تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 245

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی من دوس دارم آگئرو یا پاتو رو بخره..............زلاتان که بدرد نمیخوره ...........بالوتلی هم فکر نمیکنم گزینه ی مناسبی برای چلسی باشه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به نظر من زلاتان و آگئرو بهترین گزینه ها برای چلسی اند. پاتو هم تو مصدوم شدن دست کمی از تورس نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من زلاتان و آگئرو بهترین گزینه ها برای چلسی اند. پاتو هم تو مصدوم شدن دست کمی از تورس نداره.
    من موافقم.
    ولی احتمالا پاتو و بالوتلی هم بازیکنان آینده داری هستن.
    ولی قیمتشون خیلی بالائه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض پیراهن قرمز دارای خواصی هم راستا با محیط زیست

پیراهن قرمز دارای خواصی هم راستا با محیط زیست

پیراهن خانگی جدید یونایتد اکران شد و بازیکنان از آن بسیار راضی هستند.

گری نویل
    "من فکر می کنم پیراهن خانگی جدید عالی به نظر میاد و همه چیز راجع به یونایتد را نشان می دهد. امتیاز فوق العاده‏ی آن، این است که در تولید این پیراهن از مواد قابل بازیافت استفاده شده. من واقعا ایده
    تولید را که در ساختش از بطری های آب استفاده شده است رو دوست دارم. چون به این معنی است که هر یک از طرفداران با خرید پیراهن به کاهش اثرات مخرب زیست محیطی کمک می کنند".
    پاتریس اورا
    "واقعا زیبا و بسیار راحت است و من امیدوارم که ما بتوانیم تمامی جام ها را در این پیراهن ببریم. من از چگونگی اینکه نایک واژه "خودباوری" را به درون پیراهن منتقل کرده، خوشحالم.شما همیشه باید به
    پیراهن یونایتد ارزش قائل بشید و ما امیدواریم که از زیادیه موفقیت ها در این پیراهن لذت ببریم".
    وین رونی
    "احساس راحتی داشتن، مهم ترین فاکتور در مورد پیراهن است و این یکی احساس خوبی میده. دور گردن محکم نیست ، که آزادی میده و من واقعا این نوع یقه را دوست دارم. من مشتاقانه منتظر هستم تا آن را تن کنم و امیدوارم با به تن داشتن آن تعدادی گل بزنم!".

پارک جی سونگ
    "این پیراهن واقعا عالی به نظر میرسه؛ من آن را دوست دارم و مشتاقانه منتظرم تا بپوشمش.اون حس خوبی داره و من مطمئن هستم که تو این پیراهن من محبوب طرفداران خواهم شد".
    دیمیتار برباتوف
    "پیراهن بازی های شما رو نمی بره، اما قطعا احساس راحتی به بازیکن میدهد. تا زمانی که آن قرمز ، سفید و سیاه است، من آن را می خواهم. من امیدوارم که اون پیراهنی باشه که برای ما شانس و
    پیروزی های زیادی می آورد.
    آلبرت مورگان ، مدیر تهیه پیراهن جدید
    "مهمترین چیز برای من این است که بازیکن ها از آن راضی هستند، چون من هیچ چوبی برای تنبیه تهیه نکردم! حتی بعد از این همه سال من هنوزپیغام هایی راجع به طرح پیراهن از رختکن دریافت کرده ام"

خبر ترجمه شده از سایت manutd.com توسط بنده (ببخشید زیا خوب ترجمه نشده بود.)
    یه نکته ای رو هم بگم! یقه این پیراهن از پیراهن سال 1977 برداشت شده که دیگه همه هواداران منچستریونایتد میدونن در اون سال منچستر با قهرمانی در جام حذفی به لیورپول اجازه نداد که تریبل کنه (در واقع تا الان هم موفق نشده!!)
    توضیحات تکمیلی راجع به این پیراهن را در اینجا از زبان بازیکنا و مسئولین ببینید و بشنوید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراسم معرفی این پیراهن و صحبت های جان اوشی:
    کد:
    این هم یه ویدئوی باحال از پری سیزن یونایتد با پیراهن جدیدشون هستش...
    کد:
    Last edited by pcforlife; 15-07-2010 at 23:25.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض رونمايي از پيراهن جديد يونايتد!

كمپاني نايك پيراهن اول يونايتد در فصل 2011/2010 را به نمايش گذاشت... اين پيراهن كه ساخت كمپاني نايك آمريكا است تركيب تكنولوژي جديد با تاريخچه يونايتد است.سبك ترين پيراهن تاريخ شياطين سرخ ميباشد كه ياد آور پيراهن تيم در سال 1970 است.در ضمن كمپاني اصلي پيراهن شركت AON ميباشد كه جاي شركت بيمه AIG را گرفته است.

سايت رسمي باشگاه پيش فروش اين پيراهن را آغاز كرده است و گفته ميشود سود بسيار زيادي از اين راه نصيب باشگاه ميشود.قيمت اين پيراهن حدود 45 پوند است.اعلام شده است كه پيراهن دوم تيم نيز در هفته ي آينده رونمايي خواهد شد.
    منبع: manutd.ir

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لباس های خارج از خانه

لباسهای دوم تیم فوتبال چلسی رو نمایی شد.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، همچون سالیان گذشته کمپانی آدیداس میزبانی لباسهای تیم فوتبال چلسی را بر عهده دارد که پیراهن های دوم فصل آتی نیز با میزبانی همین شرکت و با رنگ مشکی و نارنجی می باشد..

.................................................. .................................................. .......................................

بالاک به لورکوزن بازگشت

میشائیل بالاک رسما به تیم بایرن لورکوزن آلمان پیوست
    به گزارش کانون هواداران چلسی درایران ، میشائیل بالاک یکی از بازیکنان چلسی که در لیست بازیکن مازاد قرار گرفت و مجبور به ترک استمفوردبریج بود ، امروز با حضور در دفتر باشگاه لورکوزن رسما به این تیم پیوست.
    بالاک در سال 1999 تا 2002 در لورکوزن حضور داشت و ستاره بی چون و چرای تیمش بود که اکنون باشگاه بحران زده لورکوزن با خرید بالاک قصد در محبوب کردن خود نزد هواداران دارند.
    .................................................. .................................................. ................
    کدامیک؟

گاریدن طی گزارشی بازیکنان مد نظر چلسی را معرفی کرد
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، وب سایت خبرگزاری گاردین در گزارشی 50 انتقال بزرگ در دنیای فوتبال را معرفی کرده است و باشگاههایی که بدنبال بازیکنان می باشند را معرفی کرده است که سهم چلسی در این میان 12 بازیکن می باشد که به شرح زیر است:
    1- زلاتان ابریموویج - بارسلونا / قیمت : 30 میلیون پوند
    بازیکن سوئدی که یک فصل خوب را با بارسلونا گذرانه است خیلی زود درگیر حاشیه شد که بزرگترین آنها دعوایش با پیکه مدافع تیمش بود که سودای جداییش را از بارسلونا در رسانه های فوتبالی براه انداخت
    2- فرناندو تورس - لیورپول / قیمت : 40 میلیون پوند
    تورس که در تیم ملی اسپانیا یک نیمکت نشین بود فصل گذشته در 20 بازی 18 گل برای قرمز های آنفیلد به ثمر رساند و به عنوان یکی از گزینه های تیم چلسی انتخاب شد
    3- الساندرو پاتو - آث میلان / قیمت : 35 میلیون پوند
    مهاجم اول شهر میلان که از جام جهانی بدلیل مصدومیت جا ماند ، با توجه به عدم حضور مثبتش در این فصل و حضور آنجلوتی ، مربی سابقش که او را به دنیای فوتبال معرفی کرد عواملی بودند که انتقالش به چلسی را بر سر زبانها انداخت
    4- مارک همسیک - ناپولی / قیمت : 18 میلیون پوند
    هافبک اهل اسلواکی تیم ناپولی پس از درخشش خود در سری آ و جام جهانی دلیلی محکم بود تا چلسی و منچستر یوناتد مشتری های اصلی او شوند.
    5- ماریو بالوتلی - اینتر میلان / قیمت : 20 میلیون پوند
    مهاجم سیه چرده ی ایتالیایی که کمتر از 20 سال سن دارد این فصل مشتری های بسیاری دارد که یکی از آنها نیز چلسی می باشد که پیشنهادش 10 میلیون پوند بیشتر از قیمتش است.
    6- استیون جرارد - لیورپول / قیمت : 30 میلیون پوند
    کاپیتان انگلستان در جام جهانی 2010 ، که به تازگی وارد 30 سالگی اش می شود یکی از مهره های ارزشمند لیگ برتر به شمار می رود . چلسی نیز با جدایی هافبک هایش قصد دارد خط میانی اش را قدرتمند تر از قبل کند.
    7- سرجیو آگوئرو - اتلتیکو مادرید / قیمت : 35 میلیون پوند
    یکی از گزینه های چندین فصل گذشته تیم چلسی ، مهاجم جوان آرژانتینی لالیگا است که به نظر می رسد امسال این انتقال درصد رخدادش بیش از گذشته باشد. خود آگوئرو نیز ابراز امیدواری کرده است که بتواند در چلسی بازی کند.
    8- آنگل دی ماریا - بنفیکا / قیمت : 35 میلیون پوند
    چپ پای آرژانتینی بنفیکا که در جام جهانی خوش درخشید یکی از گزینه های اصلی چلسی و آنجلوتی است تا بلکه بتوانند مکمل خوبی در کنار فلورانت مالودا داشته باشند.
    9- ادین دکو - ولسبورگ / قیمت : 15 میلیون پوند
    10- دیوید لوئیر - بنفیکا / قیمت : 25 میلیون پوند
    11- نون سابوتیک - دورتموند / قیمت : 15 میلیون پوند
    12- ژاوی مارتینز - اتلتیکو مادرید / قیمت : 10 میلیون پوند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: بازیکنان جوان نقش بزرگی در این فصل ما خواهند داشت

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد گفته تیم او در فصل آینده لیگ برتر متکی به جوانان خواهد بود.

وین رونی، پاتریس اورا، نمانیا ویدیچ، مایکل کریک و جی‌سونگ پارک همه در جام جهانی بودند و تا 28 جولای به تمرینات پیش‌فصل برنخواهند گشت.

فرگوسن می‌گوید بازیکنانی مانند خاویر ارناندس 22 ساله و مکزیکی که در تابستان به یونایتد پیوست نقشی مهم در فصل آینده خواهند داشت: «تاریخ منچستر یونایتد خیلی ساده است. ما همیشه مبتنی بر بازیکنان جوان بوده‌ایم و به این دلیل احساس راحتی داشته‌ایم. به نظرم طرفداران هم با حضور جوانان راحت هستند. پرورش بازیکنان مشوق بزرگی برای ما بوده است. هنگامی که بازیکن جوانی را پرورش می‌دهیم پاسخ مثبتی از هواداران می‌گیریم. این کار بسیار رضایت‌بخش هم هست.»

فرگوسن ادامه می‌دهد: «در حال حاضر مجموعه‌ای از جوانان داریم که در چند سال گذشته در باشگاه پرورش یافته‌اند، مانند دنی ولبک، جانی ایونز، دارن گیبسون و فدریکو ماکدا. این بازیکنان جوان دارند به شکلی عالی پیشرفت می‌کنند. بعضی‌ها مانند اولیور گیل و کوری جوان، برادر جانی ایونز هم در راه هستند. ما مجموعه‌ای عالی از جوانان داریم که اگر به آنها فرصت ندهیم درجا خواهند زد و به باشگاه‌های دیگر خواهند رفت. ما باید از آنها استفاده کنیم. ما چنین تجربه‌هایی را داشته‌ایم و برای این که دیگر چنین اتفاقی نیفتد باید مطمئن شویم که تصمیمات درستی درباره آینده این پسران می‌گیریم.»

کد:

رونی پنج ساله تمدید می کند

سایت گل- وین رونی در آستانه امضای قرارداد جدیدی با باشگاه منچستریونایتد است که این قرارداد جدید به ارزش 35 میلیون پوند او را تا سال 2015 در این باشگاه نگاه خواهد داشت.

طبق گزارش منتشره در روزنامه میرر، این قرارداد جدید دستمزد هفتگی 130 هزار یورو را برای رونی به همراه خواهد داشت و بدین ترتیب او پردرآمدترین بازیکن تاریخ یونایتد لقب خواهد گرفت. هر دو طرفین تمایل زیادی دارند تا این قرارداد پیش از آغاز رقابتهای فصل جدید لیگ برتربه امضا برسد.

دیوید جیل، مدیر اجرایی باشگاه یونایتد به زودی و هر زمان که رونی از تعطیلات بازگردد با این ستاره انگلیسی و مدیربرنامه هایش برسر میز مذاکره خواهد نشست تا خبر تمدید قرارداد رونی را پیش از شانزدهم آگوست که یونایتد اولین دیدارش در رقابتهای لیگ را مقابل نیوکاسل برگزار خواهد کرد، اعلام نماید.

این در حالی است که سران باشگاه رئال مادرید نیز تمایل زیادی دارند تا رونی را در رختکن خود ببینند و از همین رو مسئولان یونایتد تصمیم گرفتند تا با بهبود قرارداد رونی و پرداخت سالانه 6.76 میلیون پوند به او، او را در رختکن تیمشان نگاه دارند.

این در حالی است که هنوز دو سال دیگر از قرارداد کنونی رونی با یونایتد باقی است و این ستاره 24 ساله دستمزد هفته ای 90.000 پوندی دارد و حق پخش تصاویر او دستمزدی 760.000 پوند در ماه را نیز برایش در پی دارد.

رونی فصل گذشته، فصلی رویایی را سپری می کرد. او با به ثمر رساندن 26 گل در رقابتهای لیگ برتر، یکی از بهترین ستاره های یونایتد بود.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینم یه سری عکس جدید از پیراهن جدید منچستریونایتد:

محتوای مخفی: عکس ها 

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منچستر در اولین دیدارش در تور آمریکا توانست در استادیوم راجرز سنتر تورنتو سه بر یک سلتیک اسکاتلند را شکست دهد.
    در این دیدار یونایتد توانست در دقیقه 34 با یک ضربه زیبا از برباتوف به گل برسد و نهایتا نیمه اول با پیروزی به رختکن برود.
    در اوایل نیمه دوم، طی خطای کریس اسمالینگ، یک ضربه پنالتی نصیب سلتیک شد که سلتیک توانست در دقیقه 60 با گل زنی جورجیوس ساماراس بازی رو به تساوی بکشونه. در ادامه بازی نهایتا دو بازیکن جوان منچستر یعنی ولبک و کلویرلی دو گل برتری یونایتد رو به ثمر رساندند.
    در این بازی دارن فلچر بازوبند کاپیتانی را در دست داشت و شخصا وقتی برباتوف رو بعد از گل اول دیدم، حس کردم که برباتوف لاغرتر از قبل شده (یه چی تو مایه های ماکدا)
    به نقل از سایت manutd.com
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 17-07-2010 at 12:16.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هاجسون: باشگاهی به دنبال خرید تورس و جرارد نباشد!

سایت گل – روی هاجسون، مربی جدید لیورپول به باشگاه‌ها گفته وقت خود را بر سر خرید استیون جرارد و فرناندو تورس هدر ندهند.

هاجسون 62 ساله از ماه گذشته که هدایت لیورپول را در دست گرفت مرتبا با شایعه رفتن تورس به چلسی و جرارد به رئال روبرو بوده است. لیورپول به لیگ قهرمانان این فصل نرسید و مشکلات مالی هم دارد و به این ترتیب انتظار می‌رفت این دو بازیکن را بفروشد.

هاجسون در نشستی خبری در سوییس گفت: «با فرناندو دیدار کرده‌ام. او انسانی فوق‌العاده دوست‌داشتنی است و بحث خوبی با هم داشتیم. تا جایی که به ما مربوط می‌شود او بازیکن لیورپول است و می‌خواهیم در لیورپول بماند. او فروشی نیست و هیچ پیشنهادی برای او را نمی‌پذیریم. می‌خواهیم نگهش داریم. صحبت من با او کوتاه بود چون تمرین در راه بود. ما درباره فوتبال، جام جهانی، و مصدومیت او صحبت کردیم و به او گفتم چقدر دوست دارم با او کار کنم. کریستین پرسلو، مدیر لیورپول هم در جلسه ما بود و پس از آن که من رفتم مدت بسیار بیشتری با فرناندو صحبت کرد. البته حرف‌های من و فرناندو درباره مسائل فوتبالی بود.»

او درباره جرارد می‌گوید: «با استیون دیدار کرده‌ام و به نظرم حرف‌های ما مثبت بود. ما در وضعیتی هستیم که همه از علاقه دیگران به بازیکنان ما می‌گویند، اما همه این‌ها شایعه‌ای بیش نیست. باشگاهی نبوده که بخواهد استیون جرارد را بخرد. جرارد فروشی نیست و این را به او هم گفته‌ام. به او گفته‌ام از سیاست باشگاه مبنی بر حفظ بهترین بازیکنان حمایت می‌کنم. می‌خواهیم از نو تیم را بسازیم. می‌خواهیم تیم حول این بازیکنان ساخته شود. او موقعیت را درک می‌کند اما باشگاه‌های دیگر می‌آیند و وعده و وعید می‌دهند. این کار آنها ثبات ما و بازیکنان را به هم می‌زند و کاری هم در قبالش نمی‌توانیم انجام دهیم.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •