تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 54 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 539

نام تاپيک: روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرویس ارت هوم هستش ....
    فاصله هم هر جور حساب می کنم دقیقا 5 کیلومتر هستش ...
    کاربرها همیشه تو این موضوع اشتباه می کنند در بدترین شرایط فاصله شما بیش از 3 کیلومتر نیست ولی من نظرم به زیر 2.5 کیلومتره شما می تونید با خطای خیلی کم محاسبه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه alfred30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید این بخش

مشخصات اتصال مودم من اینه:

----- -Downstream ------- Upstream ---------

SNR Margin----- 23---------- 9

Line Attenuation---- 36----- 46

Sync Rate----- 2048 -------455

با توجه به مواردی که دوستان در تاپیک گفتند به نظر میاد که نویز من در حالت downstream طبیعیه اما در حالت upstream اینطور نیست. یعنی مشکل از کجاست ؟

سوال دوم من اینه که sync rate ای که در مودم نمایش داده می شه همون سرعتی هست که شرکت ISP رو پورت تعریف کرده ؟ من سرویس 128 دارم که البته اون سرعت رو اکانتیک نرم افزاری ISP تعیین می کنه. اما آیا اگر سرعت downstream پورت رو از 2048 فعلی پایین بیارن و روی 512 برای من ببندن کیفیت خط ام بهتر نمیشه ؟ سرعت آپلود چطور ؟ آیا لازمه اونو کاهش بدن ؟

سوال سومی هم داشتم . یکی از دوستان من که فاصله شون از مرکز مخابراتی حدود 5 تا 6 کیلومتره اشتراک ADSL گرفته اما ظاهرا اصلا چراغ ADSL مودمش روشن و حتی چشمک زن هم نشده. شرکت مخابرات مودم اش رو در اتاق MDF چک کرده و تا آخرین قسمت اونجا مشکلی وجود نداشته اما در داخل خونه شون و حتی درب ورودی خانه چراغ ADSL روشن نمیشه انگار که اصلا اینترنتی وجود نداره. مخابرات و شرکت سرویس دهنده بهش گفتن که به علت بعد مسافت اصلا نمی تونه ADSL بگیره در صورتیکه جاهای حتی دورتر شهر الان دارن استفاده می کنن.
    Last edited by alfred30; 22-10-2010 at 09:34.

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرویس ارت هوم هستش ....
    فاصله هم هر جور حساب می کنم دقیقا 5 کیلومتر هستش ...
    من فکر کردم eco2meg داری اگر eco 2meg
    هم داری با اون سرویست مشخصات رابگذار تا معلوم بشود کیفیت خطتت خوب هست وگرنه تو سرعتهای پایین که معلوم نمی کنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با توجه به مواردی که دوستان در تاپیک گفتند به نظر میاد که نویز من در حالت downstream طبیعیه اما در حالت upstream اینطور نیست. یعنی مشکل از کجاست ؟

سوال دوم من اینه که sync rate ای که در مودم نمایش داده می شه همون سرعتی هست که شرکت ISP رو پورت تعریف کرده ؟ من سرویس 128 دارم . آیا اگر سرعت پورت رو مثلا روی 512 برای من ببندن کیفیت خط ام بهتر نمیشه ؟ سرعت آپلود چطور ؟ آیا لازمه اونو کاهش بدن ؟

سوال سومی هم داشتم . یکی از دوستان من که فاصله شون از مرکز مخابراتی حدود 5 تا 6 کیلومتره اشتراک ADSL گرفته اما ظاهرا اصلا چراغ ADSL مودمش روشن و حتی چشمک زن هم نشده. شرکت مخابرات مودم اش رو در اتاق MDF چک کرده و تا آخرین قسمت اونجا مشکلی وجود نداشته اما در داخل خونه شون و حتی درب ورودی خانه چراغ ADSL روشن نمیشه انگار که اصلا اینترنتی وجود نداره. مخابرات و شرکت سرویس دهنده بهش گفتن که به علت بعد مسافت اصلا نمی تونه ADSL بگیره در صورتیکه جاهای حتی دورتر شهر الان دارن استفاده می کنن.
    سوال دوم
    کیفیت خط به سرعت ربطی نداره یعنی اگر سرعت بیشتر بشود کیفیت خط بهتر نمی شود.
    کیفیت خط یک چیز فیزیکی زیر ساختی هست مثل سرعت ماشین مثلاً فلان ماشین حداکثر سرعتش اینقدر هست.

اگر سرعت upstream را روی 512 ببندند قطعاً تاثیر داره بهتر میشه سرعت بیشتری به شما میرسه
    کلاً کیفیت خط شما زیاد بدنیست.

سوال سوم خوب بدیهی هست نقطه ضعف adsl , adsl2 , adsl+2
    همین فاصله هست وقتی فاصله خیلی زیاد بشه نویز زیاد میشه اصلاً خط پایدار نمیشه یا به قول شما چراغ لینک مودم تو بعضی موارد اصلاً روشن نمیشه یا اگر هم بشود یا چشمک می زند حتی بعضی مواقع اگر پایدار بشود تند تند اینترنت قطع می شود خط اینترنت پایدار نیست.

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان شرایط من چه طوره؟

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

دوستان شرایط من چه طوره؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سوال دوم من اینه که sync rate ای که در مودم نمایش داده می شه همون سرعتی هست که شرکت ISP رو پورت تعریف کرده ؟ من سرویس 128 دارم که البته اون سرعت رو اکانتیک نرم افزاری ISP تعیین می کنه. اما آیا اگر سرعت downstream پورت رو از 2048 فعلی پایین بیارن و روی 512 برای من ببندن کیفیت خط ام بهتر نمیشه ؟ سرعت آپلود چطور ؟ آیا لازمه اونو کاهش بدن ؟

1- درست حدس زدید چون مقدار Attenuation در upstream خط شما بالاست بنابراین سرعت آپلود شما نمی تونه از یک حدی بالاتر بره/ شما سرویس 128 پارس آنلاین رو گرفتید به احتمال که سرعت دانلود روی 2048 و آپلود رو روی 512 میبندند .
    2- در مورد
    sync rate حرفتون درسته. downstream شما هیچ مشکلی نداره شما مشکلتون توی upstream هست اگر راحل حلهایی که میگم کارساز نبود فقط مقدار upstream شما رو بیارند روی 256 وضعیتتون بهتر میشه.
    3- اگر فاصلشون نزدیک 5 کیلومتره شاید بتونه روی Adsl2+ سرویس 256/256 که روی خطشون بسته میشه رو بگیرند. تاکید میکنم
    Adsl2+ فقط جواب میده و سرویس پارس آنلاین معمولا Adsl هست.فاصله هم می تونید با گوگل چک کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راه حل: کلیه وسایل روی خط رو جدا کنید و فقط مودم روی خط باشه اگر
    وضعیت بهتر شد که یکی از وسیله ها مشکل ایجاد میکنه اگر نه سیم ورودی به منزل رو ارتباطش رو با داخل خانه قطع کنید و مودم رو اونجا چک کنید اگر باز هم نشد مجبورید سرعت Upstream رو بیارند روی 256 .

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستان شرایط من چه طوره؟
    خط شما خوبه و مشکلی نداره
    فقط یه تصویر هم بزارید تا ببینیم سرعتتون رو روی چند بستن؟

داره خودمونی میشه alfred30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سیم رو مستقیم کردم و وسایل دیگه رو قطع کردم و الان یک عکس جدید از مودم گرفتم:

اگر راحل حلهایی که میگم کارساز نبود فقط مقدار upstream شما رو بیارند روی 256 وضعیتتون بهتر میشه.

چه موقع مطمئن بشم که آوردن روی 256 ؟ آیا در همون مودم به جای 357 عدد 256 رو نشون خواهد داد ؟
    3- اگر فاصلشون نزدیک 5 کیلومتره شاید بتونه روی Adsl2+ سرویس 256/256 که روی خطشون بسته میشه رو بگیرند. تاکید میکنم Adsl2+ فقط جواب میده و سرویس پارس آنلاین معمولا Adsl هست.

البته سرویس شون مخابرات فارس ( همکاری با آسیاتک ) هست ظاهرا . راستی حداقل نمی بایست مودم چشمک بزنه؟ یعنی اگر دور باشه ممکنه اصلا چشمک هم نزنه ؟

راه حل: کلیه وسایل روی خط رو جدا کنید و فقط مودم روی خط باشه اگر وضعیت بهتر شد که یکی از وسیله ها مشکل ایجاد میکنه اگر نه سیم ورودی به منزل رو ارتباطش رو با داخل خانه قطع کنید و مودم رو اونجا چک کنید اگر باز هم نشد مجبورید سرعت Upstream رو بیارند روی 256

آیا از نظر فنی سرعت upstream نیاز به شرایطی متفاوت از downstream داره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان شرایط من چه طوره؟
    با چه سرعتی ؟ down stream , up stream ?
    اگر روی 512 بستند
    کیفیت خطتتون بسیار خوب هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •