشالله که قهرمانیم...
    و اما در مورد آلمان!
    جای هیچ شکی وجود نداره که آلمان همیشه تیم تورنومنت بوده و همیشه اونجایی که باید خودش رو نشون داده...
    در مورد شخصیت قهرمانی بگم شخصیت به این نیست که تو دور مقدماتی تیمارو 6 تا 6 تا بزنی و ...
    شخصیت یه تیم در طی زمان با تیم شکل گرفته...
    به شخصه به عنوان یه هوادار آلمان حتی با این بحرانی که ایتالیا توش گرفتاره شخصیتش رو از تیم های اسپانیا و انگلیس و هلند واسه این جام بیشتر می دونم...(گفتم شخصیت یعنی اگه اسپانیا بیاد قهرمان بشه بیشتر تعجب میکنم تا ایتالیا).
    آلمانم همیشه تیمی بوده که هیچ کس به عنوان مدعی اصلی روش حساب نمیکرده و بازی به بازی خودش رو نشون داده...
    تو تاپیک پیشبینی هم اشاره کردم گفتم اینجا هم بگم بد نیست آلمان جوون ترین تیمش رو تو این 8 دهه اخیر آورده ولی به شخصه ذره ای امیدم کمتر نشده!
    در مورد این جام هم باید بگم که در حال حاضر به نظر میرسه تیم های برزیل و اسپانیا و انگلیس و شاید کمی هم آرزانتین فرم نسبتا بهتری نسبت به بقیه تیم ها دارن و طی این چند دوره معمولا به عنوان مدعی اول شناخته می شدند ولی اسمایی که ما بعد جام تو نیمه نهایی میبینیم معمولا برزیل و آلمان و ایتالیا و ... جزوشون هستند.

20. 3 کاربر از jingool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •