دوست عزیز میشه عکس از لپ تاپت بزاری؟ من بین n61jq و f115 گیرم...
دوست عزیز میشه عکس از لپ تاپت بزاری؟ من بین n61jq و f115 گیرم...
از تبریز، از شرکتی که سفارشی گارانتی گرفته یعنی خودش لپ تاپ رو از شرکت الماس برام گارانتی گرفته و بخاطر این 100 تا نا قابل اومده روش، گارانتی الماس رو با نام Vista باید دنبال کنی.
شرایط چه عرض کنم بازار کامپیوتر آخره سود و بهره به قول شرعی و بقول خودمونی نزول
با چک کارمندی اگه خواستی می تونم برات تهیه کنم با عرف بازار کامپیوتر ماه4
اما اگه خواستی شرکت سامن هم زده تو سایتش اما موجود نداره 10، 20 روز علاف شی شاید گیر بیاره واست
من خودم 1200 تشو جیرینگی دام بقیشو با یک چک شش ماهه که سود و زیانشو اومد روش ازم گرفت![]()
F115 مگه 5400RPM نیست ؟ (هاردش)
f115fm هاردش 5400 دور هست.مطمئن نیستم ولی انگار f115fx وجود داره که هاردش 7200 دور هست. البته تو سایت سونی آمریکا چنین مدلی وجود نداره.
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
مبارک باشه چه قیمت و چه گارانتی گرفتی؟
اسمتون رو به این لیست اضافه کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
اگه این تایپک رو از اول بخونی اطلاعات مفیدی برای مقایسه بین این دو مدل بدست میارین ، یکمی از کاربردتون توضیح بدین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.
دوست عزیز شکل ظاهری تو پست 1 کاملا مشخصه ولی اگه باز خواستی با جزییات ببینی بگو واست بزارم
راستش من فقط vaio دوست دارم چون هم شیکه هم خوش دسته.
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
مرسی
قیمتش 1520
+ 5درصد بابت گارانتی
گارانتی تجارت ماندگار
بچه ها این مدل خوبه دیگه ؟ F11 NFX/H
اون عکس هارو دیدم دوست عزیز ولی با جزییات میخوام.فیلم و عکس باشه عالیه...
خدمت شما:
[img]http://www.ecapic.ir/image/ECA-100702202410.jpg[/imgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بچه ها این مدل خوبه دیگه ؟ F11 NFX/H
داغ شدن بیش از حد نیست بلکه گرمای بیش از حده!! که تو همه ی لپ تاپ هایی با این کانفبگ هست اما سونی به مشتریش احترام می ذاره بر عکس شرکت های دیگه مثل Hp که لپ تاپ هاش کلا همه نیاز به جمع شدن دارن!!
جمع هم نمی کنه و فقط آپدیت نرم افزاری می خواد!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)